9010
-
el kell mennem.. -
raadasul a(z egyik) kedvenc szamomat!!
-
pipeppers #7606 Nem mondanám, hogy ez fedett pályás :)
Hyde park -
tudtok PR + queen videot? ha tetszik lehet h elmegyek -
Fogós kérdés. Az igazat megvallva azt sem tudom, hogy addig hol lakott :) -
Sajna nem tudok beletörődni. Ez van
-
Hát nézd. A mai napig vannak koncertek telitöltött stadionokban, úgyhogy szerintem nem "járt le" ez a fajta előadásmód. -
"Stadionrock"-on természetesen nem a zenei műfajt, hanem a turnézás módját értettem, mielőtt még valaki azt gondolná, hogy arra célzok, hogy az etalon stadionrock Queen kora járt le...
(ez egy teljesen semleges szmájli...)
-
Szerintem a stadionrock kora lejárt. Amikor egy turné a lemezeladásokat promótálta, akkor talán még megérte, de ma már biztos nem. Anno mindenki azt mondta, hogy ezek a turnék veszteségesek, de a lemezeladásokon visszajött a pénz. Ma már senki nem olyan lökött, hogy a lemezpiacon ekkorát kockáztasson. A többfunkciós, fedett arénákban bármikor lehet jóval olcsóbban koncerteket tartani, és még nyereséget is termelnek, mint ahogyan a fesztiválok is, ott a helyszíni költségeket sok koncerten, több napra elosztva számolják. Ja, és ez az utóbbi szinte egész nyárra felszívja a nagy neveket, az ő menedzsmentjüknek nem kell turnészervezéssel foglalkozni a nyári hónapokra, mert csak Európában legalább tíz-tizenöt olyan fesztivál van, ahol napi 50-60 ezer ember összegyűlik. XY odamegy, lenyomja a bulit a nagyszínpadon és utazik a másikra.
Az, hogy pl. a Stones-nak miért jó saját stadionturnét csinálni, fogalmam sincs. Nekik talán megéri valahogy. -
pipeppers #7599 Jóvanmá, hagyjuk a témát, és hagyjuk BOBO-t.
Nem is értem, hogy ez a kultúrálatlan "szmájli" :) mért is van itt.
Roger bármit csinál, ez az "izé" nem alkalmas a jellemzésére, és azt hiszem a Queen többi tagjaiéra sem.
És jó lenne, ha nem kezdenénk újra a kinek nem tetszik dolgot. Ez van, sajna ez az, ami aktuális. BOBO, jó lenne, ha végre beletörődnél. Nekem se tetszik, de nem zavar, ha másnak igen. -
:)
-
Ki mutogatott???
Mellesleg pont az ellátogató emberek száma mutatja, hogy nem csak nekem nem tetszik! A Queen egy márkanév, ezt már megbeszéltük, és a renomája egyértelműen romlik ilyen (Queen mércével mérve) kis koncertekkel. Ez kb. olyan, mintha kiadnának egy olyan albumot, ami Angliában nem kerülne be a top 10-be. -
ja, tényleg ne mutogass, mert rászoksz a lopásra :D
amúgy én teljes mértékben egyet értek veled :) -
iroszob #7595 Tényleg, Bobo, most hol lakik Roger? Mert eladta a házát 2-3 éve, úgy emlékszem. -
Szerintem se mutogass, azért mert neked nem tetszik nem muszály fikázni. -
iroszob #7593 Tényleg ne mutogass, arra nem gondoltál, hogy így személyesebb?
Mellesleg októberben nem szokás kint az esőben/hóban koncertezni. -
Nem mondtam, hogy szar a teljesítmény, egyszerűen erre a formációra nem kíváncsiak annyian -
pipeppers #7591 Azért ne mutogassál légyszíves, ez nem Rogerék szar teljesítménye miatt van, hanem egyéb okok miatt. -
Szerintem mindent elmond az, hogy mindenhol "csak" beltéri arénákat mertek bevállalni...
-
iroszob #7589 Sokallod? Emlékszem, amikor Brian 98-ban itt járt, akkor 3500 Ft volt a jegy.
Attól nem félek, hogy elkapkodják a jegyeket, sajnos. 2005-ben attól féltem, el fog maradni a kocert, mert 10 percecel a kezdés előtt kongott az arána az ürességtől.
-
Fene tudja. Tudok-e jegyet szerezni, nem-e lesz drága... -
Akadály? -
Basszus, de szívesen elmennék... -
Amikor 2005-ben április 23-án itt voltak, akkor az állójegy 13.000,- , az ülőjegy pedig 11.000,- Ft volt
-
pipeppers #7584 Ja, és hála a magymamának a segírségért. ;-) -
pipeppers #7583 Dehogy nagyképű, tudta Ő már akkor, hogy mi lakozik benne. :D:D:D :P -
A történet az, hogy 1971-ben a Queen tulajdonképpeni első turnéját Roger (asszem) nagymamája szervezte le. Emiatt Roger kissé nagyképű módon egy olyan plakátot csináltatott, hogy:
ROGER TAYLOR
a híres cornwalli dobos
és a Queen -
na ez már valami :D tudtam én, hogy valami sumák van a dologban
-
pipeppers #7580 Hát Roger ott nevelkedett, remélem Ő az :D:D -
Pipeppers! Tudod ki volt a "híres cornwalli dobos"? :) -
iroszob #7578 VERONA TICKETS AT INFLATED PRICES - BEWARE!
Some Italian fans have alerted us to thiis site, offering tickets for the Q+PR at exaggerated prices
www.worldticketshop.com/concerts/queen_tickets/19903_queen_verona
We can advise that the promoter does not deal with this agency and tickets are not available to them, and it is thought that they are touts.
Beware!!
© brianmay.com -
iroszob #7577 Mondom, negyedével kell számolni. :)
Legalábbis néztem a Kiss jegyeket, ott is ilyen eltérés van. -
ezek az árak már barátibbak :) remélem ennyi is lesz :P -
én 18 vagyok. szerencsére engem csak külnivel locsoltak :P el nem hervadok, csak a környezetem a bűztől :P -
mozso3 #7574 És ha jól értettem, április 5-től lehet jegyet venni, vagy mi. -
akkor legalabb biztosan felkeltel:) videken szokas ilyen barbari modon locsolkodni nem?:)
a korosztaly itt eleg nagy skalan mozog, en speciel ketto X
kellemes husvetot mindenkinek! -
pipeppers #7572 Ugyanez volt nekem is a reakcióm. -
iroszob #7571 Erre jócskán rárakott már valami nyerészkedő díjakat.
Én inkább ezekben bíznék:
BUDAPEST: 66, 56,45,34 Euros
Egyébként erről jut eszembe, tulajdonképpen örülhetünk, hogy idejönnek. Mert őszintén, mi szólt mellettünk? Semmi. Hegedűs László, már 86-ban is ő hozta ide őket, csak neki köszönhető szerintem, hogy megint idejönnek, és olcsóbbak a jegyek, mint máshol, mert ő is tudja, hogy különben nem menne rá ki senki. QPR koncertre elmenni, nem olyan nagy divat, mint a RS-ra. -
ez valami vicc? :S -
mozso3 #7569 Amúgy ti hány évesek vagytok???Ma 7kor jöttek locsolók, 5 vödör havas vízzel "locsoltak" meg...na mind1, ez nem ide tartozik...