QUEEN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NonsenS
Ez a hír már korábban is volt. 20 000 szavazatból a Queen négyszázzal verte meg a Beatlest. Még ez a hír is januári. Nem újdonság, viszont annál szívdobogtatóbb (na meg persze nem is teljesen a valóságot tükrözi. Ahogyan mi sem tudunk itt könnyen egy listát állítani egy szavazásnál, mert erõsen hangulatfüggõ, úgy még ha minden embert is megkérdeznének kétszer, kétféle eredmény jönne ki. De akkor is szívdobogtató<#vigyor0>).

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;

B0B0
Ezt már sejteni lehetett, több apró jel is utalt rá 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

qwertrt
Ezt láttátok már? Ennyit a Beatles - Queen vitáról .-)

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

qwertrt
CSütörtök

Radio Ga Ga

I Want to Break Free - Fun, Fun, Fun, mindig megnevettet :-)

It's a Hard Life

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

NonsenS
Csütörtök

Breakthru - Radio Ga Ga (nálam az Áttörés még mindig nyerõ)
Save Me - I Wan't To Break Free
It's a Hard Life - I'm Going Slightly Mad

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;

0ppika
Breakthru
I Wan't To Break Free
I'm Going Slightly Mad

http://epica.nl

McGrady
Radio Ga Ga
Save me - I want to break free döntetlen
I'm going slightly mad - pingvinesnél nincs jobb 😄D

Kuss!-magyarázta.

B0B0
Azt hiszem ez a mai Save Me - I Wan't To Break Free meccs a bajnokságot is eldöntheti! 😊

ELSÕ MECCS:
Breakthru (nyerjen mán egyszer! 😊)
Save Me (Azzal jobb csak, hogy a Break Free-vel ellentétben megható a vége)
I'm Going Slightly Mad (hiába, nálam a Hard Life béna betétei elrontják az amúgy nem rossz alapötletet)

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

grizzly21
Radio
Save me
Its a hard life

vasmacs
CSüt:
Break, Radio
Save
hard life

nem lány

Breakthru és Radio ga ga
I want to break free
I'm going slightly mad

B0B0
Húúúú, de szoros meccsek voltak tegnap 😊))

B0B0
90%-ban azt használja, nagy ritkán (inkább stúdiófelvételeknél) kell valami más (pl: Crazy Little Thing Called Love, Spread Your Wings)

qwertrt
Brian maj még mindig az 1963-as gitárját használja, vagy idõközben épített már egy "pénzesebb" verziót a Red Specialból?

vasmacs
Ma nem sok idõm volt az éjszakázás, tanulás, vizsgázás mellett. Most keltem fel, már szavazok is :-)
Break
Save
Radio

nem lány

B0B0
Vasmacs! Te miért nem voksolsz?

Jones Nedved
SZERDA:

1. Breakthru
2. Save Me
3. Radio Ga Ga

\"A valóság fantáziadúsabb, mint az álmok....\" - Christoforo Colombo

larrylurex
It's a hard life
Save me-I' going... döntetlen
Radio gaga- I want to... döntetlen

McGrady
It's a hard life
Save me - Im going slightly mad döntetlen
I want to break free

Kuss!-magyarázta.

B0B0
Ahogy nézem, a mai meccsek a legszorosabbak eddig 😊

NonsenS
Szerda

Breakthru - It's a Hard Life (a Nehéz Élet nekem nem jön be)
Save Me - I'm Going Slightly Mad
Radio Ga Ga - I Wan't To Break Free

qwertrt
It's a Hard Life

I'm Going Slightly Mad

I Want to Break Free

qwertrt
Igen

0ppika
It's a hard life
I'm going slightly mad
I want to break free

B0B0
Az utsó meccs döntetlen, nem tudok dönteni...

B0B0
Akkor a mai adag 😊

Breakthru!!!! (egyértelmûen jobb az It's A Hard Life-nál!)
Save Me (a szuperrangadón is õ a legjobb! 😊)
Radio Ga Ga is és az I Wan't To Break Free is

B0B0
Qwertrt! Te írtad a wikipediában a Queen II albumnál azt a koncepciós részt?

grizzly21
Its a Hard life
Save me
Radio Gaga

B0B0
Hmm, egyfelõl érdekes a Radio Ga Ga (eddigi) vegyes szereplése, viszont azt sem hittem volna, hogy az I'm Going Slightly Mad kikap valaha 😊

Szerda:

It's a hard life
I'm going slightly mad
I want to break free

B0B0
Hát igen 😞

qwertrt
A K. életben, nem is tudtam, hogy Everett már meghalt :-( 1995-ben

B0B0
Nem azt mondtam, hogy aki nem szavaz aznap, annak Grizzly <#ravasz1> leharapja a fejét, hanem, hogy ha lehet akkor tegye meg. Ennél finomabban nem tudom kérni 😊

McGrady
nekem holnap sztem menni fog, mostmár nyeregbe vagyok...le is kopogom 😄

Kuss!-magyarázta.

NonsenS
<#lookaround>

Ez megmosolyogtat. BOBO sajnos nem biztos, hogy mindenki minden nap tud szavazni. Ezt már csak tapasztalatból is mondom. Mondjuk most szerencsére nekem menni fog, dehát azért nem biztos, hogy mindenkinek másnak is.

B0B0
Okés, akkor megkérek mindenkit, hogy lehetõleg még aznap szavazzon a meccsekre, mert ma már vagy ötödször javítom át a képet <#szomoru1>

McGrady
Kedd:
I want to
Im going
Save me

Kuss!-magyarázta.

McGrady
Hétfõ :$ :-)

I'm going
I want to
Save me

Kuss!-magyarázta.

0ppika
I Want to Break Free
I'm Going Slightly Mad
It's a Hard Life

NonsenS
Kedd:
Breakthru - I Want To Break Free
Radio Ga Ga - I'm Going Slightly Mad
Save Me - It's A Hard Life

Egyébként ez a fajta szavazás majdnem ugyanolyan, mintha rangsoroltuk volna õket, csak annyiban különbözik, hogy itt lehetséges a körbeütés lehetõsége: A üti B-t, B üti C-t, C üti A-t.

B0B0
Jó hát! 😊

qwertrt
Bizony ez jó ötlet

I Want to Break Free

Radio Ga Ga

It's a Hard Life

vasmacs
hétfõ:
Break
Hard
Save, Radio (most akkor ez így OK, tehát döntetlen? Ha nem, akkor Save)

kedd:
Break
Radio
Save

nem lány

grizzly21
😊 egyébként gondolom sokak töke tele van a szavazással, de majd a jövöben lehetne egy olyan hogy nem queen dalok közötti verseny. kiváncsi vagyok a többiek izlésére

Jones Nedved
Hogy az az édes...édes....édesSSS

KEDD:

1. -> I Want To Break Free

2. -> Radio Ga Ga

3. -> Save Me

Jones Nedved
KEDD:

1. -> I Want To Break Free

B0B0
Látod a bannerban a meccseket. Minden meccsnél szavazni kell az egyikre (vagy mindkettõre). Egy szavazat egy gólt ér. Értelemszerûen az nyer, aki több gólt ér el. Döntetlen esetén 1 pont mindkét klipnek, gyõzelem esetén 2 pont. Egy nap három meccs van.

McGrady
húha
attól tartok nem értem
hogy is van most a szavazás?

Kuss!-magyarázta.

grizzly21
I want to break free
Radio gaga
Save me

B0B0
És a mai adag?