QUEEN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

highlander15
A Hegylakóban összesen 7 Queen szám van.
1.Princes of the Universe(fõcímdal)
2.Gimme the Prize
3.One Year of Love
4.Who Wants to Live Forever
5.Don't Lose Your Head
6.Hammer To Fall
7.Kind of Magic
Speciel nekem a Princes of the Universe filmes verziója jobban tetszik mint a felújított változat,de nem találom sehol sem:-(Meg van még egy szám is a filmben,a New York,amit az együttes csak a jelenet kedvéért készített,hivatalosan nem adták ki,ez akkor szól amikor Kurgan elrabolja Brendát,és amikor a hídon viszi át kocsival az elhagyott stúdió felé.

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

qwertrt
Eredetiloeg ez egy Led Zeppelin nóta, eredetiben kicsit lassabb, és kevésbé rockos :-) De most hogy mondod, tényleg hasonlít a Rock It-re.

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

highlander15
És nincs egyedül a véleményével a nácikról.

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

highlander15
Meg a Nazis 1994 c.száma is jó Rogernek,ma hallottam elõször.

B0B0
Woow, ez fasza. Nagyon hajaz a Rock It-re! 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Hát azt nem mondanám, hogy hálából! 😊 Az ötlet elején vita volt arról, hogy a Queen mennyi dalt csináljon a filmhez. Eleinte 2-rõl volt szó, aminek fejében 1 videoklipet Mulcahy ingyen rendzett volna. Végül az összes dalt a Queenre bízták, cserébe 2 ingyen videoklip-rendezésért.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

highlander15
A Kind of Magic videoklipet Russel Mulcahy hálából rendezte meg az együttesnek,azért,mert a Hegylakóhóz a Queen írt zenét.

highlander15
Ezt láttátok/hallottátok már?:-)
http://youtube.com/watch?v=mc250FLwwl4

B0B0
Hmm. Hát annyi, hogy Mulcahy számítógépes animátorai alkották a karikatúrákat. Az egész munka egyébként számítógéppel készült.

qwertrt
Bármi, amit tudsz róla

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

B0B0
Mire gondolsz konkrétan? Ki rajzolta?

B0B0
You've the thursday! 😊

Igen, tragédia... :'(
Csak kavarognak a gondolataim, de nem tudom szavakba önteni. :'(

Jones Nedved
Nekem is kiutalhattok 1 youtube_os-napot 😉

AIDS....Saját visszaemlékezése szerint 1985 év elején kapta el, a tünetek csak jóval késõbb jelentkeztek, de sokáig nem voltak egyértelmûek. A betegség hosszasan lappang a hordozójában, Freddie valószinûleg már 1986-ban tudta, hogy beteg és ez bizonyosan a Magic Tour elõtt kiderült már. Valós alapúak azok a feltételezések is, amelyek szerint Freddie már az egészsége miatt dilemmázott a turné elõtt. És erre az idõre tehetõ életmódjának gyökeres megváltozása, "visszahúzódása" kensingtoni házába, ahol 1987 után saját bevallása szerint "mint egy apáca" kezdett élni....TRAGÉDIA

\"A valóság fantáziadúsabb, mint az álmok....\" - Christoforo Colombo

Én azt is szeretem 😊)

Ne bántsátok az I'm going slightly mad-et 😊)
Nekem pédául a kedvenceim között van.

qwertrt
B0B0, tudsz valami érdekeset mondani az A Kind of Magic borítójáról?

highlander15
Köszi:-)

B0B0
Akkor te nyomd be most!

B0B0
Mán hogy a fenébe lenne gond! 😄

vasmacs
Ja és én most egy ideig nem leszek gépközelben + utána Sziget egy hétig, ami alatt meg nem sok idõm lesz ilyesmire, úh lehet ezt kihagyom :-)

nem lány

vasmacs
Egyrészt: nekem elsõsorban a zene számít. Másodsorban: elolvastam a szövegét, és hát azért nem olyan nagy durranás... :-)

nem lány

highlander15
Kaphatnám a szerdát ha nem gond?

B0B0
Semmi gond! 😊 El fog ez tartani egy ideig! 😊

larrylurex
Hú... Nekem nagyon sok exkluzív tippem van, de a jövõ héten külföldön leszek, szóval csak utána tudok beszállni.

qwertrt
Oké

B0B0
Pedig jó az, ha tudnád a szövegét! 😊

B0B0
Tiéd akkor a kedd, okés? 😊

B0B0
Hát szerintem bármi ami a Queennel kapcsolatos zenei anyag a youtube-on.

qwertrt
Élõ koncert is lehet, vagy csak vklip?

vasmacs
Pedig a Delilah-t úgy beírnám :-DD :-P

nem lány

grizzly21
thx!😊

B0B0
Hát akkor legyen tiéd az elsõ nap (azaz a jövõ hétfõ)!

grizzly21
én már tudom is az enyém😊 bár sztem hamar el lesz lõve😊

B0B0
Leggyengébb dal szavazást nem tartunk. Ezt már megbeszéltük, kiábrándító szándékot nem akarunk bevinni a topicba!

Helyette támadt egy ötletem:

Minden nap belinkelünk egy videot a youtube-ról. Mindenki kap egy napot, és akkor a számára (szerinte) legexkluzívabb, legjobb video-t belinkeli a videoportálról! A héten kiosztjuk a napokat!

vasmacs
Jujj télleg :-)) De azt is jobban szeretem most, mint akkor :-)

nem lány

highlander15
Nekem az I Want to Break free kifejezetten az a szám,ami nagyon bejött,az I'm going slightly mad-et talán kétszer hallgattam meg,de nem tetszik nekem se annyira.

És mi lesz a Flash Gordonnal? 😊

Az lenne nagy szó, ha ezen még Roger hangja is rajta lenne 😊)

vasmacs
Én régen (5-6 éves koromban :-)) kifejezetten utáltam a Radio Gaga-t meg These are the days-t!! Nem is értem :-)) Aztán vhogy csak sikerült megszeretnem ezeket is, fõleg a These are-t. Amit régen sem szerettem és most sem annyira, az az I want to break free és az I'm going slightly mad. És ezeket már nem is fogom megszereteni :-)
Télleg. Lehet, kéne tartani egy leggyengébb szám szavazást is :-)
No, mit szóltok hozzá?

nem lány

B0B0
Hmmm. Én a Queen II-t ismertem meg utoljára. Na de akkor aztán orrba-szájba az ment! 😄D

Nálam az a top album, nincs jobb nála (de errõl már ugye mások is elmondták a véleményüket 😊)

Én a Queen II-re kaptam rá most nagyon, azt hallgatom sokat, de az úgy egybe nagyon jó... meg külön-külön...mindenhogy...😊)

B0B0
Ahhha! 😊

Érdekes, a Radio Ga Ga nálam sem volt sokáig a Queen topjai között (mondjuk így volt ez a Bohemian Rhapsodyval és az Innuendoval is 😊), és mégis az utóbbi 1-2 évben egyre többször hallgatom. Fura

Az E/2 helyett írhattam volna T/1-t is, azért így írtam, mert nem a szívem csücske ez a szám, és a te hsz-ed után jutott eszembe a gondolat, ezért ahhoz kapcsoltam. 😊)
Amúgy meg a lényeg, hogy ott van 😄

B0B0
😊

highlander15
Azok vagyunk elhiheted:-)Én legalábbis hallgatom õket orrba-szájba:-)

B0B0
A Queen pont ezért emelkedik a könnyûzene fölé. Senki más nem csinált ennyire sokszínû munkásságot, ráadásul sikerrel!! És emellett nincs mégegy elõadó, akinek ennyire bonyolult, mélyreható szövegei lennének é silyen tökéletesen harmonizálnának a melódiával.

Jó család lehettek (mindenki a Queen-ért rajong) 😊

B0B0
Ezt biztos nekem címezted??? 😊

Azért, ha csak Radio Ga Ga-k lennének, nem lenne ilyen népszerû a Queen, ahhoz, hogy ilyennek lásd ezt a számot, kell a tudat, hogy mi is a Queen valójában. De valóban, megmutatták, hogy ezt is tudják, és ezt is ugyanolyan jól, mint bámi mást.

highlander15
Én azért szeretem a Queen-t,mert mindig tudtak valami újat alkotni,nem ragadtak le egy stílusnál,több stílusban próbálkoztak(hozzátenném sikerrel),de mindig megmaradt ez az egyedi,jellegzetes hangzásuk.Azt azért megnézném,hogy ma melyik együttes,énekes tudna ilyet produkálni.Apám is elég régóta hallgatja az együttest,anyu kedvenc száma az I Want To Break Free,nõvérem is Queen rajongó:-),szóval elég sok családtagom szereti az együttest,de én vagyok a családban a legnagyobb rajongó:-)