QUEEN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

qwertrt
Szerintem legalább Top 5-öt jelezni kellene, mert akkor nagyobb az esély, hoy az idetévedõk Û(és mi is) láthatjuk a kedvencünket a listában.

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

B0B0
Akkor szerinted? 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Ezt a határozottságot 😊)
Jó lenne,ha legalább két egyforma vélemény lenne, mert akkor Bobo így hagyja és nekem lesz igazam :p

larrylurex
Szerintem nem tudom.

qwertrt
Szerinted. Szerintem meg nem.

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

Vagy mminden vagy csak az elsõ.

qwertrt
Hihih, Taylor és May nem is gondolták volna, hogy egyszer Rodgerssel fognak zenélni. Bár joban belegondolva: bár ne így alakult volna :-(

Szerintem a Top 5 n yugodtam bennemaradhat, de ez csak az én véleményem, a többiek is mondjanak valamit.

B0B0
Igazi ereklye! Egy írás a Smile egyik legelsõ koncertje alkalmából (a fõ attrakció a Free volt):

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
És hogy legyen? Csak az elsõk legyenek benne, vagy a dobogósok is?

B0B0
No, töröltem is

B0B0
Na puff neki, én ugye csak azért gondoltam, hogy akkor Freddie az elsõ, mert az oldal annyira hangoztatta, hogy Harrison az (én meg ugye gondoltam, hogy nyilván arról az egy esetrõl( Living On My Own) nem tudott a szerzõ, de akkor ezek szerint totális tévhitben él...

qwertrt
De akár ki is törölhetjük az egészet, mert 1977-ben Elvisnek is jelent meg a halála után #1 kislemeze. Lásd: Official Charts

B0B0
A tavalyi végeredmény (adatok lezárva: 2006 június 23.)

_1:Save Me.............................7
_2:The Invisible Man...................6
___I Wan't To Break Free...............6

_4:Breakthru ..........................4
___The Miracle.........................4
___Bohemian Rhapsody...................4
___Princess Of The Unverse.............4
___Scandal.............................4
_9:I'm Going Slightly Mad..............3
___One Vision..........................3
___These Are The Days Of Our Lives ....3
___Killer Queen........................3
___Innuendo............................3
14:Hammer To Fall......................2
___Bicycle Race........................2
___Somebody To Love....................2
17:Radio Ga Ga.........................1
___We Are The Champions................1
___A Kind Of Magic.....................1
___Who Whant's To Live Forever.........1

grizzly21
jah, én is azt😊

vasmacs
Én meg az Invisible Man-t :-))

nem lány

Én meg a Princes Of The Universe-t 😊)))

Jaja, szerintem is. Még nem elég hosszú 😊

qwertrt
NonSens, ha szerinted túl hosszú a banner, azt már mindenki tudja, mert napi két célzást elejtesz vele kapcsolatban mindig :-) Esetleg majd azt is megreformálhatjuk, egy megbeszélés keretében: én pl. támogatnám, hogy csak a Top 5-vagy Top 10 eredmények maradjanak benne, kis betûvel, mert már infunkcionális, hogy az egész szavazási mechanika benne legyen. De az eredmények sztem mindenképpen maradjanak benne, ez is mutatja, hogy van élet a topikban.

A szavazásról: nekem csalódás, hogy a Save e lett az elsõ, az I Want to Break Free-re vártam volna.

B0B0
Én is sajnálom, egy gyõzelmet megérdemelt volna (pl. nálam jobb a Hard Life-nál)

Az eredmények engem sem leptek meg (talán a gyõztes elképesztõ fölénye, node hát mégiscsak õ volt a gyõztes tavaly is 😊)

Ennek tiszteletére a tavalyi emlék:

NonsenS
Írjun még valamit a bannerbaaaa<#email>
Légyszi, légyszíí, légyszíííí<#crazya>

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;

NonsenS
ÁÁááá. Sajnálom szegény Breakthrut. Mondjuk épp hogy csak bejutott szegény. Hmm, lehet, hogy tényleg túl fiatal vagyok....<#lookaround>
Ezt leszámítva nekem tetszenek az eredmények...

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;

B0B0
Bannerban a vége! 😊

Hát nem hittem volna ekkora Save Me dominanciában, úgy látszik nem csak nekem tetszik 😊

NonsenS
Nekem a Hard Lifeban mindössze Freddie parókája tetszik. Vagy nem is paróka...?<#ijedt><#nemtudom><#nevetes1>

NonsenS
Huh. Pénteki adag:

Breakthru - Save Me (döntetlen)
Radio Ga Ga - It's a Hard Life
I'm Going Slightly Mad - I Wan't To Break Free (szintúgy döntetlen)

B0B0
Na nehogy azt hidd! 😊 NonsenS még hátra van! 😊

Jones Nedved
Éhlóóóóóóóó!

Én még hozzájárulok, a mérleg billenéséhez.

3. I Want To Break Free[/] - akárhogy is 1984-ben csúcsvideókat csináltak, nem csodálom, hogy az I'ts A Hard Life Is "nagyban" a vita tárgya, de azért mégsem fért bele annyi klasszikus-videó azon egyetlen évbe 😊

\"A valóság fantáziadúsabb, mint az álmok....\" - Christoforo Colombo

B0B0
A My Sweet Lord volt az a bizonyos Harrison szám ami halála után lett No1.

qwertrt
Az hanyadik lett a slágerlistán?

Más: figyeltem a Live Aid és Live Magic videókon a Crzay Little Thing Called Love-ot, ésnem tudom elhinni, hogy Freddie tényleg játszik a gitáron: olyan görcsösen szorongatja, és penget, képtelenség, hogy abból az ismétlõdõ két mozdulatból meglegyen a 3 akkord. Persze nem értek a gitárokhoz, mondjan rá valamit az, aki igen.

Egyébként pedig szerintem nagy rajság, hogy Brian May a Red Special helyett egy Fender Telecastert használt, olyan jól áll neki :-) Tudtok még olyan Queen dalt, amelyben nem a Red Special volt az elektromos gitár?

B0B0
A 2002-es My Sweet Lord is 😊

qwertrt
Save Me

Radio Ga Ga

I Want to Break Free

qwertrt
Lehet, hogy azért írta így, mert az 1993-as LOMO remix volt.

B0B0
Elkalandoztam a wikipediában George Harrison oldalára és mit látok:
"Harrison történelmet írt azzal, hogy elsõként került fel az angol slágerlisták élére halála után..."

Na ezt csúnyán benézte, aki írta, mert Freddie Living On My Own-ja 1993-ban Number One volt a brit listán! Gyorsan ki is javítottam!

B0B0
Látom ez a mai utolsó meccs nagyon eldöntetlen 😊

McGrady
Save me
Radio Ga Ga
Im going slightly mad - I want to break free döntetlen

Kuss!-magyarázta.

0ppika
Save Me
It's A Hard Life
I'm Going Slightly Mad - I Wan't To Break Free

http://epica.nl

vasmacs
Kérlek szépen a kedvenc kocsmám wiw-es adatlapján találtam ezt a képet :-DD
Azér az nagyon durva, hogy még ott is ott a Queen :-D

nem lány

vasmacs
Péntek:
Save
Radio
I'm, I want (egyikért sem rajongok annyira :-)

nem lány

B0B0
Mai adag:
ELSÕ MECCS:
Save Me (talán nem kell magyaráznom 😊)
MÁSODIK MECCS:
Radio Ga Ga (talán a Save Me után a legjobb ebben a mezõnyben)
HARMADIK MECCS:
I'm Going Slightly Mad és I Wan't To Break Free (képtelen vagyok dönteni)

grizzly21
péntek: save me
its a hard life
I want to

Péntek:

Breakthru
It's a hard life
I'm going slaghtly mad

Jones Nedved
és PÉNTEK:

1. Save Me (mondom, hogy preferálom)
2. Radio Ga Ga (egy klasszikus videóklip egy nem teljesen maradéktalan opusszal szemben)
3. szeretnék ezen a döntésen többet gondolkodni, este visszajövök 😊

Jones Nedved
Ez a kép honnan való? 😊

Jones Nedved
még CSÜTÖRTÖK:

1. Radio Ga Ga (nálam nehezen verhetõ...nagyon)
2. Save Me (a Save Me-t egyre jobban preferálom, ahogy tûnõdöm a klipeken <#pardon1>)
3.I'm Going Slightly Mad (a Hard Life... vidója szerintem is pompás alapötlet, mégis a Queen-el ellentétesen, ebbõl az ötletbõl nem hoztak ki mindent, mint ami rájuk egyébként jellemzõ, nem úgy a Slightly Mad....)

B0B0
Szerintem igen

B0B0
Igen, itt Mary Austin gyermekével játszik 😊

vasmacs
http://images.iwiw.net/0801/user/00/94/88/99/4/user_9488994_1162392453555
Ez ugye Brian? :-)

nem lány

larrylurex
Egy karácsonyi video. Szerintem aranyos.

qwertrt
Ez igaz, ráadásul a 400 szavazatnyi elõny (20 ezer össz szavazat mesetén) vékony gyõzelem. De jól jelzi, hogy a Queennek nem csak a Top 50-ben, a Top 20-ban, hanem a Top 5-ben van a helye.

larrylurex
Save me
Radio ga ga
I'm going-I want to döntetlen