QUEEN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
A koncert a 46664 program része, egyelõre ennyit tudni. Talán nagyobb port kavar, mint a 3-4 évvel ezelõtti.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Talán megfelelõ lesz az alkalom, hogy kiadják a "The Call"-t például. És persze egy fellépés is valószínûsíthetõ.
Who Want To Live Forever:
van egy másik verziója ugye a CD-s albumon: Forever! 😉
A 3 cd-s a 10-s "lebutítása", egy idõben jelentek meg. De a bonus cd-n nem lehetett rossz minõségû dal, az inkább a Rain vagy a Green lehetett a Queen elõtti idõkbõl.
A hegylakós verzió volt az elsõ nem album dal, amit megismertem. Most meghallgatva pont az nem tetszik amiért akkor szerettem: lassú a dal, nem olyan erõteljes.
Azért odáig nem fogunk eljutni, hogy megjelenik a Who wants to live forever egy korai változata, amin még Brian egyik lánya énekel.

Tényleg fárasztó tud lenni, én is tegnap botlottam bele olyanokba, hogy korai verzió meg késõbbi verzió... hihetetlen, hogy mit ki nem adtak. És hallottam olyan felvételt is, hogy nem bírtam végighallgatni. No nem Freddie miatt, de olyan volt a minõsége.
Hidd el, nem véletlen, hogy ez így van megírva! Így van egyénisége a dolognak. 😉
Kuss!-magyarázta.
A The Freddie Mercury Video Collection a 10 CD-s 2 DVD kiadvány elõtt már megjelent (1 évvel asszem)
Nézd! Én nem azt tartom bõrlehúzásnak, ha egy B-side-os dal vagy egy ritka dal megjelenik egy albumon, az örömteli (lásd ugye: Goin' Back). Én azt tartom bõrlehúzásnak, amikor hatszáz remixet nyomatnak ki. De látom te is ezt a véleményt vallod, csak máshogy fejezzük ki magunkat 😊
Azt leszámítva, hogy a válogatások tényleg a "nyúzzunk le még egy bõrt" elven jelennek meg, de ezek a box set-ek szerintem nem. Hiszen azt úgysem veszik meg 100 ezernél többen, ellentétben a válogatáslemezek többmilliós példányszámával. És ha már megjelenik egy ilyen gyûjtemény, akkor inkább az az elkeserítõ, ha valami lemarad róla. A Love kills remixek teljesen más dolog, mert azokat nem is Freddie készítette.
Mondok más példát: úgy tudom, hogy a Rock it címû dalt Roger és Freddie is felénekelte, majd nem tudtak dönteni, melyik kerüljön fel az albumra. Szavaztak. Briannek Freddie, Johnnak Roger változata tetszett jobban, döntetlen. De Roger a dalszerzõ. Erre nem lehet azt mondani, hogy az a tökéletesre csiszolt, a másik jogosan ment a fiókba.
Én pont ezt nem tartom bõrlehúzásnak, ha megjelenik, a korábban B oldalakon, itt-ott vagy sehol megjelent dalokkal együtt. Mert így könnyebb beszerezni, nem úgy mint egy kínai faluban a IHM mûsorát, amit ugyan leadott a tv.
A The Freddie Mercury Video Collectionról meg nem is volt szó, az csak egy része annak a 10 CD-s és 2 DVD-s kiadványnak, amirõl beszéltem. Infót ugyanott találsz róla.
Végül a Flash Gordon sorozatot már be is
mutatták.
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
Megvan a film?
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
Info
Az már más kérdés, hogy neked a demók (elvileg ugye félkész dalok) jobban tetszenek mint az (elvileg tökéletesre) csiszolt hivatalos kiadások. Nem titkolom, nekem is tetszik pl. az A Kind Of Magic egylakós verziója, de azért az albumvezrió jobb 😊
Amit ez a bizonyos 10 cd-s kiadvány reprezentál szerintem, az a mértéktelen pénzszerzés hiszen a legtöbb dal többször van rajta. Persze van a másik oldala a dolognak, hogy csak és kizárólag ezen a kollekción jelent meg az I Can Hear Music és a Goin' Back CD-n ami miatt letöltöttem azt a CD-t. Ezzel a mai okfejtéssel csak azt akartam érzékeltetni, hogy azért manapság (amikor a zenekar ténylegesen már nem gyárt dalokat) legtöbb esetben csak újra el akarnak adni valamit.
A FM Collection befejezetlen dalokból, B oldalakból, mixekbõl áll. De ezeknek Freddie mind részese volt. Ezeket hasonlítottad egy 100. sorban tomboló rajongó által készített egykamerás felvételekhez, ami a többséget valóban nem érdekli, én sem ezekrõl beszéltem.
Véleményem szerint az ilyen 10 cd-s kiadványok a rajongók maximális kiszolgálása, nem kell mindenkinek megvenni. Az átlagembernek ott vannak a válogatások (és sajnos az elmúlt 12 évben csak ez volt), amik szerintem hülyítések, erre írtam példaként a Love kills remixeket, amik a hivatalos és agyonreklámozott Best of FM vagy mi volt a neve cd-n voltak.
Egy Caracas tényleg bootleg, mert soha nem jelent meg, csak egy mester-szalag lemásolása lehetõvé tette (arról ne beszéljünk milyen minõségben), hogy közkinccsé váljon. A Rainbow ellenben nem bootleg, mert mint mondtam, többször leadták. Ezzel az erõvel egy Irigy Hónaljmirigy mûsor is bootleg, mert csak a TV-ben adják DVD meg nem. Én azt tartom értelmetlennek, amikor egy ultraszar minõségû, nem véletlenül nem megjelenõ anyag után kajtatnak ezerrel.
Emlékszem, vagy 3 éve el akartak nekem adni egy példányt a Caracasból 5000 Ft-ért ilyen minõségben. Nem elég, hogy élvezhetetlen, ráadásul ugyanabból (vagy majdnem ugyanabból) a turnéból már akkor több hivatalos felvétel megjelent.
Ellenben a Rainbow majdhogynem tökéletes minõségû felvétel, hisz legutoljára a BBC 2001-ben adta le és valaki precízen bedigitalizálta. A különlegessége pedig, hogy az elsõ rögzített Queen koncert és az egyetlen amelyen látható a Father To Son.
Úgyhogy van némi nemû különbség a Rainbow koncert meg a 6. Love Kills mix között.
A Guide Me Home hanganyaga a The Freddie Mercury Video Collection utolsó száma, ami a stáblistakor megy.
De ha hidegen hagy, a számodra kedves Guide Me Home videó (amit belinkeltél) hanganyagát melyik CD-n lehet megtalálni? Ez elõször szerintem abban a "csomagban" jelent meg, amik nem rajongók által elkapott amatõr felvételek.
Hidegen hagynak a Love Kills remixek is!! Eddig is készült már belõle 3. Az eredeti az igazi!
Amikor kiadják a Greatest hits 1-et, aztán 1&2 néven a 2. résszel egybecsomagolva, majd a Platinum collection a 3 hits gyûjtemény egyben, Classic Queen néven ugyanez az USA-ban, meg más borító,...; aztán ugyanez a játék a videókkal, na ez a marketingfogás.
Meg hogy a 10 CD-s csomagból lehagyták a Michael Jacksonnal készült felvételeket (bár ennek jogi vonatkozása is van), meg mást is. Viszont tavaly csináltak 5 új Love Kills remixet, azt úgyis annyira szereted. 😊
A Flash Gordon nem lesz egy hosszú életû sorozat.
Amúgy az a "10-es CD csomag" nagyon jó, különösen a Barcelona demoi. <#wink>#wink>
When you\'re feeling down and your resistance is low Light another cigarette and let yourself go
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
Vagy csak nem voltál figyelmes, és nem az elejétõl hallgattad. 😊