9010
-
pipeppers #5478 Szerintem a Love of my life az egyik legegyszerűbb. Úgy értem nagy hangterjedelem kell hozzá, de ha az megvan, nem nehéz. Ha nincs meg, kár a gőzért. -
Tegnap este a Kés/Alattban egy zsírleszívás jelenete alatt a Fat Bottomed Girls szólt :-) -
Nos, szerintem először valami egyszerűbb dallal kezdjed! A Queen dalok (azon belül is a Freddie által énekeltek) igen komoly énektudást igényelnek, főleg a 70-es évek beliek. Én először ajánlanám mondjuk a Radio Ga Ga-t ha mindenképp Queen dallal akarsz indulni, de javallom, hogy egyszerűbb pop-dalokkal inkább. Ott az ember megtanulja a technikát amit később tovább tud fejleszteni a bonyolultabb feladatoknál. -
pipeppers #5475 Meg kell hogy mondjam, hogy most én is visszahallgattam, hogy mit hallanak a többiek, mikor éneklek. Hát jót szórakoztam :)) -
pipeppers #5474 Én csak a fürdőkádban éneklek. Legtöbbször a Prophet's song-ot, de az nem publikus :)) -
pipeppers #5473 Hol van? Meghallgatnám :) -
Nincs MSN-em, de látom közben megoldótott az ügy! :) -
Russzul linkeltem be,itt a jó link:Love of my life by highlander15 -
Első próbálkozásom-bocsi a gyenge minőségért,kitisztítva majd felteszem még!
Várom a véleményeket:-) -
iroszob #5469 Próbáld ki a rapidsharet mondjuk. Tallózás -> upload (feltöltés), majd accountot sem muszáj csinálni. Kisebb fájlokat fel tudsz tölteni. Még jól jöhet. -
Kész van a felvétel:de egy gondom van vele:szar a minősége(Mp3-lejátszóval lett felvéve):-(Kinek küldjem el? -
jó ötlet
-
Ma felveszem a "dalt" aztán majd MSN-en átküldöm ok? -
van egy ötletem: hogy egy kicsit nagyobb jelentőséget adjunk annak a hsz-nek ami a napi youtube videót linkeli, aki azt a hsz-t írja, az mindig kezdje ezzel a képpel:
(link: http://www.hondahookup.com/images/youtube_icon.jpg)
persze emelett lehet linkelni youtube-os videokat, ez csak a kiemelése lenne a napi videónak. -
Én már mondtam! Én tudok kalvizni (bár már irtó rég volt) :) -
Ennyi énekes van itt,alapíthatnánk egy bandát:-D -
A BohRhap-el én is próbálkoztam/próbálkozom:-) -
Francokat volt szar! Tök jó volt! Ha hétvégén engedi időm, akkor feléneklem a Who Needs You-t, azt anno sokszor gyakoroltam. -
nyugodtan :-) én kíváncsi vagyok :-)
én annak idején a BohRhap szólóját tettem fel ide, igaz elég szar volt :DD -
Nekem elküldöd, én meg felrakom -
Azon gondolkodom,hogy nekem is zenésznek kellene lennem.Énekelni próbálok (több-kevesebb)sikerrel.Eddig a Love of my Life-nak egy részletét próbálgatom elénekelni úgy hogy kezdőhöz méltó,tűrhető legyen,azon "gyakorolgatom",mit szólnátok ha megmutatnám nektek azt,hogy hogyan tudok énekelni,bocsi az esetleges hamisságokért előre is,holnap felveszem az általam elénekelt részletet,és akinek kell annak majd elküldöm,mert nem tudom hogy hova tölthetném fel.Mit szóltok hozzá? -
Hmmm, érdekes, mintha ugyanezt a cikket olvastam volna a passzió.hu-n -
Ugyan kicsit régi(2003-as)ez a cikk,de szerintem igazán jó jellemzés az első Queen albumról:30 éves a Queen első lemeze -
Fúú, ez valami brutáljó medley!!! :) -
Azt hittem John dal lesz! :) -
Köszönöm szépen! :) -
Köszönöm szépen! :)
Jaja! Majd jön flémelni! :D -
gratula!! :) -
Gratulálok! :-) Egy pár év múlva majd ő is írogatja a hsz-eket a fórumra ;-) -
Akkor következzen az én videóm! It's a Hard Life -
Őszinte gratulációm! 

-
Köszi! :DDDDDD Majd gyakorlok! :DDDD
Ezt a Baby Style-os albumot nem hallottam még, nem tom.
-
Lányom született! :)) -
iroszob #5442 Csak fokozatosan! :)
Egyébként azilyen dalok mennyire vannak "lebutítva"? -
Gratulálok! -
pipeppers #5440 Gratula :)) -
nocsak, kicsoda?:)