9010
-
Hát azért sztem nem volt akkora szám. Na jó, nyilván, hozzám képest nagyon jó, de azért volt egy eredeti... Meg a hangja se tetszik igazán. Na meg persze lehet az a legnagyobb baj, hogy ezt a számot az eredetin kívül semmilyen más verzióban nem nagyon vagyok hajlandó meghallgatni, mivel nincs még egy szám, ami ennyit jelentene nekem.
Most néztem youtube-on pár feldolgozásást (pl. American Idol, Celine Dion), és hát nem nagyon kerülnek Freddie közelébe (Celine még csak-csak), de ez azt hiszem nem meglepő :-) -
Szerző szerinti dalszavazás? -
Emberek! Ötleteket kérek az következő szavazáshoz! Az idők során annyi ötlet volt, de én persze nem írtam fel őket. -
Hát kutass. Vagy hallgasd egy kicsit a Sztár FM-et! :) -
köszi! :-)
vannak erről részletek? :D -
Napokban hallotam valamelyik rádióban (talán a 102.1-en), hogy bejátszották a Sultans Of Swing végén lévő gitárszólót, majd mondták, hogy versenyt hirdetnek: aki a legjobban tudja eljátszani az a Mark Knopfler koncerten együtt gitározhat vele. Nem akarsz pályázni? A múltkori videó alapján lenne esélyed! ;) -
nézi valaki a Társulatot? Koroknai Árpi úgy elénekelte a Show must go on-t, mint az állat! -
Már ez mellette szól! :)) -
Hát, régebben tényleg jobb volt a lap, de azért még ma is az átlag fölött áll szerintem. Én meg szoktam venni, de vannak dolgok, amik kicsit fárasztanak benne. Az azonban mindenképpen fontos, hogy egyre gyakrabban van szó a Queenről, és kultuszzenekarként kezelik. -
Megnéztem az weboldalát és a legújabb szám fórumában nagyon lehúzták az olvasók. Te veszed? -
Ahha, köszi az infot!
-
Könnyűzenei és egyéb popkultúra témájú havilap. Nem csak a kortárs előadókkal foglalkozik, sőt, mindig előkerül, ki miből táplálkozik. Én szeretem.
-
Mi az a Wan2? -
Az ehavi Wan2-ban van egy hosszú összeállítás 1968-ról, és az év fontos eseményei között említik a Smile megalapítását. Jee. -
Pont Roger miatt nem lett semmi a turnéból és a dalok kiadásából sem, miután Roger azt nyilatkozta a maga "szolid földbedöngölésével", hogy RW nem rossz, de még nagyon sokat kell fejlődni ahhoz, hogy Queen dalokat énekelhessen velük.
-
iroszob #7874 nehezen tudtam volna Rogert odaképzelni, aki hát hogyis mondjam, nem igazán szívleli RW-t
Azért adta el neki a volt lakását, meg azért buliztak együtt. :)
2003 környékén Brian-ék komolyan gondolták, hogy RW-vel csinálnak néhány koncertet az USA-ban. Ez valamiért meghiusult, de 5-6 új dalt fel is vettek vele, mert mindketten kedvelik. Nekem sem lett volna ellenemre, ha vele koncerteznek, azt meg hogy egy újság szerint Freddie-nek öltözik, én sem minősítem, mert egyrészt nem igaz, másrészt belefájdulna a sok mutogatásba a kezem, ha minden blikk-es hírt értékelnék. -
:DD
Igen, ő tényleg olyan kis nyájas mindenkivel -
Brian meg mindenkit szeret. Olyan, mintha senkit sem akarna megsérteni. Ha rajta múlna, talán még Zalatnay Cini is fellépne velük...:) -
Nem. A válasz az lett volna, hogy miért mennek bele (de miután cáfolja, tárgytalan és ez így is jó, mert nehezen tudtam volna Rogert odaképzelni, aki hát hogyis mondjam, nem igazán szívleli RW-t) -
Miért nem? Brian cáfol. Okosabbak nem lettünk, de cáfol. -
Reklámot nem kérünk! -
Ez nem arra válasz, amit én mondtam. -
iroszob #7866 Brian válasza -
Szánalmas, de nem is azért, mert az a pojáca beöltözik, hanem mert Roger és Brian belementek 

-
" NAOMI CAMPBELL is pulling out all the stops to ensure her "adopted granddad", Nelson Mandela, has a 90th birthday to remember.
Campbell is said to be helping organise festivities for a blow-out summer event, where the likes of Bono, Rihanna, Jay-Z and Leona Lewis will perform. Friends such as Kate Moss and Lewis Hamilton are also rumoured to attend.
And as if a supermodel party planner and the most stellar guest-list on the planet weren't fabulous enough, the grapevine is buzzing with whispers that Robbie Williams will perform at the event with Queen - dressed as the band's legendary front man, Freddie Mercury."
A németesek/franciások stb. kedvéért: Nelson Mandela 90. születésnapja alkalmából buli lesz, ahol a pletykék szerint a Queen a Freddie-nek öltözött Robbie Williams-szel lép majd fel. Én nem utálom annyira R.W.-t, mint Bobo, de ezt én sem akarom kommentálni. -
mozso3 #7863 Nem vészesen rosszabb a bp-i.Nekem jobban tetszik, talán mert egyszerűbb:)És nagyobb a címerre fektetett hangsúly! -
A Live At Wembley DVD galériájában benne van az ottani jegy. Érdemes összehasonlítani -
Ez azért vicces...:) -
nanee:) max viccelodni akart..de ez ugyse derul ki soha -
mozso3 #7859 De aranyos!!! " a fű védelmének érdekében"... :D -
mozso3 #7858 220 Ft-ért talán megtudnám venni...:)Persze, akkor ez még elég sokk volt...A nagybátyám, mint egyetemista résztvett a színpad építésében.Elég jóképű srác volt, és ezt Freddie is kiszúrta...megpróbálta megkörnyékezni- sikertelenül...(mármint Freddie a nagybátyámat:).Hát, ennyi a családi vonatkozásom:) -
Szevasztok !
Egy kis unikum, 1986-ból !
-
mozso3 #7856 Freddie.
viccesen énekel...ha lehet éneklésnek nevezni...:) -
WALK OOON!!!!!!! Hajrá Liverpool!!!!! :D -
hajra Arsenal:)) -
Egykutya, az angol focit úgy ahogy van utálom :) Magyarán a BL számomra érdektelen egy ideje már -
mozso3 #7852 Hajrá Barca!Vagyis hajrá Barca volt...Most inkább a Chelsea-nek szurkolok (bocsi Larry:)! -
mozso3 #7851 Én a tv2-t nézve (=művelődve:) hallottam a WWTL Forever-t, meg a Kind Of Magic-ot.Olyan jó érzés volt!
Sztem a Queen-nek van a legtöbb híres, ismert száma.Több, mint pl. a Beatles-nek.Talán, mert olyan soxínű a zenéjük:) -
Mondjuk az, hogy kiderüljön, mégsem a Chelsea jutott be a BL döntőbe, hanem a Liverpool. -
Rövid időn belül kétszer hallottam a Barcelonát! :)
Először délután ment valami összefogalaló a Barca focicsapatáról és azalatt ment, majd este kint a vizilabda döntőben jópárszor eljátszották a meccs előtt, majd a nagyszünetben is. És amikor bajnokok lettünk, akkor 3000 ember énekelte a We Are The Champions-t? Kell ennél több?? :))