QUEEN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
Freddie Mercury emlékbélyeg:

A bélyeg botrányt váltott ki (Freddiehez méltóan ugye), mert Angliában törvény van arról, hogy csak halott ember lehet bélyegen, itt pedig a háttérben Roger is "látható".

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Jones Nedved
APPám! <#nyes>, majd' hanyattdõltem a röhögéstõl, köszi! 😄
végignézni nem bírtam....

\"A valóság fantáziadúsabb, mint az álmok....\" - Christoforo Colombo

B0B0
Nem is értem miért 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Igen, az, hogy az énekhangot odajátsza, az teszi különlegessé.

Hát igen, ezt szívesebben hallgattam 😊)

McGrady
eszméletlenül tolja
nekem a kezes csávó is bejött, lehet hogy szarul szól, de elképesztõ, ahogy csinálja :-))

Kuss!-magyarázta.

B0B0
Bezony és nem egy hangszert játszik a dal közben, hanem kettõt vagy hármat és még az énekhangot is odarakja.

McGrady
azért nem teljesen :-))
a csávó egy csomó akkordot befog, amit May nem tesz be.

Kuss!-magyarázta.

qwertrt
Brian May is ezt csiálja, csak elektromos gitárral

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

larrylurex
Szerintem egyedülállóak. Hallottam már jó tribute zenekarokat, de az, hogy meg meri(és tudja!!) csinálni valaki(k), hogy pl. "Hammer to fall" cím alatt egyúttal a Long away-t és a Who needs you-t is eljátszák, az zseniális. Ott a helyük Montreaux-ben.

larrylurex
Hogy én se csak hülyeséget mutassak: egy hasonló .

B0B0
A magyar Queen Unplugged Project meghívást kapott az idei Montreaux-i Freddie születésnapra. Emiatt a Hivatalos rajongói klub utat szervez!!!!!

Részeletek: itt!

B0B0
Apám, ettõl befosok. Ez de profi!

McGrady
azért elég durván csinálja
rohadt nehéz lehet ilyet :-))
ez viszont kurvajó

Kuss!-magyarázta.

B0B0
Katasztrófa...

Ja, hallgatni tényleg borzalmas, de nem semmi a kivitelezés.

qwertrt
Hmmm, ezért aztán lehet i bocsánatot kérni :-) Borzalom

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

larrylurex
Meg akkor már ezért is.

larrylurex
Ha már megvolt, akkor azért, ha még nem akkor azért, de mindenkitõl bocsánat. Ezért

NonsenS
Szerintem is legyen külön albumborító és kislemez-borító szavazás is.

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;

B0B0
Nem is vegyítettem volna. Az olyan lett volna, mint az albumokat és a számokat...

qwertrt
A Fõnök úrral meg kéretik nem kekeckedni :-D

qwertrt
Szerintem se kellene összekeverni a kettõt, legyen külön albumborító szavazás, és ha lesz rá igény, akkor kislemezborító szavazás.

B0B0
Ki mondta, hogy én vagyok a Boss?? 😊

Értem, hogy mirõl beszélsz, de szívesebben szavaznék olyan lemezborítókra, amiket ismerek és jobban elterjedtek. Mellesleg sokkal könnyebb ötletes borítót tervezni egy vagy két számhoz.
Kitartok a véleményem mellett. Szerintem csak a nagylemezeket kéne venni. De Te vagy a Boss 😄

B0B0
Respect a kislemezekre:

Én hagynám a kislemezeket. Elég, ha csak a nagylemezeket vesszük, elvégre azok sokkal több számot képviselnek és van belõlük elég sok.

B0B0
Na igen. Ez a problémám. Például: Jewels.

A közzététel nem lesz gond, mindig ott lesz a kép adott idõben.

NonsenS
Egyetértek. De akkor közzé kéne mindet tenni, mert én pl. nem nagyon ismerem a kislemezborítókat.

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;

larrylurex
Meg aztán a világon itt-ott más borítókkal jelent meg sokszor ugyanaz. Cél: találjuk meg a legjobbat!

B0B0
Én még egyenlõre azon agyalok, mely borítók kerüljenek be, mert a kislemezborítók között is van egy-két remekmû...

NonsenS
Hát igen.

qwertrt
Azért sokat ne várjunk, sztem jövõ héten lehetne kezdeni, mert lesz mirõl szavazni bõven

B0B0
Ez csak természetes

NonsenS
De elõbb akkor az album-borító szavazás. Bár szerintem várjunk egy-két hetet vele, nem kell egyik szavazást a másik hátán rendezni.

NonsenS
Nem, nincs semmi bajom, csakhát mégis. Már mióta vannak ott😊

McGrady
a legjobb és legkevésbé jobb számos ötlet tetszik 😊

Kuss!-magyarázta.

B0B0
A könyve kerülésük esélytelen...

Egy ilyen képkészítõ versenyhez meg alkalom kell. Majd eljön az idõ. 😊

qwertrt
Hé, mi bajod az eredményekkel, jól vannak ott, ahol vannak...

NonsenS
De mostmáraztán igazán le kéne venni a számszavazás részletes eredményeit<#hehe> Nem mintha nem tetszene, de sok helyet foglal😊

Egyébként mit szólnátok, ha lenne egy olyan szavazás, hogy albumonként a legjobb és leg-kevésbé-jobb számot megszavaznánk?

Vagy egyenlõre túl sok ötlettel állok elõ??

NonsenS
Nem lehetne mégegyszer egy képkészítõ versenyt rendezni. Erre már én is szívesen beugranék egyérszt;
másrészt pedig (márha BOBO-ék is jó ötletnek tartják) benne lehetnének majd a könyvben ezek a képek is.

Vélemények?

NonsenS
Nah ittvagyok újra!
Az eredmény tetszett nekem is, meglepõdtem, hogy a Queen II is ennyire sikeres.
A szavazataim meg azért ennyire alacsonyak, mert bár próbáltam közepesebben osztályozni (Queen mércésen), de ezt túlzásba vittem, amikor az elején a két Queen albumot lepontoztam, utána meg (a listám összeállításánál) nem gyõztem a többi album pontjit minél lejjebb vinni. Tehát annyira mégsem volt arányos az egész, de valamit mégiscsak kihoztam belõle.

grizzly21
na ezt benéztem

qwertrt
Tévedés, Vasmacs az elsõ 129 ponttal :-)

grizzly21
Jones-szal nyertem!😛

vasmacs
Ok, majd szóljatok rám! :-DDD

nem lány

B0B0

B0B0
Ha visszajössz, nem elfelejteni ám a topicot, mint tavaly! 😊

vasmacs
NE! :-D
Én ma utazok el egy hétig, úh már csak ezért se :-)

nem lány

B0B0
😄DDD