QUEEN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zakika
inuendo 9

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

grizzly21
8

Jones Nedved
Innuendo: 9

\"A valóság fantáziadúsabb, mint az álmok....\" - Christoforo Colombo

qwertrt
Hát persze!

Innuendo: 5

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

NonsenS
Jah, bocs, ez nem a #4237-re ment volna...

„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”

NonsenS
A szavazatok:

The Miracle : 6
Innuendo: 9

Bár BOBO-nál már megvan mind😊

„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”

NonsenS
Alap

larrylurex
Simán!

B0B0
Körvonalazódik egy borítószavazás bennem 😊 Mit szóltok hozzá?

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

larrylurex
Innuendo: 7

B0B0
Valaki mindig eltûnik. Most pl. Pipeppersre várunk a The Miracle-nél

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Nah, csak elkezdte valaki 😊

Szóval, az Innuendo. Az az igazság, hogy nálam ez a csúcs, modern zenélés olyan bonyolult és összetett módon, mint a 70-es években. Micsoda csodálatos albumok születhettek volna, ha...

Az egyetlenegy szálka nálam (ami inkább fadarab, mint szálka) az a Hitman. Az nagyon nem kéne oda. De így is nálam az Innuendo: 9

vasmacs
Ha jól érzem, Innuendo.
Az pedig mindenképp: 10.
A Delilaht kifejezetten nem szeretem, slightly madet se nagyon, de a többi, leginkább Innuendo, Headlong, These are the days, és elsõsorban The Show Must Go On annnnnnnnyira fantasztikusak, hogy ennél nem tudok kevesebbet adni :-)

nem lány

vasmacs
na azé, 3. legjobb a Magic :-)

nem lány

vasmacs
Mirákul: mivel ezen van A KEDVENC QUEEN SZÁMOM és még egy másik csomó sok (I want it all, Breakthru elsõsorban), nem adhatok 9-nél kevesebbet. :-)

nem lány

B0B0
Igen, de hát mi ugye nem a "jó közepes"-t szoktuk meg velük kapcsolatban 😊

NonsenS
Ott a pont.
Én szeretem a Beatlest is, nagy tehetségek voltak, de az új stílussal nem volt nehéz betörni, míg a Queennek igen.

NonsenS
Kind of Magic: 8

Ha lesz idõm, valamikor jövök, de most sajnos nem sok van...😞

qwertrt
Ma már 35 millió körül jár. De különben nem olyan katasztrófa az a szám, Amerikában az a jó özepesnek felel meg.

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

Jones Nedved
Jah!

A Queen-t Britney Spears környékén keressétek <#bohoc>

Jones Nedved
Egyetértek!

Engem elvarázsolt!<#circling>

The Miracle = 7 <#vigyor>

Jones Nedved
Igen-igen. A '80-as évek jellemzõ mesterséges, kifinomulatlan gépi hangzása tényleg égbekiált a legtöbb abban az idõben divatos funky, szinti-pop együttes számaiból. Kevés a kivétel. Szerintem az õ zenéjük abszolút kivételek ebbõl az általánosításból! Ritkán itt-ott megjelenik az akkori gépek eme "hátránya", amely nem harmonizál a Queen egyébként megszokott és tökéletesre csiszolt stílusjegyeivel. Nekem ettõl csak még érdekesebbé és elgondokodtatóbbá válik ez az egész, az elõzõ generációk korszakát is idézi ez a "durvaszemcsés" mûvi hangzás. Nem hiába ragaszkodik ma is Brian a makulátlan analóg hangzáshoz!<#vigyor3>

A lemezeladásokhoz annyit: szilárd véleményem, hogyha az USA-ban is akkora üzleti sikerek követték volna ezt a fényûzõ pályafutást, ma a Queenrõl, mint a világ legtöbb albumát eladott bandáról beszélhetnénk, méltán zenei fennségükhöz. Ehhez hozzá kell fûznöm: nem hiszem hogy a Beatles 1 milliárd albumot adott el világszerte....ennyit a Guiness rekordok könyvérõl....

Szörnyûlködjetek! <#eplus2> http://www.riaa.com/gp/bestsellers/topartists.asp

(Recording Industry Association Of America; USA örökranglista)

B0B0
Szerintem meg a Queen mércéjével mérve a legstílustalanabb, jószerivel mindössze egyfajta uralja. 😊 <#nemtudom>

zakika
miracle 7
szerintem nagyon alulertekelt album

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

B0B0
Na látom, Qwertrt mester megelõzött 😊

B0B0
Annyit csak hozzá, hogy a Beatles a végefele már elõ elõállt egy-két olyan dallal ami jóval túlmutatott régi énjükön. Persze pont ez vezetett a felbomlásukhoz. No de van erre a témára is itt topic 😊

qwertrt
Igen, akkoriban a Beatlesnek elég volt sóhaktozni egy lemezen, máris sikeres lett. Függetlenül a tartalamotól, minden sikeres lett, amit csináltak.

Ezzel szemben a Queennek már "vetélytársai" is voltak...

qwertrt
No, ez azért nem teljesen igaz, a Beatles 1967-1970 -es korszakában rendkívül bonyolult pszichedelikus zenét játszott... De hajlok rá, hogy az akkori pszichedelikus sikereik a korai rock and roll tingli tanglik miatt lettek olyan népszerûek, mert a fiatal lányok képtelenek voltak leszakadni róluk...

De a Beatles és a Queen két külön világ.

grizzly21
mély értelem?
Csak a John Lennon számokban van mély értelem, ami már nem Beatles. A Beatles könnyed, szórakoztató zenét játszik, azt viszont nagyon fülbemászó, sláger dallamokban, amit szinte mindenki szeret. más a célja a 2 zenének

B0B0
A mai "zene" errõl szól sajna :/

larrylurex
Azt talán mégse, de nagyon hasonlít, az biztos. Persze nehéz új dolgokat kitalálni, lásd: I will survive-Kék a szeme....

B0B0
Már csak NonsenS-re várunk az A Kind Of Magicnél...

B0B0
Nem kérj bocsánatot! Nálam az e legalja 😉

B0B0
Fáj nekik az igazság! 😊

És ami leginkább fájó: a Queen egy sokkal telítettebb piacon érte el azt amit a Beatles egy majdhogynem légüres térben 😊

qwertrt
The Miracle: 2

Bocsánat, de utálom ezt az albumot, ez a mûanyag hangzás megõrjít. Csak a The Invisible Man miatt kapott 2-t.

qwertrt
Ezzel kapcsolatban egy másik fórum Beatles topikjában feltettem egy kérdést: szerintük melyik együttes a népszerûbb "All Time" Angliában, a Beatles vagy a Queen?

Majdhogynem vasvillával zavartak el. De a rengeteg mellébeszélést, és olyan magyarázkodásokat látva, mint hogy "a lemezeladások, meg a koncertnépszerûségek nam számítanak", meg "mélyebb értelem", meg "az számít, a lelked mélyén mit szeretsz" - ott is hagytam õket. Asszem egy Beatles fannak ez érzékeny téma, vajon miért? Érzik, hogy mi az igazság? :-D

B0B0
Ezt hogy érted, lopták a dallamot?

vasmacs
Én még nem néztem meg a szövegét, mert 100%-ig biztos vagyok, hogy levelet kaptamat mond, de néhány eretnek azt mondja, hogy állítólag ott csak halandzsázik :-) De természetesen ez szemen szedett hazugság :-D

nem lány

larrylurex
Van pár szám ezen az Albumon, amit nem értek. The invisible man...Ghost Busters???A Rain must fall-ra is simán ráénekelhetõ egy sláger, aminek sajnos nem tudom a címét. Oké, Was it all worth it és társai még mindig elviszik az albumot.
The Miracle: 6

grizzly21
7

B0B0
The Miracle: 3

B0B0
Olyan, mint a Spencer Davis Grouptól a Kiviszem a lavórt (Gimme some lovin') 😊))

B0B0
Lehet 😄DD

grizzly21
azt én is ugy hallottam bárhányszor hallgattam😊 közben valami labadab dab dab

vasmacs
Lájf iz lájf, levelet kaptam lájf :-)) Óriási :-D

nem lány

qwertrt
A Life húszféle remixben? :-)

Jones Nedved
Szerintem is egy k*rv* jó album!

A Kind Of Magic : 9 <#vigyor3>

vasmacs
a Magic annyival jobb mint a World... na mind1. Ti tudjátok :-) (ja és a Jazz is... az télleg nem ezt érdemelte volna :-(( )

nem lány

B0B0
Ja, most jutott eszembe, az a tény, hogy az Opus-nak válogatásalbuma van, szerintem röhej! 😊

B0B0
Csak ma 40 hsz.