QUEEN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
Az tuti! 😊

Pl. a Somebody To Love az biztos ott lesz neki topban!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Fogja õ még ezeket a számokat dudorászni, ha tinédzser lesz 😄D

B0B0
Úgy látszik ezek a lányos számok! 😊)

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Tényleg. Pedig ahol találtam a linket ott azt írták. Pedig olyan flash-es a design-ja 😊

Hát igen, tudja õ, hogy mi a jó 😊)

Én flash-t egy darabot nem láttam. 😊 <#nemtudom>
Egyébként tényleg rengeteg infó van.

B0B0
Találtam egy fasza flash-es oldalt, fõleg Grizzlynek lehet érdekes! Rengeteg info a single-krõl és az ablumokról

Erre

B0B0
Nagyon érdekes Brian interjú!!!

Azért ez nem semmi, hogy valakinek 60 évesen van annyi önkritikája, hogy ezt megtegye. Le a kalappal elõtte. <#worship>

B0B0
Hmmm, Nevermore! Nem is rossz ötlet! Köszi! <#wave>

qwertrt
:-D hihihi, azért van pár tabu szám, pl. Death on Two Legs, Princes of the Universe, Gimme the Prize, Ogre Battle.

De pl. a Good Old-Fashioned Lover Boyt és a Nevermore-t ajánlanám...

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

B0B0
Én nem ébreszteni akarom! 😄 Azzal nincs gond, csak azzal a fránya elalvással <#shakehead>

NonsenS
Csak a Sheer Heart Attackot ne énekeld neki!😊

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;

B0B0
😄DD

larrylurex
Alma meg a fa...😊

B0B0
Tegnap este Zita (lányom) nem akart elaludni és sírt, úgyhogy elkezdtem énekelni neki. Természetesen tudjátok mit. 😊 Elõszõr a Jelaousy-t, majd a Love Of My Life-ot, ezekre megnyugodott, de úgy látszik a You Take My Breath Away a kedvence, mert arra aludt el! 😊

B0B0
Igen, Caballé is ezt mondta, hogy Freddienek eredetileg bariton hangja van

Amúgy Pavarotti szerintem is remek tenor volt, bár tudnék mondani pár énekest akiknek jobban szeretem a hangját...

When you\'re feeling down and your resistance is low Light another cigarette and let yourself go

Eredetileg Mercury is bariton volt.... 😊
Ez pl. az Ensueno-ban is nagyon jól hallható 😊

When you\'re feeling down and your resistance is low Light another cigarette and let yourself go

Attól, hogy szerette az operát, még nem lesz jobb. Pavarotti tenor és ez nagyon bariton hangnem volt. Én a baritont szívesebben hallgatom, és talán ezért nem voltam annyira elragadtatva.

highlander15
Freddie örülne neki.Hiszen nagyon szerette az operát.Én is szeretem,fõleg Pavarottit.

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Kétségtelen, hogy volt hangja, de ez speciel nekem nem tetszik. De sebaj, attól még lehet jó 😊)

NonsenS
Hát igen, szegény. Volt hangja....

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;

B0B0
Most esett le, miért pont ez linkelted be 😞((

B0B0
Most kérdeztem meg:
4900 - 6900 Ft

Csatlakozom: Boldog születésnapot Freddie!
A tegnapi nap kapcsán ezentúl is emlékezünk.

Én is úgy tudom, hogy 5 eft körül lesz a belépõ. 😞

Jones Nedved
Hajjjajajjj ne is mond! 😄 Végül is az én elképzelésem nyerte a Te megvalósításod révén 😄.... De talán a zsûri volt elfogult, tényleg meglepõdtem rajta!

Azért jó lenne elmenni a Margit-szigetre 22-én. 😊

\"A valóság fantáziadúsabb, mint az álmok....\" - Christoforo Colombo

Jones Nedved
Attól tartok, hogy valamivel drágább lesz a belépõ.....Elég ha csak arra gondolunk, hol is lesz az est.... Meg aztán jótékonysági rendezvény, nagyobb felhajtással. Nem riogatni akarok senkit de SZERINTEM pár ezresbe bele fog kerülni, hogy találkozhasson valaki Phoebe-val és hogy valamelyest közelebb kerülhessen Freddie lényéhez....De nekem ez sokat megér. Mindenképp megpróbálok ott lenni, annyira csak nem lesz megbotránkoztató a belépõ illetve az ottlét 😛 😄

\"A valóság fantáziadúsabb, mint az álmok....\" - Christoforo Colombo

B0B0
Azért durva, hogy már egy éve, hogy volt a háttérkép pályázat 😊

highlander15
Isten nyugasztalja!Örökké emlékezni fogunk rá,míg világ a világ.

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

NonsenS
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT FREDDIE!!!

B0B0
Szerintem is 😊

larrylurex
Gondolom Phoebe megcsillogtatja szakácstudását. Vagy ilyesmi...😊

grizzly21
BoldogSzuletesnapot Fredie😊

deacky
HAPPY BIRTHDAY, Freddie!!

B0B0
Basszus! Felkelek, eszembe jut, hogy szeptemebr 5-e van, de egyszerûen nem tudom, hogy miért is fontos ez a nap. Egész délelõtt ez volt a háttérben. Ha nem szólsz, szerintem el is felejtem!

Happy Birthday, Freddie!

vasmacs
Boldog születésnapot, Freddie!!

nem lány

B0B0
Miért??

grizzly21
en a programban nem vagyok biztos:
"Élõ fõzõ show, fotókiállítás, koncert és beszélgetések alkotják a szeptember 22-i este programpontjait."

B0B0
Szerintem 1000 Ft körülire lehet számolni.

larrylurex
Dehogynem! Vajon mennyibe fog kerülni?

B0B0
Ennyire nem érdekel senkit?

B0B0

B0B0
Ennyit kaptam mélben.

Bõvebben a program? 😊

B0B0

B0B0
Azért sokat mond, hogy 80-as évek beli album a listán sincs

Japánban inkább Roger számított különlegesnek. 😊

2004 elején hetekig így kb. így nézett ki az internetes HMV cd-bolt slágerlistája (volt hogy 10 Queen album volt az elsõ 15-ben) Japánban:
Queen Jewels: No. 1
Greatest Hits 1: No. 4.
A Night At The Opera (2004): No.16
Queen II (2004): No. 18
Queen I (2004): No. 19
The Game (2004): No. 20
Greatest Hits I (2001): No.21
Sheer Heart Attack (2004): No. 22
A Day At The Races (2004): No. 23
News Of The World (2004): No. 24
Greatest Hits III: No. 27
Jazz (2004): No. 30
Greatest Hits II (2001): No. 35
A Night At The Opera (1995): No. 46
Made In Heaven (2001): No. 54
Queen II (2001): No. 82
A Night At The Opera (2001): No. 83
Innuendo (2001): No. 89
Sheer Heart Attack (1995): No. 95
Sheer Heart Attack (2001): No. 96
Queen II (1995): No. 117
Queen I (2001): No. 132
Queen I (1995): No. 139
Greatest Hits II (1995): No. 140
A Day At The Races (2001): No. 185

Egyik mai napilapban "Rockhagyaték: kalapács alatt" címmel van egy cikk.
Részlet: ... A klasszikusok, rocklegendák, halott sztárok "filléres emlékeit" ma már sokra értékeli a piac, a kortárs "mûanyagsztárok" árfolyama viszont meglepõen alacsony. ... Az ötvenes-hatvanas években felnõtt "Nagy Generáció" módosabb tagjai bevásárolnak a filléres emlékekbõl, másrészt egyre több gyûjtõ igyekszik bõvíteni gyûjteményét, és újabban megjelentek a spekuláns befektetõk is a piacon, valamint a rockmúzeumok és egyéb kiállítóhelyek sem sajnálják a pénzt a becses darabokért. Az Egyesült Államokban ugyanakkor kifejezetten divat lett újgazdag körökben Beatles, Rolling Stones, Pink Floyd, Led Zeppelin, The Who vagy Elvis Presley, Jimi Hendrix, John Lennon relikviáival "híreskedni", díszíteni a lakást. Idén valószínûleg belép a "nagyok" körébe a Queen is, mert a CooperOwen decemberi árverésén egy ismert gyûjtõ, Basge Asselbergs harmincéves Freddie Mercury és Queen-gyûjteménye kerül kalapács alá számos olyan tárggyal, amelyre szakmai körökben régóta vadásznak.

B0B0
Az hagyján! A 70-es években ott Freddie szexszimbólum volt! 😊

Igen, a japánok rajongásban (is) nagyon fanatikusak 😊

vasmacs
Ha vársz 4 percet, akkor én írtam volna, hogy Budokan... :-)
Nagyon sok híres ember nagyon sok híres koncertet adott ott :-)

nem lány