QUEEN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
Szerinted rá gondoltam??? És Queen dalokra értettem csak?? 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

McGrady
mert szerinted abból él hogy néha eljátszanak néhány Queen számrészletet? lol

Kuss!-magyarázta.

B0B0
Igen, errõl anno beszéltünk is, ezzel nincs is gond, inkább azzal, amikor valaki ebbõl él (értds: nem tud igazán eladhatót alkotni)

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

qwertrt
A feldolgozásokkal szerintem az égvilágos semmi baj, pláne egy kezdõ együttesnél. Behatárolja a zenei irányt, és tpasztlatnak sem mellékes. A Beatles korai albumainak fele feldolgozásszámokból állt, de a Rolling Stones és a Led Zeppelin is rengeteget merített és dolgozott fel az 50-es 60-as évek blues elõadóitól.

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

0ppika
egy magyar torrent oldalon

http://epica.nl

B0B0
Ez hol? Rapidshare-en?

0ppika
találtam egy ilyet:

Freddie.Mercury.Lover.Of.Life.Singer.Of.Songs.2DVD.COMPLETE.NTSC.DVD9.2006

Disc One
* Freddie Mercury - The Untold Story
* The Making Of - The Untold Story

Disc Two - Singer Of Songs
The Solo Videos
* Barcelona
* The Great Pretender
* I Was Born To Love You
* Time
* How Can I Go On
* Made In Heaven
* Living On My Own
* The Golden Boy
*Bonus Videos
* Barcelona
* The Great Pretender
* In My Defence
Special Features
* Audio Commentary On The Documentary By Director
* 'Making Of The Documentary' Featurette With Extended Interviews And Deleted S
cenes (25 Minutes)
* Audio Commentary By Freddie Mercury On The Music Videos: Taken From Archive A
udio Interviews, - Talking In Detail About * The Specific Songs And Recording A
s A Solo Artist
* Each Music Video Is Accompanied By A Detailed Explanation By The Video's Dire
ctor
* 'A View Forever' Documentary Describing The Creation And Unveiling Of The Fre
ddie Statue In Montreux
* Interactive Photo Gallery

B0B0
Most mit csináljak? Mondd már el légyszi, hogy mi a vonzó abban, ha valaki a másik "szellemi termékét" lemásolva akar elõrébb jutni??? 😊

Ez a max, amit belõled ki lehet ilyen téren húzni 😊

B0B0
Hát a hangja az valóban jó.

larrylurex
Õ szerintem is próbálkozhat.

McGrady
mi a probléma vele? szerintem odatette :-)

Kuss!-magyarázta.

0ppika
szerintem jobb ha nem is próbálkozik nagyon ...

Amikor néhány hete láttam ezt (Ruzsa Magdi - Queen mix), akkor kicsit meglepett. Fõleg a dalválasztás, az után hogy a Megasztárban az IWTBF-t énekelte, pedig de jó lett volna hallani egy korai Queen dalt tõle. Nem tudom, hogy rendszeresen elõad-e Queen dalokat koncertjein, vagy ez egy egyedi alkalom volt. A koncert mindenestre rövidesen megjelenik DVD-n és CD-n is. (Nem reklámként írom!)

B0B0
Nagyon jó reklám! 😄D

larrylurex
Jaja! Egy történelmi csatornáé. A mottó:"Ahogyan az idõk változnak".😊

qwertrt
Ez egy reklámgrafika? 😊

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

B0B0

larrylurex

Vicces.

B0B0
Elvileg mind a négyen ott voltak a végén, én mondjuk csak Rogert láttam a videon Freddie mellett.

Még mielõtt megnéztem, azt hittem azt fogom mondani, hogy Briant könnyû kiszúrni még tömegben is. De nem õt láttam, igaz nem az énekléskor. 😊
Keresgéljenek a Többiek is. 😊

qwertrt
A Live Aid finise. Freddie több alkalommal felbukkan a tömegben, Elton John, Sting és Roger Daltrey környékén. De a szemfülesek egy másik Queen tagot is észrevehetnek.

B0B0

qwertrt
bocsánat 😊 a legóra gondoltam, a videóra

B0B0
Az mi az a logó BohRhap???

qwertrt
Be volt egyszer linkelve a logó BohRhap. Tzudja valaki annak a címét? mármint a link címet?

B0B0
Jah, télleg, az Freddie Box volt 😊

Queen box tudtommal még nem jelent meg. 😊 Majd 2-3 év múlva talán.

0ppika
akkor jó 😛

B0B0
Gondolom arra értette a feltöltõ a ritkaság-ot, hogy a hangfelvétel egy demo felvétel. Annno ha jól emlékszem, megjelent ez a 10-es box-ban

0ppika
B0B0
Szia!

A fordítások már majd egy éve készen vannak, csak a kiadóra várnak! :/

highlander15
Sziasztok!

Régen írtam már:-)Hogy haladnak a magyarra fordított dalszövegek?

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

B0B0
Vigyázz! Egy hosszabb post után kérdõre vonlak! 😄D

B0B0
Mikor is? Soha! 😊 Tehát ennél régebben nem is lehetett volna! 😄D

larrylurex
Tudom, ha egyszer öt percnél többet tudok net elõtt lenni, beírom...😊

NonsenS
Rég látott? Felötlik bennem a kérdés, hogy mikor láttuk egymást utoljára??😊

Egyébként folyamatosan figyelgetem a topicot, csakhát nem tudok mit hozzáfûzni a dolgokhoz😊

„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”

B0B0
LarryLurex! Te még lógsz a GH1 koncepciójával! 😊

B0B0
Ejj de rég látott ismerõs!

NonsenS
Hehe. Halad a topics😊

„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”

B0B0
Kellett hozzá 3 hónap! 😊)))

B0B0
No most nézem csak, hogy elértük a 6000-t! 😊

B0B0
Jaaa, erre nem gondoltam 😊)

qwertrt
Bocsánat, legutolsó: Lincoln Park

qwertrt
Ezzel a név dologgal kapcsolatosan érdekeset olvastam régen. Tudnivaló, hogy a Led Zeppelinben az elsõ tag eredetileg Lead lett volna, amit Ólom Zeppelinre jön ki, de hogy amerikában ne tévesszék össze a "vezetõ" szóval, inkább Lednek írták. A 70-es évek Zeppelint majmoló zenekrai, vagy a Zeppelinhez hasonlítani akaró hûdeeredetik elõszeretettel alkalmazták ezt a maszatolást: Def Leppard (Deaf Leopard), Lynrd Skynerd (egy név alapján), Linkin Park (Lincol Park), stb. 😊

qwertrt
Mert nagyon ütõsen hangzik 😊

McGrady
de jól hangzik...ez olyan mint maga a rockzene...ha megnézed, nagyon sok szám nem az eredetiségre, bonyolultságra megy, hanem arra hogy teremtsen egy jó hangulatot a zenével és "jól szóljon". a másik véglet meg hogy valaki túlságosan "elvont" akar lenni, és senki nem fogja érteni, mit is akarnak...

Kuss!-magyarázta.

larrylurex
A név nem mindig számít. A "The Beatles" az egy kifejezetten rossz szójáték.

B0B0
A Van Halen neve mitõl jó?? Semmi eredetiség, ugyanaz, mint a Bon Jovi, vagy az Illés.

A queen-nek viszont van egy olyan elõnye is, hogy az is érti, aki nem tud angolul 😊