Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krisztiam
köszi jaja hamar 😄DDD

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Jaka923
Gyorsan kell nyomkodni egymás után. Hamar elakadtál a játékban, hallod-e 😄

Krisztiam
amikor a amerikai focis pályán meg kell ölni a cycloidot, amikor e-vel rá kell mászni hiába nyomom utána a space-t nem történik semmi, hogyan kell megölni??

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Nekem is tetszik a game (de csak azért, mert Duke szerepel benne, ez adja meg a hangulatot az agyatlan shootoláshoz), egyszer mindenképp végig lehet vinni. Azt már megszoktam, hogy a "gamerek" állandóan vinnyognak minden miatt (a'la NFS topikok), ezen kár szambázni.

Ha esetleg valakinek bebugzik a játék elején a liftben: nálam is ez volt, de a bátyám gépén már rendesen fut. Vagy a 64 bites Win7-tel, vagy a 11.5-ös Catalysttal van gondja (másra per pill nem tudok gondolni).

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Jaka923
Mire vetted meg, konzolra?

Frank99
ÁÁÁÁÁÁÁÁ, nem sokan..... szinte senki

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
mert közben tol mást is, azé van....

nekem is lejött, hogy 2 sör után, mint a részeg gólyafos úgy mozog.....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

wesker24
Nekem is úton van már csak az eladó meg nem jelzett vissza !
Krisztiam
akkor én is megveszem 😊

MerlinW
Én is, és nem bántam meg.

[merlinw.org]

woy
én is

Jaka923
Én meg.

Krisztiam
sziasztok
valaki megvette eredetiben a játékot?

woy
szerintem is jó volt és a multija is tetszik <#eljen> off : régen az alone in the darkot is mindenki szidte , nekem mégis nagyon tetszett

Az ilyen blogos irományok mióta tesztek?

Rage47
leszarom a kritikákat, én élvezem, ez a lényeg
javaslom, hogy más is tegyen így, ne a hülye kritikák befolyásolják, és ne is próbáljon kritizálni meg pontokat adogatni egy játéknak
vagy bejön, vagy nem
ha nem, akkor ne játssza végig
woy
steamen se veszi már a kutya se

Ez meg a mondatokat kezdi kisbetûvel, atyaég. Ezeket kéne komolyan venni? 😊

Why so serious?

elvúltá
förvedmény
játknál írdatlanúl

A tesztelõnek ajánlanám a "magyar helyesírás szabályai" címû kis szösszenet alapos tanulmányozását. Mert ez kb. csak az elsõ bekezdésbõl van.

Why so serious?

woy
és mégegy kb mindenütt lehúzzák

woy
Shep
Hogy én ezekre nem gondoltam 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Duke vagy... simán lõdd szét a falat 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Rage47
<#eljen><#eljen>
TurboX
gondoltam pozitívabb irányba fordul a dolog a vége felé, nem így történt. a trollkodásból és a fikázós, menõs dologból pedig már kinõttem.
xblades
A Cheat konzolt hogyan lehet lehivni hogy be tudjam írni a falonátjárás kódot?
<#conf>

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Jaka923
Én meg azt mondom, hogy nagyon király a játék, el is kezdtem másodszorra végigtolni Insane fokozaton.

Ennyi. 😊 Ami szar azt abbahagyom 1 óra után, nem tolom végig, akkor se ha éppen 10 éve várom a megjelenését. Amit végigtolok az akkor alapvetõen nem rossz, nem feltétlenül olyan mint vártam (volt már ilyen) de azért nem "szar".

Why so serious?

Fpocok
Amúgy meg azért viszik végig, hogy ne mondhassad rá, hogy minek szarozza, amikor nem is játszott vele 😄

MerlinW
Azért mert élvezik a játékot, amivel egyébként semmi baj, illetve mégjobban élvezik a fikázást, mert attól nõ az e-péniszük és nagyon menõk lesznek.

[merlinw.org]

Mert ha azt mondanák, h jó, azzal a fejlesztõknek adnának igazat, ergó bevallanák vele, hogy igen, mi voltunk a hülyék, hogy sürgetni próbáltuk a DNF megjelenését, és hitetlenkedtünk.

Fpocok
Hogy hozzá adhassák a "bucket list" jükhöz.

Shep
Sosem értetem ,hogy ha valami szar akkor minek viszitek végig.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

TurboX
végigtolva

alien queen model elõtt emelem a kalapom, a többi pedig egy rakás szar instant kuka minden tekintetben. kár érte
Flatline mindent lehúz, ráadásul erõltetetten teszi így nem is vicces. A witcherre adott anno 70 százalékot ilyen érvekkel, hogy "minek szex egy RPGbe", Alan Wake szintén 70, Starcraft 2-t is szidta, most ezt is.

Why so serious?

TDC Geronimo
Inkább õk azok. Te neked meg fingodsincs arról a gamerõl <#mf2>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Fpocok
Vicces vagy.

TDC Geronimo
Hardwireden az alan waket is lehordták valami 60 % körülre pedig az utóbbi évek egyik legeredetibb és legjobb játéka volt. Lófaszjóskák azok.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Én DN3Dhez hasonlítom a Forevert is, ahhoz képest meg bizony egy gyenge próbálkozás. Ha nem veszem figyelembe az elõdöt akkor is csak egy közepes játék.

Shep
Neked lehet, nekem nem. Folyamatosan a hülye kombók elõcsalása valahogy engem nem tudott lázba hozni kb. a 3. pálya után.

Pedig egy remek játék.

Shep
Szerintem az itt a gond, hogy a többség azt várta, hogy majd megint átélheti azt a pillanatot amit annak idején mikor elõször kipróbálta a DN3D-t és mivel ez nem következett be így csalódtak és emiatt nem tudták úgy élvezni a játékot aminek következményeként inkább a hibákat keresték. Pedig nem rossz játék ez csak tudni kell helyén kezelni.

Shep
Nem értem miért emlegeti mindenki a BulletStormot, az átvezetõket leszámítva volt benne pár jó poén de a játékmenet egy folyamatosan ismétlõdõ valami. Egynek elment de a Dínós részen kívül már szinte semmire nem emlékszem belõle.

Shep
Szerintem sincs én arra a hardwiredes cikkre írtam ,hogy hülyeségeket beszél.

Hát nemtom, nekem nagyon tetszik, de lehet, h csak "bebeszélem magamnak", hogy jó, a 14 év fejlesztési idõ miatt.
Sokkal rosszabbra számítottam, lehet emiatt. De én imádom a scifiket. És ez félig-meddig az.
És akkor is tele van nagyszerû ötletekkel, amik hiába, h voltak máshol is, de azért mégsem gyakoriak a játékokban.

CalebJoe
egyet értek a leirtakkal sajnos nagy csalódás számomra is azt hittem legalább egy durva Bulletstorm szintet hozni fog de ez elég lightos ahhoz képest 1x végigtolható sajna
Maxtreme
Én is kivégeztem. Hát nálam ez eddig az év csalódása sajnos 😞

- Remek optimizáció. ( Mondjuk egy ue 2.5 motoros játék menjen is jól. )
- Néhány poénos beszólás, és utalás filmekre (inception, lost, stb 😄)
- Helyenként jól néz ki
- Az eleje még viszonylag hangulatosan indul *

- *Aztán a végén a sötét csõfolyosókon való bóklászás nálam totál kibaxta a biztosítékot
- Legtöbbször üres, fantáziátlan pályaszerkesztés
- Borzalmas fizika
- Unalmas
- Ugyanazokat a poénokat próbálták elsütni mint a duke3D-ben.
- Elavult grafikus motor
- Sok esetben ésszerûtlen, logikátlan módon következnek egymás után a pályák
- Mi az hogy csak 2 fegyver lehet nálunk basszus?
- A story kb 0

Nos nem is tudom mit mondjak. 14-15 év fejlesztési idõ (jó ebbõl a valós munka gondolom volt vagy 2 év) után ezzel szúrják ki a játékosok szemét?
Ezt egy nagyobb fejlesztõbrigádnak kb fél éves munka lett volna (és rögtön kezdhet is EVM budget kategóriába)

nálam ez csak 10/5

..és szeretném leszögezni hogy az elõdöt imádtam. De ez... Ez egy 0

Ron Ragm
AI-val szerintem nincs probléma - te lõsz, õk visszalõnek - ezek ûrlények, nem kommandósok.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Shep
De ugyanúgy felhozhattam volna más nevet is és momentán AI-ra meg beragadásokra gondoltam nem kimondottan olyan dolgokra amiket te írtál. COD helyett írhattam volna a Crysis-t is.

Shep
Row, row, row ya boat 😊