QUEEN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

qwertrt
Hát, Magyarországon biztos kevésbé ismert, de Amerikában azért ott volt/van a topon...

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

B0B0
Hmmm, érdekes, hogy a Zeppelin több, mint 300 millió albumot adott el, mégse annyira ismert, mint a Queen (a zene színvonaláról meg már nem is beszélve). Hiába, a rétegzene a rétegzene! 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Majd ha esetleg lesz rá idõm

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

grizzly21
az szép😄
hát nem valoszinu hogy megbuktatják😊

McGrady

Kuss!-magyarázta.

qwertrt
De a Smile-t csonáld meg, OK?

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

B0B0
Már meg lett beszélve.

Amúgy csak annyit hozzá, hogy minden indok nélkül cselekedett...

0ppika
én is ezt gondolom, jobban járnának a playbackkel, mert a megjelenés és mozgás hibátlan ...

http://epica.nl

grizzly21
hoppá!!!
sztem playbackrõl kéne nyomnia, az garantálná a Queen érzést koncerten! azt hittem én is h freddie

qwertrt
Félelmetes, egy percre sem esik ki a szerepébõl. elõször komolyan azt hitte, archív felvétel - aztán kaptam észhez :-)

larrylurex
Szerintem tök király. A legviccesebb az, hogy szerintem a srác egyáltalán nem tud angolul, és néha abszolút hülyeséget énekel.😊

qwertrt
Nehezen tudom megérteni az ilyen mániákusan utánzókat, az Elvis imitátoroktól is viszolygok, annyira furcsa az egész. Szerintem iszonyú pontosan utánozza a srác, pont ettõl taszító is...

qwertrt
Baszki B0B0, nem szabad így hozzáállni, mikor én belekezdtem, vagy hússzor küldtek el a sunyiba (mellesleg nem teljesen ok nélkül), és ha így állsz hozzá sosem lesz jó a cikk. Persze, hogy vannak benne tévedések, hibás információk, hisz senki sem tökéletes, de gondolj bele: ha te nem javítod ki, akkor ki fogja?

A Smile-dolgot rosszul tudtam, mint írtam is, emiatt kár összevesznünk...

A külön Smile szócikk pedig megírásra vár, úgyis benne vagy a témában :-)

B0B0
Nos, a Queen szócikk elejét tegnap 1 órai munkával kijavítottam, de már vaisszaállt a hibás állapot. A Smile sosem volt a Queen elõdje, Freddie sosem volt a tagja. Egy kérdés: ha a Smile nem oszlott fel, hanem átalakul Queenné, akkor miért volt 1969-ben búcsúkoncertje a Iperial College-ben???
Nem tudom ki csinálta vissza, de ezek után fölösleges bármit is szenvednem vele, mellesleg a wikipediában is nagyon csalódtam, ki tudja hány téves infó és fatális hiba van benne...

B0B0
Miért beteges?

Aki Freddie-t nyomja elég rossz. Nem a szenvedély viszi elõre, hanem a nagyképûség.

qwertrt
Ez már félelmetes, sõt, beteges:

http://www.youtube.com/watch?v=3kmN-MLaHSw&mode=related&search=

Fõleg "Mercury", elõször komolyan azt hittem, ez tényleg õ.

B0B0
Igen, én is ettõl félek

Csak nehogy túlpörgessék az emberek agyát, és a végén túl nagy elvárásuk legyen, aztán jöhet a csalódás... Szerintem csak azt akarják, hogy foglalkozzunk vele, de az is lehet, hogy azt szeretnék tudni, hogy kit látnánk szívesen. Ki tudja.
Csak nehogy kiderüljön, hogy nem lesz film, mert összekarmolom magam 😊)

Jones Nedved
Jóóóó, de ebben a cikkeben arról van szó, hogy nem Sacha Baron lesz a színész....

Tényleg fura, hogy ekkora a titkolózás. A legtöbbet még mindig Brian fél ével ezelõtti nyilatkozata nyújtotta, ami a honlapján volt olvasható, de még õ sem tudott sok részeletet, sem pedig azt, hogy ki lesz Freddie színésze....

\"A valóság fantáziadúsabb, mint az álmok....\" - Christoforo Colombo

larrylurex
Az is furcsa, hogy sehol semmi kézzelfogható info. Se az imdb-n, se De Niro dolgai között, sehol. Csak a pletykasajtóban. Azt mondták, idén már forgatják, de ha valóban így lenne, már utol lehetne érni. Vagy nagyon tökölõdnek, vagy kamu...

B0B0
Egyébként, ha belegondoltok, érdekes ez az egész film-mizéria. Több dologban is eléggé furcsán állnak hozzá a dologhoz. Emlékezzünk csak vissza, amikor kiszivárgott a film az már vagy 3 éve volt. A stáblista kilétét illetõen is állandóan jöttek a holtbiztos infók, õ meg õ biztosan szerepel/rendez, aztán kiderült, hogy nem is, valamint, hogy a film mikori idõszakokról szól majd. És számomra az is furcsa, hogy a maradék három tagokat játszókról semmi sincs, pedig azért igencsak fontos lenne ó, hogy színvonalas és hiteles karakterek legyenek õk is. Ahogy Brian és Roger maximalizmusát ismerjük, lehet, hogy folyamatosan kutatnak utánuk 😊

B0B0
😊

larrylurex
Hála a jó égnek...

vasmacs
És nem is õ fogja játszani :-)

http://www.mtv.com/movies/news/articles/1558875/story.jhtml

nem lány

B0B0
Jó, hát ez nemnorm, de nem hiszem, hogy ekkora kezet adnának neki. Nem õ a forgatókönyvíró vagy rendezõ...

vasmacs
Színésznek sztem korrekt az áldokumentumfilmjeibõl következtetve, csak sokan félnek attól, hogy az eddigi filmjei stilusába vinné el ezt a filmet is, ami vhogy így néz ki:
http://www.youtube.com/watch?v=b2wS6q1nT5k
Fergeteges, csak lehet, hogy egy Freddierõl szóló filmben nem ilyet szeretnék látni. De bízom Cohenben, remélem õ is tudja, hogy pár millió embert magára haragítana ezzel :-))

nem lány

B0B0
Bár ha Brianéket megnyerte, akkor már rossz nem lehet

B0B0
Hasonlít, már csak az a kérdés mennyire jó színész

B0B0
Súlyos

vasmacs
hehh, ez azt mondja hogy az Opera egy koncept album? :-)) De akkor miért ez a címe? :-)

És ehhez amúgy mit szólnátok?
http://www2.quart.hu/cikk.php?id=1169

nem lány

qwertrt
Érdekes:

Alright, I like dares. A man kills a guy on a Saturday night(Death On Two Legs), followed by lazing around on a Sunday afternoon(Lazying On A Sunday Afternoon). He then decides to go for a ride in his car(I'm In Love With My Car) where he drives to his girl friends house(You're My Best Friend). The two drive on the countryside, in the good ol' year of '39('39). They go dancing(Sweet Lady), and afterwards to a dock where they are taking a boat ride(Seaside Rendezvous). While out on the water, the police capture the man, and take him to prison, where he awaits his sentence(Prophets Song). The man, who knows he is guilty, shows his effections to the woman(Love Of My Life) before remenising on his past(Good Company). He is then sent into the trial, crying to his momma, and regreting his bad mistakes. But lifes choices have conciquences and he is excicuted and the last line, Any Way The Wind Blows(Bohemian Rhapsody). God Save The Queen is just there to make it cooler!(forgive my spelling)

vasmacs
Olyasmi... :-D

nem lány

Egyszerûen juuuuuujjjj 😊))

vasmacs
http://www.youtube.com/watch?v=xE7esVpDjHE
Ezt láttátok már? Nem egyszerû... :-)

nem lány

Jones Nedved
Változott a zene, változott a világ, változtak s változnak az emberek az "életmódi".... A szívinfarktus helyét egyre inkább átveszi majd a stroke, az agyi infarktus....hogy ehhez mennyi köze van a divatos zenék jórészét kitevõ agyrohasztó vállfajoknak...? Az már érdekes felvetés.

Persze vannak ma is igényes mûvészek, de nem a reflektorfényben.

Brian May - God Save The Queen (2002; live on the roof))

A mai trenddel szimbiózusban élõ barátnõm erre viszont csak az tudta mondani : "jaj ez isteni volt, tényleg...."<#vigyor>... biztos, hogy ezt akkor mondta....?<#vigyor5><#nyes>

grizzly21
hát igen ez érdekes téma, én a 60as70es80as évek zenéit szeretem, persze vannak jó számok utána is,
igazából stilusból sincs meg hogy mit szeretek, csak jó zene legyen, minõségi.

qwertrt
Igen, ami a 60-as években a pszichedelikus rock, a 70-es években a hard rock volt, most az a Tiesto meg ATB féle vonulat. Hogy melyik a "jobb", arról értelmetlen vitatkozni, de az vitathatatlan, hogy teljesen más életszemléletet jelent mindkettõ.

Míg 1969-ben elment az ember a Woodstock rampage-re :-), ahol sátorokban aludtak, és egy hatalmas dzsembori volt az egész, addig ma repülõvel és taxiva utaznak a fénypartik színhelyére, belõtt séróval, szétszolizva, kissé buzis utánérzéssel... szóval két külön világ.

B0B0
Meg azért azt is figyelembe kell venni, hogy az 50-es, 60-as és 70-es években a zene a fiataloknak akkor egy életforma volt, az egyik (ha nem a) legfontosabb dolog az életben. Ugye nem kell mondanom, hogy ma már más a helyzet. Fõleg a zene minõsége az oka, meg persze az életbe mindenhova befurakodó USA-féle kommeszizitás.

McGrady
szerintem meg inkább nincs kereslet a normális zenére, csak a szarra.

Kuss!-magyarázta.

NonsenS
Pontosan. Nem történnek ekkora volumenû dolgok. Ez mindent elmond...

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;

vasmacs
jaja, erre én is! 😊
Az a durva, hogy most már azért nincsenek ilyen dolgok. Nem hinném, hogy lesz még olyan én mostanábanvagy ezek után, amirõl majd úgy fognak megemlékezni, hogy ekkor készült ez meg ez a szám vagy ekkor volt ez meg ez a koncert. Egyszerûen már nem történnek ekkora horderejû dolgok a populáris zenében.

nem lány

B0B0
Én arra emlékszem, amikor volt az RTl klubon a 80-as évekrõl az a mûsor a Vágóval és Jáksóval és 1986-os adásnál természetesen fõ téma volt a koncert, a vendég pedig a ZiZi Labor volt! 😊

Jones Nedved
<#vigyor> Gratulálok, DE nem pontos a válasz! A 1975ös év történelmi megemlkékezésébõl nem felejtették ki, a Bohemian Rhapsody "kiadásának" eseményét, amely szövegében egy "annyához fohászkodó gyilkossá lett fiúról szól", amelyhez elsõ ízben készült reklám célú videoklipp nem kevesebb kreativitást belecsempészve, mint az élõben elõadatatlanná kivitelezett dalba. Valahogy így és természetesen ezzel a számmal búcsúzott a mûsor. Ma 1976ról lesz szó <#awink>

B0B0
Csak nem az Opera? 😊

Jones Nedved
Éhlo!

Ki látta a (most már tegnapi...) tegnapi Köztévét...? 1975-rõl volt szó....Kitalálja valaki, hogy mi volt évrõl való megemlékezés záró eseménye? <#kacsint>

B0B0
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Elkúrtam! Nem kicsit, nagyon.... 😊

Itt a helyes link!

McGrady
oksi
csak ezt adtad meg lelõhelynek :-)) vagy én nem értem? 😄

Kuss!-magyarázta.

B0B0

McGrady

?????
:-)))

Kuss!-magyarázta.

B0B0
A Queen Emlékzenekar pár elõadása, bár a hang eléggé sza minõségû, de a red special valamelyest halható (végtére is itt az a lényeg). A többi klip a jobb alsó sarokban látszik. A '39 klipjében látható a háttérben töpi 2db red specialja! 😊

Lelõhely