QUEEN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
Hááát, azért azt nem mondanám, hogy a Get Down Make Love szövegileg hasonlít a Body Language-hez! 😊 A Get Down Make Love egy kendõzetlen közösülés sajátos elmesélése, a Body Language inkább "felhvás keringõre" 😊) A Get Down Make Love egész mondatokból áll, a Body Language pedig szavakból, darabokból. A téma és a zeneiség valóban hasonló, kíváncsi lettem volna egy Get Down Make Love videoklipre, oda mitt tett volna Freddie! 😄D

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

vasmacs
Jazzt õ is lehúzza. Gáz. :-D
De legalább Scandal nála is Isten.Meg Innuendot meg Made in Heavent õ is nagyon szereti. De amúgy tök mind1, hogy mi a véleménye :-)

nem lány

larrylurex
Ja. Meg pl. a Get down, make love-ot simán egy 1-el díjazza, a Body Language pedig asszem 6-ost kap. Kábé ugyanaz a komment mindkettõhöz. A szövegvilág hasonló, de zeneileg egyértelmûen a GDML a jobb. Vagy csak nálam?

B0B0
Hát tényleg nagyon érdekes, nekem pl. kifejezetten szúrja a szemem a Cool Cat 3-asra való lepontozása, de a Black Queen is eléggé le van húzva.
<#nemtudom>

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

larrylurex
Ezt találtam, így a mi albumszavazásunk után érdekes átnézni. Engem néhol nagyon idegesít a pontozás módja, illetve maga a pontozó, szerintem nem következetes, illetve az album pontszáma a számok átlagából jön ki.

B0B0

qwertrt
Itten a leghivatalosabb forrás:

http://www.billboard.com/bbcom/retrieve_chart_history.do?model.vnuArtistId=5473&model.vnuAlbumId=805929

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

B0B0
Hopp, ezt észre sem vettem. Érdekes, a könyv (Borotvaélen) így ír róla:

"Amerikában a rádióállomások íratlan szabályai értelmében nem volt ildomos hatpercesnél hosszabb számokat sugározni, ezért a kislemezdalt keresõ Hollywood Records választása a Headlongra esett. Bölcs döntés volt, ugyanis a szám harmadik helyezett lett a tengerentúli slágerlistákon."

(A Hollywood Recordsot 1990 választották az USA-beli kiadójuknak, miután nem voltak megelégedve az Elektrával)

qwertrt
Igen, tudom orvosolni, ha szükség van rá. Azért nem írtam oda, mert nem a Billboard Hot 100-on érték el azt a pozíciót, hanem a Mainstream Rock (vagy a Modrn Rock pontosan nem tudom) listán. De persze ha szerinted érdemes lenne odabiggyeszteni, megteszem. Viszont akkor már minden dalhoz érdemes lenne a Mainstream Rock listán elért eredményeket odaírni, de ezirányú ismereteim hiányosak.

A TSMGO valóban második lett a Boh Rhap 1992-es Amerikai kiadása kapcsán, ez egyszerû figyelmetlenség, orvoslom :-)

Különben ha arra jársz, és valami szúrja a szemed, akkor nyugodtan jelezd, sõt, még te magad is beleszerkeszthetsz, mert egyedül vagyok a témában, és egyszerûen nem tudok mindenre odafigyelni, óhatatlan, hogy becsúszik 1-2 hiba, figyelmetleség...

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

B0B0
Qwertrt mester!!!

Nem tudom, hogy a Queen dalokat te szerkeszted-e a wikin, de szomorúan tapasztaltam, hogy két nagyon fontos info hiányzik:

Headlong: nincs feltûntetve, hogy a kislemez 3. lett az USÁ-ban

The Show Must Go On: nincs feltûntetve, hogy a kislemez 2.(!) lett az USÁ-ban

Tudod orvosolni?

B0B0
Te kis matematikus 😄D

qwertrt
1975: 75% zene, 25% videoklip
1991: 50% zene, 50% Mercury

Összesítve: 12,5% videoklip, 25% Mercury és 62,5% zene

:-))))

NonsenS
Ha tovább boncolgatjuk:
#4429: Egyrészt nem fele-fele zene és Mercury halál, mert ugye a halálakor csak 5 hétig volt listás, elõtte meg 9-ig.
#4431: Másrészrõl pedig ha a zenét veszed alapul, akkor az is nagyrészt Freddie. Legalábbis ami a szerzést illeti.

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;

qwertrt
no igen :-) az is mûvészet. A tagok mûvészeti közremûködésével készült

B0B0
50% zene, 25% Mercury, 25% videoklip

B0B0
Mostanában én is gyakorta "kúrálom" vele magam 😊))

qwertrt
Hát igen, akkor ez 50% zene, 50% Mercury :-)

NonsenS
Meg lehet magyarázni, mert végülis másodszorra a BohRhap is Freddie halála miatt kelt annyira...

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;

grizzly21
most a Dont stop me now-t meghallgattam néhányszor egymás után😊 vannak ilyen idõszakok amikor igényli a szervezetem😊

qwertrt
Ezt nem csak én magyarázom így, egyszer valahol olvastam, hogy a BohRhap anglia legkelendõbb nem jótékonysági célú kislemeze...

B0B0
😄 Végülis meg lehet magyarázni 😊)

Bár az tényleg tény, hogy a Do they Know it's Christmas mág kategória

qwertrt
És úgy Harmadik, hogy a Do they Know it's Christmas jótékony célú (aki megvette, nagy része az éhezõk miatt tette), a Candle in the Wind pedig Diana hercegnõ emlékére szól (aki megvette, fõleg Diana miatt vette meg). Szóval ha tisztán csak a zene hatását nézzük, a BohRhap az elsõ.

B0B0
Ezért 3. az örökranglistán... 😊

qwertrt
Ugye 1991-ben ismét listavezetõ lett a Boh Rhap, bár csak 5 hétre. Míg a legnagyobb azévi vetélytársából (Bryan Adams - (Everything I Do) I Do It for You) egy héten maximum 115,000 darabot adtak el, addig a BohRhap az elsõ héten 360 ezer példányban fogyott.

B0B0
Ez de durva! 😄DD

Nem, ez fekete-fehérben jó, kösz 😊

qwertrt
Jó ez az Everett srác :-) Ez pl nagyon tetszett:

http://www.youtube.com/watch?v=lOzV9SlyXVQ&mode=related&search=

B0B0
Igen ott be van vágva, jól emlékszel (bár feltûnõ, hogy elég pocsék a minõsége itt meg egész tûrhetõ)

B0B0
Egyébként ez a kép nagyon súlyos (most sajna nem találtam meg normális méretben):

qwertrt
De nagy lámák :-) Azt hiszem ez a film benne van az In My Defence klipjében is, akkor zt hittem, Rogert bírkózta le :-)

B0B0

B0B0
Hát, már rég jártam arrafelé, de úgy emlékszem, hogy a kérdések 50 %-a az, hogy melyik dalt melyikük írta. Persze, realtíve nehéz, lehet, hogy valaki pont azokat nem tudja.

B0B0
Kár, hogy késõbb megromlott a viszonyuk, biztos hozott volna Kenny néhány plusz milka-eladást.

B0B0
Kell színesben? 😊

larrylurex
Freddie, mint az Eurovíziós Erõszakverseny brit résztvevõje . Szereplõk: Sidney Snot(aka Kenny Everett) és Freddie. Szerintem tök vicces.

larrylurex
Nekem csak 7 sikerült elsõre. De a kvízparton már van 50/50-es eredményem. Mondjuk az szerintem könnyebb.

😊)

B0B0
Elsõre 😊

Nem, ez valami más szar.

Nekem ilyen az A Day At The Race-m, ami a közepén van.

grizzly21
hanyadszorra? 😊

B0B0
Queen kvíz! 😊

Nekem 9 sikerült! 😊

B0B0
Középen valami hülye címer! Izéé, nem tom... <#vigyor3><#confused>

B0B0
A "Jazz borító"-féle kép egy háttérkép, ami sok helyen megtalálható a neten. Meg ugye a BohRhap beállás valójában a Queen II borítója 😊

NonsenS
Aahh. Leesett az állam egy pöppet<#wilting>. Én azért nem vágom így az ilyeneket, fõleg ilyen rossz minõségben<#zavart2>

respect<#worship><#worship><#worship>

És középen??<#crazya>

qwertrt
az inkább Robert Plant :-)
A Jazz borító érdekes, mert benne van a BohRhap beállás is, ezt nem tudom mire vélni

B0B0
Bal felsõ kép: Radio Ga Ga
Bal alsó kép: Jazz borító
Jobb felsõ kép: Brian és Roger Plant az emlékkoncerten
Jobb alsó kép: A Kind Of Magic promo-fotó (a CD belsõ borítója)

NonsenS
Ezt a képet myvipen találtam egy emberkénél.
Amik a rossz minõségû kép ellenére arra utalnak, hogy ez a Mi Queenünk, az az, hogy a háttérben a táblára fel van írva, hogy WATC és a plakát (poszter, most nem jut eszembe a neve, hogyishívjákezt?) bal alsó sarkában egy elég ismert lemezborító van kicsit másképp.

B0B0
<#eljen>

vasmacs
re

nem lány