9010

• grizzly21
    el kell mennem..
  • grizzly21
    raadasul a(z egyik) kedvenc szamomat!!
  • pipeppers
    Nem mondanám, hogy ez fedett pályás :)
    Hyde park
  • grizzly21
    tudtok PR + queen videot? ha tetszik lehet h elmegyek
  • B0B0
    Fogós kérdés. Az igazat megvallva azt sem tudom, hogy addig hol lakott :)
  • B0B0
    Sajna nem tudok beletörődni. Ez van
  • B0B0
    Hát nézd. A mai napig vannak koncertek telitöltött stadionokban, úgyhogy szerintem nem "járt le" ez a fajta előadásmód.
  • larrylurex
    "Stadionrock"-on természetesen nem a zenei műfajt, hanem a turnézás módját értettem, mielőtt még valaki azt gondolná, hogy arra célzok, hogy az etalon stadionrock Queen kora járt le... (ez egy teljesen semleges szmájli...)
  • larrylurex
    Szerintem a stadionrock kora lejárt. Amikor egy turné a lemezeladásokat promótálta, akkor talán még megérte, de ma már biztos nem. Anno mindenki azt mondta, hogy ezek a turnék veszteségesek, de a lemezeladásokon visszajött a pénz. Ma már senki nem olyan lökött, hogy a lemezpiacon ekkorát kockáztasson. A többfunkciós, fedett arénákban bármikor lehet jóval olcsóbban koncerteket tartani, és még nyereséget is termelnek, mint ahogyan a fesztiválok is, ott a helyszíni költségeket sok koncerten, több napra elosztva számolják. Ja, és ez az utóbbi szinte egész nyárra felszívja a nagy neveket, az ő menedzsmentjüknek nem kell turnészervezéssel foglalkozni a nyári hónapokra, mert csak Európában legalább tíz-tizenöt olyan fesztivál van, ahol napi 50-60 ezer ember összegyűlik. XY odamegy, lenyomja a bulit a nagyszínpadon és utazik a másikra.
    Az, hogy pl. a Stones-nak miért jó saját stadionturnét csinálni, fogalmam sincs. Nekik talán megéri valahogy.
  • pipeppers
    Jóvanmá, hagyjuk a témát, és hagyjuk BOBO-t.
    Nem is értem, hogy ez a kultúrálatlan "szmájli" :) mért is van itt.
    Roger bármit csinál, ez az "izé" nem alkalmas a jellemzésére, és azt hiszem a Queen többi tagjaiéra sem.
    És jó lenne, ha nem kezdenénk újra a kinek nem tetszik dolgot. Ez van, sajna ez az, ami aktuális. BOBO, jó lenne, ha végre beletörődnél. Nekem se tetszik, de nem zavar, ha másnak igen.
  • B0B0
    :)

• B0B0
    Ki mutogatott???

Mellesleg pont az ellátogató emberek száma mutatja, hogy nem csak nekem nem tetszik! A Queen egy márkanév, ezt már megbeszéltük, és a renomája egyértelműen romlik ilyen (Queen mércével mérve) kis koncertekkel. Ez kb. olyan, mintha kiadnának egy olyan albumot, ami Angliában nem kerülne be a top 10-be.
  • 0ppika
    ja, tényleg ne mutogass, mert rászoksz a lopásra :D
    amúgy én teljes mértékben egyet értek veled :)
  • iroszob
    Tényleg, Bobo, most hol lakik Roger? Mert eladta a házát 2-3 éve, úgy emlékszem.
  • qwertrt
    Szerintem se mutogass, azért mert neked nem tetszik nem muszály fikázni.
  • iroszob
    Tényleg ne mutogass, arra nem gondoltál, hogy így személyesebb?
    Mellesleg októberben nem szokás kint az esőben/hóban koncertezni.
  • B0B0
    Nem mondtam, hogy szar a teljesítmény, egyszerűen erre a formációra nem kíváncsiak annyian
  • pipeppers
    Azért ne mutogassál légyszíves, ez nem Rogerék szar teljesítménye miatt van, hanem egyéb okok miatt.
  • B0B0
    Szerintem mindent elmond az, hogy mindenhol "csak" beltéri arénákat mertek bevállalni...
  • iroszob
    Sokallod? Emlékszem, amikor Brian 98-ban itt járt, akkor 3500 Ft volt a jegy.
    Attól nem félek, hogy elkapkodják a jegyeket, sajnos. 2005-ben attól féltem, el fog maradni a kocert, mert 10 percecel a kezdés előtt kongott az arána az ürességtől.
  • qwertrt
    Fene tudja. Tudok-e jegyet szerezni, nem-e lesz drága...
  • B0B0
    Akadály?
  • qwertrt
    Basszus, de szívesen elmennék...
  • Jones Nedved
    Amikor 2005-ben április 23-án itt voltak, akkor az állójegy 13.000,- , az ülőjegy pedig 11.000,- Ft volt
  • pipeppers
    Ja, és hála a magymamának a segírségért. ;-)
  • pipeppers
    Dehogy nagyképű, tudta Ő már akkor, hogy mi lakozik benne. :D:D:D :P
  • B0B0
    A történet az, hogy 1971-ben a Queen tulajdonképpeni első turnéját Roger (asszem) nagymamája szervezte le. Emiatt Roger kissé nagyképű módon egy olyan plakátot csináltatott, hogy:

ROGER TAYLOR
    a híres cornwalli dobos

és a Queen
  • Ági89
    na ez már valami :D tudtam én, hogy valami sumák van a dologban
  • pipeppers
    Hát Roger ott nevelkedett, remélem Ő az :D:D
  • B0B0
    Pipeppers! Tudod ki volt a "híres cornwalli dobos"? :)
  • iroszob
    VERONA TICKETS AT INFLATED PRICES - BEWARE!

Some Italian fans have alerted us to thiis site, offering tickets for the Q+PR at exaggerated prices

www.worldticketshop.com/concerts/queen_tickets/19903_queen_verona

We can advise that the promoter does not deal with this agency and tickets are not available to them, and it is thought that they are touts.

Beware!!

© brianmay.com
  • iroszob
    Mondom, negyedével kell számolni. :)
    Legalábbis néztem a Kiss jegyeket, ott is ilyen eltérés van.
  • Ági89
    ezek az árak már barátibbak :) remélem ennyi is lesz :P
  • Ági89
    én 18 vagyok. szerencsére engem csak külnivel locsoltak :P el nem hervadok, csak a környezetem a bűztől :P
  • mozso3
    És ha jól értettem, április 5-től lehet jegyet venni, vagy mi.
  • grizzly21
    akkor legalabb biztosan felkeltel:) videken szokas ilyen barbari modon locsolkodni nem?:)

a korosztaly itt eleg nagy skalan mozog, en speciel ketto X

kellemes husvetot mindenkinek!
  • pipeppers
    Ugyanez volt nekem is a reakcióm.
  • iroszob
    Erre jócskán rárakott már valami nyerészkedő díjakat.
    Én inkább ezekben bíznék:
    BUDAPEST: 66, 56,45,34 Euros

Egyébként erről jut eszembe, tulajdonképpen örülhetünk, hogy idejönnek. Mert őszintén, mi szólt mellettünk? Semmi. Hegedűs László, már 86-ban is ő hozta ide őket, csak neki köszönhető szerintem, hogy megint idejönnek, és olcsóbbak a jegyek, mint máshol, mert ő is tudja, hogy különben nem menne rá ki senki. QPR koncertre elmenni, nem olyan nagy divat, mint a RS-ra.
  • 0ppika
    ez valami vicc? :S
  • mozso3
    Amúgy ti hány évesek vagytok???Ma 7kor jöttek locsolók, 5 vödör havas vízzel "locsoltak" meg...na mind1, ez nem ide tartozik...