9010
-
Akkor a ma esti bulira senki? Grizzly?? -
Ez ugyanaz a fajta művészi szabálykitágítás, mint pl. a Breakthru -
Igen, már én is lestem, nem találtam egyetlen árulót sem :) Freddie szívat minket :) Külöben lehet, hogy hülyeséget beszélek, de úgy tudtam, hogy három felett th-val jelölik az angolban azt, ami a magyarban a pont, tehát 21th-nek kellene lennie, akkor miért 21st ? Lehet, hogy itt valami svindli van. -
Kicsit megkésve, de utólag is mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok. Illetve hát remélem, hogy mindenkinek kellemesen telt:) 
-
pipeppers #6396 Ha csak arról híres, hogy áruló, akkor az elárult személyen keresztül lehet eljutni hozzá. -
Ezen már én is agyaltam, van rá esély, hogy valós személyről szól, de nem 100%. Itt nem találni senkit -
A legszebb karácsonyi ajándék: Queen Rock Montreal & Live Aid DVD! -
pipeppers #6393 Na, most szépen rávettél, hogy angoltudás nélkül megpróbáljam értelmezni ezt a dalt, és ismételten rájöttem, hogy néha időt kéne szakítanom, hogy átrágjak egy-egy számot. Ha nem is egészen, de legalább nagy vonalakban muszáj képben lennem. Irigyellek benneteket, akik csak ültök, és hallgatjátok, és pontosan tudjátok, hogy mit is hallotok :)) -
Gyerekek, ki lehet a Great King Rat? Megőrülök. Május 21-én született, 44 évesen halt meg szifiliszben, valahol azt olvastam, hogy felségáruló volt. Valakinek összeállt már a kép? Mert nekem nem. -
27-én a PeCsában Queen Est lesz! Idén 25 éves a klub! Aki tud jöjjön! :) -
Kellemes,békés,boldog karácsonyt kívánok mindenkinek! -
Békés Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek! -
Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek! -
pipeppers #6387 Poééént???
Nem annyira poénnak szántam -.-
De ahogy elnézem, inkább az a bajod, hogy Te akartad. Jövőre majd a Red Hot Chili-set rakom be :D -
mindenkinek Boldog Karacsonyt! -
Így dolgoztak Brian nélkül :)
http://youtube.com/watch?v=H0ahCE7sEUY -
Akkor én ismétlem tavalyi önmagam:
Thank God It's Christmas:
BOLDOG KARÁCSONYT MINDEN TOPICLAKÓNAK! :))) -
ÁÁÁÁ, lelőtted a poént idő előtt! :DD -
pipeppers #6382 Boldog Karácsonyt minden Queen fannak és mindenki másnak. -
happy birthday:) -
Köszi! -
Akkor boldog szülinapot! :) -
Sziasztok! Újra itthon vagyok! -
Leírnátok nekem egy romantikus(dej ó romantikusl legyen ám:-D)Queen-szám magyar fordítását?Be szeretném vetni egy lány meghódításánál. -
Kollégiumban az egyik gyereknek van egy szintetizátora. Vele adtuk elő szerdán Eddától a Kör-t karácsony alkalmából. Na de nem is ez a lényeg, hanem hogy zongora hangzással életemben először billentyűkön lejátszottam a BohRhap alapdallamát
-
Ilyet azért ne mondj, a Queen már "elmúlt" legenda, az RHCP még van, majd 15 év múlva tippeljük meg szerintem, hogy melyik a tartósabb. Szerintem az RHCP is minőséget hozott létre a 90-es években (Sex Magik és Californication) és manapság hasonlóan könnyedebb vizekre evezett (Stadium Arcadium) mint anno a Queen. És sztem nagyon jól áll nekik is ez az ironikus hangvétel (pl. Hump de Bump :)) -
a rhcp albumok kozul a legujabb tehat a stadium arcadium, a regebbiek kozul meg a by the way az elegge tetszik nekem is. persze nem olyan tartos zene mint a queen de szerintem a maiak kozul minoseg -
pipeppers #6373 Csak hagyd békén az RHCP fanokat, ha valaki körülnéz a gépemen, nem tudja eldönteni, hogy a Queen-t vagy a Red Hot-ot szeretem-e jobban :)) -
"Különben nagy RHCP-fan a srác."
Ezek után nem tudom mit vársz tőle. -
Osztálytársam azt mondta a Queen zenéjére hogy "nudli".Szerintetek épeszű az ilyen?Különben nagy RHCP-fan a srác. -
Deacky! Jársz még errefelé? :) -
Hát igen, ha már listát hallgatunk, megvan annak az esélye, hogy nem lesz rajta az, akinek szerintünk rajta kéne lenni. Én mindenesetre szeretem ezeket a listákat, jól példázzák azt, hogy nem csak az én véleménmyem van a világon, hanem vannak, akik pl. a queent nem tartják annyira fontosnak. Ráadásul érdekel is a véleményük. -
Én nem is ezt vitattam, hogy van-e helye. Persze, hogy van helye, de rengeteg hasonló előadót lehagytak. -
Azt nem tudom. Én csak arra gondolatm, hogy a soul popzene, ezért Aretha Franklinnek csak ott van a helye azon a listán. -
Soul a javából, viszont a soul-nak igen kevés szeletkéje populáris. -
Hogy érted azt, hogy kis részben populáris? A szememben Aretha Franklin elsősorban soul énekesnő. -
Nem is mondtam, hogy nem az, de Franklin munkásságának csak kis része populáris. Afféle Andre Bocelli. Van egy-két (inkább egy) ismert slágere, amúgy más műfajban érzi otthon magát. -
jó, de a könnyűzene sem csak pop és rock. A soul és az R&B még erősen könnyűzene -
Aretha Franklin sem éppen pop/rock énekes -
pipeppers #6361 Freddie Mercury és Tito Gobbi
(Tudom ő oeraénekes, de akkor is...):D