9010

• highlander15
    Sziasztok!

Először is:Hú de régen voltam itt:-)
    Másodszor:A The Works-on a Hammer to fall hány perces?Mert nekem 4 perc 23 másodperces verzió van meg.Akkor én a "vágatlan" verziót(is)birtoklom?Az I want it all-ból is a hosszabb verzió van meg.
  • larrylurex
    Az a rész nagyon vicces, amikor Brian dudorászik az első refrén egyik sora alatt. Amúgy ezeket az 5.1 DVD szétszedéseket egy csomó helyen demóként próbálják beadni, szerencse, hogy ezt nem. A másik linket viszont nem értem. Mi az a sonic volcano? Amellett, hogy most már tudom, mit dünnyög Roger dobolás közben (állandóan mozog a szája). Asszem egyszerűen csak nyöszörög, így adja saját magának a ritmust. Hiába, a dobosok világa egy sajátos világ...:)
  • larrylurex
    Két különböző világ. A maga nemében az AC/DC verhetetlen, a Queen pedig egyszerűen más kategóriában játszik, és most nem arra gondoltam, hogy jobb, vagy rosszabb.
  • Breki33
  • Mona Mercury
    Sziasztok Queen-esek!

Idén nyáron rendezi meg a Hungarian Queen Fan Club a 16. Queen tábort Balatonszemesen július 14-20-ig.
    Július 18-20-án pedig HUNGARIAN QUEEN CONVENTION lesz és ebből pedig ez lesz a legeslegelső! Infók:
    http://www.queenconvention.atw.hu/

Nézzétek meg és ha tudtok, gyertek el!!!

Állati jó lesz!!!

GOD SAVE THE QUEEN!!!
  • B0B0
    Hát minden nagyképűséget nélkülözve szerintem az AC/DC nem mérhető össze a Queennel. Eléggé messze vannak tőlük.
  • Ági89
    Ez sem semmi :)
  • deacky #7963
    Ez is!
  • deacky #7962
    Érdekes
  • B0B0
  • larrylurex
  • B0B0
    Jó, hogy beraktad ezt a képet. Már régóta ki akarom írni a Gettin' Smile albumot, most végre megteszem :)
  • mozso3
    Tök jó!!!:)Belegondoltam, hogy milyen lenne egy Quee-nélküli világ...és nem ajánlom, hogy Ti is belegondoljatok...!Olyan színessé teszi a mindennapjaimat!
    Hazajövök a suliból, és lazításként belehallgatok egy jó kis koncertbe (jobb esetben meg is nézem:)...vagy felmegyek a fórumra:), ahol sok jó arc van...Szóval, remek dolog EZ A QUEEN!!!
  • larrylurex
    Türelmesek? Tudtomal nincs felvételi... (most Smile jön)
  • mozso3
    Amúgy (mint ötlet:) a "szmájlik" helyett lehetne "smile", ha beszúrni támad kedvünk.Nem???
  • mozso3
    Ismét köszi!Jól esik, hogy ilyen türelmesek vagytok...
  • B0B0
    Sebaj :D
  • B0B0
    Van benne pár hiba, de nagyon tetszik, eszembe sem jutott volna ilyet csinálni :)
  • larrylurex
    Újra, mert az előzőt elbénáztam.
  • larrylurex
    Itt egy szuper térkép arról, hogyan alakult ki a végleges Queen. Olyan érdekességek is látszanak rajta, mint pl. hogy Brian első zenekarának, az 1984-nek a dobosa (Richard Thompson) később az Ibex dobosa is volt, amiben ugye Freddie énekelt. Vicces.
  • larrylurex
    Rogeré...:)
  • mozso3
    Köszi!!!:)De John volt a tökéletes választás, ebben látatlanban megegyezhetünk...
  • B0B0
    Ilyen témák mélyebb ismereteket kívánnak, van egy tippem, hogy az ittlevők egyike sem látta pl. az összes koncertet (és ezzel együtt a fellépőruhákat sem). De nem gond, biztos, hogy lesz új szavazás
  • B0B0
    A Queen magja (Freddie+Brian+Roger) 1970 késő nyarán állt össze, de hamar rájöttek, hogy saját zenei elképzelésüket csak egy basszusgitárossal tudják eljátszani ezért elkezdtek keresni embert. John előtt 6 embert próbáltak ki. Mike Grose volt asszem a negyedik. Ő Brian ismerőse volt (vagy Freddieé?) és nagyon jó választásnak tűnt mert voltak erősítői és egy furgonja is, amibe az egész banda és a cucc befért. De a bibi az volt, hogy Grose liverpooli volt és sokszor gyötörte a honvágy. És bizony az egyik koncert előtt faképnél hagyta Brianéket. Azért irónikus a dolog, mert a 6 jelöltből ő volt az egyetlen akivel elégedetek voltak, a maradék ötöt mind-mind elküdték.
  • mozso3
    És van konkrétabb terv az új szavazásról???Az ötleteimet (7910) teljesen elvetetted?Be kell vallani, elég avantgárd ötletek, de nem utolsók:::)))
  • mozso3
    Bocsika, de ki az a Mike Grose???Ne nézzetek hülyének, de én nem tudok ilyeneket...:)
  • B0B0
    Hát ezek közül Grose és Best a top, mert mindketten cserben hagyták az együttesük.
  • B0B0
    Bingo! Grose (tőled is vártam ám a megoldást! :))
  • larrylurex
    A Tim Staffell, Barry Mitchell, Mike Grose, Doug Ewood csapat a poptörténet legnagyobb lúzereinek társasága. Talán még Pete Best csatlakozhat hozzájuk, bár az más történet...:)
  • larrylurex
    Mike Grose? Vagy Barry Mitchell? Inkább Mike Grose. Asszem.
  • B0B0
    Na ki az ott baloldalt?? :)

• B0B0
    Másnál sem megy a Quezone, vagy csak nálam van a hiba?
  • B0B0
    Jaaaaaa :DD
  • grizzly21
    nezd meg mire valaszoltam:) a Queen jegy kapcsan irtam a +1 evet, ami 86ban volt:)
  • B0B0
    Akkor nem értem ezt az 1 éve rá dolgot. :)
  • grizzly21
    neem, hat o most lett 17, en meg 87es vagyok, vagyis mindjart 21
  • B0B0
    Állj! Ugyen nem azt akarod mondani, hogy McGrady 1 évvel idősebb nálad?
  • deacky #7933
    Roger interview!
  • Jázmin15
    hehe :D
    Találtam egy hírkereső oldalt, titeket is érdekelhet. Regisztráció után meg tudsz adni kulcsszavakat, ami alapján a számodra érdekes témákban megjelent cikkeket kigyűjti és elküldi e-mailben minden nap. Angol oldalakon is keres, így gyakorlatilag az összes cikkhez hozzá lehet férni, ami Queen-ről szól. Egy a bibi.. nem csak a zenekarról kapok híreket, hanem az angol királynőről is..
  • grizzly21
    en meg csak 1 evre ra szulettem:( eselyem sem volt