9010
-
Okok,bocsi!
-
Hé, ne lődd le a poént :-)
Általában úgy csináljuk, hogy leírunk egy 10-es toplistát (az első kapja a legtöbb pontot, és így tovább...), majd összesítjük, így jön ki a toplista. De ne írd most le a kedvenceid, mert akkor lelövöd a feszkót :-) -
Ha szavaznánk,akkor biztos a Bohemian Rhapsodyra fogok szavazni!!!Egyszerűen nagyszerű és felejthetetlen sláger,egy nap többször meghallgatom! -
Hát, a változott tagrend már elég különbséget nyűjthat egy dalszavazáshoz, az eredményt pedig kivserélnénk a bannerben. -
Azt nem tudom régen miért támadták, de mára jócskán megkopott, nem is nagyon kéne erőltetnie, egyszerűen nem énekes típus, pl. a Radio Ga Gán szerintem rontott, hogy ő adta elő. -
Az új jövevények tiszteletére rendezhetnénk valamit! :) Van valakinek valami ötlete? -
Sajna ezeket hamar elkapkodják -
Igen, valóban hasonló, nem értem miért támadták anno annyira Roger hangját (mellette persze Rod Stewart volt az isten) -
Ahogy múltkor hallgattam a régebbi,korai Queen dalokat,amelyekben még Roger Taylor is énekelt,nem ismertem fel,hogy ki énekelt az I'm in love with my car-ban,haláli komolyan azt hittem,hogy Rod Stewart énekel a dalban,szerintem nagyon hasonlít a két zenész hangja egymásra! -
Freddie magánéletéről egy film a youtube-ról. Jim Hutton, Thor Arnold, Winnie Kirchberger stb. megismerhető. Néhol kicsit hatásvadász, talán nem is mindenhol igaz(pl. megnevezi a HIV "donort"), de érdekes. Íme:
1. rész
2. rész
3. rész
4. rész
5. rész
6. rész -
Én inkább "piszok unalmasnak" nevezném. Komplett fejezet szól arról, milyen belsőépítészeti elemek voltak Freddie különböző házaiban!!...:) -
Kéne nekem is egy-két ilyen könyv, tud valaki eladót? -
Az amit nemrégiben adtak ki, az a Freestone könyv és eléggé ócskára sikeredett.
Hidd el, én lennék a legboldogabb, ha már végre a nyomdában tartanánk a könyvvel, de hát ez nem az az egyszerű dolog. -
Mi volt a borítón? -
Az nem Jim Hutton volt (aki nem volt szelíd), hanem Winnie Kirchenberger. (No meg Thor Arnold) -
Nemrégiben is kiadtak Freddie-ről egy könyvet,a magyar Queen-oldalon láttam régebben,de ez a Queen-dalszövegek magyarul ez kellene nekem nagyon,különben én is fordítottam régebben szórakozásból Queen-dalszövegeket,de már nemhiszem hogy megvannak. -
Na ez az,Jim Hutton,igen.Róla is olvasni lehet a Borotvaélenben a könyv vége felé!Nem volt egy szelíd ember azt írja a könyv! -
Jim Hutton és Tim Wapshott írta. -
Sok könyv van róla,a könyvtárban láttam egy könyvet bele is lapozgattam,az a címe hogy Mercury és én,nem jut eszembe annak a faszinak a neve aki írta.De nem vettem ki még! -
pipeppers #5097 Nekem Mercuryról volt eg könyvem, egyszer sikerült elolvasnom, aztán odaadtam az egyik csávónak, aki odaadta egy másiknak...szóval eltüntette a szemét, pedig már többször eszembe jutott, hogy el kéne olvasni megint. A gáz az, hogy nem emlékszem a címére sem. Talán Freddie Mercury... :)) -
A számok közül még a Tie Your Mother Down(Kötözd le az anyádat:-D)is nagyon üt,én nagyon szeretem ezt a számot is,meg amúgy nálam a Sheer Heart Attack c. szám punk-rockos hatásúnak tűnt,talán azérti is tetszik mert jó pörgős. -
Én azthiszem 2000 Ft-ért vettem újságárúsnál.Nekem tetszett,egy délután nekiálltam olvasni a könyvet,le se tettem mi ki nem olvastam. -
Nagyon jó könyv :) -
Én vagy 30-szor elolvastam :) (tudom, ez már kóros) -
Szerintem is nagyon jó könyv!Én egyszer olvastam,megvan,azon gondolkodom el kéne olvasnom mégegyszer,holnap meg valószínűleg Live in Budapest-et nézek,húsvétra kaptam,de eddig nem tudtam megnézni.Már alig várom:-)Azaz hogy az elejét a Tear it up-ig láttam,de utána valamiért meg kellett szakítanom szórakozásomat:-) -
Nagy is az a szám! :) -
Nekem megvan, most épp Jones Nedved nyüstöli :) Az a legjobb könyv akkor, ha az együttes történetére kíváncsi az ember! -
Különben olvastátok David Bret-től a Borotvaélen c. könyvet?Freddie Mercury-ról szól,de a Queen története is egyben. -
Az első Queen album amit hallottam a Greatest Hits I volt,onnan a Fat Bottomed Girls volt a kedvencem,amit harmadikas koromban állandón dúdolgattam még a tanórákon is:-D -
Üdv a csapatban! :) Szerencsére gyarapodunk :) -
Szia!! -
hello!
király! :-)) -
Sziasztok!
Tegnap regisztráltam ide a Fórumra,csakis a Queen topic miatt.9 éves korom óta szeretem a Queent,és jó látni,hogy rajtam kívül is ennyien szeretik a zenéjüket!Nekem a kedvenceim:
1.Gimme The Prize
2.One Year of Love
3.Sheer Heart Attack
4.Who Wants to Live Forever
5.Bohemian Rhapsody
Baráti üdvözletem minden kedves Queen rajongónak! -
Össze kéne számolni, hányan mászkáltak errefelé tartósabban valaha. Biztos összejönnénk vagy 30-an. -
üdv :-) -
hello! király! ;-)
-
[URL=http://www.origo.hu/zene/20070720-a-tiz-leghosszabb-ideig-uralkodo-no-1-slager-nagybritanniaban.html?pIdx=2]Bohemian Rhapsody: kajtatás a "nem létező kislemez" után[/URL] -
Szuper! Üdvözlünk a csapatban! :)
-
ez jó hír, üdvözlet:) -
Sziasztok!
Nagyon jó a topic!!
Én is imádom a Queent.Közülük is legjobban Johnt. Már lassan 10-éve fanatikus vagyok. Öt éve játszok basszusgitáron.
Ezentúl rám is számíthattok!!