Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ron Ragm
Na most megkerestem, és pont te írtad: "Amúgy azt azért érdekesnek találom ,hogy olyan dolgokat rónak fel a játéknak amik pl. az agyon istenített COD-okban ugyanúgy megvan."

Szerintem nem kifejeztten csak nekem címezted. Vagy de?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Shep
De nem hasonlította senki a COD-hoz csak te 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

CalebJoe
nana azzal csak finoman<#puszi>
Ron Ragm
Képzeld most vettem elõ megint a Bloodot és nagyon jól szórakozok.

Mint mondtam, nem én hoztam elõ a témát: nem értettétek miért hasonlítgatják a játékot a CODhoz, én meg elmagyaráztam. Az hogy ez nektek nem tetszik arról nem én tehetek és nem is az én dolgom.

Solid Snake
Majd Ö megmondja a tutit
<#hehe>
Shep
Mondjuk azt nem értem ,hogy akkor miért nem játszol a régi nagyokkal ahelyett, hogy ide irkálod a COD ellenességbõl adódó okosságaidat. Ott van pl. a SW még mindig nagyon jó játék, tudom hát ajánlani.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

woy
végre

Ron Ragm
Tényleg nincs értelme, ugyanis lent soroltam fel hogy miért nem "teljesen lineáris".
Nem szeretem ismételni magam úgyhogy számomra lezárt ez a téma.

Shep
Nem az a baj, hogy nem tetszik hanem ,hogy nem látja be, hogy nem helyes amit ír.

Jó tudom a DN3D-ben az elsõ pályán 2 felõl lehetett bemenni a moziba, wááááá de jó.

IMYke2.0.0.0
Hagyd, kérlek - meddõ vita.
Neki és még '4 milliárd játékosnak' nem fog tetszeni. ez van.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
De ettõl még totál lineáris volt mindegyik fogd már fel!

Ez így van, nincs is jobb mint kényszeresen HP pakkot keresni mert véletlenül az egyik kanyarban belenéztem egy rakétába és maradt 3 HP-m. Jaj, azok a régi szép idõk...

Why so serious?

De olyan a körítése, hogy ezt alig lehet észrevenni. Fogd fel úgy, mint egy filmet, és akkor élvezed.

Ron Ragm
Az a jó hogy pont elmagyaráztam miért nincs igazad abban a postban amire válaszoltál.

Amíg eljutottam egyetlen darab olyan elágazást sem találtam ami ne lett volna szükséges a továbbjutáshoz, hanem csak úgy ott van hogy felfedezhesd magadnak. Konkrétan csak arra mehetsz amerre menned kell.

Mint mondtam, ez még késõbb változhat de a: kétlem hogy fog és b: még mindig ott hagyja a maradék problémákat.

Shep
aj de tudtam ,hogy ezeket fogod felhozni. Tényleg nem lineáris egyik sem elindulsz balra elágazás végiglõsz mindenkit ott a kék kulcs, visszamész kinyitod a kék ajtót bemész lelõsz mindenkit piros kulcsot felveszed, tovább mész piros ajtó kinyit lövölde pálya vége. Hát tényleg nem lineáris. Azért mert 2 hely között van +1 folyosó aminek pár tápoló cucc felvételén kívül semmi jelentõsége nincsen még nem válik kevésbé lineárissá a játék. Úgyhogy szerintem semmi nem változott 20 év alatt ebben a tekintetben.

Ron Ragm
Doom 1-2
Duke3D
Blood
Hexen
Heretic
Quake

Igen, ezek is lineárisak abban az értelemben hogy el kell jutni A-ból B-be. Csak az a különbség hogy:
-Többféle útvonal van csak pályarészek között is
-Rengeteg elágazás és mellékút amit simán ki lehet hagyni ha csak a célra mész
-Titkos helyek amik megjutalmazzák a felfedezést

Ami a legjobban szembetûnik az az utolsó pont: nincs értelme ilyen helyszaneket belerakni mert mit találsz? Életet? Regen élet van. Fegyvert/lõszert? Úgyis el kell dobnod az egyiket mindenképp.
Az egyetlen dolog aminek értelme lenne ebben a formában az ego boost, de annak 80%-át úgyis az arcodba nyomják.

ProGabe
végigvittem én is

felemások az érzéseim. egyik fele azt mondja hogy ez határ szar volt, a másik meg azt, hogy erõs középszer

két fegyver? This really pisses me off!
két méternyi plusz terület az "úton" kívül? Heh, heh, heh... what a mess!
mennyi is? 3 fajta rendes ellenfél? merthogy a kis egylövéses szarokat nem veszem annak!? Suck it down!
3D-hez képest 20%-nyi interaktivitás? What a pussy!
stb,stb

még csak azt sem mondom, hogy ha 6-7-8 évvel ezelõtt ez kijön, akkor mérföldkõ lett volna. technikailag egyértelmûen büntetett volna, de hiányzik belõle valami, amit én léleknek hívok. Duke esetében ezt még nehezebb kivitelezni, mint más játékokban, 14 év alatt sem sikerült

azért azt meg kell hagyni, hogy nagy-néha felnevettem 1-2 beszóláson, néha tényleg a régi szép idõket idézte a játékmenet, de ez az egésznek a 10-15%-a

Your face, my ass, what's the difference?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

IMYke2.0.0.0
Nem õ volt az elsõ ebben sem.
Még a megjelenésekor vitatkoztunk ezen - és akkor számos, mára (általam) elfeledett példát fel tudtunk közösen hozni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ron Ragm
Pontosan, azok az elemek Half Life 2-re ütnek.

De én még mindig nem errõl beszélek. Ha az egészbõl nektek csak annyi esik le hogy "dehát nem is cod mert ebben éleinek vannak meg lehet benne vezetni" akkor nincs értelme errõl beszélni.

CalebJoe
az lehet de fps-ben õ volt az elsõ nem? és az ugyebár forradalmi volt akkor, ezért is mondanám a legjobbnak mai napig
Shep
Mondjál már egy lövöldözõs fps-t ami ilyen zárt terû de nem lineáris!

IMYke2.0.0.0
Ami meg ugye a Tomb Raider-tõl és a Montezumától lopta, ugye?

woy
beleolvastam az eredeti forgatókönyvbe , hát pár dolog kimarad.

CalebJoe
tárgy mozgatás kis puzzle pl. Half-Life 2
Mondjuk azért régi DN3Dnek a motorja legalább új volt😛

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Hát nemtom, melyik codban kell pl tárgyakat mozgatni, és fizikai puzzle-ket megoldani a továbbjutáshoz.
Na meg persze miért a DNF legyen újszerû FPS? A régi Duke újszerû volt? Nem hinném.
És persze mégis milyen újszerû ötlet jöhetne egy alapból FPS játékba?

Ron Ragm
Csak elmagyaráztam miért hasonlítgatják a játékot a CODhoz, nem én hoztam fel.

Ron Ragm
Szamít? A felsoroltak közül az egyetlen ami változhat a pályák linearitása.

Az még mindig csak 1 a négybõl.

Nem tudsz tovább lépni?😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Shep
Hát szerintem pont, hogy másabb, mint a COD-ok de neked úgyis kár magyarázni. Egyébként meddig jutottál a játékban?

CalebJoe
akkor azt lehet mondani az összes FPS a Wolf meg a Doom klónja ezért hülyeség ez a COD dolog nem forradalmasitott az semmit mintha valami alap game lenne úgy istenitik
Ron Ragm
Ennyi erõvel a Blood sem Doom-klón mert nem ûrben játszódik.

PROTIP: De az.

Ron Ragm
"Ennyi erõvel estig tudnám sorolni azokat a játékokat amik ezen felfogás szerint COD-osak."

PONTOSAN ez az amirõl beszéltek. Legtöbben akik csalódtak a játékban elegük van ebbõl a szemi-realisztikus leegyszerûsített folyosó-lövöldébõl amit a Halok és az új CODok elterjesztettek és azt remélték a DNF megbontja ezt a trendet, és végre lesz egy normális FPS.

Ehelyett pont ugyanazt kapták.

CalebJoe
de lentebb az a Ron
Shep
Ennyi erõvel estig tudnám sorolni azokat a játékokat amik ezen felfogás szerint COD-osak.

Shep
Nem is mondta senki ,hogy van.

Ron Ragm
-Két fegyver limit
-Regen élet
-Erõsen lineáris pályák
-Lassú mozgás és lövés nélküli elõresprint

De ezt már leírtam egyszer.

CalebJoe
köze nincs hozzá inkább egy kis Postal 2 meg Bulletstorm keveredés arcade shooter, de köze nincs a COD-hoz eleve nem is háborús cucc
Shep
Ki mondta, hogy a Duke COD-os?

Ron Ragm
Senki nem beszélt a feelingrõl. Még mindig a játékmenetrõl van szó.

IMYke2.0.0.0
Azt azért tudod, hogy a "duke-os" feeling RAJTAD áll?

Ron Ragm
"Amúgy azt azért érdekesnek találom ,hogy olyan dolgokat rónak fel a játéknak amik pl. az agyon istenített COD-okban ugyanúgy megvan."

Pont ez a probléma. a COD az COD, függetlenül attól kinek mennyire tetszik - de Dukenak nem szabadna CODnak lennie, Dukenake Dukenak kellett volna maradnia.

Shep
Amúgy azt azért érdekesnek találom ,hogy olyan dolgokat rónak fel a játéknak amik pl. az agyon istenített COD-okban ugyanúgy megvan. Kicsit az az érzésem ,hogy bármilyen is lett volna a játék akkor is lehúzták volna, vagy a másik lehetõség, hogy volt egy túlzott elvárásuk a játékkal szemben ami nem olyan lett, mint amit vártak ezért most jól lehordják.

Shep
Azt írja nincs AI, fedezékbe húzódnak, rád rontanak, elteleportálnak stb. Gyanítom ez is megcsinált 2-3 pályát és leírta, hogy szar, mert manapság mindent lehúzni ez a menõ.

A pörgettyû sajnos nem dõlt el! 😄

Most járok Titty Citiyben 😄 Szép álomvilág!
Az Eredet utalást megtaláltátok?

Shep
Flatline, vicc az az ember.

IMYke2.0.0.0
Tévedés ne essék: nekem is sok minden szúrja a szemem a játékban - de örülök, hogy VAN.

IMYke2.0.0.0
Önjelölt "megmondó ember" - nem kell törõdni a kis senkivel.

LasDen
elég undorító értékelés....

a gearbox mióta csinál szar játékokat????

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár