QUEEN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
~\"Nem szeretem, hogy a fogaim előreállnak. Ettől eltekintve tökéletes vagyok\" Freddie ~Helyesen: Romani ite domum! :) ~Skide godt! {Piszok jó! :)}
Kuss!-magyarázta.
http://epica.nl
(ha egyformán jól használod mind a kettõt, az se baj 😊)
én is balkezes vagyok amúgy (kettõ is van 😄)
http://epica.nl
Végülis nekem is ügyesebb a bal kezem, de jobb kezes vagyok. Úgy értem, jobb kézzel írok, meg ilyenek. Van egy hülye szokásom, hogy forgatok mindent - amit lehet - az ujjaim között, és a ballal sokkal jobban megy. Lehet, hogy Roger is így van vele. Sosem láttam írni, ha valaki igen, az meg tud hazudtolni. 😊
Ahogy elnézem, már ketõ is.
Ha fáraszt, mért nem hagyod abba? Ez nem neked, hanem NEKTEK szólt. Azért, mert a témában Bobo-val értek egyet, nem biztos, hogy szívesen olvasom az õ leszólását sem. Ha épp tudni akarod, azért jövök, mert reménykedem benne, hogy végre értelmes téma van, ha nem vetted volna észre, Bobora kétszer rászóltam, rátok egyszer sem!
Ja, és én le tudom írni a nevedet rendesen...
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
Nincs fogalmam róla, de egy nyilvánvaló: messze van az eredetiétõl.
Mellesleg nem velük van bajom, hanem a névhasználattal. De tényleg befejezem most már. Lerágott csont.
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
Roger többször is elõre jött: Radio ga ga, Say it's not true, These are the days of our lives, esetleg I was born to love you (bár ez utóbbi csak Japánban).
Arra sajna nem sok esély van, hogy Roger elõre jön, bár épp az általam belinkelt videon is megtette.
De hát Qwertrt-nek igaza van, ki tudja megérjük-e? 😊
Tudom Bobo, ez még csak nem is Queen dal. 😊
Ne próbáld már megmagyarázni, hogy sárga az nem sárga, hanem kék...