QUEEN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
Zakika hiányzik még a Hot Space-hez. De szerintem azért, mert nincs melóban. 😊 (csak azért, mielõtt valaki reklamálna a bannerért)

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Viszont neked is.

Nálam a Munkák: 5.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

grizzly21
8

qwertrt
The Works: 9
Szinte minden dalát imádom, kivétel a Keep Passing the Open Windows és a Man on the Prowl, de ha csak a Radio Ga Ga és az I Want to Break Free lenne rajta, akkor is megérne legalább hetet :-)

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

Jones Nedved
Huh elnézés, túlságosan szórakozott (intuitív<#beka3>) természet vok.

A Hot Space az "7"-es nálam. A The Works : 6 <#vigyor>

\"A valóság fantáziadúsabb, mint az álmok....\" - Christoforo Colombo

vasmacs
Sztem Works van: méghozzá 8-as. :-)

nem lány

Most akkor mire szavazunk? Én a Hot Space-re már szavaztam. Akkor ma locsolás szavazás helyett? 😊)

Mindenkinek kellemes húsvétot!

B0B0
Na akkor most 6 vagy 7? #4123

Jones Nedved
Kellemes Husvétot!

Én szavaznék, Hot Space:6

B0B0
Azért mondtam, hogy máshogy kel hozzáállni, mert ez (akárhogy is fényezzük) kilóg a Queen albumai közül. Egy olyan irányzat felé indultak volna el vele, amibõl végül semmi sem lett. Persze ezzel az erõvel akár azt is mondhatnánk, hogy ezt elszúrták, azért maradt "egyke". 😊

vasmacs
Értelek én, de sztem ezt nem szükséges annyira más szemmel nézni. Na mind1, sztem már eddig sem volt olyan rettentõ sok értelme ennek a párbeszédnek,úgyhogy. :-))

nem lány

B0B0
Nem is azt írtam, hogy ugyanolyan értelemben kell más szemmel nézni, csak annyit, hogy ezt is más szemmel kell nézni 😊

vasmacs
Azé az nem ugyanaz. Filmre írt zene, vagy normális, csak hallgatásra írt zene közötti különbségre értettem.
Nekem is jó a hétfõi savazás.

nem lány

B0B0
Hááát. Bizonytalan vagyok, mert csak te szóltál vissza. :/

B0B0
Ez meg populáris zene, ami a Queentõl akkoriban még távol állt.

vasmacs
Végülis Hot Space annyira nem is rossz, kap egy 6-ost :-) Under Pressure meg, mint az közismert, minden idõk egyik legjobb száma :-D

nem lány

vasmacs
A máshogy hozzáállást arra értettem, hogy filmzene. :-)

nem lány

qwertrt
szerintem legyen

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

B0B0
Hétfõn legyen szavazás emberek?

B0B0
OK, bocsi

larrylurex
Én már szavaztam(#4110), de ha kell, akkor újra: HS 5

Jones Nedved
Hali!

Bocs, tegnap este csak a szavazás miatt bekapcsolatma a géped, de az öcsém el....buherálta a router-t, aztán csak ma reggel volt lélekjelenlétem a net helyrehozásához...

Nyomósa érvek szólnak a Hot Space mellett 😊 én pedig szeretem is, bírom a funky-t és ez a zene is - mint a többi munkájuk általában - túltesz a korszak aktuális trendjén, amit az újhullám hozott borzasztó iramban.

Az én szavazatom = Hot Space: 7

B0B0
Igen, ezt én is mindig hangoztatom. Szerintem a "bukott" jelzõt a The Game frenetikus sikere és ezen album mérsékeltebb sikere közti kontraszt teszi. Ugye 2 év van csak köztük.

qwertrt
Talán nem is állja meg a valóságot, hogy a HS-t mindenki bukott albumként értelmezi. Egayszerûen csak annyi, hogy nem lett olyan sikeres, mint az elõdje, csakúgy, mint a Jazz. Azért ne hagyjuk figyelmen kívül, hogy Anbgliában 4. lett, ez nem olyan rossz helyezés, az Under Pressure No. 1. lett, a Body Language No. 11. Amerikai helyezése nem is rossz.

B0B0
Hát, ha a Flash-re azt írtad, hogy máshogy kell hozzáállni, akkor ez erre az albumra is igaz. Ha meghallgatsz egy pár kortárs funky albumot és utána a Hot Space-t. Lesz egy elég erõs kontraszt közöttük. Tehát így kell mérlegelni. Szerintem pont azért nagy ez az anyag, mert egy olyan stílusban csináltak egy albumot, ami az akkori "új nagy divat" volt és abban a mûfajban is (szerintem) nagyot alkottak. Persze ez a zenestílus messze egyszerûbb mint az õ "eredeti" irányvonaluk. És emiatt sem volt annyira sikeres itt ott.

Erre a sikerességre meg csak annyit: a világszerte legtöbbet eladott albumuk a Made In Heaven, ami az USÁ-ban 58. volt. Ezek után szerintem meglepõ, hogy a sokat szapult Flash Gordon 23. lett. Na ennyit arról, hogy hanyadik lett az USÁ-ban.

B0B0
Vasmacs, LarryLurex, Zakika, Jones Nedved! Hot Space-re szavazni!!!!

vasmacs
HS-t még csak egyszer hallottam 3-4 éve, akkor megfogadtam, hogy soha többet de legalábbis jó sok évig nem hallgatom meg újra, de majd vmikor most a napokban meg fogom, bocsi a csúszásért.

nem lány

vasmacs
Na, Flash: igazából ahol nem csak effektek vannak, ott sztem zeneileg elég jó. De ehhez az albumhoz máshogy is kell hozzáállni, mint a többihez, nyilván. Úgyhogy én bátran adnék rá egy 7-est. Ha csak a zenei részek lennének, akkor még egy magasabbat is kapna.
u.i.: Ebben a másodpercben hallgattam végig elõször, most lett vége :-))

nem lány

qwertrt
Bocsánat, kifelejtettem egy fontos kelléket: bajusz :-) Így csak a BL klipjében láttam

B0B0
A Crazy Little Thing Called Love-ot is nézd meg akkor 😉

qwertrt
A botrányos videoklipre gondol, errõl hallottam én is :-) A Biblia-övben nagy népszerûsége volt :-)

Sztem alapvetõen az a baj a Hot Space-szel, hogy a Queen fõleg rockzenekar, kevésbé áll jól nekik a típusú zene. Brian (vagy Freddie) állítása szerint ez volt az egyetlenegy albumuk, ahol egy bevált divatirányzatot követtek tudatosan (ez rímel arra, hogy ezzel akartak betörni az USÁ-ba).

A Body Language videoklipje eddig az egyetlen, ahol Freddie-t bõrszerkóban, tányérsapkával és napszemüveggel láttam. Mondjatok bármit, de szerintem iszonyat dögös... :-)

B0B0
??

larrylurex
Meg aztán állítólag a Body Language verte le odaát a biztosítékot.

B0B0
Hidd el, hogy nem csapták össze, sõt, nagyon nagy figyelmet fordítottak rá, mert ezzel az albummal az volt a szándékuk, hogy az USÁ-t meghódítsák. Szerintem egy akkori funk-együttestõl ez az album milliós siker lett volna, csakhát a Queen-tõl akkoriban nem ezt várták.

larrylurex
Hot Space számomra ugyanaz a kategória, mint a The Game. Mindkettõrõl vannak számok, amiket szeretek, de összességében mégsem annyira. Hmmm. Talán a Hot Space össze lett csapva egy kicsit. Szerintem pl. a Life is real egy korábbi albumra se fért volna fel(ilyen számot Freddie kisujjból kirázott), a Body language meg nem jó szám. A Dancer viszont tökjó, John soul-számai se rosszak, Roger újhullámosra veszi ismét. Az Under Pressure-t én nem igazán szeretem. Mint ahogy Reinhold Mack sem a kedvencem. De lehet, hogy a kornak köszönhetõ a hangzás, és nem neki.
Hot Space: 5

Az adatlapomon van egy link. Feltöltöttem egy listát, az kb. 3/4 részben fedi a valóságot, rég volt frissítve. Végignéztem, a nagyon közismert anyagok nem is szerepelnek benne (Budapest,FM Collection,...)

B0B0
Te kis szõrös szívû! 😊

qwertrt
Hot Space: 2

grizzly21
legyen 6

B0B0
Jah! Közben elfelejtettem közölni NonsenS pontszámát a Flash Gordonra: 1

B0B0
Szerintem sokan lehúzzák, avégett, hogy nem volt annyira sikeres, pedig az egyik legjobb Funky album, amit hallottam 😊

Hot Space: 6

B0B0
Akkor így a bannerban a The Game pontszáma, Flash Gordonnál Vasmacs hiányzik még!!!

B0B0
Nah, látom más i érti az albumot 😊

Hot Space
6

Ez az egyik album, amire kíváncsi vagyok mit kap. A másik a Made in Heaven lesz.

grizzly21
gordon 3

qwertrt
Flash Gordon: 1

zakika
bocsi, de uj munkahelyem van, ahol nem loghatok egesz nap a neten. estere meg elfeleljtem
The game 7
Flash Gordon 2

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

larrylurex
Olyan szépek, mint egy torpedo....

larrylurex
A Flash Gordon nekem nagyon bejön. A film direkt olyan, amilyen, hiszen egy 30-as évek beli film remake-je. A zene pedig olyan, hogy néha ugyan unalmas, de aztán jön valami izgalmas,érdekes rész. Az pedig már csak hab a tortán, hogy elhangzik az, hogy "Who wants to live forever".
Flash Gordon:6