9010
-
Akkor ez mi? 
Vagy úgy érted hogy nem Queen klipp, hanem szóló? -
Azt osztom, hogy az I Was Born To Love You Queen dal is, hiszen rajta van a Made In Heaven albumon, viszont ez a video nem eredeti klip! Ennek ugyanis nem készült videoklipje! -
iroszob #5516 Annyira Queen, hogy ez a hivatalos (nem rajongó által készített) videója. :) -
pipeppers #5515 Az I Was Born To Love You Mercury szolo albumán van, vagyis nem Queen :) -
pipeppers #5514 :))
Ezt még nem láttam, marha jó :)) -
iroszob #5513 Nem lehet rossz válogatás. :) Én még nem írtam meg az enyémet:
My Fairy King
Great King Rat
Nevermore
White Queen (As It Began)
March Of The Black Queen
Lily Of The Valley
Bohemian Rhapsody
We Are The Champions
Don't Stop Me Now
Save Me
It's A Hard Life
One Vision
A Kind Of Magic
Who Wants To Live Forever
Scandal
Headlong
Don't Try So Hard
These Are The Days Of Our Lives
Bijou
The Show Must Go On
Mother Love -
Queen - Mirigy módra
szerintem odabasz :-) -
Ezt most töltöttem fel a youtube-ra a videógyűjteményemből:Queen-GRVH2 Extra -
"Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért" /Maxipotzak/ -
Kind of Magic
Hammer To Fall
The Show Must Go On
Love of My Life
Bohemian Rhapsody
Sheer Heart Attack
It's a Hard Life
The Prophets Song
Is This The World We Created?
I Was Born To Love You
A Winter's Tale
Im In love with my car
Radio Ga Ga
Innuendo
Gimme The Prize
I Want It All
One Year of Love
Princes of The Universe
I Want To Break Free
Who Wants To Live Forever
Breakthru
Ezek vannak a válogatásban. -
Osztom az ötletet! :) -
iroszob #5507 Nem írnád le csak a listát? Hamar lejön, mégsem töltenék le 93 Mb-ot, hiszen úgyis megvan mind (valószínüleg). :)
Egy kicsit idekapcsolódik, a lentebbi (#5494) énekest pár hete egy turné után kirakták a Journeyből. Nem volt vele gond, de helyére a régi énekesük egy klónját hoznák. Brian is írt erről a blogjában:
http://www.hardrock.hu/?q=node/3810 -
Azzal, hogy "nagyon ott van", én is arra gondoltam, hogy teljesen Freddie orgánuma van. Ott a myspace-es oldalon alul van egy video, ahol a Radio gaga-t játszák, ott is olyan a hangja, mint Freddie-nek a Wembley-ben. Bár ez a Magic tour ruha egy kicsit idegesítő. Az összes imitáló tribute zenekar ebben nyomja. -
Tényleg jó! És az külön tetszik, hogy az én személyes kedvencemről, a Sheer Heart Attackról is válogattak a medleybe. -
Sziasztok!
Készítettem egy válogatást az általam legjobbaknak titulált Queen-számokból.Íme:Válogatásom -
Sokkal jobb mint Paul Rodgers. -
Hát ez az 500 hsz nagyon gyorsan lement! Egy hónap sem kellett hozzá! :) -
Na erre gondoltam én is! :) -
pipeppers #5500 Ez jobban tetszett. Igaz, szinte minden számnál hallottam fals hangokat, de akkor is. A Death on two legs és az I'm in love white my car tetszett a legjobban. -
pipeppers #5499 Nekem igazából az jutott az eszembe, hogy Mercurynak hatalmas tüdeje van, és ebből az előadásból ez hiányzik, meg a hangok képzése. Az átéléssel való éneklést meg se merem jegyezni :) -
a Princes of the Universe tetszik, a többi annyira nem, Freddie nélkül semmi sem az igazi...:) -
hm, most meghallgattam mellé az eredetit is, azért Freddie nagyságrendekkel jobb, persze:) -
living on my own-ra majdnem azt hittem ez Freddie:oooo
ennél közelebb egy "rajongó" szerintem nem is kerülhet az igazi hanghoz -
ez baromi jó! hasonlít is:) -
iroszob #5494 Ő viszont mégcsak nem is hasonlít. Brian jól ismeri, kár hogy nem őt hívta Paul Rodgers helyett. -
Ezt mondjuk vastagon osztom. -
pipeppers #5492 Barátom, ha nem hallod, hogy hamisan énekelsz, az a legnagyobb baj. -
Igen hasonlít, bár hiányzik a hangjából szerintem a Freddie demonstrálta erő -
Óóó, köszönöm szépen! :) -
Hát nem igazán, ezzel a módszerrel. Ha mindenképp énekelni akarsz, menj el tanárhoz, neked még nem késő! -
Üdv ismét! :) -
Itt hallgassátok meg a Living on my own-t. Nem azért mert olyan jó, hanem mert a fickó hangja nagyon ott van. Hátborzongató... Ezt élőben is hozza! -
Én is gratulálok!:) -
De csak azzal tudtok segíteni ha elmondjátok mik a hibáim!Hogy tanulhassak belőlük! -
Nem baj,a negatív kritikát is el kell viselni,de még hallani fogtok felőlem,nem tettem le az eredeti célomról:-) -
A Roger-dalokhoz: valóban ő írta a Radio gaga-t, vagy a Magic-et, de Freddie keze nagyon benne van a végleges verzióban. A Magic eredeti változata pl. a Hegylakó stáblista alatt megy, és valljuk be, elég gyengusz. A Radio gaga dobgépje(és a sci-fi effektek) szintén Freddie ötlete, vesd össze: Love kills. De egyébként hivatalosan valóban mindkét szám Taylor szerzemény. Ezzel szemben pl ott van a Friends will be friends, ami ugye Deacon-Mercury hivatalosan, de állítólag Freddie nagyon picit nyúlt csak bele, de John azt mondta, hogy őt nem érdekli a megosztott jogdíj, legyen ez közös szerzemény. Valószínűleg minden dalnak megvan a maga ilyen története, nehéz megmondani, melyik szám hány százalékban kicsodáé is. -
pipeppers #5482 Szerintem nincs. Sorry :( -
Hazajöttem, itt vagyok újra. -
Pont azért választottam mert egyszerű:-)De szerintetek jó hangom van?Igaz kicsit szar a felvétel... -
majd csinálok újat, ami nincs elkúrva :-)