9010
-
Úgy emlékszem én jövök ma ...
Semmi extra csak egyszerűen imádom ezt a számot, és a kedvenc koncertemről való, és a dalszövegbe is bele tudom élni magam most sajnos teljesen :( -
pipeppers #5557 Dehogynem, gyönyörű :))
Amúgy arról az albumról a How Can I Go On a kedvencem. :) -
Na de az nem is olyan megható, mint ez :) -
pipeppers #5555 Hát igen, eléggé hamar elérzékenyülök :)
Mivel szeretem az operát, az eredetije jobban tetszik :)) -
Mert azt hittem, hogy elérzékenyülsz tőle és elpityeredsz! :)
Mellesleg azért ezt választottam, mert ez nem amolyan szokványos foto- vagy videomontázs, egyszerű és fenséges. -
pipeppers #5553 Miért bocsi?
És ha megkérdezhetem mért ezt a változatot választottad? -
Megveszed? :) -
[URL=http://headbanger.wplanet.hu/be/htdocs/main_file.php/hirek/9656]"Freddie Mercury górcső alatt" ...[/URL] -
Sokat játszottak,mikor még nem volt gépem sok Queen-számot vettem fel a Slágerről. -
Gondolok itt a Sztár FM-re. -
Mondjuk én is csak azért figyelek oda rá mert néhanapján(1 hónapban egyszer legalább)játszik Queen-t is. -
Az első 2 évben csak a BoRhap-ot ismerték az ökrök és utána sem sokkal többet. Akkor kezdtek el igazán sok Queen dalt játszani, amikor 2001-ben Freddie halálának 10 éves évfordulója tiszteletére Queen-hétvégét rendeztek. Na azóta lehet mondani, hogy sok Queent játszanak. -
Amikor előző lakhelyemen éltem sokat hallgattam a Slágert,ott aztán volt Queen!Sokat játszottak tőlük! -
Én úgy tudom, hogy nem az, mert a jogutód a rádió deejay lett (sokáig az volt a 92,9-en, miközben ez a SztárFM már működött) de mit lehet tudni, végülis mindegy. Én egyiket sem hallgatom :) -
Egy ideig Sztár Rádió volt, kábé a mai Sláger Rádióval volt egyenlő. Aztán mára lett egy régi slágereket és mulatósakat játszó valami. Persze nem biztos, hogy jogutód. -
Az a ritka mikor Queen-t játszik,eddig az It's a Hard Life-ot hallottam,meg még valami mást is,most nem jut eszembe. -
Isereteim szerint az Innuendo boleró szerű alapritmusa egy közös jam során alakult ki, amelyben May, Taylor és Deacon vett részt. A közepére a "You can be anything..." kezdetű sor dallamát Freddie szerezte, a szöveget pedig Taylor. Én ezt tudom, aztán hogy mi az igazság... -
Ez már egy másik rádió. Csak a neve hasonlít. Annak a réginek a neve pontosan: kilencvenkettőpontkilenc sztárefem-volt. -
Sztár FM az még most is van,műholdról megy asszem,szoktuk hallgatni apuval:-)Szokott Queen-t is játszani,de van amikor csak mulatós szart játszik egész nap. -
Egyetlen egyszer, mégpedig el nem fogod hinni melyikben! A 92.9 Sztár FM-en (asszem úgy 2002-ig létezett) -
pipeppers #5538 Én simán :))) -
pipeppers #5537 Hányszor hallottad a rádióban? Mondjuk én nem vagyok egy nagy rádió hallgató, de nem emlékszem, hogy hallottam volna. Pedig osztom a véleményedet, szerintem is az egyik legjobb, ha nem a legjobb. -

-
Ma az én videóm következik! :)
A maga egyszerűségével megható!
Bocsi Pipeppers -
No, végre sikerült utánanéznem (megtaláltam régi jegyzeteim) az Innuendonak! Az igazság az, hogy a zenét Freddie írta, a szöveget pedig Roger és Freddie közösen! Úgyhogy az Innuendo-t én inkább Freddie "számlájára írnám". -
Jójó! :DDD
Már anno én is észrevettem, hogy elírtam, aztán nem mondtam már. -
Meg mondtad régebben hogy amit a Hegylakó-ban énekel Freddie(New York),a Gimme the prize dallamára van énekelve.Nos ezt megcáfolom mert a Don't Lose Your Head-re van énekelve:-) -
Az I Was Born To Love You-t viszont én nem nagyon tudom hova tenni előadó szempontjából:-) -
A The Great Pretender-t is van amikor úgy jelentik be a rádióba hogy "és következzék a Queen-től" pedig nem is az együttes énekli hanem szólóban Freddie! -
Nem azért írtam, csak megjegyeztem, hogy furcsa, mennyire elfeledett lett. (A rádiók sem játszák annyit, mint mondjuk a The Great Pretendert) -
Ja igen,azt kihagytam,sajnálom!:-)Az is rá fog kerülni kb.tizenötödmagával(elvégre van miből válogatni:-D) -
Érdekes, hogy a Love Kills-t mennyire elfelejti mindenki, pedig Freddie első és egyik legnagyobb sikere lett. -
Ez nagyon úgy néz ki, hogy egy sorozat egyik része. De éehet, hogy a DVD-re is rátették, nem láttam. -
Na látom, már megelőztél! :) -
Ezért mondtam, hogy nem eredeti. (Nálam az eredeti, a dal kiadásakor készült klip, amit a TV-kbe szánnak) Ez a klip az a fajta, amivel a Queen Rocks Videos volt tele (ott még azoknak a daloknak is új videoklipet csináltak amelyeknek van eredeti, pl. We Will Rock You) -
Ez kérlekszépen a Freddie Mercury Video Collectionon van rajta. Az eredeti, 1985-ös, Freddie Mercury videoklip -
Készítenem kéne Freddie Mercury,Roger Taylor és Brian May válogatást is:-)A készülő Freddie-válogatásomba ezek biztos benne lesznek:
In My Defence
Living on My Own
The Great Pretender
Made in Heaven -
Egy kis adalék arról, hogyan is dolgozott a Queen stúdióban, hogyan készült az opera. Asszem, ez a film a jubileumi A night at the opera dvd-n van. Íme:
1. rész
2. rész
3. rész
4. rész
5. rész
Érdekes film, minden számról külön beszélnek egy kicsit, kivéve a Prophet's song-ról.:( Egy kicsit beszélnek arról is, mi van manapság Johnnal. Tényleg! Mi van vele? Összevesztek? Vagy John csak amolyan remete lett? Brian nagyon furcsán beszál róla... -
Kezd egy kicsit elmosódni a határvonal a hivatalos-, és nem hivatalos videók közt. Azt hiszem a Queen Rocks összes számához DoRo-ék csináltak egy-egy klipet, de kábé a színvonalasabb rajongói klipek szintjén. Ez az IWBTLY videó egy kicsit ilyen. -
iroszob #5519 Ez Freddie szóló videója.
Viszont amit én mutattam az tényleg Queen. 2004-ben csak Japánban kiadták kislemezen a Made in heaven-ön lévő változatot, és ahhoz készült a klip (1 napi munkával gondolom), a Jewels dvd-n is rajta van. Egyébként a kislemez listavezető is volt akkor Japánban!
És még az is lehet ha megnézzük, hogy a Made in Heaven Films DVD-n is van IWBTLY klip. :)