9010

• Jones Nedved
  • McGrady
    hehe, hát ez jó :-) megint akkor lesz szavazás, amikor nem vagyok itthon :-)
  • B0B0
    2 éve igen sok bírálat érte a nagy dalszavazásnál azt, hogy össze kellett rakni egy 20-as listát, úgyhogy a legutóbbi (véleményem szerint bírálatmentes) szavazásnál alkalmazott módszert fogjuk használni, csak jóval nagyobb volumenben!

Akkor tehát még a héten kiírom a 2. NAGY DALSZAVAZÁSt!
  • Mona Mercury
    Jaja! Queen klubb volt, van és lesz!
  • B0B0
    Köszi! :)
  • B0B0
    A Queen klub örök.

Honlap:

http://www.hqfc.hu
  • qwertrt
    Egyáltalán nem volt értelmetlen a mondat, én elsőre megértettem.
  • iroszob
    És miről volt szó, megmarad a klub? Lesz a közeljövőben hivatalos Queen klub honlap?
  • iroszob
    Akkor is értelmetlen az a magyar mondat, amit írtál. :)

Egyébként a 90. hely azt jelenti, hogy kevesebb mint 2500 példányt vettek belőle, az nem sok (ezt itt olvastam), de jövő héten jobb lesz.
  • B0B0
    Amikor írtam, még az volt az info, hogy NEM lehet kapni...
  • pipeppers
    Ez hülyeség. A mondat így lenne helyes:
    Nem véletlen, hogy letöltik, ha nem lehet kapni.
    Vagy:
    Nem véletlen, hogy nem veszik, ha le lehet tölteni ingyen.
    De annak, amit írtál nem sok értelmét látom.
  • iroszob
    A queenonline fórumán.
  • qwertrt
    Én speciel nem hallottam még rádióban, bár itt csak Sláger fogható. Igazán nyomhatnának egy Queen akkor és Mostot :)

Azt hol olvastad, hogy rossz terjesztése volt?
  • iroszob
    Megjelent kislemezen!
    Logisztikai vagy tudom is én milyen problémák (érdektelenség?) miatt csak néhány helyen lehetett kapni, ott is ki kellett kaparni a napi szemét (ne várjatok mai együttesneveket, nem tudok mondani) alól, mert nem volt figyelemfelkeltően kirakva. És ennél jóval gyengébb dalokat is játsszanak a rádiók.

Mindenki karácsony elé időzíti a megjelentetéseket, az ünnepek utáni héten nagyon gyér a lemezeladás. Az ok, hogy te vagy én megvesszük, de a sikertelenség miatt kevesebb koncert lesz, meg elmegy a kedvük az albumon való munkától, az nem lenne jó.
  • qwertrt
    Lehet vote-olni :D
    http://votenumber1.com/
  • qwertrt
    Én nagyon örülök. Egy veterán együttestől ez jó. Pláne a százezres online letöltés után :)
  • B0B0
    Nem véletlen, hogy nem lehet kapni, miután ingyen le lehetett tölteni...
  • pipeppers
    De ott van a 100-as listán! Van aki fel se kerül oda. Meg hát szerintem még sokunknak meg kell barátkozni ezzel a +-szal. Az, hogy nem lehet kapni a lemezt elég hátrányt, de biztos vagyok benne, hogy nem vagyok egyedül, aki elmegy mellette, mert Brian és Roger neve nem elég neki, a másik kettő is kéne... Szóval még barátkozni kell a dologgal. Valószínűleg nekem nem fog sikerülni :(
  • iroszob
    Hmmm. Remélem nem veszi el a srácok kedvét, hogy a KYA óta soha ilyen rosszul nem szerepelt Queen kislemez a
    slágerlistákon (az most más kérdés, hogy ez mit tükröz).
    90. helyen nyitott a SINT, még a 30 éves Don't stop me now is megelőzi. :)
    Az igazsághoz hozzátartozik, hogy azt olvastam, szinte sehol nem lehet kapni a kislemezt.
  • pipeppers
    Ja, már látom, akkor jöttem közétek, csak visszafele nem engedett lépegetni.
  • B0B0
    Ez a második volt! :)
  • pipeppers
    Ja, ez az első :)
    Akkor nem is voltam jelen :D
  • pipeppers
    Most sikerült :)))
    Nem is volt olyan régen.
  • pipeppers
    Mondtam már, hogy nem tudok számra ugrani? :(
  • B0B0
    Mindenki nézze meg a #1186-ot (amindenit, de rég volt :)), ebből sejtitek majd, hogy hamarosan mi következik! :)

Egyenlőre csak ennyit!
  • B0B0
    Pont ma gondoltam, hogy írjak-e neked mélt! :D
  • pipeppers
    Na, már ultizni is tudtok :D :P
  • grizzly21
    4! :)
  • vasmacs
    Jim Carrey nem normális :-DD Thx a videt :-) És BUÉK nektek ia, így laza egy hét késéssel :-)) De ha belegondoltok ezt az évet pont egy évig lehetne ünnepelni (nem is értem, hogy miért csak az első pár napban tesszük ezt :-P), úh ahhoz képest nem is vagyok olyan rossz :-))
  • Mona Mercury
    Én is itt vagyok...
  • B0B0
    Sebaj, csak nem unjuk meg ennyi után egymás képét! :D
  • grizzly21
    helyes!:) Akkor ez mar 3 ember Boboval+velem
    (mondjuk pont mi vagyunk akik mar talalkoztunk amugyis:))
  • grizzly21
    koszi! vegre valaki eszreveszi:))) (csak viccel)
  • Jones Nedved
    De itt vagyok ÉN kezdetnek
  • Jones Nedved
    Szerintem kedve mindenkinek lenne, csakhogy ezt akarni is kell és némi energiát áldozni rá. Szerintem mindenki csak gazdagodna, ha "befektetne" :)
  • pipeppers
    :))
    Vicces vagy.
  • grizzly21
    en szervezni?:) hat nem vagyok egy nagy szervezo, de hogyha beirja ide akinek lenne kedve es ideje valamelyik este e honapban, es osszejonne egy viszonylag jo letszam abbol mar el lehetne indulni.
  • B0B0
    Hát ha te meg tudod szervezni. Én már többször próbáltam, de 1-2 ember kivételével senki sem volt rá fogékony
  • B0B0
    Nem ezzel volt a gondom :)
  • grizzly21
    nekem meg van egy vizsgam emiatt kicsit huzos lett volna a dolog, de a kovetkezore mar mindenkepp..
    vagy lehetne forumos sorozes/+pizzazas is