12
  • #12
    úgy érzem kedves linus barátunk egyre többet beszél a levegőbe, a helyett, hogy a kernel kódját fényezné. senki és semmi nem tudhatja előre, hogy poztívan vagy negatívan fogja ez a renccer befolyásolni a szoftveripart. talán így majd rá lehet venni a sok kis warezos céget, hogy regisztráltassa vagy licenszelje a lopott cuccait. VAGY áttérjen a free megoldásokra, és bill geci a saját csapdájába esik. személy szerint én kiváncsian várom ezt a rendszert. :)
  • Laalee
    #8
    ha a winfos ilyen iranyba lep tuti csak a linux ot ill a többi open cuccot segiti az elterjedésben...
  • sanya_
    #7
    Érzem nem lesznek túl népszerűek a MS további oprendszerei. Vagy minden évben letölti a cracket akinek ilyen lesz. Gond egy szál se. :)
  • abel_crc
    #4
    naccerű.
    ezután minden olyan céghez megy majd a BSA amelyiknek nincs windows-előfizetése...
  • Pali
    #3
    Hát tudjátok, ez a jövő útja. De vajon mért? Hát egyszerű. Szegény microfos eladja a szoftvereit, amik mára egész használhatóak lettek. Folyik be a bevétel, lassan telítődik a piac, mindenkinek van már valamilyen win9x-e, esetleg NT változata, Office 95-2000. Tehát nem vásárolnak több szoftvert, viszont itt van egy mamutcég, aminek fizetni kell az alkalmazottakat, stb. Tehát "fejlesztünk", kitalálunk valami igen újat, Win XP, e-business stb. hogy a telített piacból egy Barba trükk segítségével üres piacot csináljunk. Csak ez már nem műkszik, az emberek unják a változást és nem kérnek az újdonságokból. So, előbb-utóbb kierőszakolják a szoftverbérletet, hogy folyamatosan fizessünk a végtelenségig, vagy a cég szépen megszűnik, mert elfogyott a piaca, és már csak terméktámogatás és a meglévő termék foldozgatása marad hátra. Ez egyébként minden egyébre igaz, kocsiból is rohadt sok van már, és fejlesztenek ezerrel, internet, kamerák, stb. hogy vegyük meg az újat és dobjuk el a régit. Tehát a cég marketinggel igényt generál, hogy fennmaradhasson. Lásd reklámok tömege, amik a fogyasztásnak eme fajtáját istenítik. Ami nem más, mint a bolygó erőforrásainak direkt konverziója szeméthegyekké, csak azért, hogy néhány óriáscég fennmaradhasson, holott már rég kiszolgálta a célt amiért létrejött, meg kellene szűnnie, az erőforrásoknak át kellene csoportosulnia. No erről ennyit, bocsi az eszmefuttatásért, de ennek ez a háttere.
  • Robert
    #1
    Kezdek egy kicsit beteg és fáradt lenni ettől a görbe orrú cégtől.
    Microsoft = Globális kontroll