9010
-
pipeppers #6800 A Cool Cat-en nem érzem, hogy nem oda való. Annyira nem, hogy arról a lemezről az az első, amit meghallgatok :) Bár lehet, hogy attól tűnik ki :P -
Nincs itt megbántódásról szó :-)
Nekem minden Queen szám legalja a Delilah. Már nagyon sok éve nem hallgattam meg, és nem is nagyon tervezem soha többet. Borzasztó idegesítő sztem. És mégis az Innuendo az egyik kedvenc albumom :-) Hitman pedig fasza kis szám, én szeretem, bár télleg nem illik annyira oda. -
A Flash Gordont máshogy kell kezelni. Hiába jelent meg anno LP-n, mégsem tekinthető teljes értékű stúdióalbumnak. Legfőképp ugye azért mert Freddie csak elvétve énekel benne. Számomra egy nagyon jó hatásvadász zene bújik benne (elég belehallgatni a 2. számba!). Anno én sem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, de egyszer egy régi barátom mondta, hogy hatalmas zene. Ezek után persze rögtön meghallgattam, kicsit más hozzállással, és tényleg! :) Ez is nagy mű, hasonlítsuk csak össze a kortárs filmzenékkel. Én csak Vangelist tudnám eléje tenni. -
Hát nekem van egy egész album ami nem jön be, mégpedig a Flash Gordon :P Van rajta 1-2 jó szám, de a többit inkább csak úgy hallgatom, hogy a filmet megnézem, mert megvan DVD-n
-
Lehetne egy legkevésbé kedvelt dal szavazás. Bár jó nagy anyázás jönne ki belőle...:) Amúgy a Scandal nekem se a szívem csücske. Többek közt. A Rain must fall vagy a Delilah például kifejezetten idegesít. Nem azért, mert rosszak, hanem mert méltatlanul "kevesek", ha értitek mire gondolok. -
Tudod melyik dal ilyen még? A Cool Cat. Szeretem én is nagyon ezeket, da nem top20-asok :) -
Nem is való oda, miután 1984-es szám. Anno beszélgettünk is erről Nedveddel, hogy nem értjük, miért is tették rá, annyira nem illik oda. -
pipeppers #6793 Nekem is van ilyen, de a Hitman igazi kakukktojás, azt átugrom ha az Innuendo-t hallgatom. Talán ha egy másik albumon lenne, meghalgatnám, de nem érzem odavalónak. -
pipeppers #6792 Tudom, hogy nem kedvelitek annyira, nem tudom, hogy leírtam-e már, hogy miért szeretem: Ahogy énekli Freddie. Ahogy átleheli/átsejteti a szavakat az egyik sorból a másikba, jelezve, hogy mi jön, biztos tudjátok, hogy mire is gondolok. Nagyon tetszik, ahogy énekli. :) -
0ppika a tökénél ragadta meg a témát! :) Valóban én is így vagyok vele, hogy nem utálom a Hitman-t, de tulajdonképpen csak akkor hallgatom meg, ha végigmegy az egész Innuendo -
én sem szeretek minden számot, csak van különbség a nemszeretés és az utálás között ... -
iroszob #6789 Amikor beírtad a listád, nem akartam mondani, de nálam meg a My Baby Does Me nincs a Top300-ban sem. :) -
Na az nálam is. -
pipeppers #6787 Senki nem bántódott meg :)
Azért mert valaki szereti a Queent, nem kell, hogy minden szám tessen neki. Nálam a Hitman a kakukktojás :) -
pipeppers #6786 khm...:) -
Pont az első dalszavazásnál nem volt semmi probléma. -
Jó persze. De az első dalszavazáson is utána jöttek elő a problémák, amikre nem feltétlen volt egyértelmű a szabályzat. Nade nekem mindegy. -
Nézd, én leírtam, hogy lesz, akkor senki sem ellenkezett. Nem vagyok képes mindenki kívánságát teljesíteni... -
Nah ezért lett volna jobb megint mindenki egyetértő beleegyezésével fixen minden eshetőségre gondolva előre megtervezni a szavazást. Most már megint majdnem mindegy. -
Nem tudom, lehet ilyenre indokot írni? Nincs különösebb oka, egyszerűen nem tetszik a dallama, ennyi... Nem akartam senkit megbántani, én azt hittem, hogy nem kell szavazni, ha nem szereted, nem okvetetlenkedni akartam. -
Amennyiben meg tudod indkolni (bár tudom, hogy ez nem feltétlenül ilyen dolog :-)), akkor leírnád, hogy miért utálod ezt a számot? Csak télleg kíváncsi vagyok, mert te vagy az első (pláne a Queen rajongók közül), aki ezt mondja. Szóval nem kötekedésből vagy hasonóból írom :-) -
Scandal! -
Juhúú! Scandal!! :) -
A döntő csütörtökön kezdődik, addig kiírom a fordulókat és a további szabályokat. -
Jó! Tudjátok mit? Meggondoltam! Legyen 18 dal a döntőben a 16 helyett. Így a mezőny:
Bohemian Rhapsody...............10
The Show Must Go On.............10
The March Of The Black Queen.....9
We Are The Champions.............9
Don’t stop me now................7
Somebody to Love.................7
Death on Two Legs................6
I Want It All....................6
Save Me..........................6
The prophet’s song...............6
These Are The Days Of Our Lifes..6
White Queen......................6
Friends Will Be Friends..........5
I want to break free.............5
Innuendo.........................5
Princes of The Universe..........5
Radio Ga Ga......................5
Scandal..........................5 -
Most mondd meg őszintén! Ha mindenki mindegyikre szavazhatna, akkor nem az lenne a vége, hogy mindenki arra szavazna amilyre eredetileg is?? Úgy meg sok értelme nem lenne. -
pipeppers #6774 ja, és én is :) -
iroszob #6773 Ebben az esetben egyértelmű, hogy a Scandal-re nyomom a szavazatom. :) -
pipeppers #6772 Most őszintén. Nem lett volna jobb, ha olyanra is lehetne szavazni, amire már szavaztunk? Akkor nem lenne ilyen helyzet, hogy csak olyan szám marad, amit utálunk, illetve Qwertrt utál. Ezt a részt itt újra kéne gondolni. Az sem igazságos, ha nem szavaz, az se, ha rá van kényszerítve, hogy egy útált számra szavazzon. Az én és iroszob szavazatát vissza kéne vonni és engedni, hogy olyanra is lehessen, ami már volt. Szerintem. -
pipeppers #6771 Na, kezdődik. -
Én nem szavazok, mert csak a Scandalra lehetne, de azt (urambocsá) utálom.
Igen, mehetne a levél minél hamarabb. -
pipeppers #6769 Princes of The Universe -
Friends Will Be Friends
I want to break free
Innuendo
Princes of The Universe
Radio Ga Ga-*
Scandal -
iroszob #6767 Dr. May-nek címezve, ha már nem módosítunk rajta.
Szavazás: ha nem lehet ugyanarra szavazni, mint ami a listámon is volt, és csak egyre lehet, akkor a Radio ga ga mellé behúzhatsz még egy strigulát.
-
Bohemian Rhapsody......10
The Show Must Go On.............10
The March Of The Black Queen.....9
We Are The Champions.............9
Don’t stop me now................7
Somebody to Love.................7
Death on Two Legs................6
I Want It All....................6
Save Me..........................6
The prophet’s song...............6
These Are The Days Of Our Lifes..6
White Queen......................6
Friends Will Be Friends..........5
I want to break free.............5
Innuendo.........................5
Princes of The Universe..........5
Radio Ga Ga......................5
Scandal..........................5
Azt hiszem ebből világossá válik, hogy a hat 5 pontosból 2-t kell kiszedni. Tehát:
Friends Will Be Friends
I want to break free
Innuendo
Princes of The Universe
Radio Ga Ga
Scandal
Ha olyan dal van köztük, mely nem szerepelt a listádon, de szeretnéd, hogy bejusson, adhatsz rá egy voksot. -
Látom nálad is dominál a Queen II -
Milyen levelet? -
NAAh. Megszületett!
Liar
White Queen
The Loser In The End
Nevermore
The March of the Black Queen
Funny How Love Is
In the Lap of The Gods - Revisited
Bohemian Rhapsody
The Prophet's Song
Love of my Life
Death on Two Legs
We Will Rock You
We Are The Champions
Don't Stop Me Now
Under Pressure
Is This The World We Created?
Breakthru
Innuendo
The Show Must Go On
Too Much Love Will Kill You
Azt hiszem, nagyvonalakban időrendben. Elnézést a késésért. -
iroszob #6762 És ezzel még nem lesz vége a szavazásnak. :)
Bobo, elküldöd azt a levelet? -
Mindjárt, mindjárt jön már az a fránya lista...
Bocsi, de nem sikerült tegnap.