QUEEN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Invisible man
The show must go on
These are the days of our lives
Innuendo
Kind of magic
Under Pressure
Bicycle race
Radio gaga
Save Me
nem lány
sikerült elherdálni a hétvégét, úgy hogy nem néztem meg túl sok klippet. azt hiszem, menet közben fogom csekkolni õket, hogy ha már a versenybe be nem is szállhatok, de legalább kiokosodom :-))
Kuss!-magyarázta.
Legyen hétfõ... Lécci :-)
de ha nem, akkor csak az Invisible man legyen benne! Az volt midnig is a kedvenc klippem tõlük :-)
AMúgy menni fog eza klipp összeállítás, mert én klippekbõl ismertem meg, ugyanis kb 4-7 éves korom között csak azokat néztem, mielõtt elkezdtem hallgatni a kazikat, szal 8 olyan klipp van ezen a YT-os listán, amit nem láttam eddig. .-)
nem lány
I'M Going Slightly Mad: 5
I Wan't To Break Free: 5
Radio Ga Ga: 4
It's A Hard Life: 4
Bohemian Rhapsody: 3
Crazy Little Thing Called Love: 3
Save Me: 3
One Vision: 3
Princes Of The Universe: 3
The Miracle: 3
Breakthru: 3
Radio Ga Ga - indok nincs, egyszerûen klasszikus
I Want to Break Free - vicces, irónikus, önirónikus
Princes of the Universe - annyi erõt sugároz, mint maga a dal
It's a Hard Life - remek opera utánérzés
One Vision - a 10 évvel késõbbi bohRhap beállás ötletéért...
Crazy Little Thing Called Love
Bicycle Race - bevállalós
Innuendo
Who Want's to Live Forever
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
-One Vision (humoros, õszinte buli, reggie érzés kemény rockban és a klipje is életerõt sugároz az idõk végezetéig...)
-Bohemian Rhapsody (maga a hatalmasság)
-We Are The Champions (azt hiszem senki más nem tudja jobban elhitetni ezt a számot, mint ahogy Freddie ebben a klipben és az a Jin-Jang szimbólum a ruhával....)
-Crazy Little Thing Called Love (a klipp láttán biztosan rengeteg nõi lélek pezsdült fel)
-Calling All Girls (teKKnikai kisugárzás, a teKKnikát használjuk jó célra....emberek vagyunk, igazán mûvészi klip)
-Radio Ga Ga (úgyszintén óriási alakítás)
-I Want To Break Free (ez mindig felvidít, érdekes én viccesnek tartom...)
-I'm Going Slightly Mad (a groteszk humorának velejét oly jól átadja....mindenkinek)
-Breakthru ( kint a szabadban verõfényes napsütés, Roger nõje, bulis)
-Innuendo (már használtam a mûvészi szót....ez pompás, fergeteges és gyönyörû is)
\"A valóság fantáziadúsabb, mint az álmok....\" - Christoforo Colombo
Kuss!-magyarázta.
\"A valóság fantáziadúsabb, mint az álmok....\" - Christoforo Colombo
Jah, egyebkent most vmit nagzon elb***tam a bill. kodolason....
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
sajnos nagyon kevés klippet ismerek, és úgy érzem hogy kevés az idõ arra, hogy még listát is össze tudjak állítani a legjobbakról :-(
remélem, legközelebb már én is kûdhetem 😉
Kuss!-magyarázta.
A Kind Of Magic
It's A Hard Life
I'm Going Slightly Mad
Breakthru
The Show Must Go On
Who Wants To Live Forever
Save Me
Crazy Little Thing Called Love
The Miracle
http://epica.nl
HEADLONG
I'M GOING SLIGHTLY MAD (nekem ez a legkedvesebb)
SCANDAL
THE INVISIBLE MAN
PRINCES OF THE UNIVERSE (Brian játéka a leomló falak elõtt visz mindent 😊)
A KIND OF MAGIC
IT'S A HARD LIFE
BODY LANGUAGE
BACK CHAT
SOMEBODY TO LOVE
Nem volt egyszerû összeállítani; olyanokat akartam berakni, amik nem annyira koncertekre épülnek, és az egyik kedvencem is kimaradt, mert más számok klipjeibõl áll. Ilyent sem akartam, pedig több is van.
nõõ....
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
átnézegetem én is a klipeket😊
Ha nem gond, holnap szavazok, ezeket most végig kell néznem, akkor is, ha ismerem (bár nem mindet), de délutános vagyok.
Ja és persze 0ppika! Hahó!
Bohemian Rhapsody (kommentár nélkül)
We Are The Champions (a nagy 70-es éveket idézõ hatalmas koncerthangulat és a tompa képminõség egyszerûen szerelmes bele az ember! 😊)
Save Me (nálam ez a csúcs)
Radio Ga Ga (kommentár nélkül)
Hammer To Fall (amolyan We Are The Champions érzés, a la '80)
I Wan't To Break Free (a csajkösztümök verhetetlenek)
Princes Of the Universe (Mi? Hogy a kedvenc filmem zeneklipje? 😊)
The Miracle (kiskölykök szenzációsak, akárcsak az ötlet)
Breakthru (na hát ez ott van a toppon, minden ízében)
I'm Going Slightly Mad (Freddie utolsó nagy alakítása a kamerák elõtt)
Egyébként most nem sorrendet kellett felállítani, csak 10-et felsorolni, amik szerinted jók a legjobb 6-ba. Csak azért mondtam, hogy tudd, a Calling All Girls ugyanúgy 1 pontot kap, mint az It's A hard Life
1. Calling all girls (George Lucas elsõ filmje,a THX 1138 alapján😊)
2. Save me (Tényleg kár, hogy alig látni a VH1-on)
3. We will rock you/Spread your wings (Tudva, hogy Freddie talajrészeg, egész jó)
4. The Miracle (A Freddie-t játszó kiscsávó befutott, még az Elitalakulatban is szerepelt. Kár, hogy az igazi Freddie olyan lerobbantul néz ki a végén...)
5. I'm going slightly mad ( bizarr...)
6. Radio ga ga (Ez meg a Metropolis alapján. A BR után talán a leghíresebb klip)
7. I want to break free (Coronation street. Azt mondjuk nem értem, hogy jön az egészhez az a balettjelenet. Na jó, lehet, hogy ez a második leghíresebb)
8. Somebody to love (Klasszikus '70-es évek. Az ilyen stílusúak közül ez a kedvencem.)
9. One Vision ("one dump, one turd, two tits,John Deacon")
10. It's a hard life (Jó barokkos, és szerepel benne az egész müncheni udvartartás. Freddie-nek meg fáj a lába, ezért a végén leül...)