44
  • sanya_
    #44
    Lehet hogy az intel megoldása lesz a jobb(AMD fan vagyok) de elkésnek vele. Továbbá az AMD "olcso" pénzért árulja a szerintem több százezer dolláros technológiáját (ami eléggé szimpi), és már most elég nagy nevek állnak mellette(Cisco, Sun akik nem ma kezdték).
  • Coine
    #39
    Úgyvan ! Öljétek 1mást!
    Ez a cikk QRVÁRA nem a procikról szól, hanem egy tech. szabványról !
    De csak így tovább !
  • abel_crc
    #38
    Csak lehet hogy az Intelnek nagyobb szüksége lesz a HT licenszre mint az AMDnek az SSE2-re. :-))
  • abel_crc
    #36
    Morgo:"(latom via mar ott van, de hat a via-s alaplapokrol inkabb ne beszeljunk...). Vagy en ertettem valamit felre? "

    Ja, ott van a VIA, AMD és az Ali is, más meg nemigen gyárt chipsetet rajtuk és az Intelen kívül.

    C:"hogy itt korulottem kb. 40 ember csapkodja az asztalt az AMD-VIA gepek mellett, mikozben a maradek 10 nyugodtan dolgozik az Inteleken"

    Na azért ne hazudozz már itt összevissza...
    A begyöpösödött inteles agyatokkal nem tudjátok megemészteni hogy az AMD-VIA KT133a páros magasan veri a kis nyomorék i815-öt (max 512MB, mi az??), az i850 meg egy selejtes félmegoldás..
    Mégis mi jobb akkor a VIA-nál, az Intel BX, vagy mi???
  • #28
    tájékozottságod korlátozott, balkáni. intel tömegcikkeket gyárt megfizethető áron, sokkal jobb renccerek is léteznek, jóval borsosabb áron. az asus közép-európában is megfizethető dolgokat csinál megfelelő minőségben.
  • #26
    nos, szerény személyem, mint 3d megoldásokat fejlesztő mérnök, nap, mint nap a földig gyalázom az amd, via, cyrix által gyártott dzsunkás mocsadékokat. rendkívül megkönnyitenék a programozók dolgát ha a minőségre, tesztelésre, bugok javítására is legalább annyit költenének, mint marketingre. ha az asus, meg az intel is tud szarért-húgyért jó minőségű stuffot készíteni, akkor a via-nak és amd-nek sem okozhat nagy megterhelést ennek a kivitelezése. uff.
  • Pali
    #22
    :) Bevallom ehhez a technológiához nem értek egy picit sem. De mivel sok nagy cég licenszelte, feltételezem biztosan jó. De nem hinném a mi számunkra túl jelentős lenne az elkövetkező fél-1 éven belül. De értékelném, ha elterjedne, mert valóban kicsit "elburjánzott" a proci a többi egységhez képest, ideje lenne az elavult komm. szabványokat leváltani újakkal. Mondjuk valami univerzálissal, mint ez a Hypertransport.
  • Pali
    #18
    Bocsi, ez kicsit durva lett:)
  • Pali
    #17
    :) Nekem Intelem van jelen pill de jelen pill az AMD a jobb vásár, mert olcsóbb, és mert emelett még gyorsabb is. Azonkívül megbízható is. Az új Palominokban pedig lesz túlmelegedés elleni védelem is so az AMD minden téren jobb lesz. Szerintem azért van több AMD fan a neten, mert a netesek átlag IQja jóval magasabb az átlagnál :) és olvasnak teszteket is, nem csak focidrukker módra fújják hogy Intel vagy AMD és fogalmuk sincs az egészről.
  • AnarchoiD
    #13
    egyszeru, az amd-sek igyekeznek egymast es magukat meggyozni hogy jol valasztottak....

  • shabba
    #12
    Előre bocsájtom sem AMD, sem Intel hívő nem vagyok, minkettő csinál és csinálni is fog jó dolgokat és hülyeségeket is, de az alábbi idézeten - "Mi sokkal távolabbra tekintünk." Gregory szerint nagy lépésekkel kell előrehaladni, mert a gyakori változtatások sokba kerülnek az iparnak. - vagy 10 percig röhögtem.
    Valaki megkérdezhetné tőle az Intel miért cserélgeti a processzortokozásait félévente ?