QUEEN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grizzly21
el kell mennem..

grizzly21
raadasul a(z egyik) kedvenc szamomat!!

Nem mondanám, hogy ez fedett pályás 😊
Hyde park

grizzly21
tudtok PR + queen videot? ha tetszik lehet h elmegyek

B0B0
Fogós kérdés. Az igazat megvallva azt sem tudom, hogy addig hol lakott 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Sajna nem tudok beletörõdni. Ez van <#nemtudom>

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Hát nézd. A mai napig vannak koncertek telitöltött stadionokban, úgyhogy szerintem nem "járt le" ez a fajta elõadásmód.

larrylurex
"Stadionrock"-on természetesen nem a zenei mûfajt, hanem a turnézás módját értettem, mielõtt még valaki azt gondolná, hogy arra célzok, hogy az etalon stadionrock Queen kora járt le...<#lama> (ez egy teljesen semleges szmájli...)

larrylurex
Szerintem a stadionrock kora lejárt. Amikor egy turné a lemezeladásokat promótálta, akkor talán még megérte, de ma már biztos nem. Anno mindenki azt mondta, hogy ezek a turnék veszteségesek, de a lemezeladásokon visszajött a pénz. Ma már senki nem olyan lökött, hogy a lemezpiacon ekkorát kockáztasson. A többfunkciós, fedett arénákban bármikor lehet jóval olcsóbban koncerteket tartani, és még nyereséget is termelnek, mint ahogyan a fesztiválok is, ott a helyszíni költségeket sok koncerten, több napra elosztva számolják. Ja, és ez az utóbbi szinte egész nyárra felszívja a nagy neveket, az õ menedzsmentjüknek nem kell turnészervezéssel foglalkozni a nyári hónapokra, mert csak Európában legalább tíz-tizenöt olyan fesztivál van, ahol napi 50-60 ezer ember összegyûlik. XY odamegy, lenyomja a bulit a nagyszínpadon és utazik a másikra.
Az, hogy pl. a Stones-nak miért jó saját stadionturnét csinálni, fogalmam sincs. Nekik talán megéri valahogy.

Jóvanmá, hagyjuk a témát, és hagyjuk BOBO-t.
Nem is értem, hogy ez a kultúrálatlan "szmájli" 😊 mért is van itt.
Roger bármit csinál, ez az "izé" nem alkalmas a jellemzésére, és azt hiszem a Queen többi tagjaiéra sem.
És jó lenne, ha nem kezdenénk újra a kinek nem tetszik dolgot. Ez van, sajna ez az, ami aktuális. BOBO, jó lenne, ha végre beletörõdnél. Nekem se tetszik, de nem zavar, ha másnak igen.

B0B0
😊

B0B0
Ki mutogatott???

Mellesleg pont az ellátogató emberek száma mutatja, hogy nem csak nekem nem tetszik! A Queen egy márkanév, ezt már megbeszéltük, és a renomája egyértelmûen romlik ilyen (Queen mércével mérve) kis koncertekkel. Ez kb. olyan, mintha kiadnának egy olyan albumot, ami Angliában nem kerülne be a top 10-be.

0ppika
ja, tényleg ne mutogass, mert rászoksz a lopásra 😄
amúgy én teljes mértékben egyet értek veled 😊

http://epica.nl

Tényleg, Bobo, most hol lakik Roger? Mert eladta a házát 2-3 éve, úgy emlékszem.

qwertrt
Szerintem se mutogass, azért mert neked nem tetszik nem muszály fikázni.

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

Tényleg ne mutogass, arra nem gondoltál, hogy így személyesebb?
Mellesleg októberben nem szokás kint az esõben/hóban koncertezni.

B0B0
Nem mondtam, hogy szar a teljesítmény, egyszerûen erre a formációra nem kíváncsiak annyian

Azért ne mutogassál légyszíves, ez nem Rogerék szar teljesítménye miatt van, hanem egyéb okok miatt.

B0B0
Szerintem mindent elmond az, hogy mindenhol "csak" beltéri arénákat mertek bevállalni...<#levele>

Sokallod? Emlékszem, amikor Brian 98-ban itt járt, akkor 3500 Ft volt a jegy.
Attól nem félek, hogy elkapkodják a jegyeket, sajnos. 2005-ben attól féltem, el fog maradni a kocert, mert 10 percecel a kezdés elõtt kongott az arána az ürességtõl.

qwertrt
Fene tudja. Tudok-e jegyet szerezni, nem-e lesz drága...

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

B0B0
Akadály?

qwertrt
Basszus, de szívesen elmennék...

Jones Nedved
Amikor 2005-ben április 23-án itt voltak, akkor az állójegy 13.000,- , az ülõjegy pedig 11.000,- Ft volt <#zavart1>

\"A valóság fantáziadúsabb, mint az álmok....\" - Christoforo Colombo

Ja, és hála a magymamának a segírségért. ;-)

Dehogy nagyképû, tudta Õ már akkor, hogy mi lakozik benne. 😄😄😄 😛

B0B0
A történet az, hogy 1971-ben a Queen tulajdonképpeni elsõ turnéját Roger (asszem) nagymamája szervezte le. Emiatt Roger kissé nagyképû módon egy olyan plakátot csináltatott, hogy:

ROGER TAYLOR
a híres cornwalli dobos

és a Queen

Ági89
na ez már valami 😄 tudtam én, hogy valami sumák van a dologban <#buck>

~\"Nem szeretem, hogy a fogaim előreállnak. Ettől eltekintve tökéletes vagyok\" Freddie ~Helyesen: Romani ite domum! :) ~Skide godt! {Piszok jó! :)}

Hát Roger ott nevelkedett, remélem Õ az 😄😄

B0B0
Pipeppers! Tudod ki volt a "híres cornwalli dobos"? 😊

VERONA TICKETS AT INFLATED PRICES - BEWARE!

Some Italian fans have alerted us to thiis site, offering tickets for the Q+PR at exaggerated prices

www.worldticketshop.com/concerts/queen_tickets/19903_queen_verona

We can advise that the promoter does not deal with this agency and tickets are not available to them, and it is thought that they are touts.

Beware!!

© brianmay.com

Mondom, negyedével kell számolni. 😊
Legalábbis néztem a Kiss jegyeket, ott is ilyen eltérés van.

Ági89
ezek az árak már barátibbak 😊 remélem ennyi is lesz 😛

~\"Nem szeretem, hogy a fogaim előreállnak. Ettől eltekintve tökéletes vagyok\" Freddie ~Helyesen: Romani ite domum! :) ~Skide godt! {Piszok jó! :)}

Ági89
én 18 vagyok. szerencsére engem csak külnivel locsoltak 😛 el nem hervadok, csak a környezetem a bûztõl 😛

És ha jól értettem, április 5-tõl lehet jegyet venni, vagy mi.
grizzly21
akkor legalabb biztosan felkeltel😊 videken szokas ilyen barbari modon locsolkodni nem?😊

a korosztaly itt eleg nagy skalan mozog, en speciel ketto X

kellemes husvetot mindenkinek!

Ugyanez volt nekem is a reakcióm.

Erre jócskán rárakott már valami nyerészkedõ díjakat.
Én inkább ezekben bíznék:
BUDAPEST: 66, 56,45,34 Euros

Egyébként errõl jut eszembe, tulajdonképpen örülhetünk, hogy idejönnek. Mert õszintén, mi szólt mellettünk? Semmi. Hegedûs László, már 86-ban is õ hozta ide õket, csak neki köszönhetõ szerintem, hogy megint idejönnek, és olcsóbbak a jegyek, mint máshol, mert õ is tudja, hogy különben nem menne rá ki senki. QPR koncertre elmenni, nem olyan nagy divat, mint a RS-ra.

0ppika
ez valami vicc? :S

http://epica.nl

Amúgy ti hány évesek vagytok???Ma 7kor jöttek locsolók, 5 vödör havas vízzel "locsoltak" meg...na mind1, ez nem ide tartozik...
Mennyibe kerül kb. egy jegy???Talán a májad többet ér egy picikét...😊
Ági89
asszem eladom a májam <#buck>a jegyek... <#wow1>

B0B0
A turné:

16-SEP-08 Moscow, Olympic Sports Complex Russia
17-SEP-08 Moscow, Olympic Sports Complex Russia
20-SEP-08 Gdansk, Gdansk Shipyard
21-SEP-08 Berlin, Velodrom Germany
23-SEP-08 Antwerp, Sportpaleis,
24-SEP-08 Bercy, Paris France
26-SEP-08 Rome, Palalottomatica Italy
28-SEP-08 Verona, Arena Italy
29-SEP-08 Zurich, Hallenstadion Switzerland

01-OCT-08 Munich, Olympiahalle Germany
02-OCT-08 Mannheim, SAP Arena Germany
04-OCT-08 Hannover, TUI Arena Germany
05-OCT-08 Hamburg, Color Line Arena Germany
07-OCT-08 Rotterdam, Ahoy Holland
10-OCT-08 Nottingham, Arena
11-OCT-08 Glasgow, SECC
13-OCT-08 London, O2 Arena
14-OCT-08 Cardiff, Arena
16-OCT-08 Birmingham, NIA
18-OCT-08 Liverpool, Echo Arena
22-OCT-08 Barcelona, Palau Sant Jordi Spain
24-OCT-08 Murcia, Estadio Municipal Spain
25-OCT-08 Madrid, Palacio de Deportes Spain
28-OCT-08 Budapest, Arena Hungary
29-OCT-08 Belgrade, Belgrade Arena Serbia
31-OCT-08 Prague, O2 Arena Czech Republic

01-NOV-08 Vienna, Stadthalle Austria
14-NOV-08 Dubai Racecourse

deacky
"Best male rock singer of All-Time"
OUR WINNER:
Freddie Mercury- QUEEN
Still loved today in the hearts of Queen fans throughout the world!!
Over 40 countries voted for 4 months...a great honor!
Congratulations to Freddie and all Queen fans!

Tévedtem, valóban a 2. 😄 😄

Roger a 3.

Én megtettem mindent, a munkahelyre is bejöttem emiatt, és az itteni géprõl is szavaztam. 😊 5 perce, szóval még lehet.

B0B0
Roger a 2. helyen áll pillanatnyilag

Én úgy tudom, hogy a 70-es évek végén az USA legnépszerûbb együttese voltak, azon kívûl tényleg nem annyira ismertek. szóval nem kell lebecsülni õket.

A ma este 5 tényleg magyar idõ szerint 5?

B0B0
Ha még a Queen jönne...