QUEEN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

larrylurex
Egyébként az ehavi Wan2-ban van egy hosszú ismertetõ a progresszív rockról, és a szerkesztõség csinált egy szubjektív minden idõk legjobb prog-rock albumai listát, és a Night at the Opera a hatodik.😊 Azért én örülök, hogy a Queen Magyarországon is kezd kiszakadni a Sláger rádiós skatulyából, és kezdik értékén kezelni.

larrylurex
Az nem szinti állítólag, szinti csak a Game-en van elõször. A Get down-ban az a "szóló" mindenféle effektekt gitár, meg ének, meg mittudomén összefûzve. Egyébként szerintem ez egy tökjó szám. Egyedülálló hangszerelés, tök modern. Ugye a Nine Inch Nails is feldolgozta, és NIN rajongók írták egy fórumon, hogy teljesen meg voltak döbbenve, hogy nem is különbözik az eredeti annyira a feldolgozástól. És ugye a NIN hangzás elég távol van a Queen hangzástól...😊

B0B0
Hát a Get Down Make Love egy érdekes szerzemény. Eleinte én sem tudtam "mit kezdeni" vele. De ha az ember tudja mi a lényege, akkor már nem lóg ki belõle pl. az a szinti-szóló. 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
NonsenS mester 6-ost adott! Megvan így ennek az albumnak a pontszáma is

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

zakika
9

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

qwertrt
Nekem itt már zavaró a sokszínûség. A WATC, WWRY, Fight From the Inside, Sleeping... és a Sheer Heart Attack bejön, a többi viszont inkább a nem szeretem kat. A Spread Your wings (bocs) kifejezetten idegesít. Meg a Get Down Make Love is.

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

B0B0
Jogos!

B0B0
Pedig van ott egy nagyon nagy remekmû: It's Late!

Igen, 6 😊

Jones Nedved
Tehát News Of The World: 9 <#eljen>

\"A valóság fantáziadúsabb, mint az álmok....\" - Christoforo Colombo

Jones Nedved
Ez a tény is hozzájárul ahhoz, hogy az én értékelésem (is): 9 <#nyes>

\"A valóság fantáziadúsabb, mint az álmok....\" - Christoforo Colombo

grizzly21
nem értem ezeket a pontokat, a We Will Rock You, és a We Are The Champions az a két szám, ami miatt az emberek nagytöbbsége megismerte, és szereti a Queent, és ezek mindketten fennvannak ezen az albumon

grizzly21
6?😊

vasmacs
News of the World: csak a Spread your wings miatt 7 :-)

nem lány

News Of The World
6

Adjuk hozzá mind a kettõt 😊

ááááá, ez nagyon baró kép 😊)

B0B0
😄

grizzly21
bocs, nem 9. 10

grizzly21
9

B0B0
Találtam egy "vad" Roger képet! 😊

B0B0
Bent van, csak nyomj egy frissítést!

qwertrt
Te B0B0, az elõzõ három albumot miért nem raktad be a bannerba?

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

qwertrt
NotW: 8

larrylurex
Az egyik kedvencem.
NotW:9

B0B0
Na akkor én nyitom a hetet:

News Of The World: 8

B0B0
Nincs mit mesélni róla, egyszerûen nekem is elsõre tetszett 😊

vasmacs
Na errõl mesélj! :-)
És most megyek aludni, mert úgy érzem, itt az ideje :-D És most is a Scandalt hallgatom, legalább 7-8-adjára egymás után... :-)

nem lány

B0B0
Nézzenek oda! Tényleg túl vagyunk a 4000-en! 😊

B0B0
Jó is az! 😊

B0B0
Húúú, a Scandal rám nagy hatással volt anno! 😊

B0B0
Bannerben a friss végeredmények akkor!

vasmacs
Hát ezek után nem tudom mennyire fogod furcsálni, de a Scandal. :-) Mikortól egy emberi lény fel tudja fogni mi az a zene, tehát kb. 3-4-5 éves koromtól kezdve. :-)) És aza a durva, hogy ezt mai napig tartom. Már csak a gyerekkori érzelmi kötõdések miatt is. De télleg imádom, egyszerûen nem tudom megunni, ma is 4-5x meghallgattam egymás után :-)

nem lány

NonsenS
Azt hiszem, inkább BOBO-nak elküldöm egy-két napra elõre a szavazatom, mert mostanában nem vagyok annyit gépnél...

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;

NonsenS
Hát itt volnék végre. Ha még lehet szavazni ez elõzõ albumokra, akkor megtenném:
Sheer Heart Attack: 4
A Night At The Opera: 9

A mai adag pedig:
A Day At The Races: 6

Egyébként nem tudom, észrevettétek-e, de elértük a 4000-et😊

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;

qwertrt
te, vasmacs, hadd kérdezzem már meg: melyik a kedvenc Queen számod? :-))))

vasmacs
Én nem értettelek félre, tudom mire mondtad, csak gondoltam, megjegyzem sokadjára is, hogy ez az egyik kedvenc számom minden zene közül :-)

nem lány

B0B0
Nem. Félreértés ne essék, én nagyon sokra tartom, a White Man-t, mert nagyon fontos és elgondolkodtató dologról szól, de nem egy Prophet's Song kaliberû kompozíció. Olyan ez, mintha a BoRhap-ot hasonlítanánk össze a pl. a Stone Cold Crazyvel. Az egyik egy hosszú ballada (óda), a másik pedig egy "szimpla" hardrock-szám.

vasmacs
Dehát a Prophet's Song-nál nem sok jobb szám van az egész világon. :-) És hát a White man nem tartozik közzéjük, bár valóban nem rossz :-)

nem lány

B0B0
Szerintem a Prophet's Song és a White Man nem egy súlycsoport (Prophet's Song javára). Annak ellenére mondom ezt, hogy a White Man-t különösen szeretem.

larrylurex
Hmmm. Nem is tudom. Talán. Nekem azért közelebb van a PS-hoz. Ritmika, hangzás, hangulat. Mind a kettõt átjárja valami történelemben gyökerezõ pátosz. A WM egy kicsit modernebb témájú talán.

B0B0
Nálam egyébként a White Man a Sweet Lady "folytatása".

B0B0
White Man nagyon elgondolkodtató dal, de semmiképp sem ballada

A Waltz tényleg jobb, egyetértek, de nekem a You take jobb mint a Love of my life. De hát ezt már mindannyian tudjátok, annyiszor leírtam, hogy EZ az én kedvenc Queen számom 😊

Talán a You take my breath away?... 😄😄😄

Valami olyasmi 😄
Valójában szívesen látnám a Save Me-t is, bár nem a kedvenc klipem.

larrylurex
Szerintem a Prophet's song-ra hajaz a White Man. Szóval akár meg is lehetne a "nagy trió" újra, csak minek... Meg aztán nem tudom, hogy is kéne átszerkeszteni a számok sorrendjét, hogy jó legyen. Alkalmasint sehogy. Jó volt az úgy, nem baj, hogy nem még egy Opera lett.😊

B0B0
Nálam a You Take My Breath Away jobb mint a Love Of My Life (sokkal megindítóbb a szövege)

B0B0
Nah, a nagy tömörülésben majdnem elfelejtettem magam! 😊

A Day At The Races: 7

vasmacs
ADATR: 8.
Sztem waltz is jobb mint seaside, és Love of My Life is jobb, mint a YTMBA... :-))

nem lány