9010

• pipeppers
    Szerintem a Love of my life az egyik legegyszerűbb. Úgy értem nagy hangterjedelem kell hozzá, de ha az megvan, nem nehéz. Ha nincs meg, kár a gőzért.
  • qwertrt
    Tegnap este a Kés/Alattban egy zsírleszívás jelenete alatt a Fat Bottomed Girls szólt :-)
  • B0B0
    Nos, szerintem először valami egyszerűbb dallal kezdjed! A Queen dalok (azon belül is a Freddie által énekeltek) igen komoly énektudást igényelnek, főleg a 70-es évek beliek. Én először ajánlanám mondjuk a Radio Ga Ga-t ha mindenképp Queen dallal akarsz indulni, de javallom, hogy egyszerűbb pop-dalokkal inkább. Ott az ember megtanulja a technikát amit később tovább tud fejleszteni a bonyolultabb feladatoknál.
  • pipeppers
    Meg kell hogy mondjam, hogy most én is visszahallgattam, hogy mit hallanak a többiek, mikor éneklek. Hát jót szórakoztam :))
  • pipeppers
    Én csak a fürdőkádban éneklek. Legtöbbször a Prophet's song-ot, de az nem publikus :))
  • pipeppers
    Hol van? Meghallgatnám :)
  • B0B0
    Nincs MSN-em, de látom közben megoldótott az ügy! :)
  • highlander15
    Russzul linkeltem be,itt a jó link:Love of my life by highlander15
  • highlander15
    Első próbálkozásom-bocsi a gyenge minőségért,kitisztítva majd felteszem még!

Várom a véleményeket:-)
  • iroszob
    Próbáld ki a rapidsharet mondjuk. Tallózás -> upload (feltöltés), majd accountot sem muszáj csinálni. Kisebb fájlokat fel tudsz tölteni. Még jól jöhet.
  • highlander15
    Kész van a felvétel:de egy gondom van vele:szar a minősége(Mp3-lejátszóval lett felvéve):-(Kinek küldjem el?
  • 0ppika
    jó ötlet
  • highlander15
    Ma felveszem a "dalt" aztán majd MSN-en átküldöm ok?
  • grizzly21
    van egy ötletem: hogy egy kicsit nagyobb jelentőséget adjunk annak a hsz-nek ami a napi youtube videót linkeli, aki azt a hsz-t írja, az mindig kezdje ezzel a képpel:

(link: http://www.hondahookup.com/images/youtube_icon.jpg)
    persze emelett lehet linkelni youtube-os videokat, ez csak a kiemelése lenne a napi videónak.
  • B0B0
    Én már mondtam! Én tudok kalvizni (bár már irtó rég volt) :)
  • highlander15
    Ennyi énekes van itt,alapíthatnánk egy bandát:-D
  • highlander15
    A BohRhap-el én is próbálkoztam/próbálkozom:-)
  • B0B0
    Francokat volt szar! Tök jó volt! Ha hétvégén engedi időm, akkor feléneklem a Who Needs You-t, azt anno sokszor gyakoroltam.
  • McGrady
    nyugodtan :-) én kíváncsi vagyok :-)
    én annak idején a BohRhap szólóját tettem fel ide, igaz elég szar volt :DD
  • B0B0
    Nekem elküldöd, én meg felrakom
  • highlander15
    Azon gondolkodom,hogy nekem is zenésznek kellene lennem.Énekelni próbálok (több-kevesebb)sikerrel.Eddig a Love of my Life-nak egy részletét próbálgatom elénekelni úgy hogy kezdőhöz méltó,tűrhető legyen,azon "gyakorolgatom",mit szólnátok ha megmutatnám nektek azt,hogy hogyan tudok énekelni,bocsi az esetleges hamisságokért előre is,holnap felveszem az általam elénekelt részletet,és akinek kell annak majd elküldöm,mert nem tudom hogy hova tölthetném fel.Mit szóltok hozzá?
  • B0B0
    Hmmm, érdekes, mintha ugyanezt a cikket olvastam volna a passzió.hu-n
  • highlander15
    Ugyan kicsit régi(2003-as)ez a cikk,de szerintem igazán jó jellemzés az első Queen albumról:30 éves a Queen első lemeze
  • B0B0
    Fúú, ez valami brutáljó medley!!! :)
  • B0B0
    Azt hittem John dal lesz! :)
  • B0B0
    Köszönöm szépen! :)
  • B0B0

Jaja! Majd jön flémelni! :D
  • B0B0
  • grizzly21
    gratula!! :)
  • McGrady
    Gratulálok! :-) Egy pár év múlva majd ő is írogatja a hsz-eket a fórumra ;-)
  • deacky #5448
    Akkor következzen az én videóm! It's a Hard Life
  • highlander15
    Őszinte gratulációm!
  • B0B0
    Köszi! :DDDDDD Majd gyakorlok! :DDDD

Ezt a Baby Style-os albumot nem hallottam még, nem tom.

• B0B0
  • B0B0
  • B0B0
    Lányom született! :))
  • iroszob
    Csak fokozatosan! :)
    Egyébként azilyen dalok mennyire vannak "lebutítva"?
  • deacky #5441
    Gratulálok!
  • pipeppers
    Gratula :))
  • grizzly21
    nocsak, kicsoda?:)