9010

• iroszob
    Queen+PR turné. Így jobb? :)
    Viszont így muszáj még előtte megjelentetni egy albumot. :)
  • B0B0
    Felemás érzések...
  • Ági89
    :D
  • Ági89
    Lesz Queen turné 2008 szeptemberétől!!!!!!!!!!!! :D Brian mondta :P
  • B0B0
    És amint látom jó sokáig tartott :)
  • Mona Mercury
    Sajnálom, hogy nem jöttetek, nagyon jót beszélgettünk.. no, mindegy...
  • Mona Mercury
    Jah.. igen, bocsi, nekem már ez annyira egyértelmű..
    Ő egy Sztár az én szememben..
  • B0B0
    Andrásfay Endre, a klubvezető
  • grizzly21
    ki az a Bandus ? :)
  • Mona Mercury
    www.rockrandevu.hu
  • Mona Mercury
    :) Holnap a Randi söröző részlegében beszélgetés lesz Bandussal.. :) Gondoltam szólok.. lesznek a minket érintő témák.. Nem tudom, hogy mennyire számít buli jellegűnek a dolog, de... én ott leszek.. egy darabig..
  • B0B0
    Jah, akkor tényleg egyre gondolunk. Én sem hinném, hogy interjúk vannak benne :)

Nedvedre:
    nemm biztos, hogy csak alapinfók vannak benne, arra pont a hivatalos filmek vannak, ebben leht, hogy főként csak nyalánkságok vannak :)
  • iroszob
    Félreérted. Nyilván a Queenről szól, különben nem ez lenne a címe. Csak nem a szokásos módon, hogy kronológiailag végigveszik a főbb eseményeket. Hanem a helyszínek kapcsán mondanak pár érdekességet, erre utal, hogy ugyanaz a csapat készítette a filmet, mint akik utifilmeket is csinálnak.
    Ebből a szempontból érdekes, én erre gondolok, de biztos csak akkor, ha látnám, de szerintem nem veszem meg.
  • Jones Nedved
    Valószínnűleg a pénzügyek miatt (nem csoda, hiszen magyar)nem lehet a film túlságosan igényes, erről árulkodik a jogdíjakkal járó zene nélkülözése is. Attól függetlenül lehet értékes és érdekes, bár szerintem nekünk túl sok érdekességgel nem szolgálhat. Annyi dokumentumfilmet letölteni a netrül is külföldi nyelveken. Valószínű, hogy ez e film sem használ majd "eddig még sosem bemutatott" felvételeket. Visont önmagában is nagy szó, hogy [b]magyar[/]. Növelheti a Queen hazai rajongóinak táborát! Az viszonyt tényleg nagyot csorbít rajta, hogy nincs benne zene...
  • B0B0
    Hát igen. :) Nem csodálom, hogy azóta nem voltál, az is eléggé lagymatagra sikeredett.
  • B0B0
    Akkor miért írja a fekete részen, hogy a tagok életéből kiemeli az érdekességeket, alatta pedig, hogy emléket állít az együttesnek???
  • grizzly21
    hat igen..az en korosztalyomban sem a queen a favorit, en eddig csak egyszer voltam Boboekkal, de igyekszem majd a jovoben..
  • Mona Mercury
    Igen, a HQFC-re gondoltam.... csak azért kérdeztem, mert ezen a nyáron lesz egy pár.. FONTOS esemény, és.. talán segítene "összerázni" a csapatot. Amikor a 25. évfordulót ünnepeltük nagyon rossz volt hallani, hogy milyen volt 20 éve egy Queen-es buli és milyen manapság.. persze most is nagyon jó, de nem érzem igazságosnak, hogy csak azért mert rossz időben születtem (jóval később mint kellett volna :) ) nem lehetek részese olyan összejöveteleknek, mint a régiek..
  • iroszob
    A tok hátlapján ezt írják:
    "A dokumentumfilmben nem hallható zene a Queentől,..."
    Akkor aligha az együttest mutatja be. :)
  • B0B0
    Szerintem inkább egy együttest bemutató dokfilm
  • iroszob
    Ezzel a kiadvánnyal ma találkoztam. A hátlapot megnézve, nem kaptam kedvet, hogy megvegyem. Bár ha jól értem, az együtteshez kapcsolódó helyszíneket mutatják be, hasonló módon mint pl. Párizs nevezetességeit, akár érdekes is lehet.
  • B0B0
    A Thank God It's Christmas 9. lett tavaly a Sky Radio karácsonyi dalainak Top 50-es listáján:

1 All I Want For Christmas - Mariah Carey
    2 Last Christmas - WHAM!
    3 Do They Know It's Christmas - Band Aid
    4 Driving Home For Christmas - Chris Rea
    5 Happy Xmas (War Is Over) - John Lennon
    6 Christmas Time - Bryan Adams
    7 Do You Hear What I Hear - Whitney Houston
    8 The Most Wonderful Time - Andy Williams
    9 Thank God It's Christmas - Queen
    10 Sleigh Ride - Ronettes

(csodálom, hogy a Last Christmas csak 2. lett :D)
  • B0B0
    Sure :)
  • grizzly21
    ja akkor ez a hungarian queen fan club ?
  • B0B0
    Mint írtam, dec27-én volt fennállásának 25 évefordulója és így a legrégebbi magyarországi zenei fanklub!
  • grizzly21
    volt olyan hogy queen klub?:)
  • B0B0
    Mit jelent nálad a "széles sztereo hangzás"??
  • highlander15
    Nem rossz ötlet,már lenne egy tag:-)Hallottátok már a Princes of the Universe-et széles sztereó hangzásban?Walkmanmobilomom meghallgattam úgy is,nagyon tud szakítani!
  • Mona Mercury
    Mit szólnátok, ha közös Erővel s hatalmas lendülettel újra "életre keltenénk" a Queen klubbot?
  • Ági89
    köszi a bókokat, igyekszem :)
  • iroszob
    #6104 egy hsz számára utal. Itt a link:
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=989179909&no=6104]#6104[/URL]
    A modik miatt nem a Polar Bear-t linkelem most ide.
  • pipeppers
    Sajnálom, ezeket a számokat sose tudtam megjelentetni. Hiába írom be #-val vagy anélkül, teljesen máshova visz.
  • NonsenS
    Szia Mona!
    Örömmel üdvözlünk a topicban!
  • iroszob
    Ebben az esetben kifejezetten javaslom a #6104-ben leírtat, ha még nem hallottad.
  • iroszob
    Boldog új évet mindenkinek.
    Egy "Ki a kedvenc tagod a zenakarból?" szavazáson John jó esélyekkel indulna most. :)
  • deacky #6445
    Szia!
  • deacky #6444
    Nagyon jó az oldal!!!
  • B0B0
    Ütlek, verlek, míg azt nem mondod, jövök! :DDD
  • B0B0
    No! Már vártalak! :)
  • pipeppers
    Á, van egy Mercury-nk :D
    Örülök, hogy egyre többen leszünk :)