QUEEN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Az nem lenne jó, ha szeptemberben még lehetne venni jegyet a koncertre, egy csomó koncert állítólag már "sold out", 1-2 perc allatt elvitték a jegyet a netes rendelésekkel.
Paul iszonyat jól énekel, ez nem vitás.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
~\"Nem szeretem, hogy a fogaim előreállnak. Ettől eltekintve tökéletes vagyok\" Freddie ~Helyesen: Romani ite domum! :) ~Skide godt! {Piszok jó! :)}
Szerintem az a legfontosabb, amit larrylurex mondott. Én féltem, hogy Take Love-szerû dalok lesznek az albumon, de úgy tûnik nem. A másik meg hogy talán 5 év múlva is lesz koncert, Roger és Brian olyan jó erõben van, és kedvvel játszik. 2001-ben mikor láttam õket a Hall of Fame díjkiosztón fellépni, akkor zsírdisznó volt mindkettõ, és csak sajnálkoztam, hogy megöregedtek, szegények hogy néznek ki. Most meg nagyon jók, hogy ilyen dalt játszanak, nem csak évente egy fellépésen a szokásos és unalmas Radio ga ga, WWRY kombót. Én ehhez viszonyítok, nem Freddiehez. És tegyük hozzzá, hogy Paul hibátlanul énekelt, bizonyos értelemben jobban mint Freddie, mert ugyanazt a minõséget tudta hozni, mintha stúdióban énekelne, persze nem 50 db évi koncerttel a hangszálaiban.
Brian fantasztikus, fogyott is szerintem, és nagyon energikus.
"Aint got no hope, got no idea - what to do, or why I'm here, wanna to get my face on your tv, want to be heard, want to be seen ..."
találtam torrenten egy szép kis HD QUEEN ROCK MONTREAL koncertet, csak 22,5 GB 😛
ha kell valakinek írjon privátot ...
http://www.keepmyfile.com/image/4df7d72083335
http://www.keepmyfile.com/image/726a3b2083330
http://www.keepmyfile.com/image/fb4c352083339
http://epica.nl
Az valami extra jegy, ha az elsõ vonalba akarok menni, vagy csak erõ kérdése?
Mi a közös a Queenben és Uri Gellerben?
(Aki olvasta a cikket az oldalamon annak nem ér! 😛)
~\"Nem szeretem, hogy a fogaim előreállnak. Ettől eltekintve tökéletes vagyok\" Freddie ~Helyesen: Romani ite domum! :) ~Skide godt! {Piszok jó! :)}
Honnan az idézet:
"They never had it so good" illetve "Rock 'n' roll earl weds the typist"
Google nem ér, bár nincs is nagyon találat.
De befejezem, és mozso kapja be a bal bokámat (az a kecsesebbik 😊), hogy újra felhozta.
Ez egy olyan téma, amiben senkinek sincs igaza, legfelljebb állást lehet folglalni. Pont ezért nem is érdemes róla vitatkozni.
Én is remélem, hogy nem ment messzire, mert hülyeség lenne, ilyen miatt itthagyni a fórumot. Bevallom, én is kiszedtem a kedvencek közül, de egyszerûen muszáj volt visszajönni. 😄
A bszolút egyetértek Veled, és csodálom, hogy nem is szóltál be neki annyira😊
Hát igen, nem voltam gépközelben huzamosabb ideig... no de... mellettem szóljon, hogy Queen-ezni voltam...
Én meg haragszom, hogy annak ellenére, hogy a listádon a Scandal volt az elsõ, egyszer sem szavaztál rá <#szomoru2>#szomoru2>, és így nem lett dobogós. <#vigyor2>#vigyor2>
A QUEEN UNPLUGGED PROJECT tarolt Angliában! Nagyon-nagy sikerük volt!
Nagyon örülnék neki, ha néha-néha TI is lenéznétek egy-egy koncertjükre, nem tudjátok mibõl maradtok ki!
Ha aktívan szeretnétek Queen-ezni, "csatlakozzatok"... nem gyõzöm hírdetni... de eddig még semmi visszajelzést nem kaptam... Pedig tényleg hatalmas dolgok vannak készülõben. Nem hiszem el, hogy hidegen hagy Titeket a tény, hogy Peter Freestone személyesen gratulált a srácoknak, õ hívta meg õket Angliába.... Találkoztunk Brian másodgitárosával is... és Brian meg Roger üzenetet küldött nekünk videón... "na mindegy"... <#rolleyes>#rolleyes>