9010
-
iroszob #7848 Rosszul összesítettek. Valójában őket illeti a "legjobb album" cím. :) -
A 8. és a 45. miért ugyanaz? Pláne, hogy az általam minősíteni nem kívánt Girls Aloud... -
A minőség/mennyiség tipikus példája! :) -
iroszob #7845 Na ja, de nehéz olyan formációkkal (pl. Take that) versenyezni, akiknek ilyen rengeteg albuma megjelent. :) -
meg a 36. :P -
Elléggé széngyenteljes a lista többi szereplője :) -
Greatest Albums: 11. és 17. Queen -
Jázmin15 #7841 :S -
Szerintem nem, de lehet, hogy nincs igazam -
Jázmin15 #7839 Csak a saját hozzászólásaimat ki tudom keresni?? -
Húú de szeretem ezt a dalt, örülnék, ha nem dolgoznák föl -
iroszob #7837 Biztos tudjátok, de Roger szerint az új album az összes Queen albumnál rockosabb lesz. Aminek én nagyon örülök. :) Nem lesz rajta az albumon, de ennek a dalnak elkészítették a feldolgozását (szerintem Roger énekli majd). -
xD... nekem stimmel a születési évem, viszont nem ez a kedvenc számom :P -
Ez azért már jóval több, mint a másfél évvel ezelőtti Johnny Depp találgatások. Talán mégis lesz valamikor valami... -
iroszob #7834 Nagyon sok minden tervbe van véve, csak évekbe/évtizedekbe telik, mire elkészülnek vele. A film ötlete is szerintem kb. 10 éve vetődött fel. És mert nem hallunk róla, attól még nem halt be a project.
Utolsó információm szerint somebody to love a film munkacíme, és elkészült a szövegkönyv egy változata is. -
cellissimo #7833 queen-ről forgatnának filmet? nemis hallottam róla hogy lettek volna ilyen tervek.... -
Nincs mit! :))
Mellesleg most nézem, hogy szerintem májusban bizony meglesz a 8000! :) -
:))) koszi! -
Itt az oldal alján a:
Keresés a témában, vagy ugrás sorszámra:
mezőbe írd be, hogy #1 és mehet. De a fejlécben is visszamehetsz régebbi dáumokra -
mozso3 #7829 Ki írta a #1 üzenetet???És mikor??? -
mozso3 #7828 Én is mozso3 vagyok...3!!!Mondjuk (remélem:) egyértelmű, hogy nem a korom miatt...ez egy szimpi szám.Ennyi! -
:DDDDD -
Amikor én regisztráltam, a larrylure10 már foglalt volt, ezért római számmal írtam. -
Jázmin15 #7825 Hehe... :D Ez tetszik... -
Bocsi, de ezt nem tudtam kihagyni: :)
-
Jázmin15 #7823 Nalátod... -
most gondolok bele, hogy lesz 1 ev mindjart amikor a korommal is stimmel a nevem:D yeah -
ja okes:) vegulis rolam is hihetnek hogy 21 vagyok pedig nem, csak a grizzly foglalt volt a 21et meg szeretem:) -
Jázmin15 #7820 Erre én is gondoltam, de az pl nem lehetett volna hogy pl már 5 éve regisztráltam, és akkor voltam annyi? Vagy szimplán a 15 a kedvenc számom (ami egyébként az igazság..) -
Az alapján lehetne 1915-ös is :DD -
Gondolom a nickedből következtetett ;-) -
Jázmin15 #7817 Honnan veszed, hogy 15 éves vagyok?? Ha jól emlékszem sehol nem adtam meg életkort... -
mozso3 #7816 Tényleg halál!!!A valóságban Freddie "kicsikét" jobban nézett ki, sztem nem volt kif. visszataszító, mint ahogy itt...szebb szemei voltak.Rogert zseniálisan csinálták (sajna:). -
15 evesen milyen dolgozoban vagy?:)
a Pely gyereket en sem nagyon csipem, valahogy "nem jon at" :) -
iroszob #7814 Nincs bajom a műsorral, hiszen nem szoktam nézni. :) Tegnap mikor hazaértem, pont az a rész volt, amikor 10 dalból mutattak részleteket. Azóta rákerestem, és szerepelt a dalok között már a WWRY is.
Hallottam már Pélytől a DSMN-t, az jó volt, de a tegnapi nem.
Stevie Riks videóit ismertem, kár hogy nem értem az angolt, de így is van min röhögni. -
Jázmin15 #7813 Hehehe... Ezkész... :D Dolgozóban vagyok úgyhogy a hangját nem hallom, csak látom a videókat, de így is halálos... -
Jázmin15 #7812 Mi a baj a Csináljuk a fesztivált c. műsorral? Vagy Pély Barnával van bajod? (azt teljesen meg tudom érteni..) -
Ismeritek Stevie Riks-et? Egészen zseniális sztár-imitátor, és otthoni, amatőr vieókkal boldogítja a youtube közösségét. Természetesen Freddie-t is parodizálja, de eleinte szerintem kevés sikerrel. Azonban gyakorolt, és azt hiszem, már egész jól halad, bár kétség kívül nagyon nehéz a dolga. A Brian-paródia a legjobb, de a Roger se rossz.
A Queen sztori Stevie Riks módra:
1. rész
2. rész
Stevie mindenkit parodizál Lennontól Jaggeren át Bowie-t érintve egészen a Gallagher testvérekig(ez utóbbin porrá röhögtem magam), szóval érdemes végig nézni a videóit, már csak azért is, mert Freddie erősen visszatérő szereplő.:)
Stevie videói -
iroszob #7810 muszáj
Az m1-en most volt egy műsor, Pély Barna "énekelte" az IWTBF-t. "csináljuk a fesztivált" vagy valami ilyesmi a műsor címe, lehet hogy korábban is hangott már el Queen dal ebben. Szerencsére csak az összefoglalót láttam, az is elég volt belőle. -
Na igen, muszály volt neki :)