9010
-
Kire célzol az 50-es évek beli kabaréval??? -
más dolog a soul és más dolog az 50-es évekbeli kabaré -
Ugyanezt, akkor eltévesztettem. Ez mégjobb. Azért ezeknél előbbre sorolni is fura lett volna. -
És ki az az első kettő?? Freddie és Roger? :)) -
pipeppers #6356 Szerintem ez hangulat kérdése. Ha megkérdezitek, hogy szerintem ki az öt legjobb hangú énekes, csak az első kettő lenne mindig ugyanaz, a többi valószínűleg a hangulatomtól változna. -
pipeppers #6355 Persze, én is szeretem a hangját, de ő az, akit előszőr parodizálnak; még azok is, akik mást nem tudnak :) Ezért mondtam, hogy nem fair. -
Persze, totál más stílus, de én úgy gondolom, hogy Sachmo-nak volt a legeredetibb hangja.
Mellesleg nálam egy olyan lista lófaszt sem ér ahol egy Roy Orbison nincs fönt az első 25-ben. No de mindegy, már megbeszéltük, hogy ezek a listák mennyit érnek.
Emlékszem, volt 2000-ben egy "Az évszázad legjobb hangjai" szavazás, ahol Sinatra (

) lett az első, Elvis a második és Jacko a hamradik, miközben sem Freddie, sem Orbison, sem Sachmo be sem került az első 15-be!!! Na ennyit ezekről :)
-
pipeppers #6353 Természetesen :))
Viszont pofátlanság összehasonlítani Armstrongot és Mercuryt. Hülye példa, de olyan, mintha az apámat és a kedvesemet kéne összehasonlítani és az egyiknek muszály lenne győznie. Szóval nem fair :D -
pipeppers #6352 Visszavonom Elvis-t, a Greatest voice-be valóban nem fér be :) Freddie fölött pedig legfelljebb Tito Gobbi állhat :)) -
Sachmo Louis Armstromg (szerintem így már ismerni fogod) :) -
pipeppers #6350 Azt hiszem ezen el lehet vitatkozgatni. Én például szégyenlem, de nem ismerem Sachmo-t. Nos, lehet, hogy egy zenei analfabéta vagyok, de azt hiszem, hogy a Queen nevet még azok is ismerik. (csak zárójelben jegyzem meg, hogy Elvis Presley-t is :)) -
Na ja! :)
Mondjuk én Elvis eleve nem tenném be az első 100-ba sem. És ha már Aretha Franklin-t is bevették, akkor számos olyan - nem a klasszikus értelemben vett - könnyűzenei előadó is megelőzné, mint pl. Edith Piaf, stb...
Na de anno már lezongoráztuk itt az ilyen rangsorok "értékelhetőségét". :) -
Akkor nem tudom te melyiket nézted, mert 4.-ek lettek (3. Elvis, 2. Sachmo, 1. Areta Franklin)... :) -
iroszob #6347 Válaszolok Bobo helyett: NEM! :) -
Mit akarsz, a Queen a 6. lett ez az ért reális nem? -
Most megy a VH1-en egy 100 greatest voices rangsor és tök ciki (szvsz), hogy a 26. helyet elcsípő Axl Rose-hoz a Knockin on heavens door Freddie Mercury emlékkoncert előzenekarakakénti fellépését rakták be és a videón mindenhol Freddie Mercury meg Queen sálak vannak! :) -
pipeppers #6344 A gyerek csak simán úgy érzi, hogy túl hátul van a hangszere :D -
Hangot ki kell kapcsolni, de a szintis fiú nagyon jól érzi magát :) -
pipeppers #6342 Ez engem borzalmasan irritált, nem tudtam végignézni/hallgatni :)) -
Klavist kell figyelni, elférne a Queen színpadján :DD -
Ahha -
Nem tudom én sem, de mikor meghallottam a rádiót, általában említették Freddiet. -
iroszob #6338 Tegnap a meccs után az m1-en volt egy beszámoló a Led Zeppelin koncertről. az elején mutattak néhány hírességet, ahogy megérkeznek a stadionba. Rögtön elsőként Rogert, aki feleségével(?) jött. De őt nem szólaltatták meg, sajnos. -
Milyen apropóból? -
Ma a Sláger Rádión egész nap Freddievel kapcsolatos dolgok mennek. Csomó szám meg mindenféle. -
Nem tom, hogy benéz-e még ide Zakika, de mindenesetre BSZ! -
Na ezen nem lepődök meg :D -
Inkább:
Akkor és most: Free-All Right Now/Queen+PR-Say It's Not True -
pipeppers #6332 Roger-é a legjobb :D -
Üdv! Rég voltam itt sajnálom. :S Én is nagy reményeket táplálok az új albumukkal kapcsolatosan. Ők mondták hiszen: "az elmúlt 15 évben rengeteg új dal ötlete gyülemlett fel..." -
iroszob #6330 Nem tudom mennyire megbízható ez az oldal, de már meg lehet rendelni. Hivatalos hírt nem olvastam a megjelenésről.
Nem is az furcsa, hogy 2 olyan dalt játszanának, amik közt 30 év korkülönbség van. Nem fognak azzal foglalkozni, hogy Queen, vagy Q+PR ez a kettő különbözik, Queen és kész. -
Annyira furcsa azért nem lenne, ez az "Akkor és most' analógiája, meg lehetett már szokni. Azt nem tudom, kézzel fogható kiadásban megjelenik a dal? Vagy már meg is jelent? -
iroszob #6328 Szerintetek fogják játszani a rádiók az új dalt? Főleg ha kislemezen is megjelenik. A No one but you-t teljesen figyelmen kívül hagyták, a MIH-ről is esetleg csak a TMLWKY-t hallottam, pedig a Heaven for everyone és talán a You don't fool me is jobb slágerlistás pozíciót ért el.
Jó lenne, de ugyanakkor furcsa lenne majd hallani a Slágeren, hogy: "Akkor és most - Queen, We will rock you / Say it's not true". -
Szerintem mellette ül.
Nézd meg a cipőket is! Azok sem semmik :) -
Az hagyján, de Freddie ráült Roger lábára :) -
Egy eredeti háttérkép:
-
Fura egy kép ez. John attraktív rajta, ami ritka :)
-
Ez a Paul érdekes egy figura ha belegondolok. Már a 70-es évek elején nyomta a hosszúhajas rocker-stílust, később a Bad Companyval az amerikai "déli-rock"-ot, de mára ő is konszolidálódott. :) Az összes mostanában készült (általam látott)képen legalábbis -
pipeppers #6322 -
Hát ha sikerülne nekik, tuti, hogy rengeteg régi banda lovagolná meg a sikerüket