9010
-
Ő szerintem is próbálkozhat. -
mi a probléma vele? szerintem odatette :-) -
szerintem jobb ha nem is próbálkozik nagyon ... -
iroszob #6035 Amikor néhány hete láttam ezt (Ruzsa Magdi - Queen mix), akkor kicsit meglepett. Főleg a dalválasztás, az után hogy a Megasztárban az IWTBF-t énekelte, pedig de jó lett volna hallani egy korai Queen dalt tőle. Nem tudom, hogy rendszeresen előad-e Queen dalokat koncertjein, vagy ez egy egyedi alkalom volt. A koncert mindenestre rövidesen megjelenik DVD-n és CD-n is. (Nem reklámként írom!) -
Nagyon jó reklám! :DD -
Jaja! Egy történelmi csatornáé. A mottó:"Ahogyan az idők változnak".:) -
Ez egy reklámgrafika? :) -
-
Vicces. -
Elvileg mind a négyen ott voltak a végén, én mondjuk csak Rogert láttam a videon Freddie mellett. -
iroszob #6028 Még mielőtt megnéztem, azt hittem azt fogom mondani, hogy Briant könnyű kiszúrni még tömegben is. De nem őt láttam, igaz nem az énekléskor. :)
Keresgéljenek a Többiek is. :) -
A Live Aid finise. Freddie több alkalommal felbukkan a tömegben, Elton John, Sting és Roger Daltrey környékén. De a szemfülesek egy másik Queen tagot is észrevehetnek. -
Jaaa :DDDD
Itt egy rakat lego-s Queen videoklip -
bocsánat :) a legóra gondoltam, a videóra -
Az mi az a logó BohRhap??? -
Be volt egyszer linkelve a logó BohRhap. Tzudja valaki annak a címét? mármint a link címet? -
Jah, télleg, az Freddie Box volt :) -
iroszob #6021 Queen box tudtommal még nem jelent meg. :) Majd 2-3 év múlva talán. -
akkor jó :P -
Gondolom arra értette a feltöltő a ritkaság-ot, hogy a hangfelvétel egy demo felvétel. Annno ha jól emlékszem, megjelent ez a 10-es box-ban -
http://www.indavideo.hu/video/Queen_-_a_titkolt_felvetel
-
Szia!
A fordítások már majd egy éve készen vannak, csak a kiadóra várnak! :/ -
Sziasztok!
Régen írtam már:-)Hogy haladnak a magyarra fordított dalszövegek? -
Vigyázz! Egy hosszabb post után kérdőre vonlak! :DD -
Mikor is? Soha! :) Tehát ennél régebben nem is lehetett volna! :DD -
Tudom, ha egyszer öt percnél többet tudok net előtt lenni, beírom...:) -
Rég látott? Felötlik bennem a kérdés, hogy mikor láttuk egymást utoljára??:)
Egyébként folyamatosan figyelgetem a topicot, csakhát nem tudok mit hozzáfűzni a dolgokhoz:) -
LarryLurex! Te még lógsz a GH1 koncepciójával! :) -
Ejj de rég látott ismerős! -
Hehe. Halad a topics:) -
Kellett hozzá 3 hónap! :)))) -
No most nézem csak, hogy elértük a 6000-t! :) -
Jaaa, erre nem gondoltam :)) -
Bocsánat, legutolsó: Lincoln Park -
Ezzel a név dologgal kapcsolatosan érdekeset olvastam régen. Tudnivaló, hogy a Led Zeppelinben az első tag eredetileg Lead lett volna, amit Ólom Zeppelinre jön ki, de hogy amerikában ne tévesszék össze a "vezető" szóval, inkább Lednek írták. A 70-es évek Zeppelint majmoló zenekrai, vagy a Zeppelinhez hasonlítani akaró hűdeeredetik előszeretettel alkalmazták ezt a maszatolást: Def Leppard (Deaf Leopard), Lynrd Skynerd (egy név alapján), Linkin Park (Lincol Park), stb. :) -
Mert nagyon ütősen hangzik :) -
de jól hangzik...ez olyan mint maga a rockzene...ha megnézed, nagyon sok szám nem az eredetiségre, bonyolultságra megy, hanem arra hogy teremtsen egy jó hangulatot a zenével és "jól szóljon". a másik véglet meg hogy valaki túlságosan "elvont" akar lenni, és senki nem fogja érteni, mit is akarnak... -
A név nem mindig számít. A "The Beatles" az egy kifejezetten rossz szójáték. -
A Van Halen neve mitől jó?? Semmi eredetiség, ugyanaz, mint a Bon Jovi, vagy az Illés. -
pipeppers #5999 A queen-nek viszont van egy olyan előnye is, hogy az is érti, aki nem tud angolul :)