Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krisztiam
17 rongyot nem ér 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

A Prey is ugyanúgy kezdõdik mint ez a játék.A wc-ben.Észrevettétek?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

17 rongy? ÁÁÁÁ.Hülye azért nem vagyok! Majd ha pár ezer Ft lesz,akkor megveszem.Prey is megvan eredetiben.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Shep
Szerintem senki nem tudja a hiba okát.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nem éri meg az árát, olyan 😊 Kicsi a figura, gagyik a cuccok, egyedül az artbook az ami ér valamit belõle.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

6524 valaki?

"Everything that happens, happens for a reason"

<#hehe><#wave>

Krisztiam
ez milyen pack?
balls of Steel

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Shep
Akkor miért játszol vele? Ja mert ingyen volt, értem 😊

Én meg a Qeen Bitchnél vagyok,de eléggé nehéz kinyirni.Tudom hogy rá kell pattintani a pipebombát,és akkor látom a randa csöcseit,de ha támadom,akkor meg kilövel valamit,amitõl egybõl meghalok.xD

Ez a szar 1 forintot nem ér....
<#levele><#falbav>

Shep
Hát régen is ilyen volt 😊

tommygear
ki beszélt most az ign-es tesztrõl???
az ign az xbox verziót tesztelte ami valóban egy hihetetlen köpedelem port lett így érthetõ
Nem is nehéz, de nem ugrik csak kicsit, meg az ugráshang az valami borzasztó...hhhöööö...

Shep
Te még mindig a lassú mozgásnál tartasz? Tedd már magad túl rajta! Hidd el könnyebb lesz minden, egy új világ nyílik majd meg elõtted 😊

grebber

Next PC upgrade: 2022

És neked az ign-es teszt mióta 10 soros?

Shep
ugrás gombbal 😊 Nem tudom már, én nem akadtam el sehol benne, tök egyértelmû volt minden.

Ron Ragm
"It’s fast-paced run-and-gun battle"
"Duke Nukem Forever is one of the more challen­ging shooters"
"old-style design"

Aha, oké.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ok. Próbáltam már de netok átugrani, nem ugrik akkorát....

Ott a létra a másik konténeren

6533

Ja én is a hordókat be kell hordani a konténerbe, akkor átbillen de hogy ugrok fel rá???

Shep
Hordókat kell rakni a piros konténer végébe. A hátad mögött is van egy konténer amiben van piros hordó azt robbantsd fel.

Itt tartok, és nem vágom mi van

Hali!!
Itt hogyan lehet átjutni, a hordókat behordtam a konténerbe, de nemtok átugrani...más a faxom ki van ezzel a szarral....

tommygear
nem, hanem mert egy 3 oldalas terjedelmes teszt
nem holmi 10 soros köpedelem
Shep
Elég sok állvány volt, valami kép sokat segítene 😊

5c0rp330n
faszsagokat ir peldaul

Shep
Na valami ilyesmire gondolok mikor normális kritikákról beszélek (nem, nem a 80% miatt).

Seth
Amiért 80%-ot adott rá ? Egy IGN pl mivel rosszabb ?

PSN ID.: Beegabor

elakadtam
konténerek vannak mindenütt, meg csápszerû cuccok, és valahogy tovább kéne menni, azt is selytem hogy, egy állványra kéne feljutni, de hogy?

Krisztiam
egy normális teszt...

Rowlend

GET OVER HERE!

Helló
Most játszottam végig, de nem kaptam meg Steamen a Let's rock achievementet (normalon játszottam végig) és nem találom sehol a Extras menüt. Valaki tudna segíteni?

"Everything that happens, happens for a reason"

Shep
De azért régen tárgyilagosabbak tudtak maradni, mint manapság ez az ami nem korrekt.

grebber
Ez így van.Nem is értem mit vár mindenki ,ha egy oldal teszteli a játékot kinek a véleményét írják le ha nem a saját magukét?

Shep
Ok, legyen így de akkor is vicc, hogy manapság mindenféle jött ment egyének 15 mondatos irományokkal húznak le játékokat (nem konkrétan a Dukera gondolok). Továbbra is tartom ,hogy 10-15 évvel ezelõtt igényesebb értékelések születtek hozzáértõ emberek tollából.

Krinyo
Tévedés. A kritika szubjektív mûfaj, mindig is az volt. Ne keverjük már össze a tényközlõ újságírással.

Egyébként nem attól lesz igényes, vagy igénytelen, hogy neked vagy másnak tetszik-e. Azért nem véletlen hogy a legnagyobb lapok kivétel nélkül lehúzzák a játékot. Ettõl függetlenül még tetszhet bárkinek, de azért vegyük már le a szemellenzõt.

Rage47
<#eljen>
Shep
DE vicc, mert egy jó kritikának objetkívnek kellene lenni nem pedig magánvéleményt tükröznie. Többek között ezért sincsen túl sok értelme mindenféle kritikának csúfolt értékeléseket olvasni, mert igen kevés manapság a tényleg igényes cikk.

a hídon lévõ fõellent hogy kell legyûrni,csak a gránátra sérül,de azzal lehetetlen kinyírni.Legalább mentene vagy valami.lol
Az idegen egy fejen állós produkcióval próbálja lenyûgözni a hõst...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ugy kell fordítani ,hogy a kezén fel tudjál menni a taghoz a tetõkön ugrálva.
IMYke2.0.0.0
Na hol van a faszkalap újságíró ilyenkor, aki a 20 cm-rrõl való matatást fikázta?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Ha nekik nem tetszik akkor nem lol, márpedig nem tetszik nekik mint sokan másoknak sem!

tommygear
Jó erõs gép kell ahhoz, hogy megjelenítse ezt az ocsmány grafikát <#nevetes1>

Nem megy ez a szar egy magos gépen... gondolotam a xbox helyett ezzel játszom(ott nagyon csúnya), de bazzz...
most meg a makett háztetõkön ugrálok, amiket még a Duke 3D-ben lehetett lerobbantani, fent vár valaki, de az istenért se tudok felmenni, talán rossz kombinációt ütök a padon? 😞