QUEEN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

larrylurex
Azzal csak az a baj, hogy a magyar zászló a hátán van, és nem látszik az arca. De talán sikerül egy olyan kameraállást elcsípni.

B0B0
Hmm nem rossz ötlet. Mert eszembe juttat egy másikat: a budapesti koncerten a We Will Rock You-t magyar zászlóval adja elõ! 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Stúdiómérnök vagyok.

A könyv ára még képlékeny, inkább nem mondok semmit 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

NonsenS
Jaaaj. A bannert nézegetve eszembe jutott, hogy lehetne Freddie a Wembleyn lévõ sárga pólóval, csak épp sárga helyett piros-fehér-zöld színûvel. Vagy valami más képet is meg lehetne ilyen típusúra változtatni.

„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”

NonsenS
Ez tényleg nagyon jó. Mi egyébként a foglalkozásod??

A könyv kb mennyibe fog kerülni?

„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”

B0B0
A szöveg az más tészta, mindenképp a "dalszöveg-fordításra" fog apellálni. De ugye az sem mindegy, milyen kép van alatta, azzal is sok tekintetet meg lehet fogni! 😊

Nem úgy értettem, hanem kogy már megint ez a kép. Nem is vagyok benne biztos, hogy a Queen tényét kell kiemelni, lehet, hogy inkább arra kéne hogy felfigyeljenek, hogy dalszövegek fordításai. Akkor az is megnézné, aki nem Queen-es, mert ez ritkaság, erre kéne felhívni a figyelmet elsõsorban.

B0B0
Köszi 😊

B0B0
Na várj! Én még nem láttam könyet, aminek ez lett volna a borítója.

vasmacs
Ez télleg nem semmi :-)

nem lány

A könyvborítóról még csak annyit, hogy jó, hogy olyan kell, amit észrevesznek, de ne olyan, amire rálegyintenek, hogy "már megint ez?"
Továbbra is a koncertre voksolok, ha nem a budapesti, akkor a Wembley

Hát apám, ez nem semmi.
Ügyes vagy.

B0B0
Az ominózus fadarab (azaz a kezdetek):

A jellegzetes alak kialakítása 1.:

A jellegzetes alak kialakítása 2.:

Az alaptest lecsiszolása:

Az alaptest mahagónizálása (háttérben a leendõ nyak):

A fehér szegély és a nyak festése:

A feszítõk kialakítása és feketére fújt lemez kivágás utáni maradéka körös-körül:

B0B0
Nem tudom van-e ilyen suli 😊 de ezt anélkül csináltam, pusza lelkesedésbõl (mellesleg az lakásomba a bútorok 90°-át is én csináltam)

larrylurex
Csinálsz hozzá erõsítõt is?😊

NonsenS
Ez nagyon durva jó

grizzly21
hát hogy nem tudom biztos van valami iparitervezõ vagy akármilyen suli ahol ilyet tanitanak, és fogalmam sincs hova jársz, vagy hol tanultál, ezért kérdeztem csak😊 profi munka

B0B0
Kézzel, fából. Majd felteszek egy sorozatot otthon

B0B0
Ezt hogy érted, hogy csak hobbi?

McGrady
ûûû
dekirály
hogy csináltad? 😊

Kuss!-magyarázta.

grizzly21
ez nem semmi! ez neked csak hobbi?😊

B0B0
Dolgoztam 😊

B0B0
Ühüm, csak nem akarom azt megtenni, hogy csak egyikük van rajta. :/

B0B0
A lényeg az lenne, hogy ha az ember mászkál a könyvesboltban vagy a kirakat elõtt, megakadjon a szeme a borítón még akkor is, ha csak a periférikus látásba esik bele. Következésképp egy olyan kép kell, ami úm. ikonisztikus, rendkívül ismert.

Sajna már rájöttünk, hogy ez a kreativítás kárára fog menni :/

vasmacs
Nekem bajuszos Freddie.

nem lány

Valami Budapesti kép kéne, mondjuk a magyar nemzeti zászlóval, vagy bármit ami arról a koncertrõl van. De szerintem mindenképpen koncertkép kéne.

B0B0
Kinek melyik kép ugrik be elsõnek a Queen hallatán (könyborítóval kapcsolatos közvéleménykutatás). Nálam ez:

B0B0
Ízlések és pofonok 😊

vasmacs
Én is elsõsorban arra a Magic-re gondoltam :-)

nem lány

Szerintem a Milton Keynes - i koncerten az egyik legjobb szám volt

When you\'re feeling down and your resistance is low Light another cigarette and let yourself go

qwertrt
Hó, a Live at Wemley-ben az A Kind of Magic sztem iszonyatosan jó. Meg van pár dal, amire nem gondolnál, hogy élõben mennyire jó lehet, pl.: In the Lap of the Gods...Revisited, Under Pressure, Seven Seas of Rhye, Radio Ga Ga...

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

B0B0
Szerintem Play The Game eléggé "esetlen" koncerten (márpersze amit én láttam/hallottam)

vasmacs
Nem így értettem a zeneit.
Hát nem tom, én koncerten jobban szeretem a Magic-et, a PTG-et meg csak egyszer láttam koncert verzióban, de úgy emlékszem az is nagyon tetszett, szóval mi van? :-))

nem lány

B0B0
Hát igen, nem minden dal jó koncerten is. Pl.: Play The Game, Kind Of Magic, stb.

NonsenS
A koncerteken elõadott Don't Stop Me Now nekem annyira nem tetszik, mert mindig a számomra legszebb részét hagyják le. Az elejérõl a "Tonight..". És innentõl kezdik csak el. A We Will Rock You Musicalban is. Mondjuk abban nekem alapból nem tetszettek az énekhangok😞

B0B0
Reméljük csak kamu

B0B0
Zeneileg mindenképp mások, ugye van köztük cirka 20 év 😊

vasmacs
huhh, kemény vagy! :-) Ezek télleg nem egyszerûek, fõleg a These are... De tudod azzal úgy vagyok, hogy abban a számban nekem már benne van Freddie is, mmint tudod mire gondolok, és ezért áll hozzám érzelmileg hihetetlen közel (és ezért áll hozzám a világon legközelebb minden szám közül a The Show Must Go On), míg egy nem Queen rajongónak lehet, hogy nem jelentene ennyit. Úh csak tisztán zeneileg számomra a White Queen a legszebb. A These are... vagy a TMLWKY már más kategória, de tény, hogy ezek is a valaha volt legszebb számok közzé tartoznak :-)

nem lány

larrylurex
Hmmm... A nem angolosoknak: Egy fickó, aki valami oknál fogva Brian May-nek képzeli magát, és le akatja lõni Brian May-t, aki szerinte egy csúnya imposztor. A történet egyszerre mutatja a Lennon-Chapman sztori és a McCartney-legenda jegyeit. Remélem, csak kamu.

B0B0
Na szóval, összeszedtem a gondolataim 😊

Khhmmm:

Ha a White Queen 10 pontos:

1. számú vetélytárs: These Are The Days Of Our Lifes 10 pont
2. számú vetélytárs: Too Much Love Will Kill You 9 pont
3. számú vetélytárs: Is This The World We Created 8.5 pont

B0B0
😄DD

vasmacs
Tudod, hogy nem érdekel :-PP :-D
Amúgy régen, nekem is volt, aztán rájöttem :-))

nem lány

B0B0
Azért nekem van rá vetélytárs! 😊

vasmacs
Még mindig a világ legszebb száma...

nem lány

B0B0

Jones Nedved
Amikor még válaszoltak a rajongók kérdéseire a queenonline egyik fórumán, ott a milló kérdés között felvetõdött nem egyszer, hogy a hivatalos biográfiai riportok a Queen lemezeladásairól számokban csak 1980 kapcsán emlékeznek meg. Az ilyen helyeken az olvasható, hogy a Queen 1980-ig bezárólag 42 millió albumot adott el világszerte..... (Az ABBA az '77 The Movie címû filmének elején megemlítit, hogy a Beatles óta az ABBA adta el a legtöbb lemezt: világszerte, több mint 60 milliót..... az 1974-es Eurovíziós Dalfesztivállal lettek világhírûek.... ez is szép...)

Szóval hûen visszakalandozva a Királynõhöz 😊 ezzel panaszkodtak a rajongók kérdéseikben, mígnem az egyikre hivatalos válasz érkezett: "a becslésünk 140 millió körüli" Ez is egy két éves adat.

\"A valóság fantáziadúsabb, mint az álmok....\" - Christoforo Colombo

qwertrt
Szerintem is sok a 300 millió. Amerikában 110-et adtak el, akkor világszerte szerintem kb. 200 millió lehet.

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

B0B0
Hát nézd, ezt a 300 milliót kb úgy kell komolyan venni, mint a Queen 500 millióját 😊

Jones Nedved
A Led Zeppelin üzleti sikere hasonló pl. a Van Halen-hez is.... Mindegyikük klasszikus zene, de a piaci bázisuk megkérdõjelezhetetlenül az USA. Halen-ék pl. világszerte (2004, hivatalos forrásból) világszerte 73 millió albumot adtak el és ebbõl több, mint 60-at az USA-ban.... ez is naon érdekes.

Ez a 300 millió nekem kissé soknak tûnik..... nem hiszem

Jones Nedved
Hümm- hümm tényleg szép.... ez vajon azt jelenti, hogy a "tervezett" Queen&Paul Rodgers albumal ilyen jól állnak, vagy pedig éppen azt, hogy az egészbõl idén nem lesz semmi....?

Vagy tán Briannek elég kapacitása lesz a zenélésre is a doktori szak mellett...? Csak nem szorítja majd háttérbe a grandiózus terveket, "csak azért", hogy doktrorbácsinak kelljen õt nevezni..... <#beka2>