QUEEN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elton John sztem jobban énekelte a The Show Must Go On-t, mert nem pont olyan volt, ahogy Freddieé szólt, hanem belevitte a saját "stíluást".Ennek ellenére Celine Dion-t is szeretem, szép, erõs hangja van.
Ki van teljesen rendben???PR jól énekel, tényleg nagyon jó hangja van, de nem Queen-es, és ezt a következtetést muszáj lenne levonni.
B0B0
Neked rendben van. Nekem nem.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

larrylurex
Gondolom, akinek jár a queenzone.com hírlevél, az már találkozott vele, de aki nem annak itt van Celine Dion egy koncertrészlete.

larrylurex
Meggyõztél. Amint lehet, bepályázok egy állóhelyet.

Akkor többet egy rossz szót se szólj a mai elõadókra, teljesen rendben van mind. 😊

Az nem lenne jó, ha szeptemberben még lehetne venni jegyet a koncertre, egy csomó koncert állítólag már "sold out", 1-2 perc allatt elvitték a jegyet a netes rendelésekkel.

B0B0
Hát kis különbség van a 80-as évek Queen dalai és e között: azok egyéniek voltak, volt egy utánozhatatlan fazonjuk, ezt a dal viszont bármelyik mai elõadóé lehetne. Persze nem ilyen éles a határvonal, hisz mint mondtam, vannak benne Queen-es elemek, de azok igen csekély mennyiségben.

Paul iszonyat jól énekel, ez nem vitás.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Ági89

~\"Nem szeretem, hogy a fogaim előreállnak. Ettől eltekintve tökéletes vagyok\" Freddie ~Helyesen: Romani ite domum! :) ~Skide godt! {Piszok jó! :)}

Erre mondtam, hogy olyan mint a Cross. A 80-as évekbeli Queen dalokat milyen ízûnek találod? Black queen nem lesz az új albumon, de még White queen sem.
Szerintem az a legfontosabb, amit larrylurex mondott. Én féltem, hogy Take Love-szerû dalok lesznek az albumon, de úgy tûnik nem. A másik meg hogy talán 5 év múlva is lesz koncert, Roger és Brian olyan jó erõben van, és kedvvel játszik. 2001-ben mikor láttam õket a Hall of Fame díjkiosztón fellépni, akkor zsírdisznó volt mindkettõ, és csak sajnálkoztam, hogy megöregedtek, szegények hogy néznek ki. Most meg nagyon jók, hogy ilyen dalt játszanak, nem csak évente egy fellépésen a szokásos és unalmas Radio ga ga, WWRY kombót. Én ehhez viszonyítok, nem Freddiehez. És tegyük hozzzá, hogy Paul hibátlanul énekelt, bizonyos értelemben jobban mint Freddie, mert ugyanazt a minõséget tudta hozni, mintha stúdióban énekelne, persze nem 50 db évi koncerttel a hangszálaiban.

B0B0
Hát izé, ez kissé kommersz ízû nekem, apró, pici nyomokban persze ott van a Queen sound is benne, bár azt csodálom, hogy a sokat szajkózott Rodgers-féle blues 0

deacky
Elmegy.

larrylurex
larrylurex
De jó! Én féltem, hogy túlzásba fogják vinni a monumentális-érzelgõs-(urambocsá...)unalmas számokat. Ilyenbõl viszont jöhet több is!

Az új Cross! 😄
Brian fantasztikus, fogyott is szerintem, és nagyon energikus.

Én erre gondoltam.

"Aint got no hope, got no idea - what to do, or why I'm here, wanna to get my face on your tv, want to be heard, want to be seen ..."

B0B0
Nem, tom. Azt hittem április 1-tõl lehet kapni

0ppika
na mennyire vagytok elvetemültek? 😄
találtam torrenten egy szép kis HD QUEEN ROCK MONTREAL koncertet, csak 22,5 GB 😛
ha kell valakinek írjon privátot ...

http://www.keepmyfile.com/image/4df7d72083335
http://www.keepmyfile.com/image/726a3b2083330
http://www.keepmyfile.com/image/fb4c352083339

http://epica.nl

larrylurex
Már lehet? Én a legutóbbi koncertre nem mentem, de most egyre biztosabb vagyok benne, hogy most igen. Bár azt hiszem, csak szeptember környékén fogom megvenni.
Az valami extra jegy, ha az elsõ vonalba akarok menni, vagy csak erõ kérdése?

B0B0
Valaki vett már jegyet a koncertre?

0ppika
úgy néz ki ma van, köszönöm 😊

http://epica.nl

B0B0
Boldog szülinapot (ha ma van) 😊

grizzly21
a Queen tudtommal nem egy ocska kanalas buvesztrukkre epitette a karrierjet ugyhogy nem tudom😊

B0B0
Ez a topic 😊

Ági89
Akkor viszont én is fölteszek egy találós kérdést 😊

Mi a közös a Queenben és Uri Gellerben?

(Aki olvasta a cikket az oldalamon annak nem ér! 😛)

~\"Nem szeretem, hogy a fogaim előreállnak. Ettől eltekintve tökéletes vagyok\" Freddie ~Helyesen: Romani ite domum! :) ~Skide godt! {Piszok jó! :)}

Ági89
Küldem egy üzit róla, hátha a többiek is el akarnak gondolkodni rajta 😛

Ági89
Én tudom 😄

A Spar-ban semmiképp ne vegyél, mert az nem Queen. Nézd meg pl. a Media Marktban, biztos van akciós, 3000 ft-ért, annál olcsóbban tényleg nem találsz. Bobot meg ne csodáld. 😊

grizzly21
van rola valami video neten? marmint az unpluggedrol..nekem eleg szukos a menetrendem az a baj, meg megmondom oszinten en az utobbi idokben leszoktam a kocsmazasrol, es a cigifust nem is hianyzik ..(persze ez csak kifogas)

larrylurex
Visszavonom, ér a Google. Találatok csak cirill-, és távolkeleti betûkkel vannak.

larrylurex
Ismerõseim teszteltek egy kérdéssel, de én fordítok rajta egy kicsit, és bedobom, töprengjetek rajta ti is.

Honnan az idézet:

"They never had it so good" illetve "Rock 'n' roll earl weds the typist"

Google nem ér, bár nincs is nagyon találat.

Nem, nem hiszem, hogy gyenge jellem vagy. Azt gondolom, hogy egy akaratos ember vagy, aki elvárja, hogy igazat adjanak neki, csakhogy békesség legyen. Aki úgy gondolja, hogy egy olyan témában, amiben egyiknek sincs igaza elvárja, hogy a másik azt mondja, hogy oké, neked van igazad. Ha jól emlékszem, Qwertrt csak annyit állított, hogy van akinek tetszik ez a felállás is és van aki szerint ez a Queen is Queen. És nem azt, hogy neki van igaza. Ezzel ellentétben te azt állítottad, hogy márpedig ez a Queen nem lehet Queen. Nem tudom, érzed-e a különbséget.
De befejezem, és mozso kapja be a bal bokámat (az a kecsesebbik 😊), hogy újra felhozta.

B0B0
Miért? Én itt vagyok és nem fogok megsértõdni és olyanokat írni, teli van a tököm a másik véleményével. Azért mert kiállok a sajátom mellett, maximum nem hívhatsz gyenge jellemnek.

Szerintem ez ugyanúgy rád is vonatkozik 😄 😛

Még jó, hogy nem szólt be neki!
Ez egy olyan téma, amiben senkinek sincs igaza, legfelljebb állást lehet folglalni. Pont ezért nem is érdemes róla vitatkozni.
Én is remélem, hogy nem ment messzire, mert hülyeség lenne, ilyen miatt itthagyni a fórumot. Bevallom, én is kiszedtem a kedvencek közül, de egyszerûen muszáj volt visszajönni. 😄

B0B0
Észre se vettem, hogy befejezte. Nem tudok mit kezdeni egy olyannal, aki nem tudja elviselni a másik véleményét. <#nemtudom>

larrylurex
Én azért remélem, hogy nem távozott nagyon messzire... Én visszavárom.

larrylurex
Még létezik néhány cd bolt, pl. az mcd a Nyugati mellett. De 3-5000 ft alatt nem kapsz semmit. A lényeg az, hogy tartsd szem elõtt, hogy a letöltés rossz dolog! (...repedezik a plafonom...)

Nem tudjátok, hogy hol lehet beszerezni Queen cd-ket???Alexandrában láttam, de csak 2 félét, és egy vagyonért...Spar-ban is van, azt írják rá, hogy "jobb mint az eredeti!" elég borzasztó...
Most látom csak, hogy szeretett testvérünk, qwertrt távozott...Én is rég jártam erre...Kedves Bobo!
A bszolút egyetértek Veled, és csodálom, hogy nem is szóltál be neki annyira😊
Jól tetted. Nem kell állandóan a gép elõtt rongálnod a szemed, fõleg most, hogy ilyen jó idõ lett. 😄

Én a Say It's Not True-n kívül nem hallottam új dalt... azt gondolom már mindannyian hallottátok. <#vigyor>
Hát igen, nem voltam gépközelben huzamosabb ideig... no de... mellettem szóljon, hogy Queen-ezni voltam...
Ági89
Jól van, szemem mint a vakondé 😛 Én benne lennék 😊

Úgy tudom annak az üzenetnek az elején lehetett hallani az új dalt, ami Roger írt. Milyen volt?
Én meg haragszom, hogy annak ellenére, hogy a listádon a Scandal volt az elsõ, egyszer sem szavaztál rá <#szomoru2>, és így nem lett dobogós. <#vigyor2>

Sziasztok! <#integet2>

A QUEEN UNPLUGGED PROJECT tarolt Angliában! Nagyon-nagy sikerük volt!
Nagyon örülnék neki, ha néha-néha TI is lenéznétek egy-egy koncertjükre, nem tudjátok mibõl maradtok ki!
Ha aktívan szeretnétek Queen-ezni, "csatlakozzatok"... nem gyõzöm hírdetni... de eddig még semmi visszajelzést nem kaptam... Pedig tényleg hatalmas dolgok vannak készülõben. Nem hiszem el, hogy hidegen hagy Titeket a tény, hogy Peter Freestone személyesen gratulált a srácoknak, õ hívta meg õket Angliába.... Találkoztunk Brian másodgitárosával is... és Brian meg Roger üzenetet küldött nekünk videón... "na mindegy"... <#rolleyes>
B0B0
Hát humor az humor, de az a baj, hogy csak ezt vetted észre, a 7638-at nem 😊

Ági89
hehe, valaki itt nagyon humoros kedvében van 😄

B0B0
Most kapcsolok, hogy a Live in Budapest videoban is van egy rész, amikor autogrammot osztogat. 😊

B0B0
Gyógyír rá a The Invisible Man 😊))

😄😄

Yeah! 😄