9010
-
Helyesbítek:
Ők nyitva voltak, mi zárva! :) -
Jaja. Az El Nem Kötelezett Országok Mozgalma az más téma, mint a vasfüggöny, szóval a Jugó az tényleg más volt mint mi. Ők nyitva voltak, mi meg nem annyira. -
Az biztos, hogy '79-ben voltak Jugóban 2 koncert erejéig. Na de azért akkoriban Jugó nem ugyanaz volt, mint Magyarország. -
pipeppers #7445 Viszont pipeppers-nek klassz Montoyás és Sadleres az avatara ;-)
De tetszik az Olsen bandás is :D -
tudom melyik az, és az is kamu, de mindegy ... -
iroszob #7443 Járt már a Queen Belgrádban?
Erről jut eszembe, milyen büszkék vagyunk, hogy '86-ban itt voltak, miközben már '79-ben Zágrábban is játszottak! -
Nem mindig működik egy autó úgy, ahogy kellene :) Úgyhogy ezt nem lehet tudni. Van egy másik video, ami úgy nyílik ki a légzsák, hogy a kocsi orrára basznak egy szatyorral -
nekem valódinak tűnik... bár ha nem is az akkor sem kezdeném el püfölni a műszerfalat, főleg azon a helyen ahhonan a légzsák jön ki :P -
Akkor ideje gyakorolnod :D Bár B0B0-nak és pipeppers-nek nincs ilyen menő Olsen bandás logoja
-
szerintem megjátszott, még csak nem is az autó összetörésétől nyílik ki, hanem egy lassulás érzékelő kapcsoló nyitja ki, de ez már nem tartozik ide ... -
Akkor csak átbaszás? -
pedig az, ilyentől nem nyílik ki semmilyen légzsák -
Nagyon durva :D Ahogy nézem, nem átverős mozi, vagy ha igen, profi, mert nem húzta el a fejét a légzsák előtt... Queen rocks rulez :D -
Eddig csak B0B0-t és pipeppers-t tévesztettem össze ránézésre, most te is beszállsz a sorba :D -
Ha valakinek kell, letöltöttem -
Köszi, már untam, hogy mindenkinek kép volt kinn, nekem meg csak a nick nevem :P -
Hát ez nagyon jóóóó! :))))
Faja a logód! :) -
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Ezt nézzétek meg :D :D :D LOL mondjuk nem csodálkozom... én is imádom ezt a számot :D -
Na arra én is -
De ha már ritkaság. Tudomásom szerint a Sleeping on the sidewalk-ot összesen EGYSZER(!) játszották. Kíváncsi lennék rá... -
Most vettem észre, hogy az egyik '81-es buenos aires-i koncerten Brian cilinderben van, és úgy néz ki, mint Slash...:) -
Hogy mi? Egy fanatikus videogyűjtő! :) -
iroszob #7426 Mi vagyok én? :)
Ritkaság, pedig még a '76-os koncerteken is játszották. Sőt, annak ellenére, hogy a Queen II-n van, már a megjelenése előtt is játszották.
Például a legismertebb, egyik legelső Queen koncerten, 1973-ban Golders Green Hippodrome-ban Londonban. Erről van is felvétel.
A Jesus-ról nehezebb lenne találni felvételt. :) -
Ha már a ritkaságoknál tartunk:
Father To Son
Nem biztos, hogy jól tudom, de asszem ez az egyetlen felvételről élőben. Iroszob, szerinted? -
"This version is much better than the studio version on Hot Space. It sounds much better with acoustic drums (vs the drum machine on the studio version), and I like it better without the horn section. Notice also that John Deacon is playing rhythm guitar on a Telecaster, whilst the backup keyboardist plays a left hand bass on one of his synths."
youtube-os hozzászólás -
A számból vetted ki a szót. -
John a Staying Power-t a koncerten egy Fender Telecaster-rel játsza. -
Ejj ejj, mindig keverem a Black Sabbath-ot a Deep Purple-lel. Szal a Black Sabbathtal turnézott -
Szerintem is -
Sting abszolult nem virtuóz! -
iroszob #7418 Az nem a Guns 'n' Roses volt?
A Need Your Loving Tonight kapcsán megnéztem a
http://www.queenconcerts.com/ oldalon, hogy a Game turnén nem is játszották, csak utána néhány dél-amerikai koncerten.
Ugyanitt a főoldalon Budapest szerepel a 2008-as koncerthelyszínek között. Utánanéztem, ennek annyi alapja van, hogy a queenonline fórumába beírta valaki, hogy Brian többször járt Budapesten, ezért szerinte most is jönni fog.
Mindenesetre rövidesen bejelentik a valós hely- és időpontokat, szerintem a nemzetközi kulb tagjai ízelítőt is kapnak az új albumból (március végén lesz összejövetelük). -
Sztem Fender P Bass van a kezében. Koncerteken ő játszotta a basszust, stúdióban szintivel programozták. -
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, vazz!
Mi volt ma a kérdés az Örökösben!!!!!
Ki mondta:
"Én nem leszek sztár, nem is akarok az lenni. Én legenda leszek!" -
Tényleg nem kötözködni akarok, de szerintem ebben a Staying Powerben nincs basszusgitár. John ritmusgitározik. Lásd: 3:24. Hogy mitől szól basszus, arról fogalmam sincs. Valaki szintizik a háttérben?
Amúgy én a sorhoz hozzátenném még a Misfire-t is, amit már nem is tudom, miért nem írtam fel a listámra a dalszavazáshoz...:) Egészen zseniális, és igen komoly "basszustekerés" megy benne.
Szerintem egyébként hiába virtuóz Sting, kőunalmas. -
Erre csak két dolgot mondanék:
1. The Millionarize Waltz eleje (bal csatorna)
2. Under Pressure
Johnt nem véletlenül hívták virsliujjúnak :)
Ezt a képességet a Milton Keynes-i Staying Power-nél is hallhatjuk!
Számomra John a világ egyik (ha nem a) legjobb basszusosa. Tény, hogy nem bújik ki a hangszere annyira a Queen zenéjéből, mint pl. Sting-é, de sokkal virtuózabb -
Hát, nem tudom, én is gondolkoztam ezen a basszusdolgon, számomra az egyetlen basszusgitáros, aki karakteres, élvezhető, a dal mögül előbújó basszusszólamot adott, az John Entwistle volt a The Who-ból. -
Én azt sajnálom, hogy John zenei tudásáról és munkásságáról nagyon keveset hallani. Ellentétben pl. Brian-nel. Nagyon sokan akik basszusgitáron játszanak (rajtam kívül) nem is tudják, hogy ki az a John Deacon. Szerintem más zenekarokhoz képest a Queen-ben a basszus sokkal dallamosabb és precízebb! A Rock Montreal dvd audiókommentárjában Brian és Roger hosszan foglalkoznak John nagyszerű játékstílusával és azzal, hogy milyen jó volt vele dolgozni stúdióban és koncerten egyaránt. Szerintem a basszusjáték a Queen-nek ugyanolyan ismertetőjegye, mint például a Red Special.
If You Can't Beat Them live a minősége sajnos elég rossz.
John Deacon Website -
Nem hinném, hogy ez áll a háttérben. John valamilyen szinten mindig kilógott a többiek közül: ott az a rengeteg gyerek, rendezett hűséges családi állapot, mentes minden botránytól, a pop-osabb szerzői védjegy. Azonkívül: ez is apróság ugyan, de szerintem sokat mondó apróság: a Live In Budapest bevágásaiban Freddie is, Brian is és Roger is egyik szenvedélyének él, kirakat előtt szórakozik. Na és John? Ő a Duna-korzón sétálgat. -
Nem is mondtam, hogy egyedül. Nem tudom tudjátok-e, de pl. Brian a 90-es évek első felében több turnét végigjárt a Deep Purple-lel. -
pipeppers #7409 Nem tudom, én rohadtul útálom az ilyen híreket, nem is akarom hallani, hagy higgyek róla azt, ami nekem kedves, úgyhogy én azt fogom hinni, hogy megviselte Freddie halála, és azért nem akar mutatkozni. Biztos nincs igazam, de nem akarok mást hinni, egy másik fórumon már úgyis feleslegesen kiakasztottak az ostoba hírekkel, ami engem rohadtul nem érdekel, csak arra jók, hogy lerombolják a bálványt. Nem akarok ma már ilyent, úgyhogy a választ sem nézem meg ma :D