9010

• larrylurex
    Pláne úgy nem, hogy akármit is csinálnak, mindig elmondják, hogy ez Freddie-nek mennyire tetszene. Kezdve Paul Rodgers személyével, az egész Five témán át Britney Spears-ig. Engem ez zavar a legjobban. A Brian May Band, vagy a Cross azt csinál, amit akar, de a Queen az egy márkanév, és mint tudjuk egy márkanév bizonyos tulajdonságokat és egy bizonyos minőséget jelent.
  • B0B0
    Pipeppers kartársnő nem is mondta, hogy Freddie után nem szabadna semminek sem jönnie, csak azt, hogy a Queen 4 bizonyos embert jelentett 20 éven át. Emiatt pedig a felének nem kéne használnia a nevet
  • qwertrt
    Az emberek kb. le tudják venni, hogy ez már nem az a Queen, azért nem gyengeelméjüek ők sem. Brian és Roger már egy fél Queen, azért nem kellene Freddie emlékét úgy kezelni, hogy utána semmi se lehessen, csak a gyászos csend. Jó, el kell ismerni, halálával véget ért a Queen, de itt van Roger és Brian, akik még zenélni akarnak, és ezt a Queen név alatt tudják megtenni a leghatásosabban. Annyira nem kellene túlértékelni már Freddie-t, hogy ne jöhessen utána semmi.
  • larrylurex
    T.A.R.T.A.H.M.B. (The Almighty Roger Taylor And His Minions Band)
    Ezt Brian meg ne lássa...:)
  • B0B0
    Taylor & friends. :)))
  • larrylurex
    Taylor,May & Rodgers :))))
  • pipeppers
    Ja, és ABC ide, ABC oda, sérelmezem, hogy szeretett Rogerem hátra került :P :D
  • pipeppers
    Igen, de épp ezért becsapás, az emberek azt hiszik, hogy ha a név marad, az azt jelenti, hogy ugyanazt kapják. Ez a név sehogy sem állja meg a nevét. És akkor John-ról nem is esik szó sosem, pedig a Queen-nek Ő is a tagja.
  • larrylurex
    Ebben az interjúban Brian arról is beszél, hogy a Q+PR egy új, másik zenekar, csak Rogerrel úgy döntöttek, hogy nem adnak neki másik nevet. Így azért kicsit árnyaltabb ez a "freddie-pótlék" történet, még akkor is, ha sokak szerint Brian és Roger a Freddie-vel szerzett hírnévtől képtelenek megválni. Tény, hogy ha mondjuk May,Rodgers & Taylor (ABC sorrend miatt raktam így a neveket)lenne a nevük, nem biztos, hogy ekkora turnékat csinálhatnának.
  • B0B0
  • pipeppers
    :D:D
  • mozso3
    Hi!
    Nem nagyon ismerem a Queen+PR felállást, pár számot hallottam csak.Nekem nem jön be, mert Freddie volt az "igazi", erőltetettnek érzem, hogy folytatni próbálják a művét
  • pipeppers
    Egyetértek. Hagyjuk már meg John tisztaságát!
  • B0B0
    Osztom :)
  • iroszob
    Szia!
    Egy aktuális kérdés: véleményed a Queen+PR formációról? :)
  • qwertrt
    Urambocsá, talán még attól sem lesz rossz ember, ha szabad akaratából néz meg egy ilyet. Nem az 50-es években vagyunk :D
  • larrylurex
    Ilyenbe könnyű beleszaladni, pláne ha az ember barátai viccesek. Ettől még nem lesz rossz ember.
  • B0B0
    Meglepték a születésnapján.
  • Ági89
    na látom rólam is volt szó :D szia mozso3 én vagyok Ági és van egy Queen-es oldalam. A #7450-es hozzászólásodat figyelembe véve úgy gondolom érdemes lenne meglátogatnod, ott találhatsz autogrammcímeket (meg még sok más érdekes dolgot is :P)
  • Ági89
    kösz pipeppers :) nekem is tetszik a tied :)
  • mozso3
    Miért. mi a története???
  • B0B0
    Azért, mert nem ismered ennek a képnek a történetét
  • mozso3
    Nem tudom, ki szavazott, de az Is This The World We Created naggyon szép szám.Már megint ezzel jövök, de 86-ban itthon, a kommunizmusban fantasztikus dolog volt ezt elénekelni.Rokonaim voltak ott, és életük legjobb koncertélményeként emlegetik!
  • mozso3
    És köszi, tényleg jó a montreali koncert.Miután egy "szakértő" (TE), mondta, hogy jó, rögtön megvettem.Letöltésben béna vagyok:).De a budapestinél nem jobb...
  • mozso3
    Nem akarok illúziókat lerombolni, de ha beírjátok a google-be, hogy John Deacon, kijön egy kép, amint egy sztriptíztáncosban gyönyörködik...ez komoly???Lehet, hogy naív vagyok, de eléggé megdöbbentem.Olyan aranyos, szimpi emberke!!!Elvileg 6 gyereke van, meg minden...Én totál padlón vagyok. :(
  • B0B0
    A #7441-es hozzászólás pl. az övé
  • mozso3
    És ki az az Ági, és mi van az oldalán???Nem olvastam végig visszamenőleg mind a 100 oldalt a fórumon, úgyhogy nézzétek el a lemaradásaimat:)))
  • mozso3
    Köszi az infokat!!! :)
    A lakás leírása tényleg ásításra késztetett, de vicces "megismerni" egy ilyen zseni házát.
  • qwertrt
    Üdv! Nekem a Live at Wembley Stadium az örökfavorit. Lehet, hogy már kopottasabb volt a hangja, de show, a show, show... :D
  • pipeppers
    Üdv reád :D
  • larrylurex
    Azért a Freddie bútorairól és szobaburkolatáról szóló fejezet közbe azért te is ásítottál, nem...:) Egyébként az tényleg jó benne, hogy nem hatásvadász. De az is érdekes, hogy bizonyos sztorikat, pl Paul Prentner árulását, vagy a Kenny Evererttel való való összeveszést nagyon óvatosan, csak érintve kezel, hiszen már ők is meghaltak. Aztán persze lehet, hogy ezek nem is voltak olyan meghatározó dolgok.
  • larrylurex
    A Montrealt én nagyon szeretem, mert szerintem iszonyú jól szól. A Live Killers olyan mű egy kicsit (Roger szerint a lábdobon kívül semmi nem élő rajta...:), a Wembley meg olyan nagy méretű, nyitott koncert volt, hogy nem szól igazán jól. Meg aztán az is a Montreal előnye, hogy Freddie hangszállai éppen nem voltak begyulladva, és nagyon jó hallgatni, hogy bevállalja a magas hangokat, és biztos a hangjában. A basszus és a dob dübörög, a Red Special nagyon jól szól. Oké, biztos az utómunka miatt is, de én akkor is most ezt a koncertet hallgatom a legszívesebben. Még ha annyira nem is legendás.
  • larrylurex
    Hello!
  • deacky #7455
    Szia!
  • B0B0
    Erről itt már anno beszéltünk és a többség ugyanígy gondolja :)
  • B0B0
    Ági oldalán asszem vannak
  • B0B0
    Légy üdvözölve a csapatban! :)

Itt mindig találsz olyat, akivel lehet beszélgetni a bandáról!

Számomra a '75-ös Hammersmith a kedvenc
  • mozso3
    Olvastátok Peter Freestone Freddie-ről szóló könyvét???Nagyon jó! (aki részletes, mikor, mit, kivel, hol, hogyan-ra számít, az felejtse el!!!Ez inkább "lélektan", de jó)
  • mozso3
    Tudtok véletlenül autogramcímeket?
    Köszke:)
  • mozso3
    Hali!
    Én új vagyok itt, de már 4 éve vagyok Queen-fan!(15 éves vagyok:)
    John a kedvencem.Sztem fantasztikus a 86-os budapesti koncert!!!
    Sztetek jó a Live in Montreal???Mármint a zenéje???
    Jó klip: Tear it up.Szerintem???:)