9010

• B0B0
  • iroszob
    A legújabb feldolgozás:
    Keane - Under pressure
  • 0ppika
    ez nagyon durva
  • iroszob
    Ez egy hosszabb TV műsor része volt, ahogy a videóban is látszik "Die Show" címmel. Nem tudom mi volt még ezen kívűl, de másfél éve a teljes műsort le lehetett tölteni a queenzone-ról DVD-ként.
  • grizzly21
    thx!
  • B0B0
    Na ezt gyorsan le is szedem! :)
  • iroszob
    itt van
  • B0B0
    Húúú, pedig azt egyszer belinkeltem még ide, igaz eléggé rég volt.
  • grizzly21
    nem talalom azt a youtube videot amiben ilyen hologramm effektel varazsoltak Freddiet meg utoljara a kozonseg ele. Azt hiszem a These are the days of our lives megy alatta
  • McGrady
    nem kell elfogultnak lenni senkivel a bakikat illetően :-) Mind Freddie, Brian, John meg Roger már jó sok mindent letettek az asztalra, bebizonyították, hogy profi zenészek, innentől kezdve engem már akárhány baki se tud meggyőzni az ellenkezőjéről :-) Különben is, hibátlan koncert nincs. Minden koncert után van benned legalább annyi hogy "ezt a részt azért lehetett volna jobban is...". Meg attól hogy valamit el tudsz játszani technikai hiba vagy hamisság nélkül, az még távolról sem jelenti azt hogy tényleg tudod. Főleg nem a Queennél, az elmúlt két hétben jól tapasztaltuk ezt az együttessel :-)
  • iroszob
    Nem kell a hangszerelésre fogni. :) Én úgy tudom, teljesen kamu szöveggel énekelte az Imagine-t, és nem szándékosan persze.
  • B0B0
    De lehet, hogy azért több, mert a hármon kívül a többiek hibáztak, nem Freddie! :))
  • qwertrt
    Hát, akkor nem igaz minden :) Én láttam egy orosz queen fan oldalt, ott volt egy csomó hang a koncertbakikról. Több, mint három.
  • B0B0
    Hááát, ha minden igaz, akkor az Imagine egy röptében, sajátságosan hangszerelt verzióját. De nem biztos, hogy abban rontott.
  • grizzly21
    tenyleg? mit enekelt akkor?
  • B0B0
    Hát ha minden igaz, Freddie 20 év alatt mindössze háromszor (!) rontott, és az egyik alkalom John Lennon halálánál volt.
  • larrylurex
    Most azon röhögök, hogy beleesett a lyukba, meg ráesett a zongorára...:) Szegény.
  • larrylurex
    Hú, köszi! Arra emlékeztem, hogy az USA-ban volt, de így azért könnyebb lesz...:)
  • qwertrt
    Mercury is tévesztett már el szöveget, holott ő évtizedekig ezeket énekelte.
  • B0B0
    Akármit mondtok, ő a világzene elitjébe tartozik, ott pedig nem ez a normális...
  • pipeppers
    Vajon hány Queen szöveget tanult meg hirtelen?... Azért nem biztos hogy nagyon el kéne ezért marasztalni.
  • qwertrt
    Valóban, Paul nem énekelte 20 éven keresztül minden koncerten. Pontosan ennyit jelent, se többet...
  • B0B0
    "Paul elfelejti a WWRY szövegét" <-- azért ez is minősíti a Q+PR-t
  • iroszob
    Philadelphiaban volt ez a koncert, így rá tudsz keresni, de a youtube videó el lett távolítva egy 3. fél kérésére. :) Ugyancsak valamelyik amerikai koncerten volt, hogy Brian beleesett abba a "lyukba", ahonnan a koncert elején Paul-t "lőtték fel" a színpadra, ráesett a zongorára, szerencsére nem lett baja.
    A legelső Queen+Paul Rodgers koncertről sem találtam azt a részletet, ahol Paul elfelejti a WWRY szövegét, és zavarában még olvasni sem tudja, és csak magában dünnyög.
  • B0B0
    Itt van egy Brian baki
  • larrylurex
    Igen, de nem találom. Csillió találat arra, hogy "Brian May", de nem tudom, mi a szöveg hozzá, ezért nehéz szűkíteni. Az is lehet, hogy levették.
  • B0B0
    Na az egy érdekes "szülemény" :) Ugye maga a zene, az a Don't Lose Your Head, csak egy kicsit máshogy van hangszerelve, mint az albumon. A szöveg meg, amit Freddie ráénekel a végén, az Sinatra - New York, New York c. számának pár sora:

If I can make it there
    I'll make it anywhere
    It's up to you
    New York, New York

• B0B0
    youtube-on gondolom kerested
  • pipeppers
    :))))
    Klassz
  • qwertrt
    A Hegylaykó filben szereplő New York, New York miféle szerzemény. (Nem hallottam, a filmet nagyon rég láttam, nemigen emlékszem a részletekre.) Az egy Liza Minelli feldolgozás talán?
  • larrylurex
    Bocs, hogy erre ezt reagálom, de egy ideje keresem azt a kis videot, ami egy Q+PR koncert néhány pillanatát szedi össze, és arról szól, hogy aznap Briannek semmi se jött össze. Már az elején elszakad egy húrja, lehangolódik a Red Special, később ez még egyszer megtörténik, közben pedig szegény olyan zavarban van, hogy elbambul egy váltást az I'm in love with my carban.:) Szóval, ha valaki ismeri, linkelje már be. Lécci. Még a múltkor, a Zappás cikkhez akartam betenni válasznak (abban ugye Brian pont arról beszél, hogy mennyire fél attól, hogy elront egy szólót a színpadon), de nem találom. Valamelyik videomegosztón volt. Asszem.
  • NonsenS
    Gyönyörű!
  • 0ppika
  • B0B0
    Ez egy veszett jó kép! :)

• B0B0
    Az ára valóban nem vészes
  • iroszob
    Erre. Rosszul vagyok, ha meglátom a borítót. :(
    De nézd inkább itt, részletesebb az "extrák" leírása. És olcsóbb is. :)
  • B0B0
    Erre gondoltál?
  • B0B0
    Hmmm, érdekes. Kérdés persze, hogy az Is This The World We Created...? is rajta lesz.
  • iroszob
    Igen, de nem az egész, csak a lényeg. :)
    De csak a 2-lemezes verziókon.
  • B0B0
    Micsoda? A Live Aid koncert???