QUEEN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Kuss!-magyarázta.
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
Amúgy csak annyit hozzá, hogy minden indok nélkül cselekedett...
http://epica.nl
sztem playbackrõl kéne nyomnia, az garantálná a Queen érzést koncerten! azt hittem én is h freddie
A Smile-dolgot rosszul tudtam, mint írtam is, emiatt kár összevesznünk...
A külön Smile szócikk pedig megírásra vár, úgyis benne vagy a témában :-)
Nem tudom ki csinálta vissza, de ezek után fölösleges bármit is szenvednem vele, mellesleg a wikipediában is nagyon csalódtam, ki tudja hány téves infó és fatális hiba van benne...
Aki Freddie-t nyomja elég rossz. Nem a szenvedély viszi elõre, hanem a nagyképûség.
http://www.youtube.com/watch?v=3kmN-MLaHSw&mode=related&search=
Fõleg "Mercury", elõször komolyan azt hittem, ez tényleg õ.
Csak nehogy kiderüljön, hogy nem lesz film, mert összekarmolom magam 😊)
Tényleg fura, hogy ekkora a titkolózás. A legtöbbet még mindig Brian fél ével ezelõtti nyilatkozata nyújtotta, ami a honlapján volt olvasható, de még õ sem tudott sok részeletet, sem pedig azt, hogy ki lesz Freddie színésze....
\"A valóság fantáziadúsabb, mint az álmok....\" - Christoforo Colombo
http://www.mtv.com/movies/news/articles/1558875/story.jhtml
nem lány
http://www.youtube.com/watch?v=b2wS6q1nT5k
Fergeteges, csak lehet, hogy egy Freddierõl szóló filmben nem ilyet szeretnék látni. De bízom Cohenben, remélem õ is tudja, hogy pár millió embert magára haragítana ezzel :-))
nem lány
És ehhez amúgy mit szólnátok?
http://www2.quart.hu/cikk.php?id=1169
nem lány
Alright, I like dares. A man kills a guy on a Saturday night(Death On Two Legs), followed by lazing around on a Sunday afternoon(Lazying On A Sunday Afternoon). He then decides to go for a ride in his car(I'm In Love With My Car) where he drives to his girl friends house(You're My Best Friend). The two drive on the countryside, in the good ol' year of '39('39). They go dancing(Sweet Lady), and afterwards to a dock where they are taking a boat ride(Seaside Rendezvous). While out on the water, the police capture the man, and take him to prison, where he awaits his sentence(Prophets Song). The man, who knows he is guilty, shows his effections to the woman(Love Of My Life) before remenising on his past(Good Company). He is then sent into the trial, crying to his momma, and regreting his bad mistakes. But lifes choices have conciquences and he is excicuted and the last line, Any Way The Wind Blows(Bohemian Rhapsody). God Save The Queen is just there to make it cooler!(forgive my spelling)
Persze vannak ma is igényes mûvészek, de nem a reflektorfényben.
Brian May - God Save The Queen (2002; live on the roof))
A mai trenddel szimbiózusban élõ barátnõm erre viszont csak az tudta mondani : "jaj ez isteni volt, tényleg...."<#vigyor>#vigyor>... biztos, hogy ezt akkor mondta....?<#vigyor5>#vigyor5><#nyes>#nyes>
igazából stilusból sincs meg hogy mit szeretek, csak jó zene legyen, minõségi.
Míg 1969-ben elment az ember a Woodstock rampage-re :-), ahol sátorokban aludtak, és egy hatalmas dzsembori volt az egész, addig ma repülõvel és taxiva utaznak a fénypartik színhelyére, belõtt séróval, szétszolizva, kissé buzis utánérzéssel... szóval két külön világ.
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
Az a durva, hogy most már azért nincsenek ilyen dolgok. Nem hinném, hogy lesz még olyan én mostanábanvagy ezek után, amirõl majd úgy fognak megemlékezni, hogy ekkor készült ez meg ez a szám vagy ekkor volt ez meg ez a koncert. Egyszerûen már nem történnek ekkora horderejû dolgok a populáris zenében.
nem lány
Ki látta a (most már tegnapi...) tegnapi Köztévét...? 1975-rõl volt szó....Kitalálja valaki, hogy mi volt évrõl való megemlékezés záró eseménye? <#kacsint>#kacsint>
Lelõhely