9010

• B0B0
    A az egyik témacsoportra rákattintasz és a kijövő lista alján van a link
  • iroszob
    Valamelyik könyv szerint rengeteg újságíró kísérte el a Queent Budapestre. A koncert másnapján arról számoltak be, hogy Freddie kifejezetten visszafogottan viselkedett. :)
  • Jones Nedved
    Freddie éppen ezzel az előadásmódjával "milliókat babonázott meg világszerte, férfiakat és nőket egyaránt..."
  • Jones Nedved
    Freddie előadásmódja és kisugárzása csak keveseket hagyott hidegen, közömbösen. Voltak/vannak akik visszatszítónak érezték/érzik a vele kapcsolatos külsőségeket, illetve Ő magát sem tartották "jó pasinak", avagy éppen szöges ellentétben bámulatosnak tarották. Mindamellett a szélsőségek ellenére el kellett ismerniük zseniális művészetét.
  • mozso3
    Én megértelek...:)Eleinte én is csak a zenét hallottam, aztán teljesen megütközve néztem végig az első (budapesti:) koncertet, amit láttam.Szüleim előtt is mentegetőztem, hogy hát izé..., de ők teljesen normálisan vették, meg hogy attól még jó zenét csinál, és hogy klassz showman.
  • mozso3
    Láttad az Igazából szerelmet???Abban eszméletlen jó és nagy színészek (Emma Thompson, Colin Firth, ((Keira Knightly,)) Rowan Atkinson stb.)játszanak, de egyik sem főszerepet.Abban nincs is főszereplő, és mégis, ezért olyan zseniális a film! Nortonhoz sztem még illene is a szerep...:)
  • Ági89
    Jah, meg a sok por amit koncert előtt beszívott
  • Jázmin15
    Figyuzz! Hogyan lehet elindítani egy új topicot??
  • B0B0
    Ez így van
  • Jázmin15
    Amúgy meg nem is Freddie-re mondtam, hogy majom, hanem arra a srácra aki utánozta... És még annyit, hogy lehet, hogy baromi sok volt az amit Freddie csinált, de biztos vagyok benne, hogy ez neki belülről jött, és nem játszotta meg magát. Egyszerűen olyan extázisba került a színpadon, hogy csinált, amit csinált...
  • B0B0
    Egy szóval sem mondtam, hogy átlagos. Sőt! Csak benne az volt a nagy, hogy mindezt mindig stílusosan tudta csinálni
  • Jázmin15
    Bocsánat! Én nem pejoratívan értettem ezt.. De valljuk be nem túl átlagos, ahogy viselkedett, mozgott és ahogy néha (sokszor) kinézett...
  • B0B0
    Ajjaj, ez a majom kifejezés itt a többségnek szentségtörés! Freddie-t nem hasonlítanám a majom előadókhoz (mint pl. Robbie Williams vagy Axl Rose), ő egy showman volt, mindig célzottan viselkedett, mert a kisujjában volt az, hogyan kell a közönséget egyből feltüzelni.
  • Jázmin15
    Hehe... Én meg csak a zenéjüket ismertem nagyon sokáig, meg tudtam hogy néz ki Freddie, de nem nagyon emlékszem sem klippre sem koncertre amit láttam volna. Aztán ismerősök által alakított Queen tribute "koncerteken" voltam, ami kb arról szólt, hogy összeszedtek néhány ismert Queen nótát, összevágták, és megkoreografáltak egy koncertet, de sem a zenét sem az éneket nem ők csinálák, csak a mozgást, a jelmezt meg ilyeneket... A Freddie-t "alakító" srác borzasztóan hasonlított.. Olyanokat röhögtem, mert úgy ugrált össze-vissza a színpadon, mint egy majom.. Aztán (akkor még együtt voltam ezzel a bizonyos exemmel) letöltöttem a Budapesti koncertet valahonnan, és belenéztem, és akkor döbbentem rá, hogy a srácok nem túlozták el az ökörkötést... Freddie tényleg eléggé meglepő és feltűnő és érdekes jelenség a színpadon :D Remélem nagyjából érthetően írtam le kis történetemet.. Mindenesetre attól, hogy milyen majom az énekes, attól még a dalaik nagyon jók...
  • B0B0
    Hát ja
  • Jázmin15
    Milyen film??? Milyen szerep??
  • grizzly21
    Edward Norton nagyobb szinesz ennel a szerepnel:)
  • mozso3
    Jesszusom!!!Bocsi mindenkinek, nem pont így gondoltam beszúrni, de így sikerült...na, ő az...:)
  • mozso3
  • mozso3
    Tegnap láttam egy filmet, amiben szerepelt Edward Norton.Ha tényleg kreálnának egy Freddie-s filmet,és szerepelne benne John sztem ő elég jó lenne...ne lőjetek le ezért, de ahogy megláttam, párhuzamot vontam közte és John között:)
  • mozso3
    Köszike!!!
  • B0B0
    Akkori?? Pont az a japán koncert az, ami nem turné volt, hanem csak egy alkalom
  • larrylurex
    Az akkori japán koncertek elég rosszak voltak. Szintetizátor az egész, meg kábé csak Spike Edney van a topon.
  • B0B0
  • mozso3
    Az utóbbi 2 héten megnéztem a live in japan 85-öt, meg a live at wembley-t (asszem '86).Wembley rohatt jó, Japán annyira nem tetszett.Az I' want to break free elég...hm...gázos:)
    Bocsi, nem tudom, hogy kell hivatkozni itt a youtube-ra, de érdemes megnézni...az egyik néző gazdagabb lett egy műcicivel, ráadásul nem is akárkiével:)
  • mozso3
    Hali!
    Az én apukám megjegyezte egyszer, hogy milyen kár, hogy '86-ban nem ismerte a Queen zsenialitását, mert így utólag biztos elment volna...olyan idegesítő!!!:)Ő legalább élt akkor, elmehetett volna.
  • B0B0
    :DDDDDD
  • larrylurex
    Már ezért érdemes volt vele járni!:)
  • Ági89
    Az anyukám kb 20 éves koráig szerette a Queent, azután utálta meg miután lett tv-jük, mert addig csak kazin hallgatta...
  • Jázmin15
    Az mondjuk tény, hogy elég különleges egy fickó
  • B0B0
    Hát ez jó kérdés. Az első pont, hogy rosszul lesz Freddietől. Undorítónak találja.
  • Jázmin15
    Na de miért? Szerintem tök jó zenét játszanak.
  • B0B0
    Üdv, hát én küzdhetnék időtlen időkig a pici feleségemmel, akkor sem szeretné meg szerintem :)
  • Jázmin15
    Sziasztok!
    Nem olyan régen kezdtem el előnyben részesíteni Queen-t. A zenéjüket már ismertem hellyel közzel, de nem sűrűn hallgattam magamtő. Igazából az exem szerettette meg velem..
  • B0B0
    "Miért, mit őriznek ott, King Kong-ot?" :))
  • Ági89
    Kiestél! Ezt már nem a Jeff Goldblum mondta :D Emiatt "öt-hat darabban fogsz jönni" a Queen koncertre! :D
  • B0B0
    "Hogy én ezt mennyire útálom!" :)))
  • Ági89
    Nekem az a kedvencem amikor belenéz a cruiser kamerájába, miután a T-rex sem akar megmutatkozni és azt mondja "Azért esetleg előfordulhat, hogy netalántán még dinoszauruszokat is látunk?" =)
  • B0B0
    Ha tényleg elkészül a film, akkor nehogy ezt mondjam az elején:
    "Hűha! Mindig így kezdődik, aztán majd jön a sikítás meg a kiabálás." :))
  • McGrady
    de helyes :-D