QUEEN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
\"A valóság fantáziadúsabb, mint az álmok....\" - Christoforo Colombo
Breakthru: 3
The Show Must Go On: 2
Princes Of The Universe: 2
The Miracle: 1
Bohemian Rhapsody: 1
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Breakthru!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Freddie és Annie Lennox
Freddie és Boy George
Roger, Freddie és Rod Stewart
Freddie és Liza Minelli
Freddie és Elton John
És egy cool kép :-)
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
Egyébként BOBO tényleg igazad van. Dehát én is félek sokszor, hogy az új, a modern elragad, már ami a zenét illeti.
Mert egyébként én érdekes vagyok ilyen tekintetben. Fiatalként imádom az ilyen régi dolgokat, zenéket, 30-as évekbeli autókat, meg ilyeneket; viszont: informatikát tanulok, amit szeretek és az majdnem rokon értelmû szó a modernséggel (persze csak ebben a tekintetben).
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
NA EZ SZENZÁCIÓ! OMEGA és Brian-ék! EZ TÖRTÉNELMI LESZ!
"Ain't no way I'm gonna lose out this time - oh no..."
Fiatal vagy még. 😊 Az az igazság, hogy szerintem a '70-es évek egyszerû klipjei is vannak olyan jók a Queen esetében, mint a '80-as évek csupatrükk videói, hiszen egy nem mindennapi eladásmódot láthatunk rajta. Ráadásul a Queennek azért volt egy-két nagyon eredeti ötlete már akkor is (Bicycle Race, Somebody To Love és persze a Bohemian Rhapsody ténye is már).
A Bohemian Rhapsody videoklipjét ugye kalsszikusan az elsõnek tekintik. Mégis, ennek ellenére a késõbbi '70-es évek beli videokliptrenden jóval túlmutat. Míg azokban a korai idõszakokban a klipek nem voltak mások, mint az együttesrõl készült videók, miközben épp a dalt játszák, addig a Bohemian Rhapsodyban ott van a híres felállás és a sziluettek is. És mindezek természetesen úgy, hogy harmonizáljanak a zenével is. Úgyhogy nem szabad lebecsülni a Bohemian Rhapsody klipjét.
hûha
megnéztem a klippeket, hát egy kicsit gondolkodok itt hangosba 😊
BohRhapban semmi megfogót nem találtam
Princess of the universe kifejezetten tetszett
The Miracle nagyon megfogott :-)
Breakthru jó volt, mondjuk asszem 1 percet nem láttam belõle, bénázik a gépem.
Show must go in is tetszett, fõleg azért mert több klippbõl láthattam részleteket 😊
nem is tudom melyikre szavazzak 😊
lehet még egy kicsit gondolkodok 😄
Kuss!-magyarázta.
SZENZÁCIÓ!!!
Az idei Forma 1-es Magyar Nagydíj elõtt koncertet ad az Omega. Tegnap Kóbor kikotyogta, hogy az már borítékolható, hogy Roger is ott lesz és idézeve õt: "nem akarom elkiabálni, de Brian May is nagyon remélem, hogy itt lesz!"
Na kérem! Nagyon úgy néz ki, hogy a magyar rockélet talán legnagyobb hatású zenekara összeáll a Queen két legendájával. Számomra ez egy álom és azt hiszem nem fogom kihagyni!!! 😊))))))))))))))
Egyébként ennél az 5 szavazatnál könnyû dolgom van, mert egyértelmûen a Breakthru-ra szavazok!
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
Akkor ezek szerint neked bejön Larrylurex logója is, nemdebár? 😊))
I Wan't To Break Free: 7
Radio Ga Ga 7
I'm Going Slightly Mad 6
Save Me 6
It's A Hard Life 5
A hatodik dal, amelyik bejut a döntõbe az alábbi 5 közül kerül ki:
Bohemian Rhapsody
Princes Of The Universe
The Miracle
Breakthru
The Show Must Go On
No tehát McGrady, most elég ha ezt az 5 klippet megnézed, mert a hét végéig mindenki ledja a szavazatát egyre közülük.
A bajnokság a jövõ héten, kiírása hétvégén történik!
fáradt vagyok.
Save Me (a madár gyönyörû benne)
Under Pressure (nagyon illenek a képek a dalhoz)
Radio Ga Ga (futurisztikus 😊)
I Wan't To Break Free (glam-rock)
Who Wan't To Live Forever (az 1:38-nál az a beállás a gyertyák elõtt hihetetlen.
Ez van a Rick Sky féle könyv hátulján is)
The Miracle (nagyon eltalálták)
Breakthru (Ááhhh, kedvencem)
I'm Going Slightly Mad (a maga nemében szörnyû és tragikus😞 )
The Show Must Go On (az elején nagyon tetszik a dobszóra mutatott portrék)
Too Much Love Will Kill You (gyönyörû képek)
A koleszigazgató már közben basz*gat, hogy menjek már aludni. Meg hogy: "végre
vége a nyivákolásnak". Erre meg épp mi szól a tévében? Hát egy Irigy Hónaljmirigy
feldolgozás:
I Want To Break Free
Most hallom elõször, de pont jókor jött😊
Ez a #4657 és #4656-ra is megy!
Kuss!-magyarázta.
A Keep Yourself Alive-nak van egy másik klippje, amiben van egy csomó bevágott képsor. Ez nekem nagyon tetszik és lehet, hogy lenne létjogosultsága a többi szavazatnál, de ezt döntsétek el ti! (Van benne az Innuendóról ismert labdadobálás is😊)
Este 8-ra talán már meglesznek a szavazataim.
Egyébként én nem unom a szavazásokat, csak nincs idõm gép elé ülni (aminek részben örülök, mert legalább nem leszek gép- vagy netfüggõ újra)
Keep Yourself Alive