9010
-
Nem is ilyen Queen-guruknak szánták :)) -
Már én is megszereztem ezt a DVD-t (gondoltam 990 Ft-ot megér) hát... a végén már azt gondoltam fölösleges volt megvennem, mert amit elmeséltek benne annak már a 99%-át tudtam :P
Jah és a förtelmes kiejtés mellett azért volt pár téves info is :P -
pipeppers #6758 Ja, valakiket meg át...nak. :( -
Mindegy, valakik pénzt kerestek ezzel :) -
iroszob #6756 :D
Ehhez képest a hátlapon lévő szöveg jó sziruposra sikeredett. -
Ez az. A film működése az, hogy ha a narrátor valamiről beszél, akkor valami hasonlót látsz. Pl. téma:Roger gyerekkorában templomi kórusban énekelt- jó hosszan egy templomot látunk. Vagy téma:lemezfelvétel -egy stúdióban gitározgató teljesen érdektelen csókát látunk. Van egy-egy fénykép, de egy idő után nevetséges az egész. Szegény magyar narrátornak meg olyan borzalams kiejtése van, hogy az már külön jó. -
iroszob #6754 Nem erről van szó? #6460 környékén beszéltünk róla, nem voltál itt, de legalább most megmondhatod, hogy akkor miről szól. :) -
A barátnőmtől kaptam egy zseniális dvd-t. Egy Queen dokumentumfilm az "Osan"(Ósön?) egyik polcáról. Azért zseniális, mert egy darab Queen hang-, vagy képanyag nincs felhasználva benne, mivel a készítők nem akartak szórakozni a jogdíjakkal és az esetleges pereskedéssel. Egy órányi Queen film, amiben sehol nem fordul elő a Queen. Azt hiszem, holnap forgatok egy filmet Afrika élővilágáról a kertünkben... -
Akkor mindenki úgy készüljön, hogy a jövő hét első fele az osztályozóké. Ha végre kialakul a 16-os mezőny, akkor kiírom további menetet, de nekem is kell 1-2 nap mire megcsinálom a sorsolást, menetrendet, stb. Mindent egybevetve február 11-én indul a 16-os döntő. -
Hogyne várnánk meg teeee! :) -
Háát, sajnos nem tudom összeírni a listám, csak szombat estére. Ha addig még nem késő, akkor várjatok meg, de egyébként akkor nem veszek részt a szavazáson. -
Grizzly mesternek nagy sikere van a Szávay Ági topicban! :) -
pipeppers #6748 Wow, gyerekek, ezt még én is értem :)))
Great! -
Az első 11-ben 4 az övé, az azért nem rossz ;) -
iroszob #6746 Én támogatom. -
Sztem jó, de nem hülyeség, tényleg írhatnánk egy linket neki a dalszavazásról, mármint a legutóbbiról
ezt http://queenkonyv.uw.hu/szavazas.htm
Itt azért a második csak az öveé :) meg a White Queen is jó helyen van. Meg aztán csak ő gitározott mindben :D
-
Ja, jó lesz? :-) -
Megcsináltam Briannek a szöveget:
Hi, Brian!
Do you know that in the song called Great King Rat, who is Great King Rat? There are lot of information
of a man in the song, for example he was born on the 21st of May, and he died of syphilis at the age of 44.
So we thought it refered to a concrete person.
Could you help us?
Thanks a lot!
Queen Fan Club from Hungary -
Már vártam! :D -
pipeppers #6741 Kérj autogramm-os fényképet a nevemben Rogertől. :)
-
pipeppers #6740 Inkább The Great King Rat-ot, hisz arról a dalról kérdezzük. :) -
iroszob #6739 Jó, jogos. De ennek biztos örülne, mert ő írta. A másik 15-öt is szeretem nagyon. :)
(A végére még hozzálehetne fűzni a kérést, hogy hozza Budapestre a musicalt, de ez is saját óhak inkább.) -
Hé ez azért csücskös, miért e te kedvencedet írjuk oda. Írjunk egy linket a szavazás eredményére. -
nana! :-) már a 6604-ben is úgy írtad! :-) + csak egy ember írta úgy a listáján... szóval ejnye-bejnye! :-PP :-D De persze nem egy helyesírási topik ez, talán így is rájött mindenki, hogy melyik szám lehet az :-)) -
iroszob #6736 Attól még nem biztos hogy lesz osztályozó. Az lenne szép, ha NonsenS csupa 4 szavazatosra szavazna.
Így legalább nyugodtan alhatsz, hogy nem te fúrtad ki a Death On Two Legs-t a listáról. :) -
Nyugi, már tuti, hogy lesz osztályozó, mert iroszob mester szólt, hogy 5 pontos a Death On Two Legs is! :) -
pipeppers #6734 Gyerünk, öcsém, keverj be Bobo-nak! ;) -
Huhúú. Vagyok ám, csak annyira nincs időm, hogy nagyon.
Egyébként pont most (infó órán) akartam feljönni a topicra, mikor BOBO küldte az e-mailt, hogy jöjjek:)
Ma délután remélem lesz időm megcsinálni a listám, mert - bevallom őszintén - még nem kezdtem el.
Jah, és télleg: Jippijíí, van szavazás!
-
Én csak a ti begépelt szövegeiteket másolgattam, arra nem nem volt erőm, hogy helyesírásellenőrző szoftvert játszak :) -
iroszob #6731 De, az is igaz. Oda lehet írni, csak nem akartam a teljes dalszöveggel fárasztani Briant. -
pipeppers #6730 nekem úgy rémlik, hogy ezen a napon is született. Nem azt énekli, hogy a születésnapján halt meg? -
pipeppers #6729 A pasi már csak hercegnőben gondolkozik ;) -
iroszob #6728 Én a kettőtökét ötvözném:
Kedves Bri!
Freddie Great King Rat dalát valós vagy kitalált személy ihlette, ki lehet ő? Már egy ideje ezen morfondírozunk, tudjuk hogy május 21-én halt meg, 44 évesen szifiliszben. Kérlek, ha tudod, írd meg nekünk magyar rajongóidnak, akiknek nagy kedvence egyébként a White Queen. -
Hát igen, egyértelműen az zenetörténelem egyik legnagyobb énekes teljesítménye. Meg Brian egyik legjobb szólója is ebben van. De igazán nekem a szám fődallama jön be eszméletlen hihetetlenül, amire elkezd az elején énekelni :-) Na meg az egésznek a feelingje vmi elképesztő :-) nem is nagyon tudok mit mondani erről a számról... :-)) Kb. 4 éves korom óta a kedvenc Queen számom, ill. volt egy nap asszem, amíg ezt a helyet átvette a Play the game, és volt hogy kb. 2 órára átvette az Under Pressure, de mindig csak meg kellett hallgatnom újra a Scandalt, és helyre állt a világ rendje :-))) -
Bocsi, tudom, hogy szőrszálhasogatás, de az nem Princess, hanem Princes of the universe... :-)) Hercegek, és nem hercegnő :-)) -
pipeppers #6725 Kedves Brian!
Mi, itt a távoli kis országban imádunk benneteket.
Már egy ideje azon morfondírozunk, hogy Freddie The Great King Rat-jét ki ihlette. Kérlek, ha tudod, írd meg nekünk.
Örökké a rajongóid -
Hát szerintem egyszerűen rá kell kérdezni. Azaz:
Hi Bri!
Az 1973-as Queen albumotokról Freddie Great King Rat dala nem tudok kiről szól? Mert olyan sok információ van benne: május 21-én halt meg, szifiliszben, 44 évesen.
Valami ilyesmi. Állítsuk együtt össze. -
én tudok angolul valamennyire, ha leírjátok, mit írjak, lefordítom :-) -
pipeppers #6722 vezz, mi? :P -
pipeppers #6721 Az egy másik szavazás :)