9010

• B0B0
    Akkor a ma esti bulira senki? Grizzly??
  • B0B0
    Ez ugyanaz a fajta művészi szabálykitágítás, mint pl. a Breakthru
  • qwertrt
    Igen, már én is lestem, nem találtam egyetlen árulót sem :) Freddie szívat minket :) Külöben lehet, hogy hülyeséget beszélek, de úgy tudtam, hogy három felett th-val jelölik az angolban azt, ami a magyarban a pont, tehát 21th-nek kellene lennie, akkor miért 21st ? Lehet, hogy itt valami svindli van.
  • NonsenS
    Kicsit megkésve, de utólag is mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok. Illetve hát remélem, hogy mindenkinek kellemesen telt:)
  • pipeppers
    Ha csak arról híres, hogy áruló, akkor az elárult személyen keresztül lehet eljutni hozzá.
  • B0B0
    Ezen már én is agyaltam, van rá esély, hogy valós személyről szól, de nem 100%. Itt nem találni senkit
  • deacky #6394
    A legszebb karácsonyi ajándék: Queen Rock Montreal & Live Aid DVD!
  • pipeppers
    Na, most szépen rávettél, hogy angoltudás nélkül megpróbáljam értelmezni ezt a dalt, és ismételten rájöttem, hogy néha időt kéne szakítanom, hogy átrágjak egy-egy számot. Ha nem is egészen, de legalább nagy vonalakban muszáj képben lennem. Irigyellek benneteket, akik csak ültök, és hallgatjátok, és pontosan tudjátok, hogy mit is hallotok :))
  • qwertrt
    Gyerekek, ki lehet a Great King Rat? Megőrülök. Május 21-én született, 44 évesen halt meg szifiliszben, valahol azt olvastam, hogy felségáruló volt. Valakinek összeállt már a kép? Mert nekem nem.
  • B0B0
    27-én a PeCsában Queen Est lesz! Idén 25 éves a klub! Aki tud jöjjön! :)
  • highlander15
    Kellemes,békés,boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
  • Jones Nedved
    Békés Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!
  • deacky #6388
    Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
  • pipeppers
    Poééént???
    Nem annyira poénnak szántam -.-
    De ahogy elnézem, inkább az a bajod, hogy Te akartad. Jövőre majd a Red Hot Chili-set rakom be :D
  • grizzly21
    mindenkinek Boldog Karacsonyt!
  • Jones Nedved
    Így dolgoztak Brian nélkül :)

http://youtube.com/watch?v=H0ahCE7sEUY
  • B0B0
    Akkor én ismétlem tavalyi önmagam:

Thank God It's Christmas:

BOLDOG KARÁCSONYT MINDEN TOPICLAKÓNAK! :)))
  • B0B0
    ÁÁÁÁ, lelőtted a poént idő előtt! :DD
  • pipeppers
    Boldog Karácsonyt minden Queen fannak és mindenki másnak.
  • grizzly21
    happy birthday:)
  • deacky #6380
    Köszi!
  • B0B0
    Akkor boldog szülinapot! :)
  • deacky #6378
    Sziasztok! Újra itthon vagyok!
  • highlander15
    Leírnátok nekem egy romantikus(dej ó romantikusl legyen ám:-D)Queen-szám magyar fordítását?Be szeretném vetni egy lány meghódításánál.
  • NonsenS
    Kollégiumban az egyik gyereknek van egy szintetizátora. Vele adtuk elő szerdán Eddától a Kör-t karácsony alkalmából. Na de nem is ez a lényeg, hanem hogy zongora hangzással életemben először billentyűkön lejátszottam a BohRhap alapdallamát
  • qwertrt
    Ilyet azért ne mondj, a Queen már "elmúlt" legenda, az RHCP még van, majd 15 év múlva tippeljük meg szerintem, hogy melyik a tartósabb. Szerintem az RHCP is minőséget hozott létre a 90-es években (Sex Magik és Californication) és manapság hasonlóan könnyedebb vizekre evezett (Stadium Arcadium) mint anno a Queen. És sztem nagyon jól áll nekik is ez az ironikus hangvétel (pl. Hump de Bump :))
  • grizzly21
    a rhcp albumok kozul a legujabb tehat a stadium arcadium, a regebbiek kozul meg a by the way az elegge tetszik nekem is. persze nem olyan tartos zene mint a queen de szerintem a maiak kozul minoseg
  • pipeppers
    Csak hagyd békén az RHCP fanokat, ha valaki körülnéz a gépemen, nem tudja eldönteni, hogy a Queen-t vagy a Red Hot-ot szeretem-e jobban :))
  • B0B0
    "Különben nagy RHCP-fan a srác."

Ezek után nem tudom mit vársz tőle.
  • highlander15
    Osztálytársam azt mondta a Queen zenéjére hogy "nudli".Szerintetek épeszű az ilyen?Különben nagy RHCP-fan a srác.
  • B0B0
    Deacky! Jársz még errefelé? :)
  • qwertrt
    Hát igen, ha már listát hallgatunk, megvan annak az esélye, hogy nem lesz rajta az, akinek szerintünk rajta kéne lenni. Én mindenesetre szeretem ezeket a listákat, jól példázzák azt, hogy nem csak az én véleménmyem van a világon, hanem vannak, akik pl. a queent nem tartják annyira fontosnak. Ráadásul érdekel is a véleményük.
  • B0B0
    Én nem is ezt vitattam, hogy van-e helye. Persze, hogy van helye, de rengeteg hasonló előadót lehagytak.
  • qwertrt
    Azt nem tudom. Én csak arra gondolatm, hogy a soul popzene, ezért Aretha Franklinnek csak ott van a helye azon a listán.
  • B0B0
    Soul a javából, viszont a soul-nak igen kevés szeletkéje populáris.
  • qwertrt
    Hogy érted azt, hogy kis részben populáris? A szememben Aretha Franklin elsősorban soul énekesnő.
  • B0B0
    Nem is mondtam, hogy nem az, de Franklin munkásságának csak kis része populáris. Afféle Andre Bocelli. Van egy-két (inkább egy) ismert slágere, amúgy más műfajban érzi otthon magát.
  • qwertrt
    jó, de a könnyűzene sem csak pop és rock. A soul és az R&B még erősen könnyűzene
  • B0B0
    Aretha Franklin sem éppen pop/rock énekes
  • pipeppers
    Freddie Mercury és Tito Gobbi
    (Tudom ő oeraénekes, de akkor is...):D