QUEEN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Az, hogy pl. a Stones-nak miért jó saját stadionturnét csinálni, fogalmam sincs. Nekik talán megéri valahogy.
Nem is értem, hogy ez a kultúrálatlan "szmájli" 😊 mért is van itt.
Roger bármit csinál, ez az "izé" nem alkalmas a jellemzésére, és azt hiszem a Queen többi tagjaiéra sem.
És jó lenne, ha nem kezdenénk újra a kinek nem tetszik dolgot. Ez van, sajna ez az, ami aktuális. BOBO, jó lenne, ha végre beletörõdnél. Nekem se tetszik, de nem zavar, ha másnak igen.
Mellesleg pont az ellátogató emberek száma mutatja, hogy nem csak nekem nem tetszik! A Queen egy márkanév, ezt már megbeszéltük, és a renomája egyértelmûen romlik ilyen (Queen mércével mérve) kis koncertekkel. Ez kb. olyan, mintha kiadnának egy olyan albumot, ami Angliában nem kerülne be a top 10-be.
amúgy én teljes mértékben egyet értek veled 😊
http://epica.nl
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
Mellesleg októberben nem szokás kint az esõben/hóban koncertezni.
Attól nem félek, hogy elkapkodják a jegyeket, sajnos. 2005-ben attól féltem, el fog maradni a kocert, mert 10 percecel a kezdés elõtt kongott az arána az ürességtõl.
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
\"A valóság fantáziadúsabb, mint az álmok....\" - Christoforo Colombo
ROGER TAYLOR
a híres cornwalli dobos
és a Queen
~\"Nem szeretem, hogy a fogaim előreállnak. Ettől eltekintve tökéletes vagyok\" Freddie ~Helyesen: Romani ite domum! :) ~Skide godt! {Piszok jó! :)}
Some Italian fans have alerted us to thiis site, offering tickets for the Q+PR at exaggerated prices
www.worldticketshop.com/concerts/queen_tickets/19903_queen_verona
We can advise that the promoter does not deal with this agency and tickets are not available to them, and it is thought that they are touts.
Beware!!
© brianmay.com
Legalábbis néztem a Kiss jegyeket, ott is ilyen eltérés van.
~\"Nem szeretem, hogy a fogaim előreállnak. Ettől eltekintve tökéletes vagyok\" Freddie ~Helyesen: Romani ite domum! :) ~Skide godt! {Piszok jó! :)}
a korosztaly itt eleg nagy skalan mozog, en speciel ketto X
kellemes husvetot mindenkinek!
Én inkább ezekben bíznék:
BUDAPEST: 66, 56,45,34 Euros
Egyébként errõl jut eszembe, tulajdonképpen örülhetünk, hogy idejönnek. Mert õszintén, mi szólt mellettünk? Semmi. Hegedûs László, már 86-ban is õ hozta ide õket, csak neki köszönhetõ szerintem, hogy megint idejönnek, és olcsóbbak a jegyek, mint máshol, mert õ is tudja, hogy különben nem menne rá ki senki. QPR koncertre elmenni, nem olyan nagy divat, mint a RS-ra.
16-SEP-08 Moscow, Olympic Sports Complex Russia
17-SEP-08 Moscow, Olympic Sports Complex Russia
20-SEP-08 Gdansk, Gdansk Shipyard
21-SEP-08 Berlin, Velodrom Germany
23-SEP-08 Antwerp, Sportpaleis,
24-SEP-08 Bercy, Paris France
26-SEP-08 Rome, Palalottomatica Italy
28-SEP-08 Verona, Arena Italy
29-SEP-08 Zurich, Hallenstadion Switzerland
01-OCT-08 Munich, Olympiahalle Germany
02-OCT-08 Mannheim, SAP Arena Germany
04-OCT-08 Hannover, TUI Arena Germany
05-OCT-08 Hamburg, Color Line Arena Germany
07-OCT-08 Rotterdam, Ahoy Holland
10-OCT-08 Nottingham, Arena
11-OCT-08 Glasgow, SECC
13-OCT-08 London, O2 Arena
14-OCT-08 Cardiff, Arena
16-OCT-08 Birmingham, NIA
18-OCT-08 Liverpool, Echo Arena
22-OCT-08 Barcelona, Palau Sant Jordi Spain
24-OCT-08 Murcia, Estadio Municipal Spain
25-OCT-08 Madrid, Palacio de Deportes Spain
28-OCT-08 Budapest, Arena Hungary
29-OCT-08 Belgrade, Belgrade Arena Serbia
31-OCT-08 Prague, O2 Arena Czech Republic
01-NOV-08 Vienna, Stadthalle Austria
14-NOV-08 Dubai Racecourse
OUR WINNER:
Freddie Mercury- QUEEN
Still loved today in the hearts of Queen fans throughout the world!!
Over 40 countries voted for 4 months...a great honor!
Congratulations to Freddie and all Queen fans!
A ma este 5 tényleg magyar idõ szerint 5?