Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megérdemli! Na jó, nem, inkább olyan 60% körül van a cucc.

Prince23
Eurogamer 3/10

lol?

Shep
Azt a kék világító golyót kell odagörgetni. (robbansztani, így még nem hallottam 😊)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Azok inkább segglyukak😄
"I thought it was exit only!"😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Palinko
az alien belsejében vagyok van 2 lejárat de mind2 elzárva. kilõni-robbansztani nem lehet. mit kell csinálni?
IMYke2.0.0.0
Bizony ez így van. <#vigyor5><#schmoll2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Seth
A név elad bármit

PSN ID.: Beegabor

megnézem, köszi

Végig kell ugrálni a kanapékon,és ki kell nyitni a rácsos ajtót hogy áthozd az autót,mert csak ugy lehet továbbjutni.Egy kicsi fotelon tudsz feljutni a billiárd asztalokra.Van fent egy kapcsoló,azt kell elérned.Virágágyásnál vigyázz!<#vigyor4>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

LOL! Ezek a vagina formájú fészkek,meg a szûzhártya szerü átjárók odavágnak rendesen a Hive pályákon!<#idiota>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Sziasztook
elakadtam. Az a rész, ahol a kis távirányítós autóval lekicsinyült Duke-ként nem tudok bemenni, csak bekúszva, és billiárdasztalokon lehet ugrálni, onnan hogy tovább? Fél órát gondolkodtam, aztán abbahagytam.
köszi

IMYke2.0.0.0
<#vigyor5> - még úgyis, hogy rossz a port 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

woy
IMYke2.0.0.0
Kis 'gonoc'... 😊

<#eljen><#taps>

Rage47
nem tudták rendesen portolni xboxra, legalábbis ez jön le a konzolos emberek írásaiból

remélem több ilyen játék lesz a jövõben<#eplus2>
IMYke2.0.0.0
Állítólag kegyetlen szarul fut.

Krisztiam
konzolon kíváncsi lennék milyen lehet 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Rage47
konzolra nehogy megvedd
ez az ugrálós rész ez halál,20x kezdtem már újra mi a f.. ez bele.
wesker24
Persze nem félreérteni ! Ne vedd sértésnek csak egy filmbõl idéztem ! xD
wesker24
Anyád ! Ez nem semmi ! xD
Fpocok
<#wow1><#wow1>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Szvsz a "kivinni egy játékot" egy hatalmas baromság. Aki így mondja, az hülye. Vita lezárva. <#pias>

Shep
Nem bántam meg, hogy megvettem úgyhogy az elméleted megdõlt 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ne kötekedjél öregapó 20 éve így mondjuk, jobb mint a kivittem, meg kitoltam. 😊 A végére értem ugyanolyan hülyeség, hiszen a játék vége egy megfoghatatlan valami így a végére sem tudsz érni 😊

Krisztiam
Duke Nukem teszt
A teszt végén igaza van az írónak, a mai kor fiataljainak nem fog tetszeni a játék...
Akárki akármit mondd nekem tetszik a játék és örülök, hogy egy régi cím újjáéledt 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Fpocok
Használjuk már a spoilert pls.

valaki tudna segíteni?
Elakadtam a mosdós résznél ahol bele kellet menni a kicsinyítõ portálba és lekapcsolni az áramot.
Frank99
azért írtam
<#hamm>
én is megvettem.....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

samsung123
Beszarás ez a játék!
Fõleg ez után játszva! bárki bármit mond!

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

bajgunar
Nah végigvittem én is.
-> "élmény pedig felbecsülhetetlen" Szerintem meg nem. 😄
Nem dobtam tõle egy hátast meg kell hagyni.
A pályák egyszerûek, rövidek, könnyûek. Hiányoltam a kódkártya keresgélést, a titkos helyeket. Zavart hogy kevés a max lõszer, a po.ádba tolja az aktuális (következõ) fegyvert, laser trip mine totál használhatatlan (nincs hol ?),mivel visszafele sehol se mentél, csak elõre "leragasztott egérrel kb". A grafika sem egy egetrengetõ, néhol eléggé "ocsmány" majdnemhogy konzol (N64) szintû.
A kocsis részt az elsõ 2 perc után elég frusztrálónak tartottam. Nem duke világába való a rally + ugrattgatás. PF Ez minek kellett bele???
Részemrõl max 6/10 de inkább 5.
Ránkhúzták, mint a vizes lepedõt. Aki megvette, feltette, most pofára esett. Mert a steam acc-jára telepítette, várta a megváltást.
Végigtolta, nem kapott semmit, most meg már eladni sem tudja, még féláron sem. Nem érte meg az árát annyi biztos.
Egyszer játszható, többször nem.
A multi meg egy nagy 0.
Ping-el mint a szemét, egy idõ után elkezd belaggolni. És totál nem ott a hitbox, ahol kéne hogy legyen. Olyan mint cod 7 megjelenéskor.
Egy az egybe UT a game, Duke fegyókkal. Abszolút nem hozza azt az "igazi" Duke feeling-et.
Még mindíg százszor jobb a Duke3D High Res Pack -el.
Ennek az árát is félrerakhattam volna egy erõsebb vga-ra.
Bánom hogy megnyomtam azt az elõrendelési visszaigazoló link-et.
MerlinW
PC... nincs konzolom.

[merlinw.org]

wesker24
Pontosan hová is vitted végig ? xD

Mert az Olimpiai lángot szokták végigvinni ! xD

Az ugy nem lett volna jobb hogy én is a végére értem a játéknak ? xD

Shep
A pontszám lemaradt 9/10

Shep
Na én is a végére értem és meg kell valljam végig jól szórakoztam egyedül azt tudom felróni a játéknak ,hogy sajnos egyes külsõ tereken nagyon látszott, hogy bizony az unreális 2 motor nem erre lett kitalálva és hát igen csúnyán festett pl a gátas pálya. Egy a lényeg, hogy minden percét élveztem ami manapság elég kevés játékról mondható el. Visszahozta a régi idõk hangulatát. Hazudnék ha azt mondanám, hogy nem lehetett volna jobb a játék és, hogy elõzetesen nem vártam én is kicsit többet de szerencsére ezt gyorsan el tudtam felejteni és élvezni tudtam a játékot. Úgyhogy összességében ennyi év várakozás, hitegetés és hercehurca után végre végigvihettem a DNF-t ez az élmény pedig felbecsülhetetlen.

Hiába, 14 év az 14 év a sitten. Reméljük, hamarosan a lakótársa is kikeveredik onnan.

Ez komoly😄D

Amúgy még azt is hozzá tudnám csatolni, hogy úgy hörög, mint egy vadkan, miután futott egy 5 métert😄

Ron Ragm

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Nekem azzal is, és ezzel is ez volt😄
3 v 4-kor kezdtem a DNF-hez, éjfélig kisebb megszakításokkal játszottam.

Füledet😄

Krinyo
"Számomra az a játék legnagyobb hibája, hogy az akciójelenetek után mindig egy hangos gitárriff jelzi, hogy VÉGE, NYUGI VAN, NE PARÁZZ TOVÁBB... ami azért elég illúzióromboló szerintem."

Akkor ez nem csak nekem szúrja a szememet

Számomra az a játék legnagyobb hibája, hogy az akciójelenetek után mindig egy hangos gitárriff jelzi, hogy VÉGE, NYUGI VAN, NE PARÁZZ TOVÁBB... ami azért elég illúzióromboló szerintem.

A másik meg, hogy tényleg nem köt le annyira, mint pl a Portal 2 tette (egész nap azt toltam😄)... mondjuk ez nem is csoda, de azért ennyi idõ után reménykedtem benne😊

Jaka923
3 hsz-szel írtam lejjebb, de nem igaz, hogy erre nem lehet rájönni.

azt írja nyomjam meg a Space-t, de baszik kitépni

Shep
Szerintem vagyunk azért itt is egy páran.

Shep
Az a baj ,hogy ma már minden hülyegyerek mindenféle képzettség nélkül kikiálthatja magát kritikusnak és irkálhat látogatottabb oldalakra is. Össze lehet azért hasonlítani mondjuk egy 15 évvel ezelõtti PC-s tesztet egy ilyen mai 15 mondatos köpedelemmel.

nem vágom, hogy kell letépni a fejét az ellennek az elején?

Shep