131
Merevlemezek
-
#51 Hi.; Samsung F3-at: link -
cyber #50 Sziasztok!
Vinyó cserét tervezek és azt kérdezném hogy milyet érdemes venni?
Gondolok itt a sebesség és az ár arányára is!500Gb-t gondoltam és maximum 18.000.-ft van rá lényeg hogy gyors legyen!
Esetleg erről a vinyoról mi a vélemény:WD Caviar Black Széria?
Előre is köszönöm! -
vitya79 #49 Sziasztok
Hogyan tudom megnézni, hogy egy adott winyon vannak-e sérült (bad) sectorok. Ha jól tudom a régi windowsba xp-ben volt valami progi. Sajna nekem már windows 7-em van. Tudtok valami programot ajánlani?
Köszi. -
kmisi #48 Üdv Van most a gépben egy hdd c/d/e partíciókra bontva mind megvan formázva és adatok vannak rajtuk.Acronis Disk Director al akarok létrehozni egy új partíciót az e meghajtón lévő szabad helyből úgy hogy az e meghajtóról az adatok ne tűnjenek el csak annyi hogy egy kis szabad helyet tudjak lenyesni róla az új partíciómnak. És akkor itt mire menjek hogy ez így történjen?
Link
Meg még egy kérdés ha az új üres partícióra felrakok egy win xp-t meg most a gépen van egy másik partíción win7 akkor gond nélkül megy majd mind a kettő? Meg hol tudom majd kiválasztani hogy melyik oprendszer induljon?
Kérlek mindegyik kérdésre válaszoljatok ha tudtok
-
Nyiri #47 Csá
Tegnap vettem egy 500G samsungot. Minden rendben vele. A probléma ott van hogy volt eddig egy 200G samsung amivel teljesen meg voltam elégedve. Mindkettő SATA. Felraktam az új rendszert. és gondoltam megnézem már ezt a HD Sentinel cuccot. az 500G minden ok, de a 200G-re azt irja hogy 16% !!!! és 39 nap mulva várhatóan megdöglik. chkdsk semmit nem ír. a sentinel is csak annyit hogy a kb 4 milliárd sectorbol 239 hibás és emiatt 16%-s. Ezt nem veszem be. Ugyanugy ir olvas gyorsan hiba nélkül... Lehet rajta bad sector de akkor sem döglik meg 30 napon belül az tuti. Az is lehet hogy már 2 éve ilyen (4 éves) csak eddig nem tudtam róla. Ej de szép a tudatlanság...
Van valakinek tapasztalata? -
#46 Hi. Samsung F3 HD502HJ-t vedd. 1 terrasbol pedig a Samsung F3 HD103SJ-t. -
#45 Sziasztok Oprendszernek szeretnék egy külön vinyót a gépembe.
Ezek lennének a kiszemeltek:
....SAMSUNG F1 500GB 7200rpm 16MB SATA2 HD502IJ
WesternDigital 500GB 7200rpm 16MB SATA2 WD5000AAKS
WesternDigital 500GB 7200rpm 32MB SATA2 WD5001AALS
Számíthat ez valamit hogy 16 vagy 32mb cache-es?
vagy érdemesebb lenne egy ssd vinyót venni erre a célra?
Mondjuk nagyon drága...
SILICON POWER 32GB SATA2 MLC M10 SSD 2.5
illetve még1 kérdés. Tárolás céljából is szeretnék venni egy vinyót.
Van-e valami sebesség, vagy minőségbeli különbség a következő 2 kiszemelt között:
....SAMSUNG F1 1000GB 7200rpm 32MB SATA2 HE103UJ
WesternDigital 1000GB 7200rpm 32MB SATA-300 WD10EADS (sata-300---> ez sata 2 akar lenni vagy mi?)
Köszi!
-
#44 Samsung F3 500GB . En kettot hasznalok RAID1-ben a rendszernek . -
Justil #43 4-500 GB-os intervallumban melyik hdd a legjobb vétel? rendszervinyónak kellene végülis, 2 terrás SpinPoint F3 tároló mellé... -
#42 Samsung F3-akat nézz Guru... Villámgyorsak, és nagyon nem melegszenek... :) 500GB/tányér. -
#41 Sziasztok
Most epitem az uj gepem es WD VelociRaptor 150GB vinyo volt a terv az op. rendszernek. De sajnos a koltsegvetesi problemak miatt ( nem futi masik vinyora ) mas megoldast kell talalni .
Erre gondoltam : ( aztan majd megmondjatok jo e )
2x320GB Samsung Spinpoint F1 SATAII 300 7200rpm 16MB RAID 1 , es melle
1TB Samsung Spinpoint F1 SATA II 32MB .
Vagy 2 x 1TB Samsung Spinpoint F1 SATA II. 32MB RAID 1.
Mind a ket variacio annyi mint a WD VelociR. 150GB vinyo .
Melyik lenne a jobb ???
koszi -
potyi21 #40 hi! nemtudok sajna donteni a hdd kozt,egy wd caviar 500gb/7200/32mb, vagy seagate barracuda 750gb/7200rpm/32 mb -s kozt donteni! melyik a halkabb vafy a gyorsabb??!! , en ugy tudom ,hogy a seagete gyorsabb,de nemtudom h halkabb e !! -
Peti999 #39 sziasztok, van egy olyan problémám h lenne egy 1996-os P1-es alaplapom egy 400Mhz-s AMD K6-2 procival, és meghalt benne a 2 gigás vinyó... van egy 40 gigás, de azt nem ismeri fel.. illetve azthiszem a BIOS-ban igen, de Windows-t nem lehet rá tenni, nincs valami ötletetek? hallottam h jupereléssel valahogy át lehet állítani kisebb méretre és akkor felismeri, help plz! -
#38 Új Samsung merevlemezcsalád kerül forgalomba
-
Madmano #37 Sziasztok.A HDD Sentinel programról mi a véleményetek? -
#36 nm -
Dobronski #35 Köszi. -
#34 Samsung F1 750 GB. -
Nvidiaakiraly #33 Tudtok egy gyors vinyót raid-re?Jó árban legyen(úgy 15-20) 500-1000gigás ha lehet. -
WorldTorrent #32 Nah senki nem tudja mi lehet? vagy csak senki nem jar ebbe a topicba?:S -
WorldTorrent #31 Nekem van egy 80gb-os HDD-m ami tele van filmekkel stb , oprendszer nincs rajta , ha berakom a gepbe beismeri meg minden latom is a cuccokat rajta de ha le akarom masolni extra lassan masol rola 50-100kb/s :D es ilyen lassan nezni sem lehet , mi a gond vele? -
#30 1 TB-os merevlemezek – második felvonás
-
menyasszony #29 A Seagate-ek mennyire szoktak eleve selejtesen kijönni, ill. pár hét alatt tönkremenni? -
tmisi #28 Simán. 6 SATA csati van benne. :)
specifikációk -
Lowosan #27 Abit KN9 Ultra -
Lowosan #26 Helló!Új vinyót akarok venni,mert ez már kattog.Kb:olyan 15k körül. Alaplapom:Abit KN Ultra MIt ajánlanátok?Satás bele menne? -
#25 Hi. Samsung. -
zsoky #24 Hi! seagate v Samsung hdd-t érdemes venni? -
#23 Há tenx -
#22 WD -
#21 Üdv! Milyen márkájú vinyót ajánlanátok inkább?
Western Digital, Maxtor, Samsung, vagy vmi mást? -
#20 hiiii segitenétek h milyen márkájú vinyót érdemes venni 400-500 giga között? -
ellington #19 biosban felismeri a régi 160 gigás maxtort, a windows viszont már nem.. ilyenkor mit kell csinálni? -
ellington #18 biost hogy kell frissíteni? -
#17 bios frissit talán
vagy verd + :-) -
ellington #16 egy 160 gigás maxtor vinyóm elszállt tunigolgatás után. átrakom a régi gépembe, ott felismeri (136gigásnak, de mindigis így tudta a bios, amúgy a windows már felismerte rendesen). mit lehetne tenni, hogy a másik gép is újra felismerje? -
Supergamer_real #15 Maxtor DiamonMax Plus 9 (120GB) keresek SOS elektronikát adatmentéshez.
Ha valakinek van esetleg (akár eladó is) dobjon egy PM-et legyen szíves! -
#14 Ajánljatok nekem egy 80 GB-os, 2,5 inches 5400-as notebookba való winchestert. Nem tudok dönteni, mert árban sok különbség nincs, teljesítményben meg nem tudom. Kössz! -
#13 hi all kicsit hangosak a merevlemezeim pontosan 2DB és azt szeretném megtudni h hogyan tudom halkabbá tenni!?!?!? -
#12 tárgytalan