9010
-
Ami azt illeti a mai John-ról még csak egy képet is alig lehet fellelni nem csak újságokban, de az interneten sem. A legutolsó Queen-el való fellépése 1997-ben Párizsban volt valamelyik híres balett társaság mellett, ahol Elton John elénekelte a The Show Must Go On-t. Az akkoriban készült közös képeken is - annak ellenére, hogy Ő a legfiatalabb tag a csapatban - feltűnően "öregesnek" hatott. Abban az évben vették még fel a Freddie emlékére közösen szerzett No-One But You-t is. Szó mi szó, nekem az az érzésem ezzel kapcsolatban, hogy nem hogy szerepelni akara, éppenhogy kerüli a nagy nyilvánosságot. Valóban teljesen visszavonult és hogy ennek mennyi köze van kissé idősnek ható kinézetének....nem biztos, hogy közvetlen köze van, de nekem ez egy benyomás volt már a '90-es években róla készült képek látványa nyomán. Még egy kacsa hír megjelent róla a bulvárlapokban, mely szerint fiatal csajokkal szórakozgat, ott is összevágtak róla, hamisítottak egy kélpet. -
pipeppers #7407 Nem is hiszem, hogy szükség van rá. Azt hiszem eleget letett az asztalra, megérdemli a nyugodt "nyugdíjat", ha éppen arra vágyik. Gondolom van miből, ha jól bánik a pénzzel, és nincsenek is nagy igényei, hogy csak azért kelljen tovább csinálnia. Én teljes mértékig megértem, akkor is, ha mi szeretnénk őt valamilyen formában látni, hallani. -
Félek John kvalitásai, rosszul fejezem ki magam, hozzáállása nem teszi lehetővé, hogy egyedül lépjen a színre. -
Igen, ez nekem is szimpatikus, de örülék neki azért, ha valamilyen szinten mutatkozna már a zenei életben valamivel -
pipeppers #7404 Egyáltalán nem mulatságos, ha valaki bánni tud a pénzzel, inkább tiszteletre méltó. John mostanában azzal nyerte el a tiszteletemet, hogy Freddie halála után nem mutogatta magát, mmint "Queen"-es. -
John valóban egy kimért, kissé esetlennek és éppen ezért viccesnek tűnő (interjúkban lehet rajta nevetni szerintem), de azért nagyon józan és intelligens figura volt (talán most is igaz rá ezeknek a dolgoknak valamennyi része). Ő tudott legjobban bánni a pénzzel is, ő volt a pénzügyek feje a Queen önmenedzselése idején néhány évig....a lényeg, hogy sosem volt az az erőszakos fajta, meg volt elégedve a csapatban betöltött pótolhatatlan lényével és ő is rengeteg pénzt kereshetett a '70-es évek második felétől, de amíg Freddie pénzügyi válságba került a túlzott költekezései miatt, őt nem fenyegette ilyen veszély. Volt aki poénosnak találta, hogy pl. az autójának a típusa Volvo volt, egy hétköznapibb autó. -
Nahát! 

Még mindig érnek kellemes meglepetések az életben, főként mostanság
->"Sometimes it seems like lately - I just don't know"
-
Egyébként az én ilyen kedvenc koncertritkaságom a Teo Torriate és a White Queen -
Nem véletlen, hogy Deaky linkelte be.:) -
wiki -
nem, Johné -
Nem mellesleg, a "Need Your Loving Tonight" Freddie szerzeménye
-
pipeppers #7396 De hát ugye őt is ilyennek szeretjük :) -
Szerintem amikor megbeszélték a koncertrepertoárt, John akkor is hozta a kis csendes énjét. :) -
Én nem tudom, hogy miért nem játszották többször. Szegény John tök háttérbe volt szorítva a koncertrepertoárban, amíg nem írt slágereket. Ott van a You and I, vagy az If you can't beat them, abszolút élőfellépésre vannak kalibrálva, mégis alig-alig játszották. -
Majdnem :) -
pipeppers #7392 Lefogadom, hogy ugyanúgy kell :P:P -
Ott a pont, síma Qwert lett volna, de olyan már volt :) -
De nem ezzel! :D
-
pipeppers #7389 Én azt gondolom, hogy egyszerű beírni :))) -
Már régóta meg akartam kérdezni, hogy honnan van ez a Qwertrt név. :) -
Nem, egy hétig szoktak lenni, ami ugye most járt le. -
igen emlékszem :D Úgylátszik az ANATO csak 2 napig bírta :P -
Anno Freddie volt 1 hétig :) -
Jól kezdődik :D -
Na! Végre egy logo! :) -
Ritka felvétel -
Mai kérdés az Örökösben:
Milyen nemes cél érdekében lovagolt végig az utcán Lady Godiva meztelenül?
- polgárok üdvössége
- természetvédelem [ezt jelölte meg]
- pestis megfékezése
- adócsökkentés
- urak gyönyörűsége -
iroszob #7380 Én ismertem. :) Volt fent korábban a youtube-on "jobb" minőségben.
Az egész koncert alatt őrült módon viselkedő közönség soraiban a Seven Seas Of Rhye után verekedés tört ki. Brian-t is majdnem megdobták valamivel, ezért is kérdezi meg tőle Freddie, ha jól hallom, hogy jól van-e. -
??? -
A legelvetemültebbek biztos ismerik ezt a videót, én most találtam.
Freddie elzavarja a rendbontókat -
Aha, akkor nem vok kíváncsi rá :) -
Amint vége az Örökösnek az egyesen, jön a Széf az RTLen. De sajnos túlságosan kereskedelmi csatornás parasztvakítás. -
Széf?? -
Ma meg a Széfben volt kérdés, hogy milyen néven lett híres Farrokh Bulsara. Az a műsor nem lenne olyan rossz, ha nem síkhülyék játszanának. -
"...ez az egyik kedvenc beállításom, az esetek 85 %-ban ezt használom...." Le se tagadhatja, hogy fizikus...:) MIÉRT PONT NYOLCVANÖT SZÁZALÉK?!! Bár állítólag a statisztikák 82,5 %-a hasraütésre születik. Szigorúan 82,5.:) -
Apropó! Mai kérdés az Örökösben:
Melyik együttes írta a Hegylkaó zenéjét:
A, Queen
B, Rolling Stones
C, Pink Floyd
Csákó a C-t jelölte :S -
Ha már jútúb:
Hiába, még a remake Red Special-öknek is ki...szott jó a hangjuk!
Az a jó ezekkel a videókkal, hogy az ember megnézi és már veszi is elő a benne hallott számot, hogy meghallgassa! :) -
A következőkben tappingol is :) -
Én egészen meg vagyok elégedve a végeredménnyel :) Mellesleg találtam egy nagyon jó videót a youtube-on! Sorry, ha már volt valamelyik hsz-ban... bár sztem nem lehet eleget nézni 
Ez az 1. rész még van ezen kívül kettő... Brian rulez