9010
-
Jázmin15 #7930 Hehe :) Akkor már elmúltam 4 hónapos :D -
Nincs konkrétum: még nincs meg, hogy mire szavazzunk (legjobb dal, legrosszabb album, stb.)
Eddigi hsz-eid nem tudom, hogy lehet megnézni, talán St tudja. -
Jázmin15 #7928 Ez mit akar jelenteni??
Abban tudsz segíteni, hogy hogyan tudom megnézni az eddigi hozzászólásaimat, meg a válaszokat rá?
Köszi -
Hi! Nem sok, egy új szavazás van kialakulóban, bár egyenlőre nincs konkrétum. -
Jázmin15 #7926 Sziasztok! Jó régen voltam itt utoljára.. Sok volt mostanában a meló.. Most megint egy kicsit lazább, úgyhogy tudok írogatni meg olvasgatni. Mi a helyzet? -
köszikösziköszi! :-) -
mozso3 #7924 Boldog szülinapot!!!:) -
Boldog Szülinapot!! -
Azta'! Ez nagyon kult! BSZ! -
boldog szulinapot! -
Esküszöm, a 18.-ra összehozzuk a bandát! :) -
köszi! 17 :-)
I was born on the 21st of May :-D -
BSZ! Mennyi vagy akkor most? -
en majd 1 honap mulva, ha minden jol megy:) -
Játszik valaki a GTA IV-gyel? Állítólag hallani lehet benne a One Vision-t. -
Jaja :)) -
a foci jol hangzik:) -
A Dalról semmi vélemény?
Pedig már 30-an leszedték -
Ezt írták róla
"A tábor az tábor.:) Több tucatnyi Queenes együtt van egy hétig, és ki-ki vérmérséklete szerint vesz részt a különböző, általában spontán (de gyakran szervezett) programokban, amelyek az egyszerű beszélgetésektől, vetélkedőktől, videozástól, zenehallgatástól kezdve, a kissé merészebb tóparti közös éneklés-zenélésen (nappal és/vagy éjszaka) vagy badacsonyi borozgatós hajókiránduláson át, egészen a keményebb éjszakai, Queen és egyéb rockzenékre való tombolásig(tetszés szerint alkohollal vagy anélkül) változatos elfoglaltságokat kínálnak.
Emellett lehet különböző sporttevékenységeket is folytatni a ping-pongtól az úszáson át a fociig. Valamint kellemes kirándulásokat lehet tenni a környékbeli dombokon. Szóval nem szoktunk unatkozni.:)"
-
Én eszer elmennék, ha nem lenne a gyerek! És te, pipeppers? :) -
mozso3 #7910 Lehetne szavazni pl. a legjobb koncertre, a legjobb fellépőruhára, a leghamisabban szóló dalra (na, ez gonosz volt:) stb. Lehetne valami nem olyan szokásos, sablonos szavazás is.
-
mozso3 #7909 Lehet, hogy hülyén hangzik, de mit lehet csinálni egy 1 hetes "Queen-táborban"?Találkozom sok jófej queenfan-nal, együtt zombulunk egy We Will Rock You-ra, meg koncerteket nézünk?Tényleg, nem piszkálásból kérdem, csak tényleg érdekel:) -
Volt erről már szó itt?
idén július 14-20 között lesz a XVI. Queen Tábor Balatonszemesen, amelynek része az azon a hétvégén megrendezésre kerülő Queen Fesztivál. Akit érdekel, bővebben itt www.queenconvention.atw.hu olvashat erről.
-
Igen a picshome vmiért most ilyen, de a #7905-ról leszedhető, most próbáltam
-
Ez eddig oké, ennyire nem vagyok droid, de nekem 0 bájtos fájlok jönnek le -
vagy másik link itt csak a számot kell beírni
http://fastuploading.com/download.php?id=B38B648A1
SUBMIT
megvárni míg visszaszámol
és DOWNLOAD -
kiválasztod -
Mi a magas rajta?
Kiválasztot melyikröl akarod tölteni OK és máris bejön a link
pl ez
http://picshome.com/en/download.php?id=9FE029911
Itt már csak a DOWNLOADRA kell kattintani és egyből indul -
Tedd fel valami normális helyre mert ez nekem magas :) -
pedig kiváncsi lennék a véleményedre -
Nem töltöttem le -
de a feltöltöttet meghallgattad?
elvileg 6-an leszedték -
Lehet, hogy megszűrték a felvételeket és az bizony okozhat gondokat. Nekem a Greatest Hits II-m elvileg a Platinum Collection-ból van meg, de én nem hallok különbséget
-
Sziasztok
Leszedtem a Queen - The Platinum Collection - Greatest Hits I, II & III (2000) Retail (remastered) változatát veszteségmentesen.
Viszont belehallgatva olyan fura, vhogy máskép szól az egész album
pl Greatest Hits 2-es megvan cd-n de azon az I Want It All vhogy keményebben szól, a gitár is a dob is.
De lehet bebeszélem magamnak.
Félreértés ne essék nem a minőséggel van bajom, hisz veszteségmentes, de a hangzást furának érzem.
Kiváncsi lennék a ti véleményetekre ezért felrakom ezt a számot aztán lehet később más példát is.
http://s2.massmirror.com/8534b38aca8b17ec2411f23026eb3cdf.html -
Én csak egyet mondok:
Radio Ga Ga - A Kind Of Magic! :))) -
De egy More of that jazz vs Fight from the inside már ugye nálad sem lenne olyan egyértelmű? Vagy White Man vs Hammer to fall? Esetleg Spread your wings vs Friends will be friends? Tényleg borzasztó körülményes szavazás lenne... -
Hát nálam az vastagon a Radio Ga Ga lenne :) -
Ja. Mondjuk pl. egy Sheer Heart Attack vs. Radio Ga Ga párbajra kíváncsi lennék... -
Nem rossz ötlet, bár eléggé diffúz listák lennének -
egy jo zene idotallo..nem ma hallgattam az elso Queen szamot, de most megint elovettem nehany szamot, egyszeruen nem tudom elkepzelni, hogy valaha barki tudna ilyen minosegu zenet produkalni.
Csak egy Michael Jordan volt, es Queenbol se lesz tobb:( A koncerten gondolkozom viszont, hol lehet legolcsobban jegyet venni? Szerintetek el fog fogyni? Meg nem igazan dontottem