9010
-
iroszob #6480 Queen+PR turné. Így jobb? :)
Viszont így muszáj még előtte megjelentetni egy albumot. :) -
Felemás érzések... -
:D -
Lesz Queen turné 2008 szeptemberétől!!!!!!!!!!!! :D Brian mondta :P 
-
És amint látom jó sokáig tartott :) -
Mona Mercury #6475 Sajnálom, hogy nem jöttetek, nagyon jót beszélgettünk.. no, mindegy...
-
Mona Mercury #6474 Jah.. igen, bocsi, nekem már ez annyira egyértelmű.. 
Ő egy Sztár az én szememben.. -
Andrásfay Endre, a klubvezető -
ki az a Bandus ? :) -
Mona Mercury #6471 www.rockrandevu.hu
-
Mona Mercury #6470 :) Holnap a Randi söröző részlegében beszélgetés lesz Bandussal.. :) Gondoltam szólok.. lesznek a minket érintő témák..
Nem tudom, hogy mennyire számít buli jellegűnek a dolog, de... én ott leszek.. egy darabig..
-
Jah, akkor tényleg egyre gondolunk. Én sem hinném, hogy interjúk vannak benne :)
Nedvedre:
nemm biztos, hogy csak alapinfók vannak benne, arra pont a hivatalos filmek vannak, ebben leht, hogy főként csak nyalánkságok vannak :) -
iroszob #6468 Félreérted. Nyilván a Queenről szól, különben nem ez lenne a címe. Csak nem a szokásos módon, hogy kronológiailag végigveszik a főbb eseményeket. Hanem a helyszínek kapcsán mondanak pár érdekességet, erre utal, hogy ugyanaz a csapat készítette a filmet, mint akik utifilmeket is csinálnak.
Ebből a szempontból érdekes, én erre gondolok, de biztos csak akkor, ha látnám, de szerintem nem veszem meg. -
Valószínnűleg a pénzügyek miatt (nem csoda, hiszen magyar)nem lehet a film túlságosan igényes, erről árulkodik a jogdíjakkal járó zene nélkülözése is. Attól függetlenül lehet értékes és érdekes, bár szerintem nekünk túl sok érdekességgel nem szolgálhat. Annyi dokumentumfilmet letölteni a netrül is külföldi nyelveken. Valószínű, hogy ez e film sem használ majd "eddig még sosem bemutatott" felvételeket. Visont önmagában is nagy szó, hogy [b]magyar[/]. Növelheti a Queen hazai rajongóinak táborát! Az viszonyt tényleg nagyot csorbít rajta, hogy nincs benne zene... -
Hát igen. :) Nem csodálom, hogy azóta nem voltál, az is eléggé lagymatagra sikeredett. -
Akkor miért írja a fekete részen, hogy a tagok életéből kiemeli az érdekességeket, alatta pedig, hogy emléket állít az együttesnek??? -
hat igen..az en korosztalyomban sem a queen a favorit, en eddig csak egyszer voltam Boboekkal, de igyekszem majd a jovoben.. -
Mona Mercury #6463 Igen, a HQFC-re gondoltam.... csak azért kérdeztem, mert ezen a nyáron lesz egy pár.. FONTOS esemény, és.. talán segítene "összerázni" a csapatot. Amikor a 25. évfordulót ünnepeltük nagyon rossz volt hallani, hogy milyen volt 20 éve egy Queen-es buli és milyen manapság.. persze most is nagyon jó, de nem érzem igazságosnak, hogy csak azért mert rossz időben születtem (jóval később mint kellett volna :) ) nem lehetek részese olyan összejöveteleknek, mint a régiek..
-
iroszob #6462 A tok hátlapján ezt írják:
"A dokumentumfilmben nem hallható zene a Queentől,..."
Akkor aligha az együttest mutatja be. :) -
Szerintem inkább egy együttest bemutató dokfilm -
iroszob #6460 Ezzel a kiadvánnyal ma találkoztam. A hátlapot megnézve, nem kaptam kedvet, hogy megvegyem. Bár ha jól értem, az együtteshez kapcsolódó helyszíneket mutatják be, hasonló módon mint pl. Párizs nevezetességeit, akár érdekes is lehet. -
A Thank God It's Christmas 9. lett tavaly a Sky Radio karácsonyi dalainak Top 50-es listáján:
1 All I Want For Christmas - Mariah Carey
2 Last Christmas - WHAM!
3 Do They Know It's Christmas - Band Aid
4 Driving Home For Christmas - Chris Rea
5 Happy Xmas (War Is Over) - John Lennon
6 Christmas Time - Bryan Adams
7 Do You Hear What I Hear - Whitney Houston
8 The Most Wonderful Time - Andy Williams
9 Thank God It's Christmas - Queen
10 Sleigh Ride - Ronettes
(csodálom, hogy a Last Christmas csak 2. lett :D) -
Sure :) -
ja akkor ez a hungarian queen fan club ? -
Mint írtam, dec27-én volt fennállásának 25 évefordulója és így a legrégebbi magyarországi zenei fanklub! -
volt olyan hogy queen klub?:) -
Mit jelent nálad a "széles sztereo hangzás"?? -
Nem rossz ötlet,már lenne egy tag:-)Hallottátok már a Princes of the Universe-et széles sztereó hangzásban?Walkmanmobilomom meghallgattam úgy is,nagyon tud szakítani! -
Mona Mercury #6452 Mit szólnátok, ha közös Erővel s hatalmas lendülettel újra "életre keltenénk" a Queen klubbot?
-
köszi a bókokat, igyekszem :) -
iroszob #6450 #6104 egy hsz számára utal. Itt a link:
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=989179909&no=6104]#6104[/URL]
A modik miatt nem a Polar Bear-t linkelem most ide. -
pipeppers #6449 Sajnálom, ezeket a számokat sose tudtam megjelentetni. Hiába írom be #-val vagy anélkül, teljesen máshova visz. -
Szia Mona!
Örömmel üdvözlünk a topicban! -
iroszob #6447 Ebben az esetben kifejezetten javaslom a #6104-ben leírtat, ha még nem hallottad. -
iroszob #6446 Boldog új évet mindenkinek.
Egy "Ki a kedvenc tagod a zenakarból?" szavazáson John jó esélyekkel indulna most. :) -
Szia! -
Nagyon jó az oldal!!! -
Ütlek, verlek, míg azt nem mondod, jövök! :DDD -
No! Már vártalak! :) -
pipeppers #6441 Á, van egy Mercury-nk :D
Örülök, hogy egyre többen leszünk :)