QUEEN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor elméletben mindenki szabin van (vagy szünidõben), beülnénk valahova egy délután, oszt mehetnek a véres viták? 😊)) Ki tudna jönni és ki nem?
(McGradytõl nem fogadjuk el a "túl fiatal vagyok" kifogást, azóta már felnõtt! 😊)
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
De csak akkor lenne az igazi, ha azért a többség eljönne!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Kikergetek én mindekit e nagyvilágbul!
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
Ezzel sokszor én is így vagyok😊
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
....Pedig tudom, hogy csak irigykednek.
Hát én max a multiply-t tudom.
szoval pl a youtube az ultraszar minoseg..arra gondoltam elkezdem feltolteni serveremre a szamaimat, csak az ugy feli illegalis, mondjuk van vagy 60 GB tarhelyem
McGrady, én, meg Pipeppers összeállnánk.
McGrady gitározna, én klaviznék, Pipeppers meg énekelne, oszt nyomnánk a Queen dalokat, ha már hallgatni sehol sem lehet! 😄DD
(Persze valami dobost is összeszednénk 😊)
Félretéve a viccet, egyszer srác mesélte, hogy 1 napig nem volt náluk áram, így lement az kocsijába és ott zenét hallgatott. :/
Mentséged, hogy webdizájner vagy! 😊 Neked elnézzük! 😄
En egyebkent szoktam olvasni, de oszinten szolva nem sokat, illetve nem is keveset, de az gyakorilatilag mint a tanulashoz ill hobbihoz kell (tehat oktatoanyag), egyedul a harry potter-t, nagyritkan Poirot meg hasonlo konyvek amiket olvasok..de azokat sajna tenyleg ritkan.
aramszunet: azoknak en speciel nagyon nem szoktam orulni😊 es megdobbento tenyleg, hogy akkor olyan fura erzes hogy tehetetlen az ember😄 (egyebkent ha pl ilyen van akkor valamelyik konyvem eloveszem)
Rgyszer láttam egy filmet, lényegében arról szól, hogy az emberek intelligenciája egyre alacsonyabb, és a végén annyira elbutulnak, hogy tiszta debil világ lesz. Ez jutott az eszembe a hsz-ed olvasásakor 😊
Az a baj, hogy a pénz a legnagyobb úr és az nem számít, ha valami az ember rovására megy. Az emberek egyre nagyobb terhalésnek vannak kitéve, hogy pénzt kereshessenek, ezért nincs idejük, hogy mondjuk könyvet olvassanak, mikor ha ugyanazt ha filmen megnézik, az sokkal rövidebb idõ. Igaz, hogy a film nézésekor nem kell képzelõerõt használni, de ha az egyén egyáltalán nem olvas, nem is tudja, hogy mit lop el tõle egy film. Mondjuk észrevettem, hogy vannak emberek, akik elég fantáziátlanok. Ha pl. nem írjál ke, hogy egy figura hogy néz ki, akkor lényegében el se képzelik, viszont ha mindent leírnak, unalmassá válik a könyv.
A szobrokról, festményekrõk nem is beszélek. Én azzal is megelégednék, ha az emberek többet olvasnának 😊) Mondjuk egy hetes áramszünet mit mûvelne az emberiségge? Tényleg. Ti mit csináltok, mikor hosszabb áramszünet van este?
A további okfejtésre:
Ne nyiss neki új topikot, én anno megtettem és kaptam is érte 2 büntetõpontot. Az SG hû lenyomata a mai társadalomnak, de mivel itt nagy a fiatalok aránya, ezért jóval több az ilyen (ahogy te is említetted) "fertõ felé tartó" egyén. Ha mindenképp kínácsi vagy az itteniek véleményére, akkor olvasd végig a "Süllyedünk USA szintre" címû topikomat! 😊
egyebkent iwiw-en is meg lehet talalni ha erdekel (ja meg talalkozhatnak egyszer lehet queen-forumos sorozes+pizza😊)
Csak vicceltem ám!
Szintúgy az utolsó postokhoz:
Szerintem BOBO azért manapság is van jó zene, mint ahogyan qwertrt is mondja. Vagy például (hát nem tudom, mit mondjak rá, annak idején??) a Nirvana Nevermind albuma egész jóra sikeredett😊 De egyébként is: tényleg vannak jó zenék ma is. Rockból is, popból is (bár merõben kevesebb. Viszont (és figyelem, mert most jön a nagy gondolatkifejezés):
Tönkrezúzták a zenét, mint mûvészetet
Mivel ez - még ma is - hétköznapi embereknek is fogyasztási cikk (gondolom ti sem jártok naponta szobrokat, vagy festménykiállításokat nézegetni), és jó pénzt is lehet belõle facsarni, egy-az-egybe pénzorientálttá tették. És hiába a kisemberek kiáltozása egy kis oldal kis fórumán, ha egyszer így van berendezkedve a világ. És szerintem - most zenétõl függetlenül - a mai világ és emberei mind értékrendileg, mind életmódban, mind szellemi tudásban tartanak egy fertõ felé. Az emberek globálisan butulnak (elég a fejlett usát nézni, de itthon is ez megy), igénytelenednek, szexuálisan elfajzanak (amikor 14 éves lányok egy tényleg színvonalas iskolában smárolják egymást; amikor a 14 éves kollégistáknak (és ez a korral nõ) az a legjobb szórakozás és gyakorlatilag a karácsony, hogy elmehetnek végre inni és berúgni; akkor elgondolkodok az élet értelmén és azon, hogy akkor az emberiség szó valójában mit is takar. IRÁNY A MOCSOK!
Egyszerûen fel nem foghatom, hogy mi a jó ebben az egészben. Ez a fajta dolog az, hogy - nem tudom, hogy mondta-e már nagy ember elõttem, de ha nem, akkor én mondom - értem, de nem értem meg!
Vagyis értem, hogy mégis miért történik mindez (pl. butlás: egyszerûbb leülni a tévé elé, mint elolvasni egy könyvet, ezt bárki tapasztalhatja; az agyi tevékenység is ugyanúgy fárasztó, mint a szellemi), de egyáltalán nem értem meg.
Nem véletlen az a régi mondás: "az ember a legnagyobb állat."
De ez már nagyon off-topic, szerintem érdemes lenne neki egy külön témát nyitni.
U.I.: hiába, az ilyen fiatal hölgyeményeknek nem tudok ellenállni! 😄D
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
"Egyszerûen a színvonaltalan dolgokat sokkal egyszerûbb elõállítani..."
Vagyis a pénz a meghatározó, ergo nem én döntöm el, hogy mit hallgatok. És ha lemezt veszek, akkor se biztos, mert lehet, hogy nem tudom megvenni a jobbminõségû lemezt, csak a warezosat hallgatom, és már az is elég szomorú. És lehet, hogy meg se kapom, vagy nehezen. Például emlékszem, hogy mennyit rohangáltam annak idején, hogy Philip Glass Powaqatsi-ját meg tudjam venni. Ha az ember nem elég kitartó, feladja és vesz helyette mást 😊
Pipeppers. Nem döntötte el senki, hogy mire legyen igény. Egyszerûen a színvonaltalan dolgokat sokkal egyszerûbb elõállítani, kvázi nagyobb a a nyereség. Azt meg már nem is boncolgatom, hogy mekkora hatalmas elõny az irányító politikának, ha egy úgymod ilyenfajta "nevelést" kapott népet kell hülyíteni. De tényleg abbahagyom, mert megaoff lesz belõle, azonkívül a politika tûzzel vassal irtva vagyon itt.
Azért az elõadók meg, akik rá vannak kényszerítve, hogy évente új albumot adjanak ki, nem biztos hogy tehetségtelenek. Jó munkához idõ kell 😊 Csak azt nem kap mndenki.