9010
-
pipeppers #5678 Csak halkan jegyzem meg, a Red Hot Chili Peppers Can't Stop-ja viszont teljesen a klip után lett megcsinálva. Nagyon baró lett, de ugye a Boh Rap-ot nem igazán lehetett a klip után elkészíteni az effektek és ismétlések unalmassá tették volna. -
iroszob #5677 Miért, mi a legfontosabb mondanivalója? Én úgy olvastam, hogy Brian és Roger sem tudja igazán, mit akart Freddie ezzel a dallal.
Mondom ezt úgy, hogy egyik Queen dal szövegét sem ismerem/értem. Hol az a könyv? :) -
Minden elismerésem annak, aki ezt a videot gyártotta, hatalmas meló egy ilyet összedobni, de nem hiszem, hogy a dal mondanivalóját akarta volna visszaadni, inkább csak egy kis játék volt részéről. Mondom ezt azért, mert a dal legfontosabb mondanivalóját abszolulte hiányolom belőle. Azonkívül a "operarész"-nél párbeszédben lévő személyiségeket sem jeleníti meg (helyesen). 
Viszont tényleg aranyos. Le a kalappal az alkotó előtt. :) -
Ez a videó beszarás, szétröhögtem a fejem, meg olyan aranyosak a figurák :-)))) -
Én is olyasmi híreket hallottam, hogy valamit emgvédett... -
Én nem így tudom, de mindegy -
iroszob #5672 A diplomamunkáját több mint 30 éve védte meg. 1 hónapja a doktori értekezését adta csak le; ez az 1 hónap gondolom azért kellett, hogy elolvassák azt a bírálói, akik vizsgáztatták. -
De azt is megvédte, az volt a nagy hír egy hónapja. -
iroszob #5670 Nem a diplomamunkáját védte meg!
Én ennél csak oda nem illőbb híreket hallok. :)
Van olyan, aki még nem tudja miről szól a BoRhap? -
:)
Azért ha belegondolunk, eléggé fura, hogy világhír az, hogy valaki megvédte a diplomamunkáját! :))) -
Bemondták a Kossuth rádiós Déli Krónikában is!:) Mármint a doktori megvédését... -
iroszob #5667 Paul szerint is a hangzásért Dr. May a felelős, akinek meg gratula a tegnapi vizsgájáért. :) Szerintem Brianéknek az elmúlt 10 évben összegyűlt annyi ötlet, hogy ne kelljen Rodgers dalszerzésére támaszkodniuk. Én inkább attól félek, hogy bár jó zene lesz, rockhimnuszok már nem lesznek. -
Nem jobb? Inkább rosszabb! :)
Mellesleg az idézet (elvileg) Briané. Az már más kérdés, hogy az újságíró mennyire költi át, bár ilyen esetekben általában reagálnak rá Brianék. -
Á, azt kizártnak tartom. Hogy két olyan jó dalszerző teret engedjen Rodgersnek, aki semmivel nem job náluk? Kétlem, hogy úgy értették. -
ezzel egyetertek (Y) -
Eme idézet erőssége, hitelessége csakis attól függ, hogy ki modta. Sokat lehet olvasni olyan újságíróktól, akik sokszor pontatlanabbul tudnak dolgokat, mint mi, Fórumlakók :D
Szerintem Brian-ék vannak túlsúlyban! Már a Return Of The Champions idején is azt nyilatkozták (Brian), hogy minden tag egyenlően befolyásolja, hogy milyen számok kerülnek a repertoárba.
És a Queen-ék (Brian és Roger) jópár fantasztikus opusszal lephetik még meg a rajongókat, nem feltétlenül degradálva azt Paul "korlátjaival". Én már a koncerten is úgy éreztem, hogy nem Paul volt a frontember. Persze ő a legjobb énekes a csapatban és becsülöm, szeretem is a zenéjét, (nagy)DE amikor túl Queen-es lett a téma, Paul háttérbe került.
Paul színesítheti, érdekes új ízt vihet a dologba, de úgy érzem nem ő lesz az új ZENE meghatározója, vagy alapja.
Hamarosan kiderül úgy is! ;) -
Nekünk ebben nagyon egy a véleményünk, szépséges Gráciám! :)) -
pipeppers #5661 Én valójában nem követem nyomon ezt az új együttest, amit tudok róluk, azt innen tőletek. De kezdem azt hinni, hogy ők se tudják, hogy mit akarnak. Mert ha meghagyják a nevet, akkor Paul énekelgesse csak a régi Queen-dalokat, és hasonló stílussal menjenek tovább. Így fair, azt hiszem. Az is rendben van, ha Paul stílusára váltanak, de akkor igazán félre a Queen névvel. Nekem ez mindenképpen jobban tetszene. Aki a Queen miatt hallgatja őket, akkor is hallgatná, ha más lenne a nevük. Viszont lehet, hogy a későbbiekben valaki vesz nekem egy Queen lemezt, mert nem tudja, hogy ez nem az a Queen, és jön a csalódás...
Na de mindegy, úgyse fogjuk egymást meggyőzni, nem is akarjuk :))) -
Ezt mondom,hogy soha nem lesz már olyan a Queen mint régen volt,de én szívem szerint örülök neki hogy még mindig képesek letenni valamit az asztalra! -
Nekem is tetszettek a Rodgers féle Queen-dal előadások, persze csak a sok-sok gyenge produkció után. De azért jócskán elmarad az eredetitől. -
A Return of the Champions-ban csak a régebbi Queen-dalokat hallhattuk Rodgers előadásában és kövezzetek meg,de nekem nagyon tetszett,bár nem annyira mint az eredetiek,nincs meg benne Freddie hangjának karakteressége,varázsa.És most már sajnos nem is lesz soha.Én kíváncsi leszek az új albumra,és majd utána mondok véleményt:-).Remélem lesz olyan jó mint a Return of the Champions. -
Úgy értették, hogy Rodgers, mint szerző elsőbbséget élvez majd. -
Hogyne nyugodna azon, ha egyszerűen ő lesz az énekes. Ettől még jó lehet. -
Ez mind nagyon szép, csak egy nyilatkozat kiüti az egészeszmefuttatásod:
"Az új album Rodgers blues-zenéjének alaján fog nyugodni".
Bárcsak az lenne amit te mondasz, nem úgy tűnik. -
És fog is!Nem hagyják cserben a rajongóikat! -
Még csak vajmi keveset tudunk az új albumukról, azt viszont tudjuk, hogy sok új dalt írtak 10 év alatt az egyébként is igen termékeny szerzők. Abban biztos vagyok, hogy Őt tudják mi a jó zene és azokat fogják megvalósítani, felvenni. Szerintem Paul kevesebb szerepet fog kapni, mint Freddie, ez már a koncerten is érezhető volt, 2005ben, mikor it voltak. Nem Paul volt a sztár azoknak, akik ott voltak azon a felejthetetlen pazar estén.
Úgy érzem egy fenomenális nagyszerű albummal fognak jelentkezni, amelyet Paul szinesít majd a saját stílusával, és Freddie-t is megpróbálják majd megidézni, az Ő zseniális stílusát, multi-track vokális páratlanságát.
Mindezeket szívből remélem, de egyben egyetérthet mindenki: a Queen sohasem volt kistílű, "la art pour la art" társulat. Ha albumot készítenek, akkor annak sikerülnie kell! -
Kérdés, mihez viszonyítjuk a kijelentést... -
Hogy jó zene lesz, az már biztos, de hogy el feledteti Freddie és John nevét...az ki van csukva! :) -
pipeppers #5650 Én lehet, ogy nem is attól félek, hogy szar zenét csinálnak, hanem hogy jót, és az feledteti el az igazi Queen nevet. Ha nem lesznek jók, akkor nem lesz nehéz fejben tartani John és Freddie nevét.
De hát két jó zenész, ha öregednek is, akkor is... -
Erre szavak sincsenek.... Holnaptól repeatben megy a lejátszómba!:) -
iroszob #5648 És ha még nem unod, itt van ez is. :) -
Fúúúúú ez nagyon nagy!!! 

-
Hááááát, mondjuk ILYEN :))) -
Azért kívácsi lennék mint hip-hop és Queen-rajongó,hogy milyen lenne egy Brian-Roger féle hip-hop album:-) -
Nyugi, egy legendát nem könnyű lerombolni. Freddie-John-féle Queen mára kanonizálódott, a mai generációból nagyon sokan kimondva is a klasszikus Queen-re is építkeznek. Robbie Williams, The Darkness, My Chemical Romance, Katie Melua, Mika stb. A könnyűzenei evolúcióban (nem pozitivista értelemben...) a Queen szerepe már rögzítve van. Brian és Roger akár egy hip-hop albumot is összedobhat, nem számít. Ha jót csinálnak, igazából az se számít már, de az legalább jó. -
pipeppers #5643 :))) -
Tudod:
Mit szólsz akkor édes?
Elviszel az álmodozók báljára?
(Dreames'r Ball)
:) -
pipeppers #5641 Azért pörögne még, ha tehetné :)) -
pipeppers #5640 Oké, végülis hiszek a csodákban :)) -
Ő nem pihenne. Így is, amíg tudott, pörgött. Á, de ne is beszéljünk róla, csak összeszorul a szívem.