9010
-
pipeppers #6560 Nekem az a véleményem, hogy amíg jó a dohányosok pénze, amit cigire költenek, ne szóljanak bele, ha használják is. Szüntessék be a gyártását, aztán ugrálhatnak.
Aki valaha dohányzott, az pontosan tudja, hogy a pia és a kávé az, amihez feltétlenül kell a bagó. -
:DD :) ez kedves toled, de ott a gyerek, nem biztos hogy orulne neki:) 2 dolgot sajnalok, most nyaron voltam londonban (ezt nem sajnalom!!:D) ott a egy csomo pub-ban jo elozene van, illetve queen-t is hallottam nemegyszer, a masik pedig hogy az uj torveny miatt nem lehet dohanyozni! egy kocsmaban sem! az lenne a szep vilag itt is, bar ritkan jarok mostanaban, de utalom hogy mindig ruhatarat kell cserelni kompletten 1-1 alkalom utan -
A lakásomból bármikor alkalmi Queen-kocsma válhat! :DDDDD
Sőt Nedvedéből is! :DDDD -
pipeppers #6557 Nyyitni kell egyet :D -
nincs olyan kocsma ahol mindig queen-t jatszanak ugye? (hiu abrand) :) -
pipeppers #6555 Hisz meg is beszéltük :P
Kivéve, hogy te mit hallgatsz, ha szomorú vagy, de tudom, reménykedsz :D -
Hamarosan a dalszavazáskor sokminden ki fog derülni! :) -
engem a No-one but you indít meg a legjobban
ha azt halgatom mindíg elmorzsolok egy-két könycseppet...
-
A világ összes száma közül a The Show Must Go On van rám a legnagyobb hatással, és sztem nagyjából azt is tudjátok, hogy az milyen hatás... -
Na pont az ilyen dolgokat lenne jó személyesen megbeszélni... -
Mona Mercury #6550 Nekem meg pont a Teo Torriate az a szám, ami hallgatása közben, mindig... 
Érdekes, hogy mennyire másként 6nak ránk a számok... Szerintem rossz hangulat esetén az I Want To Break Free a legjobb... mert... olyankor én is mindig ki akarok törni, de keményen...
-
kicsit rosszul fogalmaztam:) szoval ezek nagyon eltalaljak olyankor a hangulatomat, es vannak olyan reszei amik pedig erot adnak. -
pipeppers #6548 Hát ha én az In my defence-t hallgatnám, ha magam alatt vagyok, abba se hagynám a bőgést.
Én olyankor a Teo Torriate-t hallgatom. -
pipeppers #6547 :D
Szerintem hosszúval jobban néz ki :) -
Hat, az In my defence meg a bohRap mindig erot ad, amikor kicsit lenn vagyok:) nem is tudom mi lenne velem a queen nelkul -
LOL! :D -
iroszob #6544 Van egy kép, Brian 10-12 éves lehet, rövid hajjal, anyukájával a strandon. -
Mona Mercury #6543 Jó, hát ilyet én is tudok csinálni....
-
ezen a kepen hol van?:D
najo..vaaaaa:D hat, en nem ismertem volna meg -
Nesze! :D
-
levagatta? kepet!:) -
Mona Mercury #6539 ... én pedig, hogy az építő jellegű hozzászólásokkal járuljak hozzá a fórumhoz... Jajaaaaannnnyira cuki a Bráájen rövid haaajjjjaal ááááá!!! 

-
A Smile-os képek közt akad olyan, amin rövid a haja. De azóta csak nőtt (az utóbbi években meg ritkult) -
Hét=Hát -
Hét, nem az én színvilágom... :-) De az a srác egész jófejnek tűnik a képen :-))
Egyébként Briannak mikor volt utoljára rövid haja (hogy ilyen építő jellegű kérdésekkel is hozzájáruljak a fórumhoz :-P:-)? Mert én csak ezt a képet ismerem, ami ha jól tudom, 1964-ben készült.
http://spazioinwind.libero.it/simonege/BM/img/bio/1984.jpg -
Találtam egy egész jó háttérnek való képet -
Igazolom! :) -
Eddig se hetente, inkább 2-3 havonta tértem be az utóbbi időben... :-PP :-)
Na de emlékezz vissza, a szavazások alatt kb. minden nap itt voltam ;-) -
De akkor nem hetenként kő betérni ám ide! ;) -
Yeah baby, yeah! 
-
Szuper!!! -
Akkor nyugi, addig még nem fog elkezdődni :) -
jövő vasárnap már itthon vagyok
-
:DDD
Ezek éltünk napjai (Jó társaság) :) -
pipeppers #6526 BOBO, elállítod a lélegzetemet. :D -
Várom :) -
Mikor jössz haza? -

-
Talán hihetetlen....de én a DALSZAVAZÁSra is szerettem volna reagálni, legalább azzal a második tapsikolós figurával...de hát megin'csak félrement a kattintás vaze'
-