QUEEN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
London, Melbourne, Madrid, Las Vegas, Moszkva, Cologne, Tokió, Dél Afrika, Zürich, Toronto, Bécs

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Hol lehet megnézni???Ja, és most rögtön megyek szavazni...😊
B0B0
Egyszer el kéne menni megnézni ezt a musicalt!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Hmm, ezzel anno futottunk már egy kört. Szerintem Page játéka is irtó jó, de Brian tovább fejlõdött és mind technikailag, mind hangzásilag jobb

Egyértelmû hogy Freddie. De Steve Perry se olyan rossz, és nemesebb ellenfél, mint pl. Jon Bon Jovi 😊

Ezzel kapcsolatban akartam kérdezni korábban, de akkor most megteszem, hogy Brian tényleg ott van a 3 legjobb gitáros között? Technikailag értem, tehát nem figyelembe véve, hogy dalszerzõ, meg énekes, meg doktor, meg ilyenek. Az én zenei képzettségem a nullával egyenlõ, jóformán a gitár és a zongora hangját sem tudom megkülönböztetni, de én pl. Jimmy Page gitárjátékát jobban szeretem nézni mint Brian-ét, rá is szavaztam.

Végülis megértem amit mondasz, és ha jól belegondolok... ott a Helloween. Elment Kiske, vitte a gyönyörû hangját, és Deris-nek hiába van jó hangja, a közelébe sem érhet. Rengetegen elfordultak a Helloween-tõl, viszont új rajongókat szereztek. Ez elõfordulhat a Queen-nel is.

"Jó, el kell ismerni, halálával véget ért a Queen"

Itt a lényeg. Zenélni más néven is lehet, és mivel elég nagy formátumú zenészekrõl van szó, menne az más néven is. Nem igaz, hogy ahhoz kell egy olyan név, ami Freddie-t és John-t is takarja.

Ja, hát azért túlézásokba nem kell bocsátkozni, de nem hangzik rosszul 😄

Köszönöm, köszönöm, köszönöm 😄

qwertrt
Nekem van egy tippem, hogyan jutott Perry idáig: van neki is lelkes szavazóbázisa, akik 24 óránként híven nyomogatnak 😊 a magam részérõl egyszer szavaztam, de látom nem sok értelme volt 😊

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

larrylurex
Ugye mindenki szavaz a votenumber1.com-on? 24 óránként lehet, és Freddie döntõt játszik a "minden idõk férfi énekes stb."-ért márc.21.-ig (fogalmam sincs, hogyan jutott el idáig az ellenfél, Steve Perry, akire én akkor se szavaznék, ha fizetnének érte). Roger 5 között van a dobosoknál, Brian második lett a gitárosoknál, a legjobb együttes meg ugye nem is lehetett vitás... Lehet jelölni legjobb albumot is. Mindegy, csak gondoltam szólok, ha valaki nem tudná.

deacky
Ági!Tök jó az oldalad!!!Most tudtam csak tüzetesen megvizsgálni 😊, és nagyon tetszik!Neked beváltak az autogramcímek???
Nem tudjátok véletlenül, hogy Magyarországon lehet-e Queen-es cuccokat (póló, pulcsi stb.) beszerezni???
OK, én is valami hasonlóra gondoltam, vagyis a Queen "világában" no name.<#wink>
B0B0
Hát ehhez annyit hozzáfûznék, hogy Rodgers a világ egyik legjobb és legismertebb blues-énekese (az más kérdés, hogy szerintem pont emiatt nem kéne a Queen nevet használni 😊)

Senki sem tudja, hogy tetszene-e Freddie-nek, úgyhogy õt akár ki is lehet hagyni, attól eltekintve persze, hogy õ is a Queen egynegyede...És Paul Rodgers hangja nem annyira illik a stílusukhoz.Láttátok már a Brian&Pavarotti-t???Na, az jó, mert színvonalas, és mégis csak Brian énekel,nem egy natúr, no name énekessel, hanem a világ (volt) legjobb operaénekesével.
Persze, nekem is mindig Queen marad a Queen, de valljuk be, ez akkor is teljesen más, mint mikor 4en voltak, 20 évig uazzal a felállással.Nekem a mostani együttes kicsit erõltetett, de ettõl függetlenül szeretem és tisztelem õket.
qwertrt
Ha már arról beszélünk, hogy õk miért mondják, hogy Freddie-nek tetszene, akkor mi miért mondjuk (gondoljuk), hogy Freddie-nek nem tetszene?

Kettõ: a Queen egy márkanév, amelynek tulajdonosai vannak, és nyilván arra használják, amire akarják, ez tiszta sor. De speciel nekem az is Queen, amikor botlanak, amikor hibáznak, amikor pl. kifütyülték õket a Rock in Rióról, amikor szexistának nevezték õket a BR miatt, amikor az RS lefasisztázta õket. Ennyi erõvel akkor is mondhatták volna: ilyet ne csináljatok már Queen név alatt, ne járassátok le a nevet. Be kell látni, hogy a Queen történet még nem ért véget, kell még a befejezéásig pár mozzanat: hogy ez hibás, vagy jó döntés lesz-e, majd az utókor megmondja.

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

Hú...Montreál nagyon király!!!Roger fantasztikus formában volt, és elképesztõ jól vokálozott!
Nekem még tetszik, hogy Freddie viccelõdik a hangjával, merészebben énekel ,és több hajlítást tesz bele, mint pl. stúdiófelvételen.
Teljes mértékben egyetértek, kedves Larry!😊A Queen az Queen marad, és "a lemezfelvétel ördöge" (Peter Freestone) által megszállt, még élõ "Queenek" már nem a Queen...Remélem, értitek...😊
larrylurex
Pláne úgy nem, hogy akármit is csinálnak, mindig elmondják, hogy ez Freddie-nek mennyire tetszene. Kezdve Paul Rodgers személyével, az egész Five témán át Britney Spears-ig. Engem ez zavar a legjobban. A Brian May Band, vagy a Cross azt csinál, amit akar, de a Queen az egy márkanév, és mint tudjuk egy márkanév bizonyos tulajdonságokat és egy bizonyos minõséget jelent.

B0B0
Pipeppers kartársnõ nem is mondta, hogy Freddie után nem szabadna semminek sem jönnie, csak azt, hogy a Queen 4 bizonyos embert jelentett 20 éven át. Emiatt pedig a felének nem kéne használnia a nevet

qwertrt
Az emberek kb. le tudják venni, hogy ez már nem az a Queen, azért nem gyengeelméjüek õk sem. Brian és Roger már egy fél Queen, azért nem kellene Freddie emlékét úgy kezelni, hogy utána semmi se lehessen, csak a gyászos csend. Jó, el kell ismerni, halálával véget ért a Queen, de itt van Roger és Brian, akik még zenélni akarnak, és ezt a Queen név alatt tudják megtenni a leghatásosabban. Annyira nem kellene túlértékelni már Freddie-t, hogy ne jöhessen utána semmi.

larrylurex
T.A.R.T.A.H.M.B. (The Almighty Roger Taylor And His Minions Band)
Ezt Brian meg ne lássa...😊

B0B0
Taylor & friends. 😊))

larrylurex
Taylor,May & Rodgers 😊)))

Ja, és ABC ide, ABC oda, sérelmezem, hogy szeretett Rogerem hátra került 😛 😄

Igen, de épp ezért becsapás, az emberek azt hiszik, hogy ha a név marad, az azt jelenti, hogy ugyanazt kapják. Ez a név sehogy sem állja meg a nevét. És akkor John-ról nem is esik szó sosem, pedig a Queen-nek Õ is a tagja.

larrylurex
Ebben az interjúban Brian arról is beszél, hogy a Q+PR egy új, másik zenekar, csak Rogerrel úgy döntöttek, hogy nem adnak neki másik nevet. Így azért kicsit árnyaltabb ez a "freddie-pótlék" történet, még akkor is, ha sokak szerint Brian és Roger a Freddie-vel szerzett hírnévtõl képtelenek megválni. Tény, hogy ha mondjuk May,Rodgers & Taylor (ABC sorrend miatt raktam így a neveket)lenne a nevük, nem biztos, hogy ekkora turnékat csinálhatnának.

B0B0
<#eljen>

😄😄

Hi!
Nem nagyon ismerem a Queen+PR felállást, pár számot hallottam csak.Nekem nem jön be, mert Freddie volt az "igazi", erõltetettnek érzem, hogy folytatni próbálják a mûvét
Egyetértek. Hagyjuk már meg John tisztaságát!

B0B0
Osztom 😊

Szia!
Egy aktuális kérdés: véleményed a Queen+PR formációról? 😊

qwertrt
Urambocsá, talán még attól sem lesz rossz ember, ha szabad akaratából néz meg egy ilyet. Nem az 50-es években vagyunk 😄

larrylurex
Ilyenbe könnyû beleszaladni, pláne ha az ember barátai viccesek. Ettõl még nem lesz rossz ember.

B0B0
Meglepték a születésnapján.

Ági89
na látom rólam is volt szó 😄 szia mozso3 én vagyok Ági <#wave> és van egy Queen-es oldalam. A #7450-es hozzászólásodat figyelembe véve úgy gondolom érdemes lenne meglátogatnod, ott találhatsz autogrammcímeket (meg még sok más érdekes dolgot is 😛)

~\"Nem szeretem, hogy a fogaim előreállnak. Ettől eltekintve tökéletes vagyok\" Freddie ~Helyesen: Romani ite domum! :) ~Skide godt! {Piszok jó! :)}

Ági89
kösz pipeppers 😊 nekem is tetszik a tied 😊

~\"Nem szeretem, hogy a fogaim előreállnak. Ettől eltekintve tökéletes vagyok\" Freddie ~Helyesen: Romani ite domum! :) ~Skide godt! {Piszok jó! :)}

Miért. mi a története???
B0B0
Azért, mert nem ismered ennek a képnek a történetét

Nem tudom, ki szavazott, de az Is This The World We Created naggyon szép szám.Már megint ezzel jövök, de 86-ban itthon, a kommunizmusban fantasztikus dolog volt ezt elénekelni.Rokonaim voltak ott, és életük legjobb koncertélményeként emlegetik!
És köszi, tényleg jó a montreali koncert.Miután egy "szakértõ" (TE), mondta, hogy jó, rögtön megvettem.Letöltésben béna vagyok😊.De a budapestinél nem jobb...
Nem akarok illúziókat lerombolni, de ha beírjátok a google-be, hogy John Deacon, kijön egy kép, amint egy sztriptíztáncosban gyönyörködik...ez komoly???Lehet, hogy naív vagyok, de eléggé megdöbbentem.Olyan aranyos, szimpi emberke!!!Elvileg 6 gyereke van, meg minden...Én totál padlón vagyok. 😞
B0B0
A #7441-es hozzászólás pl. az övé

És ki az az Ági, és mi van az oldalán???Nem olvastam végig visszamenõleg mind a 100 oldalt a fórumon, úgyhogy nézzétek el a lemaradásaimat😊))
Köszi az infokat!!! 😊
A lakás leírása tényleg ásításra késztetett, de vicces "megismerni" egy ilyen zseni házát.
qwertrt
Üdv! Nekem a Live at Wembley Stadium az örökfavorit. Lehet, hogy már kopottasabb volt a hangja, de show, a show, show... 😄

Üdv reád 😄