9010

• B0B0
    Hidd el én azt is imádom (akárcsak a Flick Of The Wrist-et), de azon nem csodálkozom, nem került be.
  • pipeppers
    Vagy a Tenement funster :)
  • B0B0
    Hát igen, a Killer Queen ugye :)
  • larrylurex
    Igazából nem voltak olyan nagy meglepetések. Én csak azt sajnálom nagyon, hogy a nagy kedvencem, a Sheer Heart Attack egy számmal sem képviselte magát... Rajta kívül csak a talán még kiforratlan Queen, a filmzene Flash Gordon és a nem teljesen kanonizált Made in Heaven maradt távol. Amúgy talán átfogó volt a mezőny. Talán a szerzők tekintetében lehetett volna nagyobb szórás.
  • B0B0
    Azt hittem nagyobb visszhangja lesz a szavazás eredményének
  • NonsenS
    Tudom, tudom. Én sem úgy állok hozzá. De azért általában elég színvonalas szokott lenni. Nah mindegy, hagyjuk a témát.
  • B0B0
    Az az igazság, hogy a wikipedia sem mindig igazán a színvonal védjegye miután "nem hivatásosok" szerkesztik.
  • pipeppers
    Boldog szülinapot! :)
  • NonsenS
    Köszi!
    Nade a wikin is! Ez kész.
    phuj
  • McGrady
    Boldog szülinapot! :-) Sajnos manapság minden a pénz körül forog, a hatalmon lévőket nem érdekli más, csak az hogy mivel kereshetnének mégtöbbet. Ilyen világ van...
  • NonsenS
    Thx mindenkinek.
    Egyébként nem a műsor színvonala akasztott ki. Mert az egy dolog, hogy milyen színvonalú, illetve attól még énekelhette szépen a Dolhai. Az akasztott ki, hogy wikin ezt írják, így ledegradálva a jelentését és jelentőségét a számnak saját zsebüket és a reklámot nézve elsődleges szempontként!

UNDORÍTÓ!
  • mallamut
    De kell törödni, nagyon is! :P
  • larrylurex
    Vigyázz, innentől minden nap ajándék!:)hbd!
  • grizzly21
    hbd!
  • deacky #7354
    Happy Birthday!!!
  • B0B0
    Ezt már régóta akartam frissíteni:

7000. hsz: Pipeppers
    6000. hsz: B0B0
    5000. hsz: Grizzly
    4000. hsz: Pipeppers
    3000. hsz: NonsenS
    2000. hsz: B0B0
    1000. hsz: sz4bolcs (a topicindító)
    500. hsz: B0B0
    100. hsz: 0ppika (mint a topic legrégebbi lakója :))
  • B0B0
    Ja! És heppi börszdéj! :)
  • B0B0
    Á, az ilyen színvonalú műsorokkal nem kell törődni.
  • B0B0
    A lázadók! :)
  • NonsenS
    Nah szóval:

Még mielőtt megnéztem volna az eredménytáblát ötlött az eszembe:
    BOBO, biztos csaltál az eredményeknél [csak viccel, nem szabad komolyan venni]
    Egyébként számomra sem jelentett sok újat az eredmény. Néhány dolgot persze én is máshogy helyeznék el, de összességében sztem jól tükrözi ízlésünk.

Tegnap töltöttem a 18. születésnapom

Édesanyám szereti Dolhai Attilától az 'Az ég tudja, hogy miért' c. számot. Őszintén szólva nekem is tetszik ez a szám, gondoltam wikin utánanézek ennek a Dolhainak. Külön címszóként nem szerepel, de EZT találtam és nemkicsit kiakadtam. A 2. elődöntő c. fejezet utolsó mondata a következő:

A műsort Dolhai Attila meglepetés produkciója zárta. A népszerű énekes a Queen Show must go on című számával emlékeztetett minket arra: a show jövő héten folytatódik!

Nem pénzközpontú értelmezés kicsit sem......
  • NonsenS
    Bocs, ezt elszúrtam, mert előre leírtam szavakban, amiket akartam és véletlenül félkészen elküldtem az üzit. Mindjárt újraírom.....
  • NonsenS
    Még mielőtt megnéztem volna az eredménytáblát ötlött az eszembe:
    BOBO, biztos csaltál az eredményeknél [csak viccel, nem szabad komolyan venni]
    Egyébként számomra sem jelentett sok újat az eredmény. Néhány dolgot persze én is máshogy helyeznék el, de összességében sztem jó

szavazás

szülinap

Dolhai Show must go on
  • larrylurex
    Számomra az a tanulság, hogy a Queen-rajongó szubkultúrának is megvan a maga szubkultúrája. A Scandal-rajongók...:)
  • pipeppers
    Akkor írjuk azt fölülre :) :P
  • B0B0
    Igen, én is mondtam az elején, hogy érdekes, hogy a 2006-os 3. helyezett kimaradt a sorból.
  • B0B0
    Na már vártam ezt a hsz-t. :)

Erre én annyit mondok, hogy az első kettő közti különbség igazából nem lényeges, gyakorlatilag holtverseny
  • larrylurex
    Szegény Black Queen.
  • pipeppers
    Minek az a rohanás? :D Majd a jövő évit elküldjük ;-)
  • iroszob
    Tegnap, illetve ma (lehet hogy már fáradt voltam), de a These are the days of our lives-t és az I want it all-t láttam a 10-11. helyen. Ez a két dal még rúgott/kapott gól tekintetében is teljesen megegyezik!
    Akkor nem figyeltem arra, hogy a Prophet's song is ugyanannyi pontos, most nem nézek utána, hogy mi a szabály, biztos jól csináltad.

Akkor most már az aktuális listát lehet Brian-nek elküldeni. :)
  • deacky #7339
    Jó ötlet!
  • pipeppers
    Tényleg!
    Mi lenne, ha az érdekesség kedvéért, most mindenki sorba rakná a saját szája íze szerint ezt a 18 számot? :)
  • Jones Nedved

Nagyjából egyetértek, csak azt furcsállom, hogy Killer Queen nem került be az egész történetbe.

A sorrend kissé eltér az "objektív véleményemtől" (ha lehet ilyen, igaz ez részben az én hibám, 1-2 szavazásból kimaradtam, de jó volt!
  • B0B0
    Én is ronggyá hallgattam, se sosem volt az abszolult kedvencem :)

Számomra egyébként az a meglepő, hogy a The Show Must Go On szinte végig betonbiztos második volt, de az utsó fordulóban lecsúszott a 5. helyre
  • grizzly21
    korrekt:) hiaba, en ronggya hallgattam a bohrapot, megis mindig a kedvencem marad..
  • B0B0
    Mert?
  • B0B0
    Fent a végeredmény!

Várom a véleményeket! :)
  • iroszob
    A 10. és 11. helyezetteket fordítva írtad. :)
  • B0B0
    No akkor

VÉGE A SZAVAZÁSNAK!!!
  • pipeppers
    Na ja, ha nem az lesz az eredmény, amit szeretnénk, úgyis megvádoljuk ;) :D :P
  • NonsenS
    Bohemian Rhapsody - The Show Must Go On 9:5 //döntetlen
    The March Of The Black Queen - Radio gaga 8:3
    We Are The Champions - Princes of The Universe 11:5
    Don’t stop me now - Innuendo 8:6
    Somebody to Love - I want to break free 10:3
    Death on Two Legs - Friends Will Be Friends 8:5
    I Want It All - White Queen 5:7
    Save Me - These Are The Days Of Our Lifes 8:6
    The prophet’s song - Scandal 7:7

#7311: BOBO, azért üldözési mániás ne légy!