7639
Duke Nukem Forever
-
rumkola #1838 -
#1837 Igen az, csak nem ilyen hülye szövegekekkel, mint ezek. -
#1836 hát ez a fórum kész -
#1835 te figyi, nem rokonod véletlenül "ifj. Farkas Gyula, a BME mérnök-fizikus szakának IV. éves hallgatója kondenzált anyagok fizikája szakirányon kredites képzésben"?
a stílusotok nagyon hasonlít. -
Myron #1834 tisztában vagy az epikus troll jelentésével? -
rumkola #1833 -
#1832 Hát ja, szerintem is csak felhívja a figyelmet, és a többiek bedölnek. -
r4pt0r #1831 Azt hogy már megint átvágnak téged, és te el is hiszed. XD -
#1830 azt, h rumkola feltűnésviszketegségben szenved :) -
#1829 Ez mit jelent? -
#1828 fail -
rumkola #1827 nem publik -
#1826 Ja ja linket kéne hozzá rakni, mert én is nehezen hiszem el. -
#1825 Linket! -
#1824 Azt halottad hogy a játék az kurva jó?????
idézet az 1819-re. -
Myron #1823 "New troll here!" -
#1822 Nem baj, az se létezik, minden eltűnik a foreverbe -
rumkola #1821 akkor kicsit keress vissza, belinkeltem pár hónapja egy ingame videót -
#1820 Hogy szivárog ki ami nem is létezik? -
rumkola #1819 kiszivárgott az alpha, amit a videóba nyomott az újságíró....kurvakomoly!! -
#1818 Hát ja, ezek szerint. -
#1817 Vagy DukeNukem c64re....:P -
#1816 vagy egy újabb ígéret -
#1815 Hát sok sok képekkel, meg esetleg egy videóval. -
Myron #1814 vagy egy 20*20-as bélyegkép -
#1813 na azért ne legyél telhetetlen, egy 2 perces videó is elég lenne -
Myron #1812 pl demo? :D -
#1811 Hát reméljük hogy most már adnak ki belőle valamit is, majdnem 3 hónap múlva lesz 12 éve hogy bejelentették a játékot, remélem előjönnek majd valami kis meglepivel. -
#1810 szerintem a láncfűrészes dolog egy félreértés lehet, George Broussard twitter-bejegyzését fordíthatta valaki félre: "Game developers often say "Cutting is shipping". We begin this year with a vengeance and a chainsaw." Remélem nem viccelődik, és tényleg közeledik az a bizonyos "when it's done"...
link
-
#1809 legalább 25 perces utat tettem meg a bánkitól a neumannig, hogy növeljem infó teremben az 1 négyzetméterre jutó duke fanok számát. -
Myron #1808 itt most kiemelkedő az egy négyzetméterre jutó duke nukem fanok száma -
RMarvin #1807 Felőlem lehet akármilyen klón, csak ne egy call of duty-féle agyonraszkriptelt forgatókönyvmizéria legyen. -
#1806 szerintem doom 5 klón lesz -
#1805 én nem bánom a láncfűrészt, ha mellette lesz halálba rúgás is. remélem nem egy elcseszett doom3/prey klón lesz, mert akkor itt jihad lesz. -
#1804 látom Almádiban laksz, ez a vetésiben volt még régen:D akkor ugyanott lehettünk -
#1803 heh, olyanon én is voltam anno :) -
#1802 én már elvesztettem a reményt pedig emlékszem még általánosban volt számítástechnikai kiállítás, aztán ott lehetett nyomatni a duket 3d sisakban, na az kurvafless volt -
Myron #1801 egyszer régen egy képen még 99-ben volt egy olyan kép ahol egy szürke nagyfejű idegen van háttal és duke kezében láncfűrész volt
szal valamelyik verzióban volt láncfűrész is -
#1800 Ja ja, még amennyit én is néztem belőle ott sem volt fűrész. -
#1799 állj-állj, milyen lánfűrész? az nem a doom? tudtommal Duke-nak a Mighty Foot volt helyette, és az sokkal überebb fegyver is :P