9010
-
Hidd el én azt is imádom (akárcsak a Flick Of The Wrist-et), de azon nem csodálkozom, nem került be. -
pipeppers #7367 Vagy a Tenement funster :) -
Hát igen, a Killer Queen ugye :) -
Igazából nem voltak olyan nagy meglepetések. Én csak azt sajnálom nagyon, hogy a nagy kedvencem, a Sheer Heart Attack egy számmal sem képviselte magát... Rajta kívül csak a talán még kiforratlan Queen, a filmzene Flash Gordon és a nem teljesen kanonizált Made in Heaven maradt távol. Amúgy talán átfogó volt a mezőny. Talán a szerzők tekintetében lehetett volna nagyobb szórás. -
Azt hittem nagyobb visszhangja lesz a szavazás eredményének -
Tudom, tudom. Én sem úgy állok hozzá. De azért általában elég színvonalas szokott lenni. Nah mindegy, hagyjuk a témát. -
Az az igazság, hogy a wikipedia sem mindig igazán a színvonal védjegye miután "nem hivatásosok" szerkesztik. -
pipeppers #7361 Boldog szülinapot! :) -
Köszi!
Nade a wikin is! Ez kész.
phuj -
Boldog szülinapot! :-) Sajnos manapság minden a pénz körül forog, a hatalmon lévőket nem érdekli más, csak az hogy mivel kereshetnének mégtöbbet. Ilyen világ van... -
Thx mindenkinek.
Egyébként nem a műsor színvonala akasztott ki. Mert az egy dolog, hogy milyen színvonalú, illetve attól még énekelhette szépen a Dolhai. Az akasztott ki, hogy wikin ezt írják, így ledegradálva a jelentését és jelentőségét a számnak saját zsebüket és a reklámot nézve elsődleges szempontként!
UNDORÍTÓ! -
mallamut #7357 De kell törödni, nagyon is! :P -
Vigyázz, innentől minden nap ajándék!:)hbd! -
hbd! -
Happy Birthday!!! -
Ezt már régóta akartam frissíteni:
7000. hsz: Pipeppers
6000. hsz: B0B0
5000. hsz: Grizzly
4000. hsz: Pipeppers
3000. hsz: NonsenS
2000. hsz: B0B0
1000. hsz: sz4bolcs (a topicindító)
500. hsz: B0B0
100. hsz: 0ppika (mint a topic legrégebbi lakója :)) -
Ja! És heppi börszdéj! :) -
Á, az ilyen színvonalú műsorokkal nem kell törődni. -
A lázadók! :) -
Nah szóval:
Még mielőtt megnéztem volna az eredménytáblát ötlött az eszembe:
BOBO, biztos csaltál az eredményeknél [csak viccel, nem szabad komolyan venni]
Egyébként számomra sem jelentett sok újat az eredmény. Néhány dolgot persze én is máshogy helyeznék el, de összességében sztem jól tükrözi ízlésünk.
Tegnap töltöttem a 18. születésnapom

Édesanyám szereti Dolhai Attilától az 'Az ég tudja, hogy miért' c. számot. Őszintén szólva nekem is tetszik ez a szám, gondoltam wikin utánanézek ennek a Dolhainak. Külön címszóként nem szerepel, de EZT találtam és nemkicsit kiakadtam. A 2. elődöntő c. fejezet utolsó mondata a következő:
A műsort Dolhai Attila meglepetés produkciója zárta. A népszerű énekes a Queen Show must go on című számával emlékeztetett minket arra: a show jövő héten folytatódik!
Nem pénzközpontú értelmezés kicsit sem...... -
Bocs, ezt elszúrtam, mert előre leírtam szavakban, amiket akartam és véletlenül félkészen elküldtem az üzit. Mindjárt újraírom..... -
Még mielőtt megnéztem volna az eredménytáblát ötlött az eszembe:
BOBO, biztos csaltál az eredményeknél
[csak viccel, nem szabad komolyan venni]
Egyébként számomra sem jelentett sok újat az eredmény. Néhány dolgot persze én is máshogy helyeznék el, de összességében sztem jó
szavazás
szülinap
Dolhai Show must go on -
Számomra az a tanulság, hogy a Queen-rajongó szubkultúrának is megvan a maga szubkultúrája. A Scandal-rajongók...:) -
pipeppers #7345 Akkor írjuk azt fölülre :) :P -
Igen, én is mondtam az elején, hogy érdekes, hogy a 2006-os 3. helyezett kimaradt a sorból. -
Na már vártam ezt a hsz-t. :)
Erre én annyit mondok, hogy az első kettő közti különbség igazából nem lényeges, gyakorlatilag holtverseny -
Szegény Black Queen. -
pipeppers #7341 Minek az a rohanás? :D Majd a jövő évit elküldjük ;-) -
iroszob #7340 Tegnap, illetve ma (lehet hogy már fáradt voltam), de a These are the days of our lives-t és az I want it all-t láttam a 10-11. helyen. Ez a két dal még rúgott/kapott gól tekintetében is teljesen megegyezik!
Akkor nem figyeltem arra, hogy a Prophet's song is ugyanannyi pontos, most nem nézek utána, hogy mi a szabály, biztos jól csináltad.
Akkor most már az aktuális listát lehet Brian-nek elküldeni. :) -
Jó ötlet! -
pipeppers #7338 Tényleg!
Mi lenne, ha az érdekesség kedvéért, most mindenki sorba rakná a saját szája íze szerint ezt a 18 számot? :) -
Nagyjából egyetértek, csak azt furcsállom
, hogy Killer Queen nem került be az egész történetbe.
A sorrend kissé eltér az "objektív véleményemtől" (ha lehet ilyen
, igaz ez részben az én hibám, 1-2 szavazásból kimaradtam, de jó volt!
-
Én is ronggyá hallgattam, se sosem volt az abszolult kedvencem :)
Számomra egyébként az a meglepő, hogy a The Show Must Go On szinte végig betonbiztos második volt, de az utsó fordulóban lecsúszott a 5. helyre -
korrekt:) hiaba, en ronggya hallgattam a bohrapot, megis mindig a kedvencem marad.. -
Mert? -
Fent a végeredmény!
Várom a véleményeket! :) -
iroszob #7332 A 10. és 11. helyezetteket fordítva írtad. :) -
No akkor
VÉGE A SZAVAZÁSNAK!!! -
pipeppers #7330 Na ja, ha nem az lesz az eredmény, amit szeretnénk, úgyis megvádoljuk ;) :D :P -
Bohemian Rhapsody - The Show Must Go On 9:5 //döntetlen
The March Of The Black Queen - Radio gaga 8:3
We Are The Champions - Princes of The Universe 11:5
Don’t stop me now - Innuendo 8:6
Somebody to Love - I want to break free 10:3
Death on Two Legs - Friends Will Be Friends 8:5
I Want It All - White Queen 5:7
Save Me - These Are The Days Of Our Lifes 8:6
The prophet’s song - Scandal 7:7
#7311: BOBO, azért üldözési mániás ne légy!