9010
-
iroszob #7728 :(( -
:)) -
iroszob #7726 Ezt régóta tudjuk: szept. 1.
Még azt is lehet tudni, hogy lesz rajta egy feldolgozás. -
Már csak az a kérdés, mikor hozzák ki az albumot -
Olyan mint a C-lebrity. Pár másodperc alapján. Mondjuk, az nem baj. -
iroszob #7723 Ebben a rádióreklámban van egy rövid részlet még egy új dalból. A hangzása nem rossz. -
Természetesen 1992-re gondolok, nem a komplett The Who és Led Zep karrierre, amikor cicanadrág-válltömés kombóról beszélek. -
Az még ilyen kor volt. A cicanadrág, válltömés kései virágzása. Amúgy Roger Daltrey-nál nekem csak az a kérdés merült fel, hogy vajon hányszor csűrte fejbe Pete Townsendet a pörgő mikrofonnal pályájuk alatt? Pete is szokott kalimpálni, de az nem olyan veszélyes.:) -
mozso3 #7720 Igen, GM joggal mondhatta ezt, tényleg jó volt.Mindegy, nekem nem jött be a két "kliens", és kész.Az első benyomásom padig mély nyomot hagy őket illetően... -
Ezt kissé túlzott kritikának tartom, ők se akkor kezdték, mitöbb régebben, mint Freddie, úgyhogy ez véleményem szerint alaptalan. Az általunk egyik legjobbnak vélt George Michael mondta pl., hogy az az est volt pályafutása csúcsa, mégsem volt vele semmi gond. -
mozso3 #7718 Nekem az az érzésem, miközben nézem őket, hogy sem Roger Daltrey, sem Robert Plant nem tudja eldönteni, hogy most fiú-e vagy lány...mintha azért nem menne nekik, mert ezen filóznak: Miért nem a szoknyácskámat vettem ma föl??? -
mozso3 #7717 Igen, George Michael télleg remekelt.Jó látni, hogy John "még" a színpadon volt...Visszasírom...nálam Ő a favorit... -
Osztom (bár nálam holtversenyes Lisa Stansfielddel) :) -
Szerintem George Michael volt a legjobb. -
Szerintem nem kínlódott, neki egyszerűen ez a stílusa. Aki szerintem igencsak kínlódott az Roger Daltrey (The Who) volt. -
Nekem az emlékkoncerten Robert Plant volt furcsa. Az Innuendo egy hatalmas kínlódás volt a részéről, pedig ő állítólag tud énekelni... Persze lehet, hogy valami baja volt. -
Én nem mondtam, nem kedvelem. Számomra teljesen közömbös. -
mozso3 #7711 Jó, én sem kedvelem annyira Eltont, de szimpatikus volt, hogy nem pont úgy énekelte, ahogy Freddie.Ugyanúgy én is el tudnám dúdolni...na jó, talán ez túlzás...::)) -
Nekem Elton John előadása sem tetszett. Ott jött ki igazán, hogy mennyire behatároltak a képességei éneklés terén -
Ő a Paul Rodgers a Queen + Paul Rodgers-ből.:) Épp ez a lényeg. -
mozso3 #7708 Elton John sztem jobban énekelte a The Show Must Go On-t, mert nem pont olyan volt, ahogy Freddieé szólt, hanem belevitte a saját "stíluást".Ennek ellenére Celine Dion-t is szeretem, szép, erős hangja van. -
mozso3 #7707 Ki van teljesen rendben???PR jól énekel, tényleg nagyon jó hangja van, de nem Queen-es, és ezt a következtetést muszáj lenne levonni. -
Neked rendben van. Nekem nem. -
Gondolom, akinek jár a queenzone.com hírlevél, az már találkozott vele, de aki nem annak itt van Celine Dion egy koncertrészlete. -
Meggyőztél. Amint lehet, bepályázok egy állóhelyet. -
iroszob #7703 Akkor többet egy rossz szót se szólj a mai előadókra, teljesen rendben van mind. :)
Az nem lenne jó, ha szeptemberben még lehetne venni jegyet a koncertre, egy csomó koncert állítólag már "sold out", 1-2 perc allatt elvitték a jegyet a netes rendelésekkel. -
Hát kis különbség van a 80-as évek Queen dalai és e között: azok egyéniek voltak, volt egy utánozhatatlan fazonjuk, ezt a dal viszont bármelyik mai előadóé lehetne. Persze nem ilyen éles a határvonal, hisz mint mondtam, vannak benne Queen-es elemek, de azok igen csekély mennyiségben.
Paul iszonyat jól énekel, ez nem vitás. -
Már kaphatók a koncertjegyek!!! =) -
iroszob #7700 Erre mondtam, hogy olyan mint a Cross. A 80-as évekbeli Queen dalokat milyen ízűnek találod? Black queen nem lesz az új albumon, de még White queen sem.
Szerintem az a legfontosabb, amit larrylurex mondott. Én féltem, hogy Take Love-szerű dalok lesznek az albumon, de úgy tűnik nem. A másik meg hogy talán 5 év múlva is lesz koncert, Roger és Brian olyan jó erőben van, és kedvvel játszik. 2001-ben mikor láttam őket a Hall of Fame díjkiosztón fellépni, akkor zsírdisznó volt mindkettő, és csak sajnálkoztam, hogy megöregedtek, szegények hogy néznek ki. Most meg nagyon jók, hogy ilyen dalt játszanak, nem csak évente egy fellépésen a szokásos és unalmas Radio ga ga, WWRY kombót. Én ehhez viszonyítok, nem Freddiehez. És tegyük hozzzá, hogy Paul hibátlanul énekelt, bizonyos értelemben jobban mint Freddie, mert ugyanazt a minőséget tudta hozni, mintha stúdióban énekelne, persze nem 50 db évi koncerttel a hangszálaiban. -
Hát izé, ez kissé kommersz ízű nekem, apró, pici nyomokban persze ott van a Queen sound is benne, bár azt csodálom, hogy a sokat szajkózott Rodgers-féle blues 0 -
Elmegy. -
Ugyanaz egészben. -
De jó! Én féltem, hogy túlzásba fogják vinni a monumentális-érzelgős-(urambocsá...)unalmas számokat. Ilyenből viszont jöhet több is! -
iroszob #7695 Az új Cross! :D
Brian fantasztikus, fogyott is szerintem, és nagyon energikus. -
iroszob #7694 Én erre gondoltam.
"Aint got no hope, got no idea - what to do, or why I'm here, wanna to get my face on your tv, want to be heard, want to be seen ..." -
Nem, tom. Azt hittem április 1-től lehet kapni -
na mennyire vagytok elvetemültek? :D
találtam torrenten egy szép kis HD QUEEN ROCK MONTREAL koncertet, csak 22,5 GB :P
ha kell valakinek írjon privátot ...
-
Már lehet? Én a legutóbbi koncertre nem mentem, de most egyre biztosabb vagyok benne, hogy most igen. Bár azt hiszem, csak szeptember környékén fogom megvenni.
Az valami extra jegy, ha az első vonalba akarok menni, vagy csak erő kérdése? -
Valaki vett már jegyet a koncertre? -
úgy néz ki ma van, köszönöm :)