9010

• larrylurex
    Ő szerintem is próbálkozhat.
  • McGrady
    mi a probléma vele? szerintem odatette :-)
  • 0ppika
    szerintem jobb ha nem is próbálkozik nagyon ...
  • iroszob
    Amikor néhány hete láttam ezt (Ruzsa Magdi - Queen mix), akkor kicsit meglepett. Főleg a dalválasztás, az után hogy a Megasztárban az IWTBF-t énekelte, pedig de jó lett volna hallani egy korai Queen dalt tőle. Nem tudom, hogy rendszeresen előad-e Queen dalokat koncertjein, vagy ez egy egyedi alkalom volt. A koncert mindenestre rövidesen megjelenik DVD-n és CD-n is. (Nem reklámként írom!)
  • B0B0
    Nagyon jó reklám! :DD
  • larrylurex
    Jaja! Egy történelmi csatornáé. A mottó:"Ahogyan az idők változnak".:)
  • qwertrt
    Ez egy reklámgrafika? :)
  • B0B0
  • larrylurex

Vicces.
  • B0B0
    Elvileg mind a négyen ott voltak a végén, én mondjuk csak Rogert láttam a videon Freddie mellett.
  • iroszob
    Még mielőtt megnéztem, azt hittem azt fogom mondani, hogy Briant könnyű kiszúrni még tömegben is. De nem őt láttam, igaz nem az énekléskor. :)
    Keresgéljenek a Többiek is. :)
  • qwertrt
    A Live Aid finise. Freddie több alkalommal felbukkan a tömegben, Elton John, Sting és Roger Daltrey környékén. De a szemfülesek egy másik Queen tagot is észrevehetnek.
  • B0B0
    Jaaa :DDDD

Itt egy rakat lego-s Queen videoklip
  • qwertrt
    bocsánat :) a legóra gondoltam, a videóra
  • B0B0
    Az mi az a logó BohRhap???
  • qwertrt
    Be volt egyszer linkelve a logó BohRhap. Tzudja valaki annak a címét? mármint a link címet?
  • B0B0
    Jah, télleg, az Freddie Box volt :)
  • iroszob
    Queen box tudtommal még nem jelent meg. :) Majd 2-3 év múlva talán.
  • 0ppika
    akkor jó :P
  • B0B0
    Gondolom arra értette a feltöltő a ritkaság-ot, hogy a hangfelvétel egy demo felvétel. Annno ha jól emlékszem, megjelent ez a 10-es box-ban
  • 0ppika
    http://www.indavideo.hu/video/Queen_-_a_titkolt_felvetel
  • B0B0
    Szia!

A fordítások már majd egy éve készen vannak, csak a kiadóra várnak! :/
  • highlander15
    Sziasztok!

Régen írtam már:-)Hogy haladnak a magyarra fordított dalszövegek?
  • B0B0
    Vigyázz! Egy hosszabb post után kérdőre vonlak! :DD
  • B0B0
    Mikor is? Soha! :) Tehát ennél régebben nem is lehetett volna! :DD
  • larrylurex
    Tudom, ha egyszer öt percnél többet tudok net előtt lenni, beírom...:)
  • NonsenS
    Rég látott? Felötlik bennem a kérdés, hogy mikor láttuk egymást utoljára??:)

Egyébként folyamatosan figyelgetem a topicot, csakhát nem tudok mit hozzáfűzni a dolgokhoz:)
  • B0B0
    LarryLurex! Te még lógsz a GH1 koncepciójával! :)
  • B0B0
    Ejj de rég látott ismerős!
  • NonsenS
    Hehe. Halad a topics:)
  • B0B0
    Kellett hozzá 3 hónap! :))))
  • B0B0
    No most nézem csak, hogy elértük a 6000-t! :)
  • B0B0
    Jaaa, erre nem gondoltam :))
  • qwertrt
    Bocsánat, legutolsó: Lincoln Park
  • qwertrt
    Ezzel a név dologgal kapcsolatosan érdekeset olvastam régen. Tudnivaló, hogy a Led Zeppelinben az első tag eredetileg Lead lett volna, amit Ólom Zeppelinre jön ki, de hogy amerikában ne tévesszék össze a "vezető" szóval, inkább Lednek írták. A 70-es évek Zeppelint majmoló zenekrai, vagy a Zeppelinhez hasonlítani akaró hűdeeredetik előszeretettel alkalmazták ezt a maszatolást: Def Leppard (Deaf Leopard), Lynrd Skynerd (egy név alapján), Linkin Park (Lincol Park), stb. :)
  • qwertrt
    Mert nagyon ütősen hangzik :)
  • McGrady
    de jól hangzik...ez olyan mint maga a rockzene...ha megnézed, nagyon sok szám nem az eredetiségre, bonyolultságra megy, hanem arra hogy teremtsen egy jó hangulatot a zenével és "jól szóljon". a másik véglet meg hogy valaki túlságosan "elvont" akar lenni, és senki nem fogja érteni, mit is akarnak...
  • larrylurex
    A név nem mindig számít. A "The Beatles" az egy kifejezetten rossz szójáték.
  • B0B0
    A Van Halen neve mitől jó?? Semmi eredetiség, ugyanaz, mint a Bon Jovi, vagy az Illés.
  • pipeppers
    A queen-nek viszont van egy olyan előnye is, hogy az is érti, aki nem tud angolul :)