9010
-
Boldog szülinapot (ha ma van) :) -
a Queen tudtommal nem egy ocska kanalas buvesztrukkre epitette a karrierjet ugyhogy nem tudom:) -
Ez a topic :) -
Akkor viszont én is fölteszek egy találós kérdést :)
Mi a közös a Queenben és Uri Gellerben?
(Aki olvasta a cikket az oldalamon annak nem ér! :P) -
Küldem egy üzit róla, hátha a többiek is el akarnak gondolkodni rajta :P
-
Én tudom :D -
iroszob #7682 A Spar-ban semmiképp ne vegyél, mert az nem Queen. Nézd meg pl. a Media Marktban, biztos van akciós, 3000 ft-ért, annál olcsóbban tényleg nem találsz. Bobot meg ne csodáld. :) -
van rola valami video neten? marmint az unpluggedrol..nekem eleg szukos a menetrendem az a baj, meg megmondom oszinten en az utobbi idokben leszoktam a kocsmazasrol, es a cigifust nem is hianyzik ..(persze ez csak kifogas) -
Visszavonom, ér a Google. Találatok csak cirill-, és távolkeleti betűkkel vannak. -
Ismerőseim teszteltek egy kérdéssel, de én fordítok rajta egy kicsit, és bedobom, töprengjetek rajta ti is.
Honnan az idézet:
"They never had it so good" illetve "Rock 'n' roll earl weds the typist"
Google nem ér, bár nincs is nagyon találat. -
pipeppers #7678 Nem, nem hiszem, hogy gyenge jellem vagy. Azt gondolom, hogy egy akaratos ember vagy, aki elvárja, hogy igazat adjanak neki, csakhogy békesség legyen. Aki úgy gondolja, hogy egy olyan témában, amiben egyiknek sincs igaza elvárja, hogy a másik azt mondja, hogy oké, neked van igazad. Ha jól emlékszem, Qwertrt csak annyit állított, hogy van akinek tetszik ez a felállás is és van aki szerint ez a Queen is Queen. És nem azt, hogy neki van igaza. Ezzel ellentétben te azt állítottad, hogy márpedig ez a Queen nem lehet Queen. Nem tudom, érzed-e a különbséget.
De befejezem, és mozso kapja be a bal bokámat (az a kecsesebbik :)), hogy újra felhozta. -
Miért? Én itt vagyok és nem fogok megsértődni és olyanokat írni, teli van a tököm a másik véleményével. Azért mert kiállok a sajátom mellett, maximum nem hívhatsz gyenge jellemnek. -
pipeppers #7676 Szerintem ez ugyanúgy rád is vonatkozik :D :P -
pipeppers #7675 Még jó, hogy nem szólt be neki!
Ez egy olyan téma, amiben senkinek sincs igaza, legfelljebb állást lehet folglalni. Pont ezért nem is érdemes róla vitatkozni.
Én is remélem, hogy nem ment messzire, mert hülyeség lenne, ilyen miatt itthagyni a fórumot. Bevallom, én is kiszedtem a kedvencek közül, de egyszerűen muszáj volt visszajönni. :D -
Észre se vettem, hogy befejezte. Nem tudok mit kezdeni egy olyannal, aki nem tudja elviselni a másik véleményét.
-
Én azért remélem, hogy nem távozott nagyon messzire... Én visszavárom. -
Még létezik néhány cd bolt, pl. az mcd a Nyugati mellett. De 3-5000 ft alatt nem kapsz semmit. A lényeg az, hogy tartsd szem előtt, hogy a letöltés rossz dolog! (...repedezik a plafonom...) -
mozso3 #7671 Nem tudjátok, hogy hol lehet beszerezni Queen cd-ket???Alexandrában láttam, de csak 2 félét, és egy vagyonért...Spar-ban is van, azt írják rá, hogy "jobb mint az eredeti!" elég borzasztó... -
mozso3 #7670 Most látom csak, hogy szeretett testvérünk, qwertrt távozott...Én is rég jártam erre...Kedves Bobo!
A bszolút egyetértek Veled, és csodálom, hogy nem is szóltál be neki annyira:) -
pipeppers #7669 Jól tetted. Nem kell állandóan a gép előtt rongálnod a szemed, főleg most, hogy ilyen jó idő lett. :D -
Mona Mercury #7668 Én a Say It's Not True-n kívül nem hallottam új dalt... azt gondolom már mindannyian hallottátok. 
Hát igen, nem voltam gépközelben huzamosabb ideig... no de... mellettem szóljon, hogy Queen-ezni voltam... -
Jól van, szemem mint a vakondé :P Én benne lennék :) -
iroszob #7666 Úgy tudom annak az üzenetnek az elején lehetett hallani az új dalt, ami Roger írt. Milyen volt?
Én meg haragszom, hogy annak ellenére, hogy a listádon a Scandal volt az első, egyszer sem szavaztál rá
, és így nem lett dobogós.
-
Mona Mercury #7665 Sziasztok! 
A QUEEN UNPLUGGED PROJECT tarolt Angliában! Nagyon-nagy sikerük volt!
Nagyon örülnék neki, ha néha-néha TI is lenéznétek egy-egy koncertjükre, nem tudjátok miből maradtok ki!
Ha aktívan szeretnétek Queen-ezni, "csatlakozzatok"... nem győzöm hírdetni... de eddig még semmi visszajelzést nem kaptam... Pedig tényleg hatalmas dolgok vannak készülőben. Nem hiszem el, hogy hidegen hagy Titeket a tény, hogy Peter Freestone személyesen gratulált a srácoknak, ő hívta meg őket Angliába.... Találkoztunk Brian másodgitárosával is... és Brian meg Roger üzenetet küldött nekünk videón... "na mindegy"...
-
Hát humor az humor, de az a baj, hogy csak ezt vetted észre, a 7638-at nem :) -
hehe, valaki itt nagyon humoros kedvében van :D -
Most kapcsolok, hogy a Live in Budapest videoban is van egy rész, amikor autogrammot osztogat. :) -
Gyógyír rá a The Invisible Man :))) -
pipeppers #7660 :D:D -
pipeppers #7659 Yeah! :D -
pipeppers #7658 Őrület, de a Black Queen-be mikor Taylor beleénekel, ugyanúgy elönt valami gyönyörűség, mint ammikor a More Of That Jazz-be meghallom Freddie hangját. Hihetelenül kontrasztban van ez a két hang. Kiemelik egymás hangjának összes pozitívumát. -
"One dump, one turd, two tits, John Deacon..." Benne kellett volna hagyni.:) -
iroszob #7656 Csodálom, hogy Brian akkoriban nem kelt ki a blogjában a sok cigarettafüst miatt. :) -
Roger ír! 6perc 34mp -
Rogernek is megvan mindkettő! :D -
Hát nem mindenki Jimi Hendrix :) -
és ha jól tudom Paul McCartney kétkezes :P -
én is balkezes vagyok, mégis jobbos gitáron játszom. egyszerűen azon kezdtem el, azt szoktam meg :-) -
pipeppers #7650 Itt is egy elég hosszú lista, bár továbbra is fenntartással fogadom a dolgot, mert valóban jobbkézzel gitározik, és ezenkívül két másik listát is láttam, ahol Roger nem szerepel. -
Itt a lista