9010

• 0ppika
    Akkor ez mi?

Vagy úgy érted hogy nem Queen klipp, hanem szóló?
  • B0B0
    Azt osztom, hogy az I Was Born To Love You Queen dal is, hiszen rajta van a Made In Heaven albumon, viszont ez a video nem eredeti klip! Ennek ugyanis nem készült videoklipje!
  • iroszob
    Annyira Queen, hogy ez a hivatalos (nem rajongó által készített) videója. :)
  • pipeppers
    Az I Was Born To Love You Mercury szolo albumán van, vagyis nem Queen :)
  • pipeppers
    :))
    Ezt még nem láttam, marha jó :))
  • iroszob
    Nem lehet rossz válogatás. :) Én még nem írtam meg az enyémet:

My Fairy King
    Great King Rat
    Nevermore
    White Queen (As It Began)
    March Of The Black Queen
    Lily Of The Valley
    Bohemian Rhapsody
    We Are The Champions
    Don't Stop Me Now
    Save Me
    It's A Hard Life
    One Vision
    A Kind Of Magic
    Who Wants To Live Forever
    Scandal
    Headlong
    Don't Try So Hard
    These Are The Days Of Our Lives
    Bijou
    The Show Must Go On
    Mother Love
  • McGrady
    Queen - Mirigy módra
    szerintem odabasz :-)
  • highlander15
    Ezt most töltöttem fel a youtube-ra a videógyűjteményemből:Queen-GRVH2 Extra
  • larrylurex
    "Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért" /Maxipotzak/
  • highlander15
    Kind of Magic
    Hammer To Fall
    The Show Must Go On
    Love of My Life
    Bohemian Rhapsody
    Sheer Heart Attack
    It's a Hard Life
    The Prophets Song
    Is This The World We Created?
    I Was Born To Love You
    A Winter's Tale
    Im In love with my car
    Radio Ga Ga
    Innuendo
    Gimme The Prize
    I Want It All
    One Year of Love
    Princes of The Universe
    I Want To Break Free
    Who Wants To Live Forever
    Breakthru

Ezek vannak a válogatásban.
  • B0B0
    Osztom az ötletet! :)
  • iroszob
    Nem írnád le csak a listát? Hamar lejön, mégsem töltenék le 93 Mb-ot, hiszen úgyis megvan mind (valószínüleg). :)
    Egy kicsit idekapcsolódik, a lentebbi (#5494) énekest pár hete egy turné után kirakták a Journeyből. Nem volt vele gond, de helyére a régi énekesük egy klónját hoznák. Brian is írt erről a blogjában:
    http://www.hardrock.hu/?q=node/3810
  • larrylurex
    Azzal, hogy "nagyon ott van", én is arra gondoltam, hogy teljesen Freddie orgánuma van. Ott a myspace-es oldalon alul van egy video, ahol a Radio gaga-t játszák, ott is olyan a hangja, mint Freddie-nek a Wembley-ben. Bár ez a Magic tour ruha egy kicsit idegesítő. Az összes imitáló tribute zenekar ebben nyomja.
  • larrylurex
    Tényleg jó! És az külön tetszik, hogy az én személyes kedvencemről, a Sheer Heart Attackról is válogattak a medleybe.
  • highlander15
    Sziasztok!
    Készítettem egy válogatást az általam legjobbaknak titulált Queen-számokból.Íme:Válogatásom
  • deacky #5503
    Sokkal jobb mint Paul Rodgers.
  • B0B0
    Hát ez az 500 hsz nagyon gyorsan lement! Egy hónap sem kellett hozzá! :)
  • B0B0
    Na erre gondoltam én is! :)
  • pipeppers
    Ez jobban tetszett. Igaz, szinte minden számnál hallottam fals hangokat, de akkor is. A Death on two legs és az I'm in love white my car tetszett a legjobban.
  • pipeppers
    Nekem igazából az jutott az eszembe, hogy Mercurynak hatalmas tüdeje van, és ebből az előadásból ez hiányzik, meg a hangok képzése. Az átéléssel való éneklést meg se merem jegyezni :)
  • grizzly21
    a Princes of the Universe tetszik, a többi annyira nem, Freddie nélkül semmi sem az igazi...:)
  • grizzly21
    hm, most meghallgattam mellé az eredetit is, azért Freddie nagyságrendekkel jobb, persze:)
  • grizzly21
    living on my own-ra majdnem azt hittem ez Freddie:oooo
    ennél közelebb egy "rajongó" szerintem nem is kerülhet az igazi hanghoz
  • grizzly21
    ez baromi jó! hasonlít is:)
  • iroszob
    Ő viszont mégcsak nem is hasonlít. Brian jól ismeri, kár hogy nem őt hívta Paul Rodgers helyett.
  • B0B0
    Ezt mondjuk vastagon osztom.
  • pipeppers
    Barátom, ha nem hallod, hogy hamisan énekelsz, az a legnagyobb baj.
  • B0B0
    Igen hasonlít, bár hiányzik a hangjából szerintem a Freddie demonstrálta erő
  • B0B0
    Óóó, köszönöm szépen! :)
  • B0B0
    Hát nem igazán, ezzel a módszerrel. Ha mindenképp énekelni akarsz, menj el tanárhoz, neked még nem késő!
  • B0B0
    Üdv ismét! :)
  • larrylurex
    Itt hallgassátok meg a Living on my own-t. Nem azért mert olyan jó, hanem mert a fickó hangja nagyon ott van. Hátborzongató... Ezt élőben is hozza!
  • larrylurex
    Én is gratulálok!:)
  • highlander15
    De csak azzal tudtok segíteni ha elmondjátok mik a hibáim!Hogy tanulhassak belőlük!
  • highlander15
    Nem baj,a negatív kritikát is el kell viselni,de még hallani fogtok felőlem,nem tettem le az eredeti célomról:-)
  • larrylurex
    A Roger-dalokhoz: valóban ő írta a Radio gaga-t, vagy a Magic-et, de Freddie keze nagyon benne van a végleges verzióban. A Magic eredeti változata pl. a Hegylakó stáblista alatt megy, és valljuk be, elég gyengusz. A Radio gaga dobgépje(és a sci-fi effektek) szintén Freddie ötlete, vesd össze: Love kills. De egyébként hivatalosan valóban mindkét szám Taylor szerzemény. Ezzel szemben pl ott van a Friends will be friends, ami ugye Deacon-Mercury hivatalosan, de állítólag Freddie nagyon picit nyúlt csak bele, de John azt mondta, hogy őt nem érdekli a megosztott jogdíj, legyen ez közös szerzemény. Valószínűleg minden dalnak megvan a maga ilyen története, nehéz megmondani, melyik szám hány százalékban kicsodáé is.
  • pipeppers
    Szerintem nincs. Sorry :(
  • larrylurex
    Hazajöttem, itt vagyok újra.
  • highlander15
    Pont azért választottam mert egyszerű:-)De szerintetek jó hangom van?Igaz kicsit szar a felvétel...
  • McGrady
    majd csinálok újat, ami nincs elkúrva :-)