9010

• iroszob
    A "lemezmilliókat akarnak eladni"-val én is erre gondoltam. Akármilyen is lesz, én megveszem majd az albumot, de ugyanakkor nem szeretném, ha nagyot buknának.
  • qwertrt
    Az még a jobbik eset. Csak ne kényelmesedjenek el nagyon: oké, hogy egykor nagymenők voltak, de most nem biztos, hogy ugyanaz a séma működni fog. Az elternatív rock és hip-hip zene mainstream valóságában kell érvényesülniük, ehhez szerintem újra kellene gondolni a dolgokat. Jajj, de szeretném, ha egy drasztikus zenei váltás tanúi lennénk, ha újraértékelnék a sikereiket, a zenéjüket, és valami más értékeset hoznának létre! A elrepülnék abban a pillanatban :D
  • B0B0
    Szerintem sem a pénzkeresés, sem a zenei fejlődés nem inspirálja őket. Akkor nem lenne ez a Queen+PR formáció sem...

Inkább csak élvezik a régi szép iők életformáját
  • qwertrt
    Azért én jobban venném, hogy nem lemezmilliókat akarnának eladni, hanem a fejükben lévő egyedi ötleteket akarnák megvalósítani. Jobban venné ki magát. Mindegyikük milliomos már. Ilyen háttérrel nem lessz gond a kiadóval sem. Akkor ne a csillogó profizmusra menjenek rá, hanem mutassák meg, miben fejlődött a zenei ízlésük 16 év óta. Esetleg a 90-es évek zenéjéből is merítsenek ihletet. Valami ilyesmit vennék szívesen.
  • iroszob
    Ennek 2 része van. Egyrészt Queen rajongó vagyok. Rogert mindig nagyon jó énekesnek tartottam (most nem Freddivel kell összehasonlítani). Brian is a maga egyszerűségével tulajdonképpen szépen énekli a saját dalait. Szóval szeretem őket, szép emlékeket hoznak elő így ketten ebben a dalban.
    Másrészt viszont ha nem hobbiból akarnak zenélgetni, hanem lemezmilliókat akarnak eladni, az ilyen megosztott éneklést el kell felejteni. De az albumon nem is ilyen "No one but you"-hangzású dalok lesznek, ebben biztos vagyok.
  • qwertrt
    Kifejezetten megszeretnem még nem sikerült, igaz csak 3x hallgattam még meg. És ez nem jelent semmit, persze, a ma legkedvencebb dalaim felét eleinte kifejezettem utáltam :D (pl: The Fly, Wonderwall, It's a Hard Life, I Still Haven't Found What I'm Looking For, Stone Cold Crazy stb.) Hallgatom majd még, érlelgetem.
  • iroszob
    Sokadszori hallgatás után egyre jobban tetszik. Briant szeretem, de jobb lenne, ha az albumon csak háttérénekes lenne. És persze ennél rosszabb számok ne legyenek az albumon. Csak sokkal jobbak. :)
  • qwertrt
    Kissé szentimentális (de persze a témája ezt megköveteli), kissé ódivatú, kissé hagyományos - szóval nem az a kifejezett Queen. De nem is katasztrofális, szerintem ez egy jó kezdés.
  • iroszob
    Az első Q+PR track, stúdiófelvétel.
  • B0B0
    Lehet. Bár Priscilla biztos! :)
  • B0B0
    Hát igen. A kontinens fele :)
  • pipeppers
    Lehet, hogy ők sem eléggé...
  • qwertrt
    Igen, végül is elég nagy a különbség a két terület sikerei között :) szinte ég és föld
  • B0B0
    Hát a családtagjai meg haverjai biztos ismerték, de a többiek... :DD
  • pipeppers
    Még a végén kiderül, hogy nem is ismerték :)
  • B0B0
    Annyiban javítalak, hogy Észak-Amerikában... :)
  • qwertrt
    Ez így van, Elvisnek Amerikán kívül lényegesn kisebb volt a rajongóbázisa. De fordítva is igaz: Freddie (és a Queen) meg Amerikán kívül tarolt, és Amerikában voltak korlátozottan népszerűek.
  • B0B0
    Akár tetszik, akár nem, Ausztráliában Elvis nem volt olyan népszerű, mint Európában, vagy az USÁban. Ausztráliában az ABBA és a Queen volt a csúcs.
  • pipeppers
    Én örülök, hogy Freddie az első helyen áll, de azért nem tartom méltónak, hogy Presley-t megelőzte, akinek ugyan nincs olyan hangja és nincs akkora kisugárzása, de azért a fél világot megőrítette a maga idejében, azt hiszem hogy nem szabad elvenni az érdemeit, csak mert fakulnak az emlékek.
  • B0B0
  • qwertrt
    De azért még most is ott van a topon, csak egy adalék :)
    http://www.hardrock.hu/?q=node/4963
  • B0B0
    Nekem kisebb léptékű élményem van. 2001-ben volt először Queen-nap a Sláger-Rádióban (igazán azóta vannak jelen az ottani palettán, de más tésta) Freddie halálának 10. évforudlóján. Na én meg azt nem hiszem el, hogy már 6 éve volt...
  • pipeppers
    Emlékszem a napra, éjjeles voltam, és reggel mikor hazamentem otthon azzal fogadtak, hogy Freddie elment. Le se vetkőztem, úgy ültem le a TV elé kabátban, merrt róla beszéltek. Az érzésre is emlékszem, ami rámtört, de az leírhatatlan.
    El se hiszem, hogy már 16 év eltelt.
  • B0B0
    Mary lakik ott, de tudok róla, hogy lefestették
  • larrylurex
    Sajna azóta már lefestették... Ha igaz, Mary lakik ott most.
  • vasmacs
    Szevasztok! :-))
  • B0B0
    Nofene! Régi ismerős! Légy üdvözölve! :)
  • vasmacs
    Nyugodj békében Freddie!
  • highlander15
    Örökké emlékezni fogunk rá!Isten nyugosztaljon!
  • B0B0
    16 év alatt töltötték meg:

• NonsenS
    Húú, tényleg!

NYUGODJ BÉKÉBEN FREDDIE!!!
  • grizzly21
    rest in peace!:(((
  • 0ppika
    Ma 16 éve :( nyugodj békében Freddie
  • B0B0
    No, úgy látom vagyunk elegen, hogy egy talit tényleg szervezzünk. Akkor ki mokr érne rá az ünnepek körül??
  • B0B0
    Ismerem a cumót, de nem tudtam, hogy csak 8000
  • grizzly21
    Sennheiser cx 300 a pontos neve, bocs.
  • grizzly21
    Minden igenyes zenet kedvelonek (itt olyanok vannak), es aki megteheti, tudnek ajanlani valamit: nehany napja vettem egy uj fullhallgatot, mert az elozovel mar gondok voltak, mivel hallottam mar szolni, igy termeszetesen a Sennheizer CX300at vettem meg..kerul 8ezer forintba, es csak egy "sima" fules, de eszmeletlen! Kiszuri az osszes kulso zajt, en eleg hangos, regi busszal jarok haza, es mostmar semmit nem hallok belole, csak erzem hogy remeg:) mig korabban a zenebol nem hallottam semmit.
    Na de a lenyeg, hogy a hangzasa baromi durva! A basszusok, minden egyszeruen tokeletesen szol. Mint irtam 8K de ennek ellenere azt kell tudni hogy az ar-ertek aranya messze a legjobb! Ilyen kategoriaju cuccot, kb 20 alatt nem nagyon lehet venni..

Senki ne fogja fel reklamnak, nekem semmi hasznom nincs belole ha valaki vesz, csak gondoltam megosztom mert tenyleg hihetetlen nagy a kulonbseg.
  • 0ppika
  • B0B0
    Mióta is tervezzük? 2 éve? :DD
  • 0ppika
    Lehetséges hogy én is ...

Humoros és aranyos képek topikban találtam: Radio ga ga ...