9010

• iroszob
    Rosszul összesítettek. Valójában őket illeti a "legjobb album" cím. :)
  • larrylurex
    A 8. és a 45. miért ugyanaz? Pláne, hogy az általam minősíteni nem kívánt Girls Aloud...
  • B0B0
    A minőség/mennyiség tipikus példája! :)
  • iroszob
    Na ja, de nehéz olyan formációkkal (pl. Take that) versenyezni, akiknek ilyen rengeteg albuma megjelent. :)
  • Ági89
    meg a 36. :P
  • B0B0
    Elléggé széngyenteljes a lista többi szereplője :)
  • deacky #7842
    Greatest Albums: 11. és 17. Queen
  • Jázmin15
    :S
  • B0B0
    Szerintem nem, de lehet, hogy nincs igazam
  • Jázmin15
    Csak a saját hozzászólásaimat ki tudom keresni??
  • B0B0
    Húú de szeretem ezt a dalt, örülnék, ha nem dolgoznák föl
  • iroszob
    Biztos tudjátok, de Roger szerint az új album az összes Queen albumnál rockosabb lesz. Aminek én nagyon örülök. :) Nem lesz rajta az albumon, de ennek a dalnak elkészítették a feldolgozását (szerintem Roger énekli majd).
  • Ági89
    xD... nekem stimmel a születési évem, viszont nem ez a kedvenc számom :P
  • larrylurex
    Ez azért már jóval több, mint a másfél évvel ezelőtti Johnny Depp találgatások. Talán mégis lesz valamikor valami...
  • iroszob
    Nagyon sok minden tervbe van véve, csak évekbe/évtizedekbe telik, mire elkészülnek vele. A film ötlete is szerintem kb. 10 éve vetődött fel. És mert nem hallunk róla, attól még nem halt be a project.
    Utolsó információm szerint somebody to love a film munkacíme, és elkészült a szövegkönyv egy változata is.
  • cellissimo
    queen-ről forgatnának filmet? nemis hallottam róla hogy lettek volna ilyen tervek....
  • B0B0
    Nincs mit! :))

Mellesleg most nézem, hogy szerintem májusban bizony meglesz a 8000! :)
  • grizzly21
    :))) koszi!
  • B0B0
    Itt az oldal alján a:

Keresés a témában, vagy ugrás sorszámra:

mezőbe írd be, hogy #1 és mehet. De a fejlécben is visszamehetsz régebbi dáumokra
  • mozso3
    Ki írta a #1 üzenetet???És mikor???
  • mozso3
    Én is mozso3 vagyok...3!!!Mondjuk (remélem:) egyértelmű, hogy nem a korom miatt...ez egy szimpi szám.Ennyi!
  • B0B0
    :DDDDD
  • larrylurex
    Amikor én regisztráltam, a larrylure10 már foglalt volt, ezért római számmal írtam.
  • Jázmin15
    Hehe... :D Ez tetszik...
  • B0B0
    Bocsi, de ezt nem tudtam kihagyni: :)

• Jázmin15
    Nalátod...
  • grizzly21
    most gondolok bele, hogy lesz 1 ev mindjart amikor a korommal is stimmel a nevem:D yeah
  • grizzly21
    ja okes:) vegulis rolam is hihetnek hogy 21 vagyok pedig nem, csak a grizzly foglalt volt a 21et meg szeretem:)
  • Jázmin15
    Erre én is gondoltam, de az pl nem lehetett volna hogy pl már 5 éve regisztráltam, és akkor voltam annyi? Vagy szimplán a 15 a kedvenc számom (ami egyébként az igazság..)
  • B0B0
    Az alapján lehetne 1915-ös is :DD
  • vasmacs
    Gondolom a nickedből következtetett ;-)
  • Jázmin15
    Honnan veszed, hogy 15 éves vagyok?? Ha jól emlékszem sehol nem adtam meg életkort...
  • mozso3
    Tényleg halál!!!A valóságban Freddie "kicsikét" jobban nézett ki, sztem nem volt kif. visszataszító, mint ahogy itt...szebb szemei voltak.Rogert zseniálisan csinálták (sajna:).
  • grizzly21
    15 evesen milyen dolgozoban vagy?:)

a Pely gyereket en sem nagyon csipem, valahogy "nem jon at" :)
  • iroszob
    Nincs bajom a műsorral, hiszen nem szoktam nézni. :) Tegnap mikor hazaértem, pont az a rész volt, amikor 10 dalból mutattak részleteket. Azóta rákerestem, és szerepelt a dalok között már a WWRY is.
    Hallottam már Pélytől a DSMN-t, az jó volt, de a tegnapi nem.

Stevie Riks videóit ismertem, kár hogy nem értem az angolt, de így is van min röhögni.
  • Jázmin15
    Hehehe... Ezkész... :D Dolgozóban vagyok úgyhogy a hangját nem hallom, csak látom a videókat, de így is halálos...
  • Jázmin15
    Mi a baj a Csináljuk a fesztivált c. műsorral? Vagy Pély Barnával van bajod? (azt teljesen meg tudom érteni..)
  • larrylurex
    Ismeritek Stevie Riks-et? Egészen zseniális sztár-imitátor, és otthoni, amatőr vieókkal boldogítja a youtube közösségét. Természetesen Freddie-t is parodizálja, de eleinte szerintem kevés sikerrel. Azonban gyakorolt, és azt hiszem, már egész jól halad, bár kétség kívül nagyon nehéz a dolga. A Brian-paródia a legjobb, de a Roger se rossz.
    A Queen sztori Stevie Riks módra:
    1. rész
    2. rész

Stevie mindenkit parodizál Lennontól Jaggeren át Bowie-t érintve egészen a Gallagher testvérekig(ez utóbbin porrá röhögtem magam), szóval érdemes végig nézni a videóit, már csak azért is, mert Freddie erősen visszatérő szereplő.:)
    Stevie videói
  • iroszob
    muszáj

Az m1-en most volt egy műsor, Pély Barna "énekelte" az IWTBF-t. "csináljuk a fesztivált" vagy valami ilyesmi a műsor címe, lehet hogy korábban is hangott már el Queen dal ebben. Szerencsére csak az összefoglalót láttam, az is elég volt belőle.
  • B0B0
    Na igen, muszály volt neki :)