QUEEN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I want to break free
I'm going slightly mad
It's a hard life

grizzly21
én csak azért nem szavazok az Im going slightly mad-re, mert eszembe jut hogy miért maszkirozták el igy Freddie-t, és az nem tul kellemes

B0B0
Nálam:

ELSÕ MECCS: I Wan't To Break Free (ez de nehéz döntés volt)
MÁSODIK MECCS: Radio Ga Ga (ez sem volt könnyebb)
HARMADIK MECCS: Save Me (no ez már egyértelmû 😊)

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Nos és te?

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Persze, hogy ér 😊

larrylurex
Ha még ér, akkor hétfõre: I'm going, I want to, és Save me.
Keddre: ugyanezek...😊

Ja, tudod skizo vagyok, tegnap a másik énem ült itt 😄 😄

B0B0
Köszönöm hölgyem! 😊 Ön igazán csinosan néz ki ma! 😊

I'm going sightly mad
It' a hard life
Radio Ga Ga

B0B0
Azt én sem értem, miért nem fejezi be, azzal nem értettem egyet, hogy töröljük a szavazatait (elég nagy meló lett volna újra megcsinálni a kiírást)

grizzly21
breakthru
i want to break free
save me

qwertrt
Miért, ha az elején befolyásolja a voksaival az eredményt, az nem hat ki a végére, ahjol már nem szavaz? Ha már elkezdte, nem értem miért nem fejezi be.

I'm Going Slightly Mad - egyértelmû

I Want to Break Free - bár a Hard Life.ot is csípem .-)

Radio Ga Ga - egyértelmû

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

B0B0
Bár nem teljesen értek egyet, de az tuti, hogy a színvonalas szavazáshoz szükség van a te voksaidra is, úgyhogy várjuk! 😊

B0B0
Háát igen, a Save Me - Radio Ga Ga egyértelmûen rangadó! 😊 A Save Me a "címvédõ", a tavalyi bajnok, a Radio Ga Ga pedig talán a leghíresebb Queen klip! 😊 Bár eddig a Save Me vezet 3:1-re!

NonsenS
Juj. A második szavazatnak kihagytam a helyet, de aztán nem írtam be...<#vigyor5>
Szóval:
I Wan't To Break Free

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;

NonsenS
Huh. A banner bal alsó sarkát egy ideig elemezgettem, mire kijött, hogy mi akar lenni<#wow2>, de mostmár azt hiszem értem...
Breakthru

Save Me

Egyébként a Radio Ga Ga és a Save Me között (meg persze sok másra is igaz ez) oly nehéz dönteni, mert a SM-ben olyan jó megoldásokat alkalmaznak, míg a RGG alapötlete a nagyon jó. Igaz, klippek, de olyan mintha a vanília fagyit és a sült krumplit szeretnéd összehasonlítani, hogy melyik a finomabb. Mindkettõ finom, de nem lehet egyértelmûen sorba rendezni õket.

És akkor a gyõzelem két pontot, a döntetlen egyet, a vereség pedig nullát ér?
A BANNER pedig csak nõ és még mindig nõõõ<#szomoru1><#buck><#wilting><#vigyor4>

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;

Majd a végén megérted.

Jones Nedved
Sirály a banner! <#eljen>

\"A valóság fantáziadúsabb, mint az álmok....\" - Christoforo Colombo

Jones Nedved
Tökéletesen egyetértek! Csak az szavazzon, aki komolyan gondolja.

B0B0
De most ezt miért??? Nem értelek. <#fejvakaras>

Jones Nedved
Üdv.!

1. MECCS: I'm Going Slightly Mad
2. MECCS: I Want To Break Free
3. MECCS: Radio Ga-Ga (ez utóbbi nehéz volt....nagyon <#szomoru1>)

qwertrt
De most komolyan, ha szavazol az elején, a végén meg nem, akkor igen torz eredményt fogunk kapni. Azért ennyire igényesek legyünk egy szavazással kapcsolatban, szerintem.

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

0ppika
I'm Going Slightly Mad
It's A Hard Life
Save Me

http://epica.nl

Mibõl gondolod, hogy felkaptam a vizet? 😊)
Nyugodtan vegyétek ki az eddigi szavazataimat, majd csak nézem, hogy mi lesz a vége.

B0B0
No! Hol vannaka szavazatok????

Nálam:
ELSÕ MECCS:
I'm Going Slightly Mad! (0:1)
MÁSODIK MECCS:
I Wan't To Break Free (1:0)
HARMADIK MECCS:
Save Me (0:1)

B0B0
Nem rajtam múlott...

B0B0
Ki kapta itt föl a vizet?

Vegyétek, vazze, vegyétek! <#bdead>

Tessék!

Csak nézd meg az elõzõ szavazások eredményeit, ne kapd már fel a vizet, nem azt mondtam, hogy bunda. Simán szerencsés vagy és kész. 😊

larrylurex
Milyen rangadók vannak már hétfõre is!

qwertrt
Namost akkor piperppers szavazott, vagy sem? Az szerintem nem nagyon korrekt, hogy az elõdöntõnél szavaz, a végén meg nem. Ha a végén nem szavaz, akkor vegyük ki a szavazatait az elsõkbõl is.

B0B0
Nah, akkor a #4696 mégis helyes, mert a Breakthru jutott be. Nézni a bannert.

Én holnap csak késõ este jövök fel, addig jöjjenek ám a szavazatok! 😊

B0B0
Mi az, hogy az lesz amit én szeretnék?????

A tartózkodás azt jelenti, hogy egyikre sem. Úgyis az lesz, amit Te szeretnél 😊)

B0B0
Én is, de te melyikre szavazol akkor, a Breakthru-ra? 😊

Tartózkodom 😊)

Egyetértek.

qwertrt
Elvbõl nem szavazhatok a Breakhrura, mert a zene is, a klip is olyan gagyi, hogy az szörnyû, bocs ha valakit megbántottam. A The Show Must gon On klipekbõl összevágott "klipje" is jobb ennél a vonattaal száguldozós eszementségnél.

B0B0
Június 21-én a Petõfi csarnok nagytermében 20:00-kor a Queen Emlékzenekar lép fel. Anno belinkeltem itt képeket egy Red Specialról, amit Nedveddel fogunk, az a két gitár fog ott szólni. És a srác akié a cucc, nyomja olyan jól vele, mint Brian! Egy az egyben! A rendezvény ingyenes!!! Aki tud jöjjön el! Egy életre szóló élménnyé válhat! 😉

larrylurex
Breakthru

grizzly21
breakthrough

grizzly21
de miért nem a princes of the universe-re?😞(((
😊

B0B0
Az várja a holnapot 😊

NonsenS
És aki már szavazott valamelyikre?

B0B0
Ó, ez azért jó, mert holverseny van közte és a Breakthru között 😞(((

No most mi legyen? A versenykiírás már kész, a meccsek kisorsolva...

Ma sürgõsen dönteni kéne a kettõ között.

Aki nem a Breakthru-ra vagy a The Show Must Go On-ra szavazott, még a mai nap folyamán tegye le a voksát valamelyik mellett!!! Szavazatzárás: ma este 20:00!!!

McGrady
semmi gond :-)
én a Show must go onra szavazok

Kuss!-magyarázta.

B0B0
Basszus, téged elfelejtettelek! Akkor még ma add le a voksod!

Mégegyszer bocsánat!

McGrady
jah, én még szerettem volna szavazni az 5 klip közül, de úgytûnik félreértettem valamit :-)

Kuss!-magyarázta.

B0B0
Már mindenki megtette, tehát a Breakthru jutott be a döntõbe! A mezõny:

Breakthru
I'm Going Slightly Mad
I Wan't To Break Free:
It's A Hard Life
Radio Ga Ga
Save Me

Mérkõzések a bannerban! Holnap indul!