9010
-
Hát igen, ííííírtó nehéz volt, nagyon nagyon nehéz. Én úgy csináltam, hogy először is elővettem a két évvel ezellőti listám. Ahhoz hozzáírtam még 10-et. Hát a szelektálás (-10) igen foghúzásos volt :)
These Are The Days Of Our Lives
Liar
The Show Must Go On
Is This The World We Created...?
Bohemian Rhapsody
Save Me
We Are The Champions
White Queen
You Don't Fool Me
Don't Stop Me Now
See What A Fool I've Been
Son And Daughter
The March Of The Black Queen
The Prophet's Song
Machines (or 'Back To Humans')
Somebody To Love
Seaside Rendezvous
Radio Ga Ga
It's Late
You Take My Breath Away -
na a fele pont megvan :) -
Bohemian rhapsody
Death on two legs
Brighton rock
39
Prophet's song
Great king rat
March of the black queen
Tie your mother down
Killer queen
Save me
I want to break free
Was it all worth it
Bicycle race
Keep yourself alive
I'm in love with my car
Don't stop me now
Play the game
Princess of the universe
Seven seas of rhye
Now I'm here
-
Modern Times Rock'n'Roll
March Of The Black Queen
Killer Queen
Love Of My Life
Bohemian Rhapsody
Good Old Fashioned Lover Boy
We Are The Champions
Don't Stop Me Now
Save Me
It's A Hard Life
A Kind Of Magic
Friends Will Be Friends
I Want It All
Scandal
Was It All Worth It
Innuendo
I'm Going Slightly Mad
The Show Must Go On
Too Much Love Will Kill You -
"De azért a Boh Rhap még mindig nem fér be..."
Asszem ezzrl beloptad magad qwertrt szívébe! :D -
másokor már=máskor más :-)) na pl. azok a számok pont beférnének a 32-es listába :-) És akkor még a BR-t is beraknám nagy kegyesen :-PP :-)) -
Na nézzük. Most bedurrantom a Winampot és szépen lemezről lemezre... Persze nem a hallgatás miatt Winamp :-))
Szóval:
Scandal (ez biztos ott lesz úgyis :-))
Father to Son
White Queen
The March of The Black Queen
Death on Two Legs
The Prophet's Song
Somebody to Love
Spread Your Wings
More of That Jazz
Play The Game
Save Me
Under Pressure
Princes of The Universe
I Want It All
Innuendo
Headlong
The Show Must Go On
Too Much Love Will Kill You
Heaven For Everyone
Nagyon kevés ez a 20 hely... :-(( legközelebb vmi 30 vagy 32-es listát nem lehetne? :-) Van benne most 6-7 olyan szám, amik helyett lehet hogy másokor már lenne, de most legyenek ezek. De azért a Boh Rhap még mindig nem fér be... Majd jövőre :-PP :-))
-
:) -
iroszob #6632 Ne álljon össze könnyen a 16, molyolnod kelljen vele. De a fele legyen olyan, hogy az én listámon is szerepelt, mert ők a legjobbak. :) -
Köszíí :) -
Te most minek drukkolsz? Annak, hogy könnyen összeálljon a 16, vagy hogy ezerrel izzadjak és még kritizáljanak is?? :)) -
Én még molyolok rajta :)
Mellesleg nem én voltam a türelmetlen. Nem is ígértem, hogy 0:01-kor ma hajnalban lököm is ki! :) -
pipeppers #6628 Ne aggódj, ideérnek a többiek is. :) -
iroszob #6627 Eddig a metszetben nem sok dal van, Bobo majd törheti a fejét a sok holtversenynél. :) -
pipeppers #6626 You Take My Breath Away
Drowse
Teo torriatte
White Queen
Tenement Funster
In The Lap Of The Gods ... Revisited
The Prophet's Song
I'm In Love With My Car
More Of That Jazz
Rock It
Cool Cat
Man On The Prowl
Is This The World We Created
Don't Lose Your Head
Scandal
My Baby Does Me
The Show Must Go On
I'm Going Slightly Mad
Bijou
Don't Try So Hard -
pipeppers #6625 Ja, ő mindig az utolsó akar maradni. :D -
iroszob #6624 Miért nem mutatsz jó példát?
Nem ez a hét volt a győzködés hete? -
Összesíthess??? Szerintem pénteken itt fogok könyörögni pár embernek, hogy adja mán le a listáját! :DD -
iroszob #6622 Ha nem dolgozok ma, csak nem kelek fel 5-kor, csak hogy minél hamarabb összesíthess. :) -
iroszob #6621 A Kind Of Magic
Bijou
Bohemian Rhapsody
Don't Stop Me Now
Don't Try So Hard
Headlong
Liar
Lily Of The Valley
Love Of My Life
March Of The Black Queen
Mother Love
One Vision
Save Me
Scandal
Spread Your Wings
The Show Must Go On
We Are The Champions
White Queen (As It Began)
Who Wants To Live Foreve -
Na mi van, sok kis türelmetlen?? Azt hittem ma reggelre ömleni fognak a listák ide! :DD -
Ez az a hely, ahová várnék sok-sok Queen rajongót! Csináljunk egy élő csoportot, sok-sok képpel, videóval, hírrel! Nekem rengeteg eredeti Queen videóm van, amit szívesen megosztok veletek. http://www.beta.mommo.hu/ és itt a QUEEN FAN csoportot kell megkeresni. Már tettem fel néhány ritkaságot! -
iroszob #6618 Szerintem nem lehet magyarul kapni. tartalomjegyzék
A queenzone-on van egy kis ízelítő róla. -
Hát, tán afféle queen guide, mindenről szól. Ezért kellene, akár angolul is. -
Szerintem pont Roger néz ki 40-esnek! :) -
Nem is hallottam róla. Miről szól? -
Figyi, az osztályozón (ahol a holversenyes dalok versenyeznek a 16-ba kerülésért) eddig sem lehett szavazni mindkettőre, de amikor már a 16-os döntő megy, akkor lehet, hiszen ha valaki nem tud dönteni a kettő között, akkor ez a legépszerűbb. De nyugi, amikor a 16 dal kiléte kiderül, a szokásokhoz híven újabb kiírás lesz, a döntő szabályairól. Ezért is nem írtam erről a szakaszról pontosan a #6593-ban. -
iroszob #6613 Esküszöm, Brian sokkal fiatalabbnak néz ki, mint az előző turnén.
Nem lehetne a bécsi WWRY musical megnézésével összekötni azt a találkozót, amiről már többször volt szó? :)
-
pipeppers #6612 "Ha visszaemlékezel: ez úgy történt, hogy a holtversenyes dalokra azoknak kellett szavazniuk, akinek nem volt rajta az eredetileg leadott listáján."
Szerinted én miről beszéltem?
Ezért ismételten javasolnám, hogy ebben az esetben ne lehessen mind a kettőre szavazni, valamint ezen esetekben előre legyen eldöntve a voks leadás sorrendje. -
Tudtok valamit a complete works c. könyvről? meg lehet szerezni itthon? -
Nem lesz visszavágó. Minek? Úgyis ugyanaz az eredmény születne nem? :)
A 16-os döntőbe jutásnál lesz az amit leírtam a #6604-ben -
iroszob #6609 Kezdem kapisgálni. :)
16 dal, az 16*15/2 "meccs" (vagy 240, ha visszavágó is van :)), eltart majd egy darabig.
De a 16-os döntőbejutásért lehet döntetlen állás. -
De itt ne kell pótszavazás, ha két dal meccsén döntetlen lesz az eredmény, akkor az döntetlen. Nincs kieséses szakasz -
pipeppers #6607 Igen, volt ilyen is, ha a pótszavazás is egál lett. :)
Ezért javasolnám, hogy ebben az esetben ne lehessen mind a kettőre szavazni, valamint szerintem ezen esetben előre el kellene döbteni a voks leadás sorrendjét is, valamilyen logika vagy mittudomén szerint. -
Mindenesetre érdekes lesz összevetni a mostani végeredményt a 2 évvel ezelőttivel! :) -
iroszob #6605 Jól van, na! Kevertem valamelyik szavazással, ahol a tartalmazó album eladott példányszáma számított. :) -
Kényed-kedved a segged! :) Akkor is meg volt határozva a szabályzat!
A 16-os lista kialakításánál holverseny esetén külön osztályozók lesznek a dalok között. Ez is úgy fog történni, mint a legutóbbi szavazás alkalmával (ezt is már leírtam ugyebár egyszer). Ha visszaemlékezel: ez úgy történt, hogy a holtversenyes dalokra azoknak kellett szavazniuk, akinek nem volt rajta az eredetileg leadott listáján.
Persze. Szigorúan Queen dalok. Csak a pontosság kedvéért:
A Made In Heaven összes dala szerepelhet (természetesen ez esetben az album verziója az mérvadó), de a Greatest Hits 3 dalai kizárva (kivétel persze a Made In Heaven-es, valamint a Las Palabras De Amor, These Are The Days Of Our Lives, Princess Of The Universe és Thank God It's Christmas dalok). Tehát B-oldalas dalok is lehetnek (pl: See What A Fool I've Been). -
iroszob #6603 Holtverseny esetén hogy alakul ki a 16-os mezőny? Ezt a részt nem specifikáltad kellő gondossággal. Ha jól emlékszem legutóbb az volt a gond, hogy ilyenkor kényed-kedved szerint ment tovább valamelyik. :)
Ugye szigorúan csak Queen dalok lehetnek? Szólófelvételek nem? -
Miért? Így hosszabb lesz! -
Nem lehetne hosszabb a lista? Mint amilyen a régi NAGY szavazás volt?