QUEEN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Látom, már unjátok a szavazgatást. 😊)

B0B0
Egyetértek 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

qwertrt
Ezt a pár klipet fél, háromnegyed óra alatt meg lehetne nézni. Egész nap nincs ennyi idõd?

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

McGrady
számomra igen, mert holnap is be vagyok táblázva :-(

Kuss!-magyarázta.

B0B0
Figyi, még vagy 4-en nem adtak listát, úgyhogy nem késõ!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

vasmacs
Majd vmikor megindoklom, de most nincs rá idõm.

nem lány

vasmacs
Scandal
Invisible man
The show must go on
These are the days of our lives
Innuendo
Kind of magic
Under Pressure
Bicycle race
Radio gaga
Save Me

nem lány

McGrady
elkúrtam, nemkicsitnagyon :S
sikerült elherdálni a hétvégét, úgy hogy nem néztem meg túl sok klippet. azt hiszem, menet közben fogom csekkolni õket, hogy ha már a versenybe be nem is szállhatok, de legalább kiokosodom :-))

Kuss!-magyarázta.

B0B0
Mi ez a nagy csönd kérem? Hol vannak a listák? 😊

B0B0
Fúúúú, hát meg nem mondom már. Csak arra emlékszem, hogy a Black or White lett az elsõ

Mik voltak elõtte?

B0B0
Emlékszem, az ezrdeforduló táján megválasztották a legjobb videoklippeket és ott a Bohemian Rhapsody 13. lett. Akkor fel voltam háborodva, hogy "csak" a 13. Ma már inkább azt mondom, ez az eredmény inkább hízelgõ 😊

B0B0
Nyugi, már NonsenS is kérte 😊

vasmacs
õõõ.. re :-)
Legyen hétfõ... Lécci :-)
de ha nem, akkor csak az Invisible man legyen benne! Az volt midnig is a kedvenc klippem tõlük :-)
AMúgy menni fog eza klipp összeállítás, mert én klippekbõl ismertem meg, ugyanis kb 4-7 éves korom között csak azokat néztem, mielõtt elkezdtem hallgatni a kazikat, szal 8 olyan klipp van ezen a YT-os listán, amit nem láttam eddig. .-)

nem lány

B0B0
Nyomok egy pillanatnyi élmezõnyt:

I'M Going Slightly Mad: 5
I Wan't To Break Free: 5
Radio Ga Ga: 4
It's A Hard Life: 4
Bohemian Rhapsody: 3
Crazy Little Thing Called Love: 3
Save Me: 3
One Vision: 3
Princes Of The Universe: 3
The Miracle: 3
Breakthru: 3

B0B0
Oks

qwertrt
Bohemian Rhapsody - asszem nem kell indokolni
Radio Ga Ga - indok nincs, egyszerûen klasszikus
I Want to Break Free - vicces, irónikus, önirónikus
Princes of the Universe - annyi erõt sugároz, mint maga a dal
It's a Hard Life - remek opera utánérzés
One Vision - a 10 évvel késõbbi bohRhap beállás ötletéért...
Crazy Little Thing Called Love
Bicycle Race - bevállalós
Innuendo
Who Want's to Live Forever

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

Jones Nedved
akkor tolom a klippeket:

-One Vision (humoros, õszinte buli, reggie érzés kemény rockban és a klipje is életerõt sugároz az idõk végezetéig...)
-Bohemian Rhapsody (maga a hatalmasság)
-We Are The Champions (azt hiszem senki más nem tudja jobban elhitetni ezt a számot, mint ahogy Freddie ebben a klipben és az a Jin-Jang szimbólum a ruhával....)
-Crazy Little Thing Called Love (a klipp láttán biztosan rengeteg nõi lélek pezsdült fel)
-Calling All Girls (teKKnikai kisugárzás, a teKKnikát használjuk jó célra....emberek vagyunk, igazán mûvészi klip)
-Radio Ga Ga (úgyszintén óriási alakítás)
-I Want To Break Free (ez mindig felvidít, érdekes én viccesnek tartom...)
-I'm Going Slightly Mad (a groteszk humorának velejét oly jól átadja....mindenkinek)
-Breakthru ( kint a szabadban verõfényes napsütés, Roger nõje, bulis)
-Innuendo (már használtam a mûvészi szót....ez pompás, fergeteges és gyönyörû is)

\"A valóság fantáziadúsabb, mint az álmok....\" - Christoforo Colombo

McGrady
megpróbálom a klippeket összenézegetni, aztán max kicsit kevesebb résztvevõ lesz a listán 😄

Kuss!-magyarázta.

B0B0
Én is pont ezt akartam mondani. Nézd csak végig a klipeket (végtére is azért linkeltem be õket), aztán majd összeállítod a listát.

Jones Nedved
talán orvosolja a problémát 😊

Jones Nedved
ALT + SHIFT <#nyes>

NonsenS
Huh, BOBO, kerlek tamogasd ezt, mert ensem tudok meg most listat felallitani.

Jah, egyebkent most vmit nagzon elb***tam a bill. kodolason....

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;

qwertrt
Hát, ha ezen múlik szerintem senkinek nem okoz problémát egy pici csúszás. Legyen hétfõ a határidõ.

McGrady
huhh, lehet hogy ebbõl megint kénytelen leszek kimaradni :S
sajnos nagyon kevés klippet ismerek, és úgy érzem hogy kevés az idõ arra, hogy még listát is össze tudjak állítani a legjobbakról :-(
remélem, legközelebb már én is kûdhetem 😉

Kuss!-magyarázta.

0ppika
<#vigyor>

http://epica.nl

B0B0
Tudom, hogy még egy 10-es lista kiállítása is nehéz, de hát hiába. Valahol meg kellett húznom a határt 😊

B0B0
No jönnek itt az elveszett emberek és a listák velük együtt! 😊

0ppika
I Want To Break Free
A Kind Of Magic
It's A Hard Life
I'm Going Slightly Mad
Breakthru
The Show Must Go On
Who Wants To Live Forever
Save Me
Crazy Little Thing Called Love
The Miracle

http://epica.nl

Na, azért csak összehoztam. Íme a listám:

HEADLONG
I'M GOING SLIGHTLY MAD (nekem ez a legkedvesebb)
SCANDAL
THE INVISIBLE MAN
PRINCES OF THE UNIVERSE (Brian játéka a leomló falak elõtt visz mindent 😊)
A KIND OF MAGIC
IT'S A HARD LIFE
BODY LANGUAGE
BACK CHAT
SOMEBODY TO LOVE

Nem volt egyszerû összeállítani; olyanokat akartam berakni, amik nem annyira koncertekre épülnek, és az egyik kedvencem is kimaradt, mert más számok klipjeibõl áll. Ilyent sem akartam, pedig több is van.

Ugye? 😊)

NonsenS
Viszont egyre jobban tetszik, hogy a banner csak nõ és nõ és csak egyre
nõõ....

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;

NonsenS
Huhha. Nekem sincs még listám. De még el sem kezdtem igazán átnyálazni õket. Remélem, hogy holnapra meglesz a lista, de még nem biztos....

B0B0
Helyes, amúgyis úgy néz ki, hogy a holnapi napot is a 10-es listák kiállításának kell szentelni. Majd Pénteken lesznek az osztályozók.

grizzly21
jaja, de azért olvasgattam, csak sekélyes a tárgyi tudásom, a semmirõl meg nem akartam írni.
átnézegetem én is a klipeket😊

B0B0
Most kapcsolok! Grizzly is rég szólt

B0B0
Dehogy gond! 😊

Igen, már látom. 😊)
Ha nem gond, holnap szavazok, ezeket most végig kell néznem, akkor is, ha ismerem (bár nem mindet), de délutános vagyok.

Mirõl is van szó?

B0B0
Azé jó lenne ha összetrombitálódna a nép. Rég hallottunk már Pipeppers Zakika és NonsenS felõl. Vasmacs monnyuk biztos itt van 😊

Ja és persze 0ppika! Hahó!

B0B0
Okés.

B0B0
Akkor az enyém:

Bohemian Rhapsody (kommentár nélkül)
We Are The Champions (a nagy 70-es éveket idézõ hatalmas koncerthangulat és a tompa képminõség egyszerûen szerelmes bele az ember! 😊)
Save Me (nálam ez a csúcs)
Radio Ga Ga (kommentár nélkül)
Hammer To Fall (amolyan We Are The Champions érzés, a la '80)
I Wan't To Break Free (a csajkösztümök verhetetlenek)
Princes Of the Universe (Mi? Hogy a kedvenc filmem zeneklipje? 😊)
The Miracle (kiskölykök szenzációsak, akárcsak az ötlet)
Breakthru (na hát ez ott van a toppon, minden ízében)
I'm Going Slightly Mad (Freddie utolsó nagy alakítása a kamerák elõtt)

larrylurex
Világos, nem is sorrendet írtam, csak megszámoztam õket. A WWRY/SYW-bõl akkor menjen csak a WWRY. Így megvan a 10.

B0B0
Pedig kéne! 😊

Egyébként most nem sorrendet kellett felállítani, csak 10-et felsorolni, amik szerinted jók a legjobb 6-ba. Csak azért mondtam, hogy tudd, a Calling All Girls ugyanúgy 1 pontot kap, mint az It's A hard Life

larrylurex
Bocs, hogy 11-et írtam, de én nem igazán tudok különbséget tenni a WWRY és a SYW között.

larrylurex
Az én listám (nem rangsor):
1. Calling all girls (George Lucas elsõ filmje,a THX 1138 alapján😊)
2. Save me (Tényleg kár, hogy alig látni a VH1-on)
3. We will rock you/Spread your wings (Tudva, hogy Freddie talajrészeg, egész jó)
4. The Miracle (A Freddie-t játszó kiscsávó befutott, még az Elitalakulatban is szerepelt. Kár, hogy az igazi Freddie olyan lerobbantul néz ki a végén...)
5. I'm going slightly mad ( bizarr...)
6. Radio ga ga (Ez meg a Metropolis alapján. A BR után talán a leghíresebb klip)
7. I want to break free (Coronation street. Azt mondjuk nem értem, hogy jön az egészhez az a balettjelenet. Na jó, lehet, hogy ez a második leghíresebb)
8. Somebody to love (Klasszikus '70-es évek. Az ilyen stílusúak közül ez a kedvencem.)
9. One Vision ("one dump, one turd, two tits,John Deacon")
10. It's a hard life (Jó barokkos, és szerepel benne az egész müncheni udvartartás. Freddie-nek meg fáj a lába, ezért a végén leül...)

qwertrt
Hát, a Queent most is lehúzzák, elég ha elolvasod az együttesrõl szóló ismertetõt az RS honlapján.

B0B0
Ezért mondták azt rájuk, hogy undorító amit mûveltek...

larrylurex
Nekem az a furcsa a RS-ban, hogy azonnal, miután Freddie meghalt, a Queen úgy lett náluk is legendás, egyedülálló, megismételhetetlen stb., hogy alig egy évvel korábban még azt írták az Innuendoról, hogy ahogy meghallgatod, el is felejted, a Queenrõl meg azt, hogy úgy adnak ki almumokat, mintha süteményt dobnának a falhoz. Vagy odaragad, vagy nem, de nekik mindegy.

B0B0
Nálam nem 😊