QUEEN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grizzly21
Most queen megy az mtv-n!

highlander15
Na talán most...

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

highlander15

Ezt ismeri valaki?Elég régóta megvan már,de még magamon kívül senkinél sem láttam.

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Hála Istennek személyesen ott lehettem,hihetetlen nagy élmény volt élõben látni õket.A világ legjobbjai számomra ma is.Nagyon fáj a szívem,hogy olyan hirtelen vége lett...
artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

qwertrt
Basszus, Brian de megõszült hirtelen, eddig biztos festette a haját.

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

larrylurex
It's just rock n roll!:)

qwertrt
ez a tie your mother down, kifelejtettem:

http://www.youtube.com/watch?v=tG3fA7viB7Y

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

qwertrt
Érdekes 2011-es Brian May videókra bukkantam:

itt valahogy a Tie Your Mother Down kezdésébe sül bele (vagy nem kapcsoltak rá echoplexet, vagy csak direkt hecceli a közönséget):

itt pedig Don't Stop Me Now szólóját nyomja elég hibásan:

http://www.youtube.com/watch?v=xJUCoaHh60I&feature=related

öregszik az ember? :)

larrylurex
Új info talán nincs olyan sok, de pl. a We are the champions felvétele, vagy az elpityeredõ Brian és Roger már önmagában megéri.

qwertrt
Megnézem feliratosan, kíváncsi leszek, mi újdonságot tud nyújtani az erõs mezõnyben, mert azért mostanában el vagyunk árasztva infókkal. Remélem tud újat nyújtani.

Én is néztem Youtube-on a dokumentumfilmet :) Nekem nagyon tetszett, sok érdekes infó, videó felvétel volt benne :) a második rész vége meg nagyon szomorú ...és nagyon szép...
Azt a fontos információt kihagytad, hogy elkészült a szólólemezével. ;)

A dokumentumfilm persze a youtube-on is fent van. Ami nekem feltûnt (korántsem értek az angol szövegbõl mindent), hogy érintették a sikertelenebb idõszakokat, "magyarázván a bizonyítványt": Hot space, USA-beli sikerek elmaradása, Sun city, Paul Rodgers, a sajtó állandó rossz véleménye,...
Az utolsó 10 perc meg ... nézzétek meg.
Persze jó lenne ha egy magyar adó leadná, hasonlóan mint a BBC, a 2. napon a 25. évforduló miatt a budapesti koncertet is.

larrylurex
Érdekes cikk és interjú.
A lényege az, hogy Roger kezd megsüketülni. Elég komolyan károsodtak a hallóidegei az évek alatt, és mára hallókészüléket kell viselnie. De jókat poénkodik rajta. :)

larrylurex
A Queenzone-on már van torrent az elsõ epizódról, elég sok seeddel, akit érdekel. Nem linkelek, mert torrentet nem illik... :)

Most például arról beszélnek, mennyire nem volt pénzük a kezdeti sikerek ellenére, eközben a Death on two legs az aláfestõ zene.

http://www.bbc.co.uk/iplayer/tv/bbc_two_england/watchlive
Itt nézhetõ élõben a doksi. Negyed órája megy, de már eddig is rengeteg általam sosem látott fotó, sõt videórészlet volt.

larrylurex
Közben itt van ám már ezis.

B0B0
Jó lenne mihamarabb viszont látni egy magyar adón is

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Új dokumentumfilm hamarosan: Days of our Lives

Ez nagyon jó :D ilyet én is akarok :P
artschi
lol :DDD

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Nagy érdeklõdéssel várom,mivel én Queen rajongó vagyok,a legidõsebb lányom pedig Lady Gaga Fan.
Briantõl hallhatunk majd egy szólót Lady gaga új albumán. :)
The show must go on.

0ppika
igen kb :D

http://epica.nl

B0B0
Jaaaaaaaaaaaj :) Ez annyira szar, hogy már jó

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

0ppika
ez...

http://epica.nl

larrylurex
Ez annyira vicces, hogy nincsenek is rá szavak. Tegnap vettem egy Celtic fölsõt, de azonnal dobom is ki, és szerzek egy Albertirsa home-away-training kit kombót, bármennyibe is kerül. "Sose isznak-sokat-átbeszélik a tanulságokat". Zseniális.

Én úgy vagyok vele, hogy amíg Brian meg nem hallja és nem mondja el, hogy neki ez mennyire tetszik és jelenteti meg Queen+ név alatt, addig nincs nagy gond. A Queen+Five meg hasonló produkciók inkább voltak gyalázatosak.

nekem nem tetszik a Queen,de ez azért gyalázatos.

Nem is tudom, hogy vezessem fel ezt a hírt.
Inkább nem is mondok semmit, magáért beszél. Ez lenne: http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20110319-az-albertirsa-klubhimnusza-kisse-furan-dolgozta-fel-a-legendas-queendalt.html

larrylurex
Úgy értem, akármivel... :) Jó, ez egy kicsit túlzás, de már van egy rough demóm dobbal, zongorával gitárral meg basszussal, a dobot mondjuk sample-ökbõl raktam össze. Na ez az utóbbi két mondat akkora felvágás volt, hogy szégyellem is magam.

úgy értem TE milyen hangszerrel szállnál be? :)

larrylurex
Akármivel! :)

B0B0
Szegény Endre, nem nagyon való õ rádióba a dadoglós beszédével :) De a mûsor biztos jó lesz

no és milyen hangszerrel? ;)
amúgy lehet én is benne lennék, mégpedig szintivel...... :)

Jeee!!! ezt muszáj bemásolnom! :D

Queen életmûsorozat a rádióban
A Rádió 17-ben minden héten szerdán 22 órakor (ismétlés szombat reggel 6, kedd reggel 4) hallható a Kedvenc Queen Lemezeink címû mûsor, melyben Molnár Attila a Magyar Queen Rajongók Klubja Kulturális Egyesület képviselõivel, Andrásfay Endrével és Mol ...tovább »nár Andrással bemutatja a zenekar albumait. Az elsõ adásra február 16-án kerül sor, és természetesen az 1973-ban megjelent elsõ Queen lemez kerül terítékre. A 16-18 részesre tervezett életmûsorozat egyenként egy órás adásaiban szó lesz az adott lemez stúdiómunkálatairól, az egyes dalok születésérõl és utóéletérõl, a lemezhez kapcsolódó zenekari sztorikról, háttér információkról.

Hallgatható az FM 96.8-on (Budapest keleti fele), illetve interneten a http://www.radio17.hu/ oldalon.

larrylurex
Queen cover contest? Aki úgy gondolja, dolgozzon fel egy szabadon választott Queen számot, rögzítse valahogy, és töltse föl valahova. Hmmm...?
Simán beszállok én is egy pályamûvel, csak hogy legyen min röhögni...:)

B0B0
Nem mondanám, hogy az a gitárjáték vállalható, de majd edzek rá :)

Válasz gomb a hozzászólás kék fejlécének jobb szélén

BOBO: Én meg nagyon tudnák örülni, hogyha esetleg betekintést engednél a Queen-es gitárjátékodba.....esetleg joutube-ra felrakva? :)

Ui: hol a francba van itt olyan, hogy válasz gomb?? :D

B0B0
Nekem otthon a gitáron figyelt be a Love Of My Life. Végre el tudtam játszani, ha lassan is. Én ennek tudok már örülni :)

Üdv mindenkinek!

Most hétvége Queen hétvége a NEO FM-en!!

Egy Love of my life már befigyelt..........én már ennek is tudok örülni :)...............és még van hátra másfél nap :)

B0B0
Boldog új évet, Queen-esek! Hihetetlen, hogy idén már 20 éve lesz :(

Erre gondoltam. A hivatkozott oldalon néztem is élõben az utolsó egy órát. Kicsit szakadozott, ezért nem mondanék bõvebb véleményt. A "táncosok" szerepét nem értettem, úgy mozogtak mint tornaórán a kisiskolások sorakozóhoz. Egyébként (ez szintén nem tetszett) hogy a musical dalai hangzottak el, ugyanabban a változatban, hangszerelésben. Tabáni viszont jól énekelte az Innuendot, ez egy kisebb meglepetés volt.

When you\'re feeling down and your resistance is low Light another cigarette and let yourself go

magyar elõ adásra gondolsz? mert ha igen akkor nem csoda hogy kongani fog :D xD én már hallottam és nagy kalap szar.

Megy valamelyikõtök a "The show must go on" elõadásra? Budapesten nagyon sok plakátját láttam, villamosokon.
Ha hinni lehet ennek az oldalnak, az Aréna kongani fog az ürességtõl.

grizzly21
30 eve halt meg John Lennon..