7639
Duke Nukem Forever
-
#6691 az asztalon :) -
#6690 Pont leszarom, hogy mennyit szenvedtek vele. A végeredmény B kategória alja lett. Oda kéne árazni is.
Egyébként meg nem a fejlesztőket kell kifizetni, hanem a Gearboxot. A fél éves összelapátolós munkájukat, meg azt a pénzt, amit a jogok megvásárlására költöttek. -
gregtom6 #6688 Hát ezer forint egy 14 éve készülő játékra nagyon kevés...
Azt is mondhatnám, ahogy azt egy másik játékra mondta a készítői közül valaki(melyik volt ez a játék?), azt mondták, hogy az nagyon jó, csak mi nem fogjuk fel a zsenialitását, v vmi ilyesmit mondott. -
xxxpaulxxx #6687 De hol van hozzá a korong?:D -
#6686 lehet dvd-t nézni -
xxxpaulxxx #6685 A private roomban van valami extra durranás a fénymásolón kívül a strip clubban?:D -
Gabe18 #6684 Ez a #6665-re ment. -
Gabe18 #6683 Jó, de akkor a 200 emberes munka végtereméke mondjuk pc-n 10.000 forint, akkor ez legyen arányosan kevesebb, hisz csak 20-an csinálták. Tehát akkor 1000. Annyit kétség kívül megérne... -
#6682 minek játszod végig, ha szar?:D -
#6681 Most legalább érzik,h mi miattuk milyen fost kapunk fordított esetben általában. -
#6680 Nem értem, hogy a "jó szarul dolgoztok, de legalább sokat" úgy mégis milyen szemszögből lehet elfogadható... -
#6679 egyáltalán nem konzolról portolt :DD
a konzolosok kaptak most kivételesen pc portot -
#6678 elindítottam... első megjegyzés: Ez meg mi a szar?!
A dinamikus árnyékok nagyon gázok.
Az elején jó, hogy nem press START to continue van...
A videók a játékban meg a textúrákon is pixelesek (semmi szép elmosás, vagy ilyen)
pedig akár egy jó játék is lehetett volna, de ez a konzolról portolt valami ez nagyon gáz... azért most már végig nyomom.
Duke király (bár ez az EGO dolog elég fura), de a Duke Nukem Forever egyelőre nem annyira
Meg azok az idegzsábás lányok az elején... hangja volt, de a szája alig mozgott -
#6677 Remélem majd lesz folytatása egy két éven belül. -
#6676 Hova lett a Destructoid hsz?
Az a teszt nagyon gáz...
Aszongya:
"The game features a number of weapons, but strangely for a game so proud of its nineties roots, you're stuck to the modern contrivance of carrying two guns at a time"
Beszél ő,aki konzolon tolta..Biztos,hogy azon.És nem gondolkozott el egyszer sem,hogy vajon miért?pedig kiszúrta a szemét a válasz..
A másik meg,hogy aszongya milyen unalmas,inkább játszana Painkillerrel meg Serious sammel,mert hogy azok milyen kurvajók,mert rohadtul pörög minden csata. -
#6675 Galád! Hát kitörlöd amire reagálok? :) -
#6674 Azért az ilyen 2-3 pontok szerintem nem a játékot hanem a cikk írót minősítik. Akkor az ilyen rossz pc játékos vackok -10-et kapnának ,vagy mi?
Ha reálisan próbálunk pontozni 5-6 a helytálló szerintem. -
#6673 bízok* -
#6672 hát én azért még a 15 single map DLCben mégbítok..Felviszi a játékidőt is,meg ki tudja mi lesz még benne?Hátha kiegészítik még több poén cuccal. -
#6670 Én azt mondom ,hogy örüljünk, hogy kiadták végre. Aki szerint szar ne játsszon vele, van millió 1 másik játék amivel lekötheti magát. Aki szerintem meg élvezhető az szórakozzon vele jól. -
#6669 -
Ironman2 #6668 Lopták a lóvét,éltek mint hal a vízben abból a pénzből amit a játékfejlesztésre kellett volna költeni -
#6667 scott miller meg georg brussard volt a balfasz akik miatt nem jött ki a játék és még egyéb okok amiket mi nem tudunk. -
#6666 ték -
gregtom6 #6665 Mellesleg nem a mai trendekhez képest kellene egy játékot értékelni, hanem a saját élvezeti faktorodhoz képest.
Annyira nagy munka grafikus motor írása, hogy egyedül lehetetlenség lenne új grafikus motort írni ennyi idő alatt 0 tapasztalattal, most gondolj bele, hogy 18 ember 14 éven át kínlódtak vele, hogy egy meglévő motorra írjanak egy játékot, amit ráadásul fel tudtak tuningolni is.(UE 2.5) És 18 ember csinálta...más cégek 200+ embert foglalkoztatnak játékfejlesztéshez.
Úgyhogy szerintem lenyűgöző, ahhoz képest, h állítólag alig értettek hozzá.
Azért váltogattak mindig új motorra, hogy az ilyen grafőrültek élvezzék.
Mennyit kínlódtak vele, 18 ember...gondolj már bele.
Kb úgy kellene megtapsolnunk őket, mint aki életében nem futott maratont, de mégis neki kezd, és az utolsó erejével is tör előre, na a 3DRealms is így tett. Minden elismerésem az övék. -
#6664 erre gondoltam én is -
#6663 Mert nem tudja hogy kell kikapcsolni -
#6662 de nálad miért van mindig bekapcsolva a duke vision??? -
#6661 erre énis gondoltam, hogy extraként mellékelve lehetne az a verzio ami q2 enginet használt :D -
#6660 Egyébként én örültem volna ha kiadják a 98-as meg a 2001-es verziót is. -
#6659 Az nem lehet igaz, a Diablo, hogy néz már ki, hagyjad már magad! A grafika számít leginkább ezt minden valamire való játékos tudja :D -
gregtom6 #6658 Bírja a gépem, és leszarom a grafikát. Az is ad egy élményt, ez tény. Tavaly pl max grafon játszottam végig az Assassin's Creed 2-t, és a Diablo 1-et egy nyáron. Mind2-t élveztem. -
#6657 Ja értem. Nem azt mondom én is vittem már végig szar játékot és leírtam ,hogy szerintem nem jó de ezt egyszer megtettem utána még a játékot is elfelejtettem és nem irkáltam továbbra is ,hogy hú de szar. -
#6656 Állítom ,hogy jó pár ember szerint meg azért szar a játék, mert az ilyen részeknél elakad benne. -
#6655 Mert egy low fikagép. :) -
#6654 Ott a csövön kell felmenni te !
Áramot lekapcsol kicsiként odaugrál bemegy a falba és felmegy a csövön ! -
#6653 Ugorj be a falba,aztán balra. De ne a másik helységbe ugorj be. -
#6652 Duke Burgerben volt asszem. Hát rövidke, mert fele annyi, mint amit ígértek (18 helyett csak 9). -
#6651 Ha szar miért vitted végig? -
#6650 ez hol volt???
most toltam végig, de nem láttam...
amúgy rövid, nagyon.... bár lehet azért, mert kihagytam az ilyeneket.