QUEEN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Ezzel kapcsolatban akartam kérdezni korábban, de akkor most megteszem, hogy Brian tényleg ott van a 3 legjobb gitáros között? Technikailag értem, tehát nem figyelembe véve, hogy dalszerzõ, meg énekes, meg doktor, meg ilyenek. Az én zenei képzettségem a nullával egyenlõ, jóformán a gitár és a zongora hangját sem tudom megkülönböztetni, de én pl. Jimmy Page gitárjátékát jobban szeretem nézni mint Brian-ét, rá is szavaztam.
Itt a lényeg. Zenélni más néven is lehet, és mivel elég nagy formátumú zenészekrõl van szó, menne az más néven is. Nem igaz, hogy ahhoz kell egy olyan név, ami Freddie-t és John-t is takarja.
😄
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
Nem tudjátok véletlenül, hogy Magyarországon lehet-e Queen-es cuccokat (póló, pulcsi stb.) beszerezni???
Kettõ: a Queen egy márkanév, amelynek tulajdonosai vannak, és nyilván arra használják, amire akarják, ez tiszta sor. De speciel nekem az is Queen, amikor botlanak, amikor hibáznak, amikor pl. kifütyülték õket a Rock in Rióról, amikor szexistának nevezték õket a BR miatt, amikor az RS lefasisztázta õket. Ennyi erõvel akkor is mondhatták volna: ilyet ne csináljatok már Queen név alatt, ne járassátok le a nevet. Be kell látni, hogy a Queen történet még nem ért véget, kell még a befejezéásig pár mozzanat: hogy ez hibás, vagy jó döntés lesz-e, majd az utókor megmondja.
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
Nekem még tetszik, hogy Freddie viccelõdik a hangjával, merészebben énekel ,és több hajlítást tesz bele, mint pl. stúdiófelvételen.
Nem nagyon ismerem a Queen+PR felállást, pár számot hallottam csak.Nekem nem jön be, mert Freddie volt az "igazi", erõltetettnek érzem, hogy folytatni próbálják a mûvét
Egy aktuális kérdés: véleményed a Queen+PR formációról? 😊
~\"Nem szeretem, hogy a fogaim előreállnak. Ettől eltekintve tökéletes vagyok\" Freddie ~Helyesen: Romani ite domum! :) ~Skide godt! {Piszok jó! :)}
~\"Nem szeretem, hogy a fogaim előreállnak. Ettől eltekintve tökéletes vagyok\" Freddie ~Helyesen: Romani ite domum! :) ~Skide godt! {Piszok jó! :)}
A lakás leírása tényleg ásításra késztetett, de vicces "megismerni" egy ilyen zseni házát.