QUEEN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attól, hogy a számok egymásba nyúlnak át, nekem nem lesz jobb. Nem tudom, hogy itt írtam-e le már többször, vagy egy másik fórumon, de az az album és az a szám tetszik, ami hat rám. Ez pedig nem, pedig a filmet is végigkínlódtam. Azóta talán rosszabb, mert olyan képeket kapcsolok hozzá, amik nem tetszenek.

Jones Nedved
Ha már itt tartunk a Queen I végképp nem "ezt" érdemelte. S érdekesek a vélemények a Flash Gordonról. Ez egy szuper hangzású, nagyzenekari hangzûsú mû. Tele van finomsággal, másutt félelmetes és kegyetlen. Ráadásul ez is egy kerek album, a számok egymásba nyúlnak át.

Az én szavazatom = Flash Gordon: 6

\"A valóság fantáziadúsabb, mint az álmok....\" - Christoforo Colombo

B0B0
Na itt lehet látni, hogy Hannes Rossacher-t és Rudi Dolezal-t miért nevezik torpedó ikreknek.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
A Flash Gordon merõben más vonulat, mint a többi album, ám nem úgy, mint egy Hot Space, mert ez az album másról szól. Ez arról szól, hogyha valaki le akar ülni a fotelbe, kicsit lazítani akar, akkor bekapcsolja alacsony hangerõn, hadd szóljon. Annyira nem is kell odafigyelni rá, hisz nem szabad benne bonyolult dallamokat és konklúziókat keresni. Mindenesetre ennek tükrében nem kis dolog, hogy egy slágert is szült az album.

Flash Gordon: 4

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Jelenleg a The Game 7-re áll, de Zakika még nem szavazott, ezért még nem teszem ki a bannerbe

Flash Gordon
Hát igen, ez az az album, amit én még csak egyszer hallgattam meg és ami csak azért van meg, hogy meg legyen az összes Queen. Lehet hogy szégyen gyalázat, de ez az igazság. Erre nem is adok többet, mint
1

vasmacs
A Jazz nem ezt érdemelte... :-(((
The Game: azt hittem elõször, hogy kevesebbet adok majd rá, de a Save Me-t annnnnyira hihetetlenül imádom, hogy 8 :-) De ha az nem lenne rajta, akkor a Play the game-en és az AOBTD-on kívül (esetleg talán Sail away sweet sister) nem nagyon lenne kiemelkedõ szám. De a Save Me mindent visz :-)

nem lány

grizzly21
az igaz😊 de azon kivül

Nem tudom, engem ez így nem hat meg...

Valami lista nem ártana, hogy szemezgethessünk 😊

McGrady
mik vannak?

Kuss!-magyarázta.

B0B0
Elfelejtettél ma valamit! 😊 (és Vasmacs is)

Jones Nedved
The Game: 8

Dehogynem. 😊 Csak mondom, nem a Greatest hitsekrõl van szó, van minden amit el sem tudsz képzelni, de annyira nem különleges, hogy másnak ne lehessen meg. Én nem másolok, "leselejtezem" ezeket, ha valakinek örömet okoz, annál jobb.

zakika
en meg plane. de szerintem ha mar kozkincs, akkor az aki kapja csinal egy kopiat masnak is es igy tovabb...

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Akkor én az öreg fejemmel ne is érdeklõdjek? 😊

Sziasztok!
Az elmúlt 5-6 évben mindent gyûjtöttem (fõleg netrõl), aminek kicsi köze is volt a Queenhez. Itt van a polcomon közel 40 DVD. Többé-kevésbé végigolvastam a fórumot az elmúlt hetekben. Ha a fiatalok közül van akit érdekelnek ezek, szívesen elcserélném. Én meguntam egy részüket, és nem nézem-hallgatom õket, van amit sosem néztem meg. Tudom, hogy ezek könnyen beszerezhetõek.

qwertrt
The Game: 6

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

The Game
5

B0B0
Pedig a Queen I-t leszavaztad alá! 😊

grizzly21
az a baj hogy nem fogok tudni 7 pont alatt adni egyikre sem😊

grizzly21
8 nagyon jo ez az album

B0B0
Nincs mit 😊

NonsenS
The Game: 5

Köszönöm BOBOnak a szavazataim leadását.

„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”

B0B0
Ebben egyetértek veled, viszont itt még a zenei termés elsõosztályú! 😊

The Game: 10!

larrylurex
Reinhold Mack nem olyan jó, mint Roy Thomas Baker.
The Game: 6

B0B0
Ma az az album következik, amelyik egyedüliként lett No1. Angliában és az USÁ-ban 😊

B0B0
Na és akkor mit szólsz NonsenS mester 5-öséhez? 😄DD

Így a mai "kör" is teljes!

vasmacs
Szörnyûek vagytok... :-)
A News nyomjátok, a zseniális Jazzt meg fikázzátok??? :-)
Hát de hogy? 😊

nem lány

Jones Nedved
Jazz: 7

B0B0
Micsoda kiegyensúlyozott album ez! 😊

qwertrt
Jazz: 8

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

zakika
7

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

grizzly21
8

B0B0
Én is benyögöm 😊

Jazz: 7

B0B0
😄D

A következõre, ami kétes, majdegyel többet adsz. Mondjuk 11-et 😊

Egyetértek 😊

B0B0
Legyen csak 9 😉

vasmacs
Jazz: 9, de inkább 9,5 ha lehet olyat :-))

nem lány

larrylurex
Jazz: 8

B0B0

B0B0

B0B0
Jajj. A SlágerRádiót ne is mondd. Emlékszem, amikor indult, akkor eleinte a Queentõl csak a BoRhap-ot játszották. Vagy 2 év után hallottam egyszer, hogy leadták a We Are The Champions-t! :/

B0B0
Az szintetizátor. Csak a fiúk máshogy nevezték anno 😊

Jazz
9

vasmacs
Megmondom õszintén, hogy errõl az albumról nem sok számot szeretek.
Spread your wings óriási hihetetlen hatalmas kedvenc (remélem mindenki hallotta a begyorsulós végû verzióját :-), nem is értem, hogy idegesíthet vkit, We are the champions természetesen nagyon nagy, It's Late is nagyon jó, még talán a Who needs you kis kedves szám ,de semmi extra, We will rock you ugye minden idõk legismertebbs száma a WATC-el karöltve, de ennyi. A többi szám nem nagyon mozgat meg bennem semmit. Lehet, hogy HS után ez fogja tõlem leggyengébbet kapni, majd kiderül. :-)

nem lány

larrylurex
Hát, egyelõre még csak az újságárusnál...

McGrady
ez a lista merre van? 😊

Kuss!-magyarázta.