QUEEN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az én szavazatom = Flash Gordon: 6
\"A valóság fantáziadúsabb, mint az álmok....\" - Christoforo Colombo
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Flash Gordon: 4
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Hát igen, ez az az album, amit én még csak egyszer hallgattam meg és ami csak azért van meg, hogy meg legyen az összes Queen. Lehet hogy szégyen gyalázat, de ez az igazság. Erre nem is adok többet, mint
1
The Game: azt hittem elõször, hogy kevesebbet adok majd rá, de a Save Me-t annnnnyira hihetetlenül imádom, hogy 8 :-) De ha az nem lenne rajta, akkor a Play the game-en és az AOBTD-on kívül (esetleg talán Sail away sweet sister) nem nagyon lenne kiemelkedõ szám. De a Save Me mindent visz :-)
nem lány
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Az elmúlt 5-6 évben mindent gyûjtöttem (fõleg netrõl), aminek kicsi köze is volt a Queenhez. Itt van a polcomon közel 40 DVD. Többé-kevésbé végigolvastam a fórumot az elmúlt hetekben. Ha a fiatalok közül van akit érdekelnek ezek, szívesen elcserélném. Én meguntam egy részüket, és nem nézem-hallgatom õket, van amit sosem néztem meg. Tudom, hogy ezek könnyen beszerezhetõek.
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
5
Köszönöm BOBOnak a szavazataim leadását.
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
The Game: 10!
Így a mai "kör" is teljes!
A News nyomjátok, a zseniális Jazzt meg fikázzátok??? :-)
Hát de hogy? 😊
nem lány
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Jazz: 7
9
Spread your wings óriási hihetetlen hatalmas kedvenc (remélem mindenki hallotta a begyorsulós végû verzióját :-), nem is értem, hogy idegesíthet vkit, We are the champions természetesen nagyon nagy, It's Late is nagyon jó, még talán a Who needs you kis kedves szám ,de semmi extra, We will rock you ugye minden idõk legismertebbs száma a WATC-el karöltve, de ennyi. A többi szám nem nagyon mozgat meg bennem semmit. Lehet, hogy HS után ez fogja tõlem leggyengébbet kapni, majd kiderül. :-)
nem lány