QUEEN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
~\"Nem szeretem, hogy a fogaim előreállnak. Ettől eltekintve tökéletes vagyok\" Freddie ~Helyesen: Romani ite domum! :) ~Skide godt! {Piszok jó! :)}
Ha Steve Perry nyer, olyan morci és depi leszek, hogy még a végén öngyi leszek... <#help>#help> (Don't Try Suicide.... <#vigyor5>#vigyor5> )
http://votenumber1.com/vote1malerocksinger.html
Szavazzatok!!! (Na, léccike!!! <#vigyor5>#vigyor5> )
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
2008. október 28.
Papp László Budapest Sportaréna
QUEEN
zajlik.hu
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
itt található egy írás Brian hangrendszerérõl.
Kuss!-magyarázta.
Kuss!-magyarázta.
Ma este Queen Unplugged Project koncert a Rock Randevúban!
www.qup.hu , www. rockrandevu.hu (Bp. VI. kerület, Hunyadi tér 11.)
Ma tartják a srácok az "angliai fõpróbát",, ugyanis 28-án utazunk Brean-be, ahol majd fellépnek a UK Queen Convection-on, Peter Freestone meghívására!!! Nos, legyünk büszkék Rájuk!!!<#taps>#taps> Gyertek minél többen! <#puszis>#puszis>
Hogyne örülnénk: Rock The Cosmos! 😄
http://www.ukmix.org/forums/viewtopic.php?t=13100&start=2550
Amúgy csak én örülök annak, hogy megint láthatom Briant és Rogert zenélni? :-) Mert én borzasztóan örülök! :-) Az elsõ alkalom életem legnagyobb élménye volt, remélem ez is hasonló lesz :-))
nem lány
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
Különben mindig is tetszett, mikor egy Queen dalban May nem Red Specialon játszott, a crazy...ben iszonyú jól hangzott. Errõl jut eszembe, ebben Mercury ugyanúgy Fender Telecasteren ritmusgitározik? Mert én pl. meglepõdtem, mikor a Live Aiden láttam, hogy a Fenderbõl ilyen hangokat lehet elõcsalni, van még mit tanulnom gitárügyben 😄
A Red Special elkészülte után egy jó gitár volt, de inkább alsó kategóriát ütötte meg. Brian csak az évek során tudta felfejleszteni arra a szintre, ami már egy igen profi gitár lett (ez kb. 73-74-re tehetõ, persze azóta is történtek rajta változtatások). Nos a korabeli beszámolók alapján Brian már a Smile-os idõszakban le tudta gitározni a kor nagyjait az akkori Red Speciallal is!!!
Iroszob, köszi :-)
Amúgy szokták mondani, hogy "a sound a kézben van". Szerintem Briannek az a nagy elõnye, hogy egyszerûen jól tud gitározni :-) Van itthon egy gitáros, Lukács Péternek hívják (Bikiniben is játszik), van 40ezer forintos gitárja is, és nagyon durva dolgokat kihoz belõle, pedig ez az ár igencsak az alsókategória :-)
Kuss!-magyarázta.
A "gyorsabbkezûség" nekem nem szempont, és a hangok megszólalásában Briannek van egy nagy elõnye: Red Special.
---------------------------
Visszatér a Flash gordon?

Kuss!-magyarázta.
Amúgy Brian is irtó technikás, meg ahogy megszólalnak azok a hangok...
Kuss!-magyarázta.
Ez szép, Dubai-ban is lesz koncert. Félek nagyon drága lesz.
Restellem, hogy kissé megkésve szólok (úgy volt, hogy egy másik topic-társunk teszi majd meg), DE holnap, azaz március 20-án, csütörtökön este 20:00 óra után Queen Unplugged Project party lesz a belvárosi Rock Randevú sörözõben (VI. Hunyadi-tér 11.)! A belépõ egy "lefogyasztható ezres"! A helyszín tehát az Oktogontól kényelmes 5-10 perc gyaloglásnyira található.
Remélem még nem túl késõ és akinek lenne kedve el tud jönni! A QUP a világ egyik legjobb akusztikus tribute band-je a Queen-nek!
\"A valóság fantáziadúsabb, mint az álmok....\" - Christoforo Colombo
De már 3 éve nem õ játssza Killer Queen szerepét.
mozso3: Moszkvába ne menj, ott már nem játszák a musicalt. 😊
köszönöm
~\"Nem szeretem, hogy a fogaim előreállnak. Ettől eltekintve tökéletes vagyok\" Freddie ~Helyesen: Romani ite domum! :) ~Skide godt! {Piszok jó! :)}