32
Kihalt ez a jatekkategoria ?
-
Dj Siegfried #32 mikorra várható a LAST HOPE: PINK BULLETS ? -
Dj Siegfried #31 a közel múltban jött vmi shoot 'em up játék ki bármelyik konzolra?
sajna kihaló félben van ez a kategória :S
vannak még itt FANok? -
Htjet #30 Régebbiek közül nekem a DemonStar jön be a legjobban, a mostaniak közül meg az AirStrike3D . Mindkettővel jól ellehet szórakozni :) -
feamatar #29 affene, asszittem topikot kell indítanom, de nem!!!!
egy modern shoot'em up:
Jets'n'Guns
terjesszétek pls hogy nem halt még ki a műfaj, eszméletlen jó gáma! a kipróbálható demó is nyújt elég kihívást!! nagyon sűrű, elég nehéz, és ÁLLATIUL NÉZ KI -
#28 ehh
www.emuchina.net pcgamesnél ott van az összes japá csak jó gép kell hozzá
és ez nem emulácio -
#27 csak PC-s shootemupok? akkor Tyrian. :) pár hajszállal mögötte a Raptor, aztán a többiek. (meg a Raiden II, de az erösen konzolátirat, és pcn eléggé el lett... rontva)
ha más platformok is jöhetnek, akkor kicsit más a felsorolás :) -
[Walaki]D`Lair #26 TyrianI-II és 2K a legjobb régi Shoot 'em Up A mostaniak közül Serious Sam I-II (utóbbi egy nehéz iskolai nap után tökéletes. Imádom hentelni a sok kis monsztát egy magyardoga után) -
#25 neogeo az egy játékttermi a automata
www.mame.dk-n keresd ki www.emuchina.neten meg töltsd le -
#23 'csába!
Naszal a neve Seek & Destroy -
#22 Ja és tudom ajánlani a Seek& Destrox nevű gémet eminek a teljes verzióját mai napig keresem!
Ez egy olyan gém hogy tankkal v helikopterrel(általában választhacc de van olyan küldi ahol megadják mive' ke menned) kell rombolni -
#21 Nem inkább 'shoot em up'? -
#19 neogon van egy csomo -
#17 Tyrian RULZ! :)
PyRex -
#16 Shep: Sajna egy fizetős ftp-ről, végülis nem sok pénzt kérnek, havi 1500Ft. de 20 naponta frissítenek(gyakorlatilag mindig raknak fel új cuccosokat, ded húsz naponta törlik a régieket).
Ha van gyors netetek és van egy kis fölös pénzetek, akkor megéri.
Több info + játék/mp3/appz lista a köv címen:
www.insane.hu/warez
ha regisztrálod magad, akkor légyszi ítd oda akítől megtudtad, ezt a usernevet: maci007
Ave.
-
kisviku #15 Hát nézzük csak.
AMIGÁS korszakomból nekem az Alien Breed sorozat volt a kedvenc shoot em up kategóriából.A C64-es játékokra már alig emlékszem,oly régen volt.
Bár ha előveszem az emulátort akkor még felejthetetlen pillanatoknak lehetek a része.
PC-n a kedvenc shoot em up a Raptor volt. -
#13 Honnan tölthető le a game? -
#12 Itt van pl egy újabb játék a Heli Heroes, eszméletlen jó játék, szokásos felülnézetes helikopteres játék, mész oszt lősz:)))
Nagyon jó grafika.
-
#10 Vannak még ilyen jó kis demók? Ezek nagyon kira gamek. -
Lumania #9 De rég nem hallotam erröl a játékról.
Pedig a Katakis az abszolut király. A témában azota sem irtak jobbat. -
#8 katakis
-
Geronimo #7 a tyryan nagyon ott van, tudtok meg ilyeneket /a guruban eleg sokszor adnak shotemupokat/ -
Anee #6 Serius Sam is shoot em up szerintem az is isten lett -
#5 Chaos Engine az volt a brutál!Meg a Project X! -
Tantitanti #4 Nagyon régi de nagyon tetszett a Tyrian (kis urhajos
game) -
#3 emlékcsavar és amnézia rulez (igaz ezek rpg-k)
%) -
#1 Tudjatok , en mar kezdem unni a FPS-eket , a Populousokat , a Quakeket , a Counter-Strikokat , a RTS -eket .
Neha azert jol esik 1 kis shoot them up jo kis Amiga vagy c64 stilusban .
Jo neha leulni a haverral es gyakni az ellent ... mar a joy-okon sincs Auto Fire gomb (pedig mien meno volt ez valamikor )
Pont valamelyik nap ultem le a cmimbimel es nyomtunk 1 Atro Assambler demo-t (megtalalhato a PCGURU CD-jen ... nemtom melyik szam )
Nektek melyik PC shoot them up tetszik ? vagy tetszett ... lehet akar abbodonware .