9010

• larrylurex
    Az biztos, hogy a bal dobverőt fordítva tartja, hogy nagyobbat szóljon. A nyelével dobol...
  • B0B0
    Akkor kéerk egy autogrammot! :DD
  • pipeppers
    Tényleg, hiszen gitározni már láttam! Akkor feltűnt volna, hogy balkezes.
  • larrylurex
    Girárosként jobbkezes.
  • pipeppers
    Akkor biztos úgy is van... meg kell néznem, ki van még rajta.

(ha egyformán jól használod mind a kettőt, az se baj :))
  • 0ppika
    híres balkezesek között láttam meg a nevét :)
    én is balkezes vagyok amúgy (kettő is van :D)
  • pipeppers
    Nem tudtam, de most, hogy megpróbáltam utána járni, lényegében csak azt találtam, hogy a bal kezével erősebben üt, és jobban pörget...vagy ez ugyanaz? :D
    Végülis nekem is ügyesebb a bal kezem, de jobb kezes vagyok. Úgy értem, jobb kézzel írok, meg ilyenek. Van egy hülye szokásom, hogy forgatok mindent - amit lehet - az ujjaim között, és a ballal sokkal jobban megy. Lehet, hogy Roger is így van vele. Sosem láttam írni, ha valaki igen, az meg tud hazudtolni. :)
  • 0ppika
    Tudtátok hogy Roger balkezes?
  • pipeppers
    Ahogy elnézem, már kettő is.
    Ahogy elnézem, már kető is.
  • pipeppers
    van már
  • B0B0
    Hát nézd. Ha vannak páran, akik eljönnének egy összejövetelre, akkor szervezhetnénk egy találkát. Azt tudom, te én és Nedved jönne, de szerintem egy ilyenhez kell legalább 6 ember. Lefoglalunk egy asztalt valahol (esetleg kibulizzuk, hogy végig Queen szóljon :)) és elfogyasztunk egy estét. Na?
  • grizzly21
    nincs de ahogy nezem ide adoszam meg mi a tokom tudja mi kell ugyhogy felejtos..kicsit elcsesztek ezt az egeszet igy
  • B0B0
    Még nincs?
  • grizzly21
    szerintem a flame helyett gondolkozzunk azon inkabb, hogy nem kene nyitni iwiw-en egy Queen klubot:)
  • pipeppers
    ????
    Ha fáraszt, mért nem hagyod abba? Ez nem neked, hanem NEKTEK szólt. Azért, mert a témában Bobo-val értek egyet, nem biztos, hogy szívesen olvasom az ő leszólását sem. Ha épp tudni akarod, azért jövök, mert reménykedem benne, hogy végre értelmes téma van, ha nem vetted volna észre, Bobora kétszer rászóltam, rátok egyszer sem!

Ja, és én le tudom írni a nevedet rendesen...
  • qwertrt
    Kedves pippeppers, ha nagyon fárasztó, hát ne olvasd el, remélem senki sem kényszerít rá. Nekem speciel B0B0 állandó fikázása fáraasztó, érdekes, én nem hangoztatom állandóan, hogy de jó ez az új Q+PR. De tőlem mehet tovább a fokázás, csak ezentúl nélkülem.
  • deacky #7632
    Élet az énekes halála után
  • pipeppers
    Fárasztóak vagytok. Nem értem mért kell vitázni, ha eleve tudjátok, hogy úgysem fogjátok a másikat meggyőzni. Persze nem is kell. Qwertrt-szépen elmegy a koncertre - ha elmegy -, és látja, hallja Briant és Rogert, Bobo pedig - velem együtt - előveszi a régi lemezeket, és azokat hallgatja, megfosztva magát Roger és Brian vízuális élményétől.
  • B0B0
    "nagy többség vezetője volnál" <----- ezzel most megnevettettél :DDDD

Nincs fogalmam róla, de egy nyilvánvaló: messze van az eredetiétől.

Mellesleg nem velük van bajom, hanem a névhasználattal. De tényleg befejezem most már. Lerágott csont.
  • qwertrt
    Még mindig kérdés, hogy miért fikázod olyan előszeretettel a Q+PR-t úgy, mintha a szerinted létező nagy többség vezetője volnál. Nem szereted, megtudtuk, tudjuk azt is, hogy ugyanúgy neked sincs objektív fogalmad arról, mennyire népszerű az új formáció, mint bárkinek - ennyi.
  • B0B0
    Hát nézd. Szerintem ha egy rajongó nem megy el a koncertre, az csak azért lehet, mert nem érdekli (most persze nem kell figyelembe venni azokat, akiknek nincs 11000Ft-juk, nyilván van itt az országban 50000 olyan embert akinek belefér ekkora kiadás). És az, hogy a 2005-ös koncerten nem töltötték meg teljesen az arénát, az azt mutatja, hogy ennyien voltak kíváncsiak rájuk. Persze nem lenne fair összehasonlítani a '86-ossal, de az jelzésértékű, hogy egy rolling Stones meg tudta tölteni a stadiont. Erről ennyit, nincs ezen mit kozmetikázni, igenis ez nem a Queen, márpedig a rajongók az eredeti Queent szerették meg, nem pedig egy toldozott-foldozott "pót-Queen"-t.
  • qwertrt
    Én azt mondtam, hogy túlzás azt állítani, hogy azért nem mennek a koncertekre mert ez nem Queen, hanem Q+PR. Erre te ezt mondtad: "Ne próbáld már megmagyarázni, hogy sárga az nem sárga, hanem kék...". Magyarán: ne próbáljam megmagyarázni a nyilvánvaló tényeket, tehát szerinted mikor azt állítom, hogy nem amiatt nem mennek koncertekre, mert nem tetszik nekik a Q+PR-t, az félremagyarázás. Most azon a szócskán itt fennakadni, hogy "többség", erős félrevezető szál, nem? A lényeg, az, hogy amiért te nem örülsz ennek a formációnak, ne vedd készpénznek, tábornyian vannak a hozzád hasonlóan gondolkodók, és bojkottálják a koncerteket.
  • B0B0
    Hol mondtam, hogy többség???? Mutass már rá! Csupán annyit mondtam, hogy ezzel az érzéssel nem vagyok egyedül.
  • qwertrt
    Itt pont nem én magyarázom el a dolgot, hanem Te. Mert te nem szereted a dolgot, akkor evidens, hogy a többség sem?
  • iroszob
    Bécsben voltam az első sorokban hogy jól lássak; Budapesten középen, akkor már inkább a hangzásra figyeltem.

Roger többször is előre jött: Radio ga ga, Say it's not true, These are the days of our lives, esetleg I was born to love you (bár ez utóbbi csak Japánban).
  • grizzly21
    Hyde Parkban kinnvoltal? vagy a budapestire mondtad?
  • pipeppers
    Hát ahhoz, hogy az izzadságcseppeket is lássam olyan távolságból, nekem mát szemüveg is kell :))
    Arra sajna nem sok esély van, hogy Roger előre jön, bár épp az általam belinkelt videon is megtette.
    De hát Qwertrt-nek igaza van, ki tudja megérjük-e? :)
  • B0B0
    A Last Horizont az egyik kedvencem ;)
  • deacky #7620
    Ha John is játszana a koncerten elmennék.
  • iroszob
    Amikor Brian a színpad elejére jött, 5 méterre álltam tőle, sosem felejtem el, tűélesen láttam még minden izzadtságcseppet is rajta, nekem a Last Horizon volt a koncert egyik legnagyobb pillanata.
    Tudom Bobo, ez még csak nem is Queen dal. :)
  • 0ppika
    erősen gondolkodom rajta :P
  • pipeppers
    Ja, én is mennék, ha ott lenne Freddie és John, akármit is játszanának.
  • B0B0
    "Enyhe túlzás ezt azzal magyarázni, hogy azért nem mennek a koncertekre az emberek, mert "ez már nem az a Queen"

Ne próbáld már megmagyarázni, hogy sárga az nem sárga, hanem kék...
  • pipeppers
    Na mi van, ma mindenki depressziós? :)
  • grizzly21
    a jegyek ilyenkor arban mennek fel? erdemes hamarabb megvenni? mennyire valoszinu h elfogy?
  • qwertrt
    Én szeretnék, de ez még ezermillió dolgon múlik. A legfontosabb pl, hogy élni fogok-e még akkor :D
  • qwertrt
    B0B0, a Queen már a 90-es évek közepe óta sem az a népszerű együttes, mint ami volt. Eljárt felettük az idő, ennyi. Láthattunk már ilyet, ennyi. Enyhe túlzás ezt azzal magyarázni, hogy azért nem mennek a koncertekre az emberek, mert "ez már nem az a Queen".
  • grizzly21
    marmint ezt most hogy ertsem?:)
    nem jon meg valaki egyebkent?
  • pipeppers
    Ne Rodgers-t, Roger-t :D :P
  • pipeppers
    Helyes, környékezd meg Rogert! :D