9010
-
Na így már nem igaz! ;) -
hah!
"Utálom, hogy mindig igazam van" :) -
Akkor most idézhetném Ian Malcolmot:
"Útálom, hogy igazam van" :) -
Időnként megnézem, hátha van valami új, de semmi. Gyanítom, hogy vagy behalt a projekt, vagy nem is volt. Lehet, hogy igazad volt, és csak az új lemez előtt akartak valami hírverést. -
Tud valaki valamit a Freddie Mercury filmről. Nagyon nagy a csönd már lassan egy éve. -
Vicces. -
Érdekes -
Számomra a Friends Will Be Friends klipp (amolyan második We Are The Champions) is nagy kedvenc -
:DDD (kevés) :) -
A második refréntől ők is ott vannak.:) -
Nem értek egyet! :) A közönség kell! :)) -
Nem értem, miért nem ez lett a hivatalos video. Sokkal jobb. -
uHH én is szívesen mennék a várva-várt koncertre....de a pénzek...nem kis hazánkba szabták ki ezeket a horribilis árakat. Már 2005-ben sem számítottak "valami olcsóaknak"...de azé' akkor elmentem, nem szabadott kihagynom!
-
Prince Of Persia 
Láttátok már? -
Hú. Egy jó nagy mászkálást spóroltál meg nekem.:) -
iroszob #7753 De ha megmondod, hogy olyan nagy gyerekekkel mész, mint pl. Bobo, akkor lehet hogy elengednek. :)
Mondjuk, ha az ország másik végében laksz, akkor érthető, hogy nem engednek el.
Jegyet azt hiszem csak a Budapest, Károly krt. 9. központban lehet venni, hiába írják a Ticketpro honlapon, hogy egyéb jegyirodákban is. Legalábbis én nem kaptam ott, ahol először néztem. -
Na és te? Téged elengednek? -
Boldog szülinapot! :-)
-
Akkor boldog szülinapot! :)
Pesti vagy? -
mozso3 #7749 Ma vagyok 15 éves:)Ettől függetlenül nem hiszem, hogy a szüleim elengednének...mondjuk, megértem őket, bármennyire is búslakodom:(Majd Ti beszámoltok:) -
iroszob #7748 13
Bővebben a jegyvásárlásról: [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=989179909&no=7701]#7701[/URL]
Így néz ki a jegy (nem az enyém). -
Én is olyanra pályázok. 11? -
Mennyiért? -
iroszob #7745 Tegnap megvettem, álló jegyet. -
Te már megvetted? -
Filózok rajta, többen is oltanak itt, hogy manjek velük :) -
iroszob #7742 Annyira nem új, már [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=989179909&no=7723]#7723[/URL]-ban is írtam. :)
Van már jegyed? -
Egy újabb friss dal? -
Nekem erről mindig az jut eszembe, hogy ha megnézzük a régi nagy bandákat akkor mindig találunk 1 (esetleg 2) húzóembert, aki a slágereket szállítja és annyi:
AC/DC - Angus Young
Blondie - Chris Stein
Guns N Roses - Izzy Stradlin
Genesis - Peter Gabriel
Beatles - Lennon+McCartney
Stones - Jagger+Richards -
mozso3 #7739 Azért szavaztam egyet Roger-re...A szavazásokból (már amelyik lezárult:) is látszik, hogy milyen is (volt) a Queen...4 fantasztikus zenész összeállt, és íme!!! -
Mi a fene. Itt éjjel nappal mennek a szavazások?? :) -
A BohRhap a legtöbb szavazattal bekerült a [URL=http://votenumber1.com/results5bestrocksongs.html]"best 5 rock songs"[/URL] kategóriába, ami egyben végeredmény is. Roger második a [URL=http://votenumber1.com/votebestrockdrummers.html]"best rock drummers"[/URL] versenyben, de Neil Peart eléggé favoritnak tűnik. Nagyon tud a csóka. -
mozso3 #7736 Egyebként is nagyobb visszhangja lenne a médiában.Tényleg elképesztő, hogy ilyenre képes egy velünk egy bolygón élő elem!>:( -
Így legalább sokáig fog élni:) -
Hozzám még nem jutott el, de ha el is jutott volna, nem hinném, hogy egyből bedőlne az ember neki -
Mona Mercury #7733 Valamin hü**e f@&**** elterjesztette a neten, hogy Brian meghalt, de ne dőljetek be neki, mindenki msradjon nyugodt, lélegezzetek mMAY-eket, én is azt teszem, a hír NEM igaz!!! Csak szólok, hogy Ti ne kapjatok szívrohamot, mint ahogy én tettem....Hihetetlen, hogy egyes emberek mikre képesek... 

-
2005-ben is egy-két hónappal a koncert előtt jelentek meg a plakátok az utcán. Nem kell parázni. Errefelé így mennek a dolgok. -
Nem ezért volt a kérdőjel, hanem azért, hogy miért válasz volt? -
iroszob #7730 Ha 2 hét múlva lenne a turné, mindenhol telt házzal menne a koncert, de a budapesti időpontot meg törölnék. -
??